היום ב-
אנשים

BPOS

New member
בגלל..

בגלל שכל אדם המתגייס לתפיד שוטר רוצה את הכוח לשלוט באנשים אחרים.. כל שוטר מקבל סמכות להפעיל כוח זה או אחר על כל אדם אשר עבר על החוק, אבל, ואז אבל גדול, כל שוטר מנצל את הסמכות הזו שניתנה לו בכל שהוא מפעיל את הכוח הזה או האחר על כל אדם שמבחינתו נראה לו חשוד, אפילו אם הוא לא עשה שום דבר בכלל, אני יביא דוגמא אמיתית, שני נערים לבושים הכי רגיל שאפשר, כאילו ג'ינס רגיל בלי קרעים וחולצת טי אחד בצבע לבן ואחד בצבע שחור שניהם עם שיער רגיל בלי שום גלחים ובלי שום סגנונות מיוחדים, הולכים בבני-ברק כי אמא שלהם עברה שם ניתוח הם רק הלכו לאכול, עוצרים לידם שוטרים ומובילים אותם בכוח לכיוונים שונים ותחילים לתחקר, ואומרים לאחד להתפשט מול השוטר בתוך איזה בניין מגורים להתפשט לגמרי ולשבת בתנוחה של כאילו אתה בא להביא חירבון..בקיצור לא מצאו על אף אחד מהם דבר וזה היה סתם.. זה גם כדי שיהיה להם יותר טוב ובטוח? כשהם מתפשטים מול נערות דתיות שעוברות באותו בניין?

RainPainter

New member
Dude....

תתפלא, לא כל מי שמתגייס למשטרה רוצה סמכות או כוח או אענה אערף מה שיש לך בראש לגבי שוטרים... תבין, המשטרה היא מוסד. היא גוף. לא כל השוטרים הם בסדר, וואלה זה מבאס וזה חרא אבל זה מה יש. אבל לא כל השוטרים צצים משום מקום רק בשביל למרר לך ולחברים שלך את החיים. שתדע לך שהמשטרה יודעת כמעט את הכל, ככה שאם התקבל מידע על מישהו שמשתמש בסמים או עושה משהו אחר ולא חוקי, הוא תמיד יהיה מסומן, תמיד ישימו עליו עין. אם תשאל אותי, טוב שזה ככה. אולי זה מה שיגרום לאנשים לא להפר את החוק, סכ"ה החוק נכתב בשבילך ולא בשביל מי שכתב אותו, ולהפסיק לעשות שטויות. בין אם אתה אוהב את החוקים במדינה הזאת או לא, זה מה יש, ועם זה צריך להתמודד וצריך לכבד את החוקים האלה. וכן, אם עושים חיפוש על מישהו שחשוד בעבירות סמים או משהו כזה- כן זה לטובתו ולטובת הציבור, כי אף אחד לא רוצה ילדים בני 15 מסטולים שמתהלכים להם ברחוב וגם עדיף להם לא לעשות את זה בעצמם.

M a r U s k A

New member
לא תופסת שום צד...

אבל "פאנקיסטים ניראים מוזר , מתנהגים מוזר " זה ממש לא טיעון מוצדק!

RainPainter

New member
קודם כל, אני עדיין בחורה.

שנית, לך אין את הסמכות לזה. לשוטר יש את הסמכות מטעם החוק.

wasted years

New member
יש לו את הסמכות להרוג

כמו שלצבא יש סמכות להרוג מבוקשים כמו שלך יש את הלגיטמציה להרוג מישהו שמסכן את חייך מפאת הגנה עצמית...

BPOS

New member
אם אתה הורג מישהו בתור הגנה עצמית

אתה עדיין רוצח

RainPainter

New member
אה, כן?

ואם מישהו בא משום מקום, כשאתה מסתובב לך בצורה פאנקיסטית ברחובות היותר פאנקיסטיים בתל אביב הפאנקיסטית, וקופץ עליך איזה ת'ימני קטן עם אולר? לא היית מוציא את הסכין הפאנקיסטית שלך בשביל שהוא לא יפגע בך?

BPOS

New member
לא מסתובב עם סכין.

רחובות פאנקיסטיים בת"א? ברחובות ההלא פאנקיסטיים שהם מבחינתך יהיו גם רחובות שהם לא ערסיים ונגיד ונקרא להם רחובות ניטרליים, אין ממש כזאת הבדלה של אנשים אם הם כאלה או אחרים

RainPainter

New member
טוב!

אבל היית מגן על עצמך אם איזה אדיוט היה לוקח את החיים שלך לידיו?

BPOS

New member
הגנה!!!

לא שאתה הולך, שוטר תופס אותך שלא תברח אתה מנסה לשחרר את היד שלך והוא עוד שניה מפיל אותך לרצפה ואומר התנגדות לחקירה!

אתה מסיט את השיחה לנושא אחר

המשטרה לא קשורה עכשיו לתת-שרשור הזה! תופס אותך שלא תברח- הנה- אתה בעצמך מודה שאתה עושה משהו לא בסדר. אם לא היית מנסה לברוח השוטר לא היה רואה אותך כחשוד שיש לו מה להסתיר.

BPOS

New member
בלאט טמבל!

נגיד וזה עליי ואני יביא סיטאוציה שקרתה נגיד לי אני הולך לה לה לה לה לה נוסע אוטו וורם וורם רואה אותי הולך האוטו דופק חריקה ועוצר באמצע הכביש בסטייה קלה לצד כאילו הוא חונה יוצאים 2 אנשים לבושים בגדים רגילים לא מדים כחולים לתפארת הארץ אני הולך ומקווה שזה לא עצירה בשבילי האנשים שיצאו שהם שוטרים בעצם אחד מהם תופס לי את היד כדי שאני כביכול לא יברח.. זהו. זהו?

ששש...דבר יפה

שאני לא "אפעיל עליך את הסמכות שלי" ואחסום אותך מפה. מעניין איך השוטרים תמיד נטפלים אלייך. אני חושב שיש להם סיבה טובה שאתה לא מספר לנו... ואת כל עלילות הדמים על השוטרים שמפשיטים אנשים סתם תשמור לעצמך. אין לך שום דרך להוכיח אותם וזה בדיוק כמו שאני אגיד שאני מכיר פאנקיסטים שרוצחים ילדים קטנים ושותים ת'דם שלהם למען האנרכיה או משו

למעלה