כולם להיכנס

butbut

New member
../images/Emo45.gifאני מזכימה איתך שאסור לרדת עליו..אמממ..

אני התבלבלתי חשבתי שדיברת אלי מקודם

O0NoNi0O

New member
למה המחשב שלי דפוק?XD

והתכוונתי לכתוב [רק המחשב החליט שלא בא לא להעביר את זהXD] שאת צודקת ושבאמת לא הייתי צריכה להגיד את זה ככה, אבל יענו לא התכוונתי אדיוט במובן הזה התכוונתי כאילו שהוא אטום וכול זה..אני לא מכירה אותו אני לא יכולה להגיד עליו שהוא מטומטם.. תודה שתיקנת אותי3> ואמ..עודמשו את בטוחה שכתוב בתודה ולא בהלכה? וממש לא אמ..ראיתי את זה כאילו את איזה דוסית שבאה להטיף לי, כ"כ לא! חח וגמאני דתיה..אבל רפורמית שזה שויוני (ככה כותבים?) וגם לא הולך כול כך לפי ההלכה אלא הולכים לפי החוקים של אלוהים, כמובן, אבל לא אמ..לפי ההלכה אלא בהתאם לזמן שלנו וכול זה...

McFly rullz

New member
נמנמנמננמ../images/Emo26.gif

זה לא שהוא אטוםXD אני לא מכירה אותו גם כן אבל לפי המורים בבצפר שלי אני יכולה להכיר את הדעות וכאלה חח בבקשה><
ממ אני הבנתי שכתוב בתורה ללכת צנוע וזה... ובהלכה כמובן שכתוב כי בהלכה אומרים איך ללכת וכאלה יו נואו את דתיה מסורתית כאילו,נכון?XD זה בסדר אם את הולכת לפי חוקים של אלוקיםXD לפחות גם זה משו אני פשוט עושה כמעט הכל לפי ההלכה אבל אנחנו בסך הכל בני אדם ואנחנו לא יכולים להיות חזקיים חזקים בכל המצוות וכאלה כי אני גם כן ממש לא כזאת אני פשוט דתייה ששומרת שבת מאמינה באלוקים הולכת בואי נגיד די צנוע אבל לא עד כדי כך ושומרת עוד כל מיני מצות... גאאאאאאאאאאד אני חופרת>< XD אניוואי שאפחת לא תחשוב שאני איזה חרדייה כזאת עבמי''ת שמנסה להעביר שיעורי תורה או לא יודעת מה סתם כדי שתכירו אותי
עוד דוגמא- אסור למשל להעריץ בנאדם כי זה נחשב עבודה זרה...[כמו בודהה וכאלהXD} [[[ואל תשאלו מאיפה אני יודעת הכל..פשוט למדתי מכיתה א' את הדברים האלה]]] ואני אהמ אהמ כן מעריצה את מקפליי אז כאילו זה לא שאת חיבת למלא את כל המצוות וזה אווף די אתם לא תבינו אותי><" אניואי אני אוהבת את כולכן!!!כי אתן מדהימות
עכשיו אלך לי ללמוד טיפה לגאומטריה למה יש לי מחר בוחן שאין מושג בכלל מה עושים*

O0NoNi0O

New member
גמאנחנו אוהבת אותך33> XDDD

ואני ממש לא חושבת ככה, חח בכלל לא! אני בכלל התחלתי לדבר על זה אז...|שורקת ומרימה עיינים|XD ואני אמ, כזה לא יודעת בזמן האחרון הפכתי להיות דתיה יותר... אמ, אם אני לא חילונית אז כן אני מסורתית? חח אני הולכת מידי פעם לבית הכנסת [שוב, רק בזמן האחרון הפכתי לדתייה אז בזמן האחרון אני כן הולכת אבל לפני זה לא כי לא האמנתי בוכל הדברים האלה וזה..] ואמ, אני מניחה שלרפורמים, מה שנאי, יש הלכה משלנו, כי אנחנו משלבים את הדת עם החיים המודרנים כאילו, אנחנו לא מתלבשים לפי הגדרות של צנוע או לא ויש כאלה ששומרים שבת ויש כאלה שלא..תלוי.. אבל בעיקרון זה שיוויוני אצלנו; בנים ובנות מתפללים ביחד, בנות עולות לתורה וכאלה..

karinava

New member
לא מה שעושה להם את זה, ממש לא../images/Emo70.gif

אם כבר דברים יותר חושפניים וגם זה לא. כאילו אם כבר אז בגד ים ואפילו זה לא... שלא תחשבי שאני גם מנסה כאילו להגיד לך שזה לא בסדר, כי זה כן, אבל רק שתדעי שמעל הברך (או דברים קצרים) זה לווא דווקא מה שעושה להם את זה.

McFly rullz

New member
אני יודעת...ברוררר...אבל

אם נגיד תלכי עם חולצה קצרה צמודה... בנים לא יסתכלו עלייך.? אני לא אומרת שאני לא הוכלת כי כל הקיץ הלכתי עם חולצות צמודות וחשופות וזה אבל זה מה שההלכה אומרת שלא תגרמי לבנים להסתכל עלייך ככה ><עכשיו אני נשמעת כמו רבנית!!!!

O0NoNi0O

New member
חח הרבנית מורן../images/Emo6.gif

אז שיסתכלו, זאת ממש לא אשמתנו [יענו הבנות], ומה? הבנות אל מסתכלות על בנים? זה ממש שטויות שבאות משוביניסטיות בעייני. הרי; בנים ובנות "חרמנים" באותה מידה, יש בנות יותר "חרמניות" ויש בנות שפחות והפוך [כמה פעמים כתבתי חרמניות!] אם בנות צריכות ללכת עם שמונים שכבות כדי שחלילה לא יראו בשר, גם בנים. ~ממ..אני רעבה~ לא קשור אבל רציתי לחלוק את זה עם העולםXDDD

McFly rullz

New member
נכוןןן...גמני חושבת ככה תאמיני לי!!!אבל><

כאילו זה כן אשמת הבנות כי אנחנו מחטיאות אותם להסתכל>< אני יודעת שזה דפווק תאמיני לי שזה בעיניי גם ככה שבנים צריכים ללכת צנוע כמונו ובנות כןןןןן מסתכלות על בנים[אהמ אני] אבל ככה כתוב>< שבנים זה לא בנות כי בנות זה עדין יותר וצריך להיות צנוע יותרר... וגמני חושבת ככה ומנסה להבין>< ולכי לאכולXDDDDD

O0NoNi0O

New member
כן אבל אם גם אנחנו

מסתכלות אז זאת גם אשמת הבנים שמחטיאים אותנו להסתכל נכון? להכול יש שתי צדדים
ויש בנות גבריות!! אני בחורילה חח סתםXDD אבל יש ויש..יש בנים עדינים ובנות גבריות.. מספיק עם האפליות, בנים וןבנות זה אותו דבר רק עם איברים שונים! ~מסר לעולם~ אחח אכלתי לשובעה
XDDDDDD

McFly rullz

New member
אני יודעת אני יודעת><

חחחחחחח מכירה בנות גבריות!!!! רגע,ומה עם טרנסים?>< הן עדיין צריכים ללבוש צנוע?
~שאלה מפגרת~ יאללה מספיק עם הדיון הזה שכל אחד יעשה מה שבא לוXD לבריאות
תכף אני אוכל אוכל שאמא הכינה והוא יאמיי

yaelsee

New member
מדברת מניסיון

*שורקת ומגלגלת עיניים* XDDDD
איכס, יש מחר בוחן בלשון, וכרגיל, לא למדתי

yaelsee

New member
התווכנתי אלייך דרך אגב ../images/Emo122.gif

ושכחתי להוסיף את המילה הכי חשובה סתם ><"

McFly rullz

New member
XDDDDDDDDDD

איזה מצחיקXD רק שאצלנו זה עםפ המרוה לא עם הרב>< היא מעתבנת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifכל המורות מטומטמות!

אין להן חיים והן חושבות שהן יודעות הכול, כל הכבוד לך שדפקת לה נאום!!!(Go Girl!)

purple floyd

New member
את כל כך צודקת! כ-ל המורות מטומטמות!

אמא שלי מורה
בבקשה אל תכלילי.

למעלה