../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
אוו בוט תרגישי טוב .. לכולם יש תקופות רעות.. תקופות טובות... ותקופות לא רעות ולא טובות כאלה.. בערך :] על תדאגי זה יעבור לך .. וגם אם המורה לאנגלית המפגרת שלך (כן כן קראתי למעלה) את לא צריכה להרגיש בגללה רע! למה מי היא שתרגישי בגללה רע ? , בגלל שהיא חושבת שאת לא יודעת אנגלית טוב? בגלל שהיא תוריד אותך הקבצה.. יודעת מה? , את טובה באנגלית נכון?! שתוריד אותך.. שתוריד וככה תקבלי כל מבחן 100 ואז תעלי שוב לאותה הקבצה וזה יהיה בושה למורה שתיראה איזה טעות עשתה.. לכל מורה יש תלמיד\ה שהיא כל הזמן מחפשת אותו בכל דבר קטן שהוא עושה גם אצלי זה ככה עם המורה לערבית :\ , אבל למדתי לא להתייחס כי היא יכולה לחפש אותי על דברים שאני עושה ולא עושה אבל למה לי להרגיש רע בגללה?! , פשוט... תחשבי ככה שאין לך למה להרגיש רע בגלל מורה שלא מבינה מהחיים שלה וכל הכבוד על הנאום שנתת לה :] , תראי לה מאיפה הדג משתין
When you're down and lost and you need a helping hand When you're down and lost along the way Oh just tell yourself I'll I'll be ok D: