Late McWeekend

just orr

New member
סופשבוע ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי XD [לא מפתיע]
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Foo Fighters - Big Me Foo Fighters - Everlong Busted- She Wants To Be Me Busted- Runaway Train Foo Fighters- Long Road To Ruin Foo Fighters- Summer's End Foo Fighters- Have it All Paramore- That's What You Get Paramore- Oh Star Paramore- Hallelujah Paramore- Born For This Paramore- Emergency Paramore- crushcrushcrush Paramore- Stuck On You
הלהקה המגניבה של השבוע: שוב- פו פייטרז ופאראמור
אלבום שחרשתן עליו: אבא שלי שמע משו של לד זפלין
קליפ שעשה לכן את זה: ---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות סין ["פרר... פרר... פקע! פקע!" XDDD] סופרהירו
עב"נ
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה להיסטוריה תגבורים
משהו ששימח: אנשים מרוצים ממני אז אני שמחה. ^^ צבענו את הבית והיה מצחיק/כואב/מעייף (הקף את המיותר) D: אני אוהבת חופש.
משהו שהעציב: דוד שלי היה אמור לעשות את הסדר לבד לגמרי
מזל שהבן שלו קיבל שכל ועכשיו הם עושים רק שניהם. השבוע עבר יותר מדי מהר.
ציטוטיה: סבתא: "יש לכם חג שמח מגולדה ומרעננה" ועוד מלא ציטוטים שאפחד לא יבין
מתנגן בראש / בפלייליסט: טלוויזיה. אח שלי רואה משהו... מעניין מה זה. *בודקת* קוראים לזה "בילי". לפחות זה לא "בו בו בו" XD
המלצת השבוע: על הסרט "סופר הירו מובי" DDDD:
התמונה הכי חמה: >> סופשבוע נעים וחג שמח! ^^

Charley XD

New member
אורצ'ה D:

סופרהירו ><" אוף רציתי לראות את זה /: אתם והבעיות המשפחתיות שלכם ><" יא מוזרים ! יש הרבה שירים של פו פייטרז שאני לא מכירה
תשלחי לי D: חג שמח מיי לאב

just orr

New member
גם אני רציתי שתבואי ):

אבל מאז שאמרו שאין בה"ה אמרתי שעכשיו בטוווווח לא תבואי >< מוזרים? דווקא אנחנו לא. אנשים אחרים במשפחה כן. *ביטצ'* חחח בכיף אני אשלח לך!
חג שמח סוויטהארט 33> [די אנחנו כאלה מושיות היום כפרעלינו XDDDDD]

sweet shir

New member
איזה נוש דאגי! ../images/Emo23.gif

אין סופרהירו ברעננה >>: חהחה אני שיר גולדה שגרה ברעננהXDDD ~דפוקה~

just orr

New member
גם לא היה בה"ה ><

אבל יש בכפ"ס חח ^^ חחחחחחחחחח וואלה, אהבתי
אבל הכוונה לגלודה קרובת משפחה, ורעננה זה שם כולל לכל מי שגר ברעננה מהמשפחה שלנו XDD

sweet shir

New member
איפה יש בכפ"ס?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מייי? אולי אני מכירהXDD

just orr

New member
בקניון ערים חחחחח

"מי" זאת שאלה טובה. לא זוכרת ת'שם משפחה XDDDDDDDD אבל הם נראלי דתיים.. אני חושבת שאלה בני ויפה. ויש גם סלוואן. או שהוא לא ברעננה..?
זה טוב שאני מכירה את המשפחה שלי.

YuvalJones

New member
זה קורה? לא! כן!

לתוהות שבינינו, הפורום נתקע לי כל הזמן באחד המחשבים, שאני בו עכשיו והוא לא!
מצעד הלהיטים של מקפליי: DKY כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: מבול- קרן פלס הלהקה המגניבה של השבוע: P!ATD אלבום שחרשתן עליו: -- קליפ שעשה לכן את זה: ניין אין דה אפטרנון. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: -- משהו שהכעיס אתכם השבוע: הייתי בים ועכשיו שורף לי כל הגוף כי נשרפתי. משהו ששימח: הייתי בים,ובתלאביבD: משהו שהעציב: -- ציטוטיה: אתמול הייתי עם לירון וגל(פליטות הפורוםXD) וכל הזמן ניסיתי לדבר והן לא נתנו לי. ולכן אמרתי את המשפט החכם הבא! "אתן לא מסיימות לי לתת!" זה היה מאוד חכם. אבל רסמי, בזמן האחרון אני מדבר נורא. נשמע כאילו לפני חצי שנה עליתי לארץ. מתנגן בראש / בפלייליסט: גריןדיי, אח שלי מנגן. המלצת השבוע: לכו לים!
התמונה הכי חמה: היום בים

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמממ אמממ אממממ לא יודעת כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע TBP כל האלבום השיר של טיטניק-NEW FOUND GLORY KISS ME-NEW FOUND GLORY הלהקה המגניבה של השבוע: MCR אלבום שחרשתן עליו: TBP קליפ שעשה לכן את זה:מי ראה קיפים תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ספיידרמן
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שאחותי לקחה לי את הצעיף בלי רשות וקרעה אותו, וזה אחרי ששבוע שעבר צרחתי עלייה שהיא לקחה לי ואנס וחולצה שנאי לא מרשה לה משהו ששימח: בית לכל הפסח משהו שהעציב: אממ שעברה חצי שנה מההופעה? ציטוטיה: מתנגן בראש / בפלייליסט: [GH Tour]Room On The 3rd Floor-mcfly המלצת השבוע: התמונה הכי חמה:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחצי שנה בדיוק?../images/Emo2.gif

כי אם כן אז ההופעה הייתה יום לפני היומולדת שלי

adiozery101

New member
היית בהופעה של מק ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif ?! כיףף לךך!!

>הקנאההה הורגתת<< !!

למעלה