The Silent Weekend

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo119.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: bittersweet ... אני ממש אוהבת את השיר הזה!
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: קשה לי להחליט, באמת אלבום השבוע: paint the sky with stars-enya מה את/ה שומע/ת עכשיו: bittersweet דבר טוב שקרה השבוע: לא משנה דבר רע שקרה השבוע: לא משנה
דרך אגב, אני שונאת שזמרים מתים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למדתי לא לצפות יותר מדי, למרות שעם כוח הרצון, אפשר לעשות כמעט הכלללל
אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: חטפתי בחילה השבוע עם מאכלים
ספר השבוע: הקיץ של אביה סרט/סדרת השבוע: כלום תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ice Queen 7

New member
נמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: A Dangerous Mind שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Beatles - The End אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: סמינר במשואה? X: אה וראיתי אתמול את הסרט של הסימפסונס סוף סוף D: דבר רע שקרה השבוע: לאדעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: שניצל טבעול ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים, שוב. בשבוע הבא זה יהיה השני
סרט/סדרת השבוע: סדרה- שנות ה70, חברים, עמוק באדמה, סרט- משפחת סימפסון D: תמונת השבוע:

Jilian

New member
עונה ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: pearls of light שיר/י השבוע לא של ווית'ין: misery business של paramore אלבום השבוע:ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: jane Doe דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי פלאפון חדש דבר רע שקרה השבוע: חברים הכי טובים שלי נפרדו משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני יעשה מסיבת פרידה אתר השבוע: youtube מאכל השבוע: פיצה ספר השבוע:איש הקובייה סרט/סדרת השבוע:מבול של צרות תמונת השבוע: לפניכם

יאי!../images/Emo6.gif שוב מקום ראשון../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: our farewell שיר/י השבוע לא של ווית'ין: וואי הרבה.. אבל אם אני חייב לבחור רק אחד אז nightwish-beauty and the beast
אלבום השבוע: leave's eyes-lovelorn
מה את/ה שומע/ת עכשיו: nightwish-beauty and the beast
דבר טוב שקרה השבוע: הממ היו דווקא הרבה דברים.. לא זוכר אבל
דבר רע שקרה השבוע: סתם מצב רוח רע כללי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום ווהו!! אתר השבוע: אין מאכל השבוע: כנ"ל ספר השבוע: עדיין צופן דה וינצ'י
סרט/סדרת השבוע: גם אין
תמונת השבוע: כן, גם את זה אין

PerfectSP

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:אה.שמעתי כמעט ורק לינקין פארק.וכמעט ורק את הדיסק החדש של לינקין פארק.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Hands Held High-Linkin Park כמה מפתיע
אלבום השבוע:Minutes To Midnight-Linkin Park!!!!!!!!!!!!!!!פשוט כל השבוע שמעתי אותו!!אולי 30 פעם כבר שמעתי אותו השבוע!!!! מה את/ה שומע/ת עכשיו:The Shadow Of The Day-Linkin Park גם כן מהדיסק החדש
דבר טוב שקרה השבוע:מפגש ישרא!!פגשתי את דני!!!!!! דבר רע שקרה השבוע:אה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מפגש ישרא!שוב לפגוש את דני!!!!!!!יאי!!!!!!!!!!ומפגש ווית'ין
אתר השבוע:אה.תפוז? מאכל השבוע:קורנפלקס.זה הדבר היחיד שהיה בבית..באמת... ספר השבוע:חח.ברור. סרט/סדרת השבוע:ראיתי את השליחים
תמונת השבוע:D:

ATWA

New member
../images/Emo67.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: קייג'ד שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish – Amaranth Cheap Trick – Downed Epica – Fools of Damnation Muse – Apocalypse Please Sonata Arctica - Letter to Dana אלבום השבוע: DPP מה את/ה שומע/ת עכשיו: WISH I HAD AN ANGEL דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי לעבוד
ויצאתי אחרי הרבה זמן שהייתי חולה>_> דבר רע שקרה השבוע: פליפר השתגע. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טראגוסD: ושאבא ואמא יקפצו. או שעוד שבועיים. סרט/סדרת השבוע: אמן האשליות, סרט נחמד! תמונת השבוע: אין לי כוחP:

TheImpactBoy

New member
סופש הגיע! ../images/Emo124.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס אופנה אלטרנטיבית להקת HIM פאוור מטאל ----------------------------------- 15 המציפנים הגדולים: (31) Deep Blue Sky (42) LadySilkworm (44) TheImpactBoy (46) ATWA (49) Ice Queen 7 (57) Cry For The Moon (70) taroboy (79) אטומיק בייגל (81) ZuLi90 (98) Amir Noy (115) The Phantom Agony
(122) אזירפאל
(218) Liquid Dreams
(339) PerfectSP
(491) מגרש השוודים

הממ כבר יש אבל סיכום שבועי לא?../images/Emo122.gif

למרות שאין לי בעיה להיות מקום ראשון פעמיים בשבוע

Deep Blue Sky

New member
היי, אני ברשימה../images/Emo13.gif

אומנם מקום אחרון, אבל לא נורא, זה עדיין מקום טוב

PerfectSP

New member
עליתי בכמה הודעות../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

ראיתי לעניין ת'אמת לא להגיב,אבל אם הגבת גם אני אגיב

אזירפאל

New member
באיחור קל ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: I'm Only Sleeping ו-Eleanor Rigbey של הביטלס. אלבום השבוע: Revolver של הביטלס. מה את/ה שומע/ת עכשיו: You של רדיוהד. דבר טוב שקרה השבוע: קניתי את פאבלו האני של רדיוהד, והמיונים לעתודה שהיו ממש כיפיים.
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא ברור כרגע.
אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: לא זוכר. ספר השבוע: הארי פוטר השביעי. קריאה שניה ומאוד איטית. סרט/סדרת השבוע: Weeds!!!!11
פתיחה מצויינת לעונה.
תמונת השבוע: אין.

PerfectSP

New member
היו יום ראשון../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

ואני יוצאת לי עוד מעט...בעשר וחצי... ררר...קפה

למעלה