כולם להיכנס

O0NoNi0O

New member
את פשוט קורעת אותי עם ה-|בכדי" ו-"מן" גם ב"יא

בייבי!"XDDDDDDD וזה לא לצחוק עלייך, זה לצחוק איתך, כן? ואמ..אני חושבת שצריך להתקדם כלומר; אני דיי חושבת כמוך..(נראה ליO:) התקופה התקדמה אז צריך להתקדם גם עם הדת, לא באמונות אלא בחוקים..
ההורים שלך לא מתנגדים לזה? כאילו הם רשמו אותך לבצפר דתי אז אלה בטח האמונות שלהם חח..

butbut

New member
חח כן אני יודעת../images/Emo70.gif יש לי שמה גבוהה וזה נקלט

כזה במילים. אבל בדרך כלל אני מדברת ממש רגיל...רק לספרות זה טובXDD אממ..זה מסובך. אצלי במשפחה אמא דתייה-אבא חילוני. ואני תקועה בין 2 עולמות שונים >< LOL הם תקעו אותי בבית ספר דתי מגיל קטן[כיתה א']...ודי התרגלתי לזה..חצאיות בלבולים וכול זה לבצפר.

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifלא רצית לעבור לביצפר אחר, כאילו לנסות

ללכת לביצפר שונה קצת?

butbut

New member
חח רציתי מאוד לעבור,לפני שנתיים...

אבל הם לא הרשו...אז השלמתי עם המצב. הבית ספר שלי הוא ברמה ממש גבוהה..כול שנה פורשות לפחות 10-15 בנות מהשיכבה כי הרמה קשה להן... עם כול הדת דת דת ששולטת בבצפר עצמו-אני כבר די התרגלתי.

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifרמת ביצפר זה די חשוב,בשלושת השנים

האחרונות הייתי בכיתה מתמטית בחטיבה וזה היה ברמה גם גבוהה, אבל כבר לתיכון החלטתי שאני רוצה גם אומנות ויותר אפשרויות כי בביצפר הקודם לא היו כמעט אפשרויות.. כנראה שאלה החיים..גם אני צריכה להשלים עם כמה דברים ששהורים שלי עושים... אבל זה אומר שאת חכמה עם את שם:]

butbut

New member
חכמה?XD אני בוטןXDD

סתם ת'אמת אני די טובה בדבריםש אני עושה שם. בעיקר באומנות-שזה החיים שלי שם! LOL ואת צודקת ב-3 השנים האחרונות זה הכי משמעותי. בגלל זה אמרתי "יאלללה נשארו רק עוד שנתיים..בעצם שנה וחצי..חצי שנה הלכה כבר[בזכות השביתה]"..XD

butbut

New member
כןן אני כול כך אוהבת!XDD אבל רק את החלק

של המעשי. העיוני משעמם אותי-אני מתה שם. >< XDD אבל הקצב שלנו ממש איטי[במעשי] המורה לא רצינית-ואנחנו מספיקים לצייר 2 דברים בשנה אחת..ולתיק עבודות צריך 15 דברים.

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifכן זה משעמם נחלק העיוני..גם המורה שלנו

די איטית(היום גם לא היה לנו בגלל שהיא לא באה..) מה שטוב זה שעצלנו מכל השכבה יש רק עוד 3 אנשים וזהו:]

butbut

New member
כמה ילדים יש לכם במגמת אומנות../images/Emo35.gif

גם אצלינו זה מצומצם.

butbut

New member
וואו כיתה קטנה-אהבתי,אנחנו-מהשיכבה שלנו

רק איזה 15-11 בנות. ויש מכיתה י' עד י"ב..ובכול שיכבה ככה. LOL אבל יש אצלינו תחרות נוראית. כולן חושבות שהן מציירות יותר יפה מן האחרות-כולן חושבות שהן מבינות באופנה. לפעמים כשעושים יצירות חשובות אני אשכרה מעדיפה להתבודד-כי תמיד יש ל-5 בנות היערות. וצריך שקט כשמציירים><

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifאני לא אוהבת כשכל הזמן

מעירים על דברים, זה מעצבן >< באמת עדיף להתבודד כשמציירים כי אז מתרכזים יותר טוב:}

rox love BSM

New member
אני יודעת על מה את מדברת

שהייתי קטנה שההורים שלי עוד היו חדשים בארץ הם היו נורא ציוניים והקפידו לשמור שב והכל ועם הזמן ההתלהבות פשוט עברה להם (במיוחד שאבא שלי התקשה למצוא פה עבודה) והם נהיו רפורמיים אבל ממש. ואבא שלי יותר מאמא שלי ויש לנו ויכוחים על זה בבית לפעמים במיוחד שאח שלי שגר תקופה באנגליה אז הוא לא יודע הרבה על חגים יהודיים ומנהגים וזה וזה מעצבן את אמא שלי שהוא כאילו די התרחק מהמסורת והדת.

butbut

New member
גאד-נכון שזה מתסכל../images/Emo35.gifלפעמים בא לך לומר

"ולי אין דעה?". כאילו..יופי ויכוחים בין ההורים וזה..על שטויות! >< בסופו של דבר אני אבחר אם להיות דתייה או חילונית. ולבינתיים אני באמצע>< בגלל הבלבול המעפן שלהם..חילוני ודתי.

McFly rullz

New member
נמממ.....כנסי../images/Emo9.gif

חחחחחח סורי אם אני אומרת לך אבל אסור לדבר ככה על רב>< גמני מקללת את המנהל שלי והוא רב ולא שמתי לבב.... נמממ אני דתייה וגמני בבצפר לבנות . . . . אז כאילו כל הקטע של לא לראות בשר זה שאם תלכי עם גופיה אז הבנים ימשכו עיין ליד שלך[אין לי מושג מה זה עושה להםXDDDDDDDDD אבל המורה המפגרת שלי אמרה כך...] וגם בחצאית שאם זה מעל הברך למשל אז זה בואי נגיד 'עושה להם את זה' אני גם לא מקפידה כ''כ על צניעותXD אני הולכת עם חולצות קצרות וחצאית עד הברך... אבל זה מה שכתוב בתורה וככה אנחנו אמורים למלאות את המצוות וזה... חחחחחחחחחחחחחח שלא תחשבי שאני איזה דוסה שבאה אלייך ונותנת לך דרשה או הרצאה או משו><" כי אני ממש לאא >< רק הסברתי לך
וסורי אם זה היה חפירה או טמטום בשבילך

butbut

New member
אממ...תיראי אולי הדעות שלי נשמעות

לך אירוניה אחת גדולה. ובכול זאת...הדעו הקפיטליסטיות של הרב שלי..הן בעיקר משום שהוא עצמו מגזים עם כול דבר. הוא בא מן החברה החרידית בצרפת-והוא חושב שהוא בהחלט יכול לשנות בן-אדם גם אם הוא לא רוצה להשתנות. אני מדברת אליו ככה ולא מתוך זלזול. רוב השיעור שלנו הולך ב"חברמניות" והרב הזה הוא לא בדיוק רב "רגיל". מבינה? אני לא רבה עם רבנים בצורה שכזאת. אבל ברגע שהם עוברים את הסעיף אז כן. אני לא תופסת ממנו קדוש. ובטח ובטח שלא אלוהים. וכול עוד יש לי דעה משל עצמי אני מוצאת צורך לומר אותה-גם אם היא "כופרת" בעייניו. הוא שם רק כדי "להאיר" אתת עיני ולענות לי על התשובות של השאלות.

O0NoNi0O

New member
תכלס../images/Emo45.gif באמת לא צריך לתפוס ממנו לקדוש

אבל לא הייתי צריכה להגיד עליו שהוא כזה כי בכול זאת..אלה האמונות שלו, אין לי זכות לזלזל בהן וכול זהXD וגם לא יודעת, הוא בכול זאת רב..הוא לא קדוש אבל עדיין אדם מכובד.. אבל אני מסכימה איתך בהכול

McFly rullz

New member
לאא אני לא אמרתי קדווש...אמרתי

שאסור [מזה אסור...מומלץ או משו..שכחתיאת המילה><] לרדת על רב נגיד במילים אידיוט או טיפש או כאלה כי בתכלס הוא רב והוא מבין בענין של הלכות ומנהגים ומצוות והוא לא קדוש כי הוא לא רב כזה חשווב יש יותר ממנו אבל מכובד כן...
סורי על החפירה שוב><

O0NoNi0O

New member
חח כן אבל אמרתי שבכול זאת

לא צריך כי הוא בכול זאת רבXD נמנמ, אבל הוא עדיין בן אדם..ומותר לא להסכים איתו..

למעלה