The Silent Weekend

taroboy

New member
../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ערפד-המכשפות אלבום השבוע:מתכסות-המכשפות מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:המפפפ....הכרתי ילדה חמודה שתהיה בכיתה שלי בשנה הבאה דבר רע שקרה השבוע: לאזוכר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שציצים. אתר השבוע: נדה מאכל השבוע: נדה ספר השבוע:ה"פ סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע:

*דיליי*../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Frozen, Stand My Ground
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish-forever yours, Nightwish-Walkin in the air, Nightwish-Phantom Of The Opera, Evanescence-Farther Away, Evanescence-Missing
. אלבום השבוע: אין -.- מה את/ה שומע/ת עכשיו: MCR-The Ghost Of You דבר טוב שקרה השבוע: כלום >< דבר רע שקרה השבוע: עבודת קיץ במת'
. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשקומונה (קומונת הסגידה לוולדמורט
). אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: סושי
. ספר השבוע: Harry Potter and the Deathly Hallows סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול
. תמונת השבוע: ---->

PerfectSP

New member
MCR-The Ghost Of You../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

גוד.מה זה נדלקתי על השיר הזה

זאת חיפושית../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

ובגלל ש-
הם המאומצים שלי...אני שמה אותם בכותרת של כל הודעה..

Amir Noy

New member
זה חומני!../images/Emo11.gif

הייתי בצופים (או שלא
) אז אני יודע!!!
זה חומני וזהו!
טוב מהיום אני שם
פיל|| בכל הודעה שלי

חומנים הם חומים../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

מכאן השם, לא?
זאת חיפושית|אף|.

PerfectSP

New member
חומני../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

מה זה?XDD סוג של...חיפושית?...

Liquid Dreams

New member
טיפש../images/Emo3.gif

חומנים אמנם נראים כמו חיפושיות אבל הם אכן חומים. גרתי חצי חיים בקיבוץ שורץ חומנים, אני יודעת

Liquid Dreams

New member
נה, פרפרים הכי יפים ../images/Emo9.gif

אבל חיפושיותמשהרבנו הן חמודיות כאלה D: וגם חומנים T_T

כשהם צבעוניים ומתעופפים ליד פרחים.

כשהם אפורים ומגעילים ונמצאים בכל מ"ר בבית שלך, הם לא יפים ולא נחמדים X_X מה גם חומנים? חמודים? O_____O הם מזעזעים! X_X

Liquid Dreams

New member
לא התכוונתי לפרפרי לילה P:

אני אוהבת חומנים T_T הם גורמים לי לחשוב על הקיבוץ ועל איך שהיינו לוכדים אותם בבקבוק כל ערב איכשהו ומשאירים אותם למות עד הבוקר T_T

Liquid Dreams

New member
מההההה ;;;;;

אני רוצה להזכיר לך שגדלתי בקיבוץ. כשאתה ילד בקיבוץ העיסוק הכי גדול שלך בחיים זה לעלות לאבא שלך על הקומביין או משהו
אז בשעות הערב כשאבא כבר עוזב את הקומביין אתה צריך למצוא דברים אחרים לעשות XP כלומר לאסוף חומנים
~מפגרת~

למעלה