כולם להיכנס

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif כולם להיכנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה, [ ואל תאמרו לי יכלת לנצלש כי לא רוצה לנצלש זה נושא חשוב ואני רוצה שיהיה שרשור גדול ] בת-אל/בוט/פגר נורא נורא נורא נורא נורא עצובה ודכאונית בזמן האחרון >< [ היא לא מראה את זה בפורום אבל היא מראה את זה במסן >< ] היא לא מוכנה להגיד למה [או שהיא לא יודעת] אז רציתי לבקש שכדי לעודד את מצב רוחה
ושהיא תמשיך לחייך ולאהוב את כולם [; - שרשרו לפה איחולי נחמה , חיבוקים וכל דבר נוסף שיעודד את מצב רוחה P: פגר- ממני ? אל תהיי עצובה, זה מעציב אותי :( קבלי המון המון חיבוקים
אני אוהבת אותך המון המון
כשהשרשור הזה יהיה ארוף מאוד [בעזרת בנות הפורום
] מקווה שתתעודדי D:
המוון [= יעל/פסיכו - שרשרו בהמוניכם! D:

McFly rullz

New member
בווווווט מה קרה?../images/Emo12.gif

למה את עצובה? מי עולל לך רע?
מקווה שתרגישי טוווווווב!!!!
לא מתאים לך להיות עצובהה
we loves you alotttttttttttttttt hir!!!
אהה וו....משו שיעודד אותך
When you're down and lost And you need a helping hand When you're down and lost Along the way, Oh, just tell yourself I, I'll be OK אהה אהה!ועוד משו
'Cause I've got you to make me feel stronger When the days are rough and an hours feels much longer Yeah when I've got you Oh to make me feel better When the nights are long they'll be easier together מקווה שתרגישי טוב

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לכולנו יש תקופות לא משהו(גם עצלי עכשיו), אבל מה שבטוח זה שהכול יהיה בסדר, כמו שלי אמרו היום:"Just tell yourself I'll Be o.k"' . יש המון דברים ואנשים טובים בעולם שיעזרו לך(כל הפורום אוהב אותך:]). אז יאללה רק מחשבות טובות יחיוך על הפנים

m i c k e y 15

New member
בוטטטטטט פשוט תיזכרי בשיחה המשולשת שלנו

עם קאריסה [סיוון] ואת פשוט תחייכי שוב! XDD יהיה טוב נשמה....תקופות נועדו כדי לעבור ותקופה חדשה תגיע וטובה יותר בטח
תחשבי חיובי
בנתיים אני אשרשר לך דברים מצחקים XD

m i c k e y 15

New member
ולסיום תמונה חדשה של דני../images/Emo99.gif

שמצאתי
והוא ממש ממש ממש חמוד ושובבי שםםםםםם
אמאממאמאמ
"וואפס.." *שובב*

גרבע

New member
אעאעא לא O:

בוט
חייכי!מחר יהיה יותר גרוע D:! לא סתם XDD אל תיהי דיכאו.): כמו אורי.כל החיים שלה היא היתה דכאונית.אבל לא היא לא הקשיבה לי XD! חה. עד שיום אחד היא נחנקה ואמרתי לה להודות שהיא חיה בכלל XD נכון שהאפרו חמוד?D:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif! סלייחהה מה זא תהתמונה הזאאת?<

ומזה האתר הקנאי הזהה!! היו מתים להיות כמוהו

m o r 1 0 2

New member
בוטט שלנו../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

בוט,את האמת אני לא יודעת ממש מה עבור עלייך
אבל אני מאוד מקווה שתיצאי מזה מהר
תתעודדי ותחייכי,הכל לטובה
תחשבי חיובי,כי החיים הם קשים,רק צריך לדעת איך לחיות אותם
אז בוט,תחייכי,תשמעי קצת מקפליי ותצאי מהדיכאון שבו את שוררת
וכמובן תביטי קצת בדני
אוהבת אותך מאוד מאוד

just orr

New member
../images/Emo24.gif

אני אף פעם לא יודעת מה להגיד, ועכשיו אני עוד יותר לא יודעת כי אין לי מושג מה קרה
אבל.. את יודעת שאני [ועוד המוווווון בנות כאן] אוהבות אותך, ואת רואה את זה :) התקופה הזאת תעבור- ואני מקווה שמאוד מהר ^^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבווווווט3333333>

לכל אחד יש תקופה כזאת, אבל זה יעבור לך אני מתה עלייך, אל תהיי עצובה :(

Yu vi

New member
בווווט../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

לכל אחד יש תקופות בחיים, אני מכירה אתזה מקרוב >< אל תדאגי, זה יעבור!
למרות שאני לא ממש יודעת מה קרה לך, אז קצת קשה להגיד מילים שיעודדו, אבל... יהיה בסדר
3>

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifבוט?../images/Emo12.gif

את? הבנאדם הכי מצחיק והכי חופר שאני מכירה.. דווקא את עצובה? לאאאאאאאאאאאא לא להיות עצובהה..
זה לא טוב..!!
אז.. DONT WARRY BE HAPPY
תיזכרי שיש לך את הפורום שאוהב אותך מלא מלאא!! חוץ מתפוזבל><
ספיר

למעלה