כולם להיכנס

גילולית

New member
when youre down and lost..

and you need a helping hand when youre down and lost along the way oh just tell yourself ahhh ill be ok!! באמת שאין לי מושג מה קרה אבל אני רק יודעת שלפעמים יש רגעים של דכאון בחיים, וזה קורה לכולם ותזכרי תמיד לחייך לא משנה מה קורה ולפעמים זה גם טוב סתם לדבר עם חברה או מישהי שתבין ושלא תגלה, רק כדי להוציא את זה.. או אפילו לכתוב את זה..=) הופ יו פיל בטר:)!

M C F L Y 1

New member
בוטטבוטטית ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יקירתתי מה קררה ?
לכוולנו יש תקוופות קשות . . . אבלל כולללללן עוברות בסופו של דבר :))) אל תיהיי עצובבה , כולנו כאן אוהבות אותךך ותומכות בךך > ת מ י ד
ואם בכלל זאת את מרגישהה עצובה ודיכאונית , תדברי על זה ! זה יעזור . מבטיחחה
תיהיי עם חברות , משפחחה ותשמעי טוננה מוזיקהה
*מיליוון חייבוקקיים*

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ביאוס=
מצב כפית=
כשאני מבואסת אני פשוט שומעת מוזיקה לא מבאסת ומדברת עם אנשים מצחיקים תנסי גם
ולא משנה מה קרה יהיה בסדר בסוף

michalie XD

New member
היי מה קרה?

בוט? הכל טוב? מה קרה שאת עצובה? זאת לא בוט שאני מכירה או שכל הבנות מהפורום/הסמויות מכירות... טוב אמ.. תשתדלי שלא להיות עצובה [?!]
כי לפעמים יש את התקופה העצובה הזאת שאת בדיכאון ואין לך חשק לכלום ואת במסן רק בגלל שאת חושבת שאולי זה יעודד אותך ויעביר לך את הזמן יותר ומהר ואז שולחים לך הודעה ואת מבינה שאין לך חשק לזה בסוף אבל את עונה מתוך אי נעימות... אז קיצור תני חיוך הכל לטובה תחשבי מחשבות שמחות תקופות כאלו עוברות מהר (זה רק ניראה לך שלא) אבל אם את רוצה לדבר עם מישהי אני תמיד פה בשבילך (ובמסן אם תאשרי אותי כבר) אבל הנה הוא שוב בכל זאת אם את תראי את זה: [email protected] (כל מי שרוצה לדבר לצחוק להתייעץ וכו' יכולה גם לשלוח לי הודעה למסן) טוב קיץ קוץ בוט
תחייכי ותחשבי מחשבות חיוביות אוהבת
|נחמה"

../images/Emo24.gifטנקס פסיכו-תודה לכולן אתן מדהימות!../images/Emo23.gif

היה לי יום רע. התחיל רע-ונגמר ברע. בואו נגיד שהמורה שלי לאנגלית די הרסה לי את האמצע של היום...ואת הסוף אמא. את ההתחלה התחילה חברה. קיצר..כול היום הלך לי פארש. לא הצלחתי לעשות כלום-לכתוב-לשיר-לצייר-לרקוד..כלום>< הקלטתי את עצמי 50 פעמים..ורק 2 מתוכם עוד יצאו נורמאליים>< יום חרא זה יום חרא. -_______________________-
את כולן כאן

McFly rullz

New member
את יודעת מה את יכולה להגיד למורה לאינגליש?

כמו שאני תמיד אומרת- שתחנק ללהלהלהלהD= יאללה למה מי היא החרא המעצבנת הזאת שהרסה לך ת'יום?>< חברה גם איתי התחילה היום.עזבי סיפור מטומטם
ואמא...נממממ תמיד אמא מעצבנת את כולם>< גם אותי אתמול כולם עצבנו אותי...אח שלי אבא שלי ואמא טייק איט איזי בייב
שאת מעוצבנת תמיד תנגני את זה--- oh just tell yourself,i'll be ok !!!! כפרות עלייך

butbut

New member
כן, היא רצתה להוריד אותי הקבצה><

היא חשבה שאני לא יודעת אנגלית. ואז דפקתי לה נאום ענקי באנגלית בחדר מורים..ובסוף אמרתי לה משהו כמו "בפעם הבאה שאת מדברת איתי תחשבי על להעלות אותי לא להוריד". ><

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif טחח כפרעליך 3 >

נשמה קטנה
אני מקווה שאת מרגישה יותר טטוב :]
מתה עליייייייייייייייך, ואמא תמיד מעצבנת , המורה לאנגלית סתם טיפשה וחברות ? לפעמים הם זבל ולפעמים לא >< פסיכוו.

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifטווווב מאוווד!!!!!!

צרך להתחצף למורים
מוריים ובעיקר בבצפר של דתיות מעצבנות בטירוף!!!!!!!!! היופם למשל המחנכת הדוסה מ'בית יעקב' אמרה לנו לבוא עם חצאיות שעוברות את הברך לשבת שכבה בלה בלה בלה למה מי את שאני אבזבז עלייך 80₪ לחצאית עלובה רק בגלל השבת הזאת!>< וכמה שמסבירים לה היא לא מבינהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
בקיצר,צריך לעשות למורים דווקא ושילכו ל-טווודוווו-
אל תתעצבני מאמי

butbut

New member
XD זה מזכיר לי את השיחות עם הרב שלנו...

זה תמיד הולך ככה: הרב-וכשאני אומר שבנות בישראל צריכות ללכת עם 3\4 אני בעצם מתכוון לכיסוי הגוף. אני-מה דעתך על שק? הרב-לא אמרתי שק אני-רמזת הרב-אני חושב שאת, את דבריי לא הבנת. התכוונתי שלא יראו בשר... אני-עכשיו אנחנו מדברים על על-האש? הרב-את מסיטה את תשובותיי אני-ואתה את השיעור הרב-לרשום לך הפרעה אני-אלוהים יעזור לי הרב-הוא לא עוזר לרשעים, רק לצדיקים אני-אתה רומז שאני רשעה?.. הרב-תפסיקי לומר שאני רומס לדברים שלא נכללו בתשובתי אני-גם אנוכי יודעת לדבר במילים גבוהות, וזה לא הופך את תשובתי לתשובה,כדומני הרב-בת-אל כשמך כן הוא, את מוכנה לסגור את הפה אני-ואיך אני אמורה לנשום? >< בקיצור ככה אני חופרת לרב והוא חופר לי>< תיעדתי לפחות 3 שיעורים של הרב-על כתב-ע"י חברות..וזה הדבר הכי מצחיק בעולם
[הוא אמר לי שאני לא אתחתן לעולםXD]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי P: איזה שיחה מצחיקה XD אפילו ליד הרב את לא מתביישת
רק לידי את מתביישת הא

O0NoNi0O

New member
אלוהים ישמור

בלי להעליב אבל הרב הזה כזה אידיוט! למה אסור לראות בשר? מה זה יעשה? יגרום לכול הגברים לקפוץ עלינו? איזה שטויות שוביניסטיות [סורי אם פגעתי באמונה שלך..כתבתי את איך שאני חושבת על כול העיניין של הצנעה
] ובקשר לזה שאת מבואסת? תזכרי שתמיד יש לך את הפורום, שהוא אולי לא חברות מוחשיות שרואים אותם אבל זה חברות טובות באותה מידה
ואני תמיד כאן בשבילך

butbut

New member
תיראי זה לא שאני דתייה כול כך כע../images/Emo35.gifאני בסך

הכול ילדה שתקועה בבית-ספר לבנות LOL בכול אופן...אסור לראות בשר.. טוב יש דבר כזה שנקרא "טעבת בשר"..או שזה עם "ת"...בכול אופן..זאת אחת המידות ה"רעות" כביכול. בגלל זה הבנות צריכיות לכסות את המרפק וללכת עם חולצות 3\4 או 7\8...וגם ככה בחצאיות..[ששם זה כאילו לעקוף את הברך]. זה נראה לי גדר של חז" אחרי ה"שמירת נגיעה". בכול אופן. עזבי אל תרדי על הרב. זה מה שהוא מאמין ככה שאת התורה. וכמה שיש לי מחלוקות איתו[ויש לי
]...אני לא ממש מתרגשת מן האיסורים הללו כבר.

O0NoNi0O

New member
אני כ"כ לא מסכימה עם זה..

אבל הוא גם אידיוט בעוד דברים כלומר; מה הקטע באת לא תתחתני? מה כול הגברים תקועים במאה השבעשרה כמוהו?XD חח וכמובן שנאי לא אתווכח עם האמונות שלך או שלו.. ואני מאוד מתרגשת חח אני רפורמית אצלנו אין את זה!XD

butbut

New member
חחחח...אני אמרתי לו שאני לא מתכוונת לשים

כיוסי ראש ולא ללכת עם חצאית-ובטח שלא לשמור את כול מה שהוא שומר..כלומר יש דברים שנראים לי טיפשיים. תחשבי שזה סתמי, אבל אני תמיד שוכחת שאני בבית ספר דתי לבנות...וכול מילה שאני אורמת כזאת זה בהחלט שונה מן הדעות של הבנות האחרות שם. כלומר אני בערך היחידה שמרשה לעצמי בכלל לשאול את הרב יותר מידי,ולדבר איתו. כי בתכלס..כולן שותקות-בולעות-ומהנהנות עם הראש. והוא אמר לי את זה בצחוקXDD לא בכדי להעליב או משהו כזה. XD

למעלה