Late McWeekend

michalie XD

New member
../images/Emo156.gifמקווקנד../images/Emo70.gif../images/Emo156.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
וואי יש מלא: -THE USED Listening A Box Full Of Sharp Objects(1) Maybe Memories Lunacy Fringe Tunnel poetic tragedy Cut Up Angels Poetic Tragedy My Pesticide ועוד... FLYLEAF - Sorrow cassie All Around Me Ocean Waves Broken Wings Believe In Dreams I'm So Sick ועוד... ועוד מלא שירים שמעתי.
הלהקה המגניבה של השבוע:
Flyleaf The used
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
כלום
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא מדהימה דרייק וג'וש ארתור זואי 101 27 שמלות בפעם ה23412 מעודדות צמודות 4 - כן יצא כבר סטפ אפ 2 ו-1 יש לה ביצים ועוד...
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נקיונות פסח
והעבודות של בצפר שלא נגמרות.
משהו ששימח:
מפגש פורום ניצחתי בהתערבותעם אח שלי התערבנו על 50 שקל והוא הביא לי היום. קניתי שמלה יפה לחג
משהו שהעציב:
אממ... קורה שאתם מרגישים שלא מעריכים אתכם מספיק?
ציטוטיה:
אני וחברות שלי השתעממו אז חיפשנו באיןציקלופדיה ערס וזה מה שמצאנו: אוצר מילים של ערס צעצור: בוא'נה! - גש הלום. יאאללה! - מי צריך אותך בכלל? סססס.. - נחש. ת'לא בא לי טוב י'הומו - לא הגעת בזמן מתאים, אנא נסה מאוחר יותר. ואתה הומו. הופה הופה הופה - האם אתה מתעניין במדובר?\קפוץ נא. יש לך חירבונה!!? - שואל אם יש לך קקי. אני יפתח'תתחת! - אני אדחוף את איבר מיני לישבנך יש'ך בעיות?! - מתחיל לדאוג לגבי ההתענינות שלך בפריט המדובר. כושלהרבאקקקקק!!!11- לכל הרוחות. ששתוווווק!!!!!- אנא בלום את פיך. מהההה? אתה לא אוהב קולה?..-האם אתה חנון? יא ראש וינטלטור, ראש מגנזיום, אל 'צא עלי בחיים ש'ך!! - מנסה לקלל בצורה מודרנית יא בנבנבנבנזונה!! - בן של אישה העוסקת במקצוע העתיק בעולם אללה אללה יש מכות - קורא לחבריו לראות את המופע החביב על בני מינו. אאמא שלך בגבס!! -מיידע אותך במצבה הבריאותי של אימך. ספטינדודה שלך!! -מישהו במשפחה שלך. אההה אמא של ***, אהה אמא של *** - חפץ להגיד לך שהוא מעוניין לשכב עם אימך. צסססססססססססס!!! - ברכה מקובלת של ערס לפרחה. אשכנזי מניאק - קללה נפוצה של הערס, בדרך כלל בפתיחת העימות. תגידי בובה, לא חבל?! - אחת מעשרות דרכיי החיזור של הערס המצוי. פירושו הוא המנה אישית לבת המין השני לצאת עם הערס הנ"ל תגידי בובה, זה כאב? - מתעניין במחזור החודשי של בת המין השני איתה הוא מנסה להתחיל. אבא של'ך גנן? - מתעניין בפרנסתו של אביה של הנערה הנ"ל איתה הוא מנסה לפתח קשרים אנושיים (דבר בלתי אפשרי מבחינת ערס מצוי). בונאה אחי, את מי דפקתי אתמול?! - הערסים הם בעלי זכרון לתווח קצר ומצפים שאחיהם, הערסים, יזכרו את מעלליהם בימי אתמול שלשום. יא מלשין!! יא מנייאק! - פנייה לשוטר האזורי שידאג לעצירתו של הערס בו במקום. קיבינמט! - קללה ברוסית (אמיתי!) יא מלשין! יא שוטר!! - קריאה לאדם שדיווח על מעשיו של הערס וואו! בוא שניה!.. לא מרביץ לך'! - דקירה (נכון גם לגבי ערסים בוגרים).
מתנגן בראש / בפלייליסט:
your love is just A lie
התמונה הכי חמה:
הבת של חבר של אח שלי

michalie XD

New member
נכון!?

היא גם חמודה וחייכנית כזאת יש לי תמונה שצילמתי יאותה מהפלא שלייי והיא הייתה נראת שם כמו מלאךך (עזביי אני חולה על הקטנה הזאת)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo6.gif

יואו מאיפה לקחתם את זה? זה קורע. ואיזה חמודהההה
יאו גמני רוצה.

אני אני אני אני

מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ.. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: my happy ending-Avril Lavigne Where Did You Sleep Last Night?-Nirvana הלהקה המגניבה של השבוע: Bowling For Soup אלבום שחרשתן עליו: Fallen-Evanescence קליפ שעשה לכן את זה: Lithium-Nirvana תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אממ..פטיטו[?] משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי..היא עצבנית עלי כבר יותר משלוש שבועות ואני לא יודעת למה=( משהו ששימח: אממ..שניסעתי למפגש של משחק גו[משחק יפני(אתמול)]D: משהו שהעציב: אחותי עצבנית עלי ציטוטיה: הבנות של היום הן לא כמו הבנות של הלילהXDDD ---- את וואנבי רעהXDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: אה? Emotionless-Good Charlotte המלצת השבוע: תהיה חייזר ואל תהיה וואנבי חייזרD: התמונה הכי חמה: אממ..

ענבז

New member
../images/Emo108.gifמקוויקנד שלי:)פסח שמח לכולןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפני הכול :) יוו בא לי להתלהב, קניתי כל כך הרבה בגדים השבוע XD אחרי תקופה של קניתי כלום יותר מחצי שנה כי הייתי בדאון : -שמלה מדהימה מרנואר - 3 גופיות מפוקס -מכנס קצר פוקס - גופיה מדהימה וחגיגית לאללה -חולצות בית ספר - חולצה מTNT (שחורה שקופה ממש יפה..) ועוד מלא שאין לי כוח לכתוב XD - לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
אוו שמעתי הרבה מקפליי השבוע: you should know by now silence is a scary sound(כמו תמיד XD) the way you make me feel the heart never lies
הרבה שירים של fob low b baby boy
first date (בלינק)
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפלייי =]
אלבום שחרשתן עליו:
משנה את השאלה לערוצים שחרשנו עליהם השבוע: MTV היטס 100FM
קליפ שעשה לכן את זה:
i hate that i love
sweet sixteen gosip girl הדוגמניות (אני רדודה אני רדודה :( )
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאחרי שבוע שלם שלא אכלתי כלום חוץ מסלט (כלום!, בוקר צהריים ערב ירקות) עליתי חצי קילו, ושבוע לפני שלא הפסקתי לאכול ממתקים ירדתי קילו בשבוע XD עולם מוזר
משהו ששימח:
חברה שלי התאהבה במקפליי :) קניתי פוווול בגדים :)
משהו שהעציב:
- עליתי קצת :( ( אחרי שירדתי כמעט 4 קילו) - אמרתי לחברה משהו שרציתי להגיד לה הרבה זמן ולא ממש שימח אותה לשמוע - אני לא מדברת עם אמא וזה קשה
ציטוטיה:
האמת שלא היה הרבה השבוע..
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המוזיקה באתר של רנואר .. (חיפשתי תמונה של השמלה כדי להעלות לכאן אבל אין)
המלצת השבוע:
MANGO - חובה!
התמונה הכי חמה:
אני מתעללת באח שלי בפורים XDDDDD

ענבז

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gifשכחתי-מישהי באה לTmarket?!

וואי יהיה אחד המגניבים :)

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifשמלה מרנואר?-0

את יכולה לתאר אותה? כי בדיוק חברות שלי היום ברנואר ומדדו שמלה והן רצו לקנות אותה אבל היא הייתה ממש יקרה .. והם הראו לי תמונה שלה אז אני יודעת איך היא נראיתP:

ענבז

New member
חח אני אנסה לתאר...יודעת מה אני אעלה תמונה

אבל עוד מעט כי אני בנאדם עצלן =] בעיקרון יש שם פוול שמלות... השמלה שלי היא לבנה עם אדום (נשמע מזעזע ) עזבי אני כבר אצלם :)

TaL JoNeS1

New member
עונהנהננה ../images/Emo90.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
טרנסלבניה . 5 קולרס אין היר הר . דאט גירל . אובסלי . פליז פליז
say O.K - vanessa hudgens רימקס .
הלהקה המגניבה של השבוע:
ממקפלי
אלבום שחרשתן עליו:
אין
קליפ שעשה לכן את זה:
אובסלי .
בובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
איזה ילדה בקומונת נייק .
משהו ששימח:
מווורוש :)
משהו שהעציב:
איזה ילדה בקומנות נייק .
ציטוטיה:
קולין : הקב"ה נתן לך גוף ונתן לך נשמה, והוא יחליט מתי הוא ייקח אותך " לא מצחיק אבל נכון .
מתנגן בראש / בפלייליסט:
טרסלבניה .
המלצת השבוע:
סרט : מולין רוז'
התמונה הכי חמה:
דנייי - אנימציה

Charley XD

New member
They may say some awful things

But there's no point in listening Your words are the only words That I believe in after. You should know it's true Just now, the part about my love for you And how my hearts about bust Into a thousand pieces Oh it must be true And They'll believe us to soon Baby, it's fact That our love is true מצעד הלהיטים של מקפליי: McFly - Friday Night Mcfly - Just My Luck Mcfly & Matt Willis - Dont Stop Me Now בהופעה במושן
McFly - I've Got You כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : המון. Who's David Baby, It's Fact Lover's Spit Republica - Ready To Go Linking Park - Faint Lincoln Park - I try So Hard Arctic Monkeys - Temptation Greets You Like Your Naughty Friend (Feat Dizzee Rascal)
לא נמאס לי לעולם Arctic Monkeys - old yellow bricks Arctic Monkeys - No Buses Arctic Monkeys - Still Take You Home The Beatles - Something The Beatles - Honey Pie Beatles - This Boy הלהקה המגניבה של השבוע: אואזיס וארקטיק מנקיז ובאסטד (XD) אלבום שחרשתן עליו: מושן משום מה XD קליפ שעשה לכן את זה: XXXXXX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס, הג"ש
וסמולוויל משהו שהכעיס אתכם השבוע: הילדים ה-מ-א-ו-ד מעצבנים שאני עובדת איתם ><" משהו ששימח: מיטול חוזרת ממש עוד מעט תודה לאל ! אלעדי בא מחר כפרעליו
והסתיים השבוע הזה ! משהו שהעציב: אני לא רוצה שהחופש יגמר ציטוטיה: ** "חג תרנגול הודו שמח" ישן אבל לא נראה XD ** ~אבא מנסה להדליק את הטלווזיה~ אני : "אבא אתה אתור להדליק את הטלווזיה לא רק את הממיר..." ~אחרי שנייה~ "לא אבא לא על המשתיק קול, על הכפתור האדום !" אני : "נעם איפה שמת את המפתח ?" נעם : "בתיבה מס' 10, פה !" ~מצביעה על התיבת דואר~ אני ~קוראת את השם שעל התיבה~: "מי זה גיזרמו ?" נעם : "לא יודעת ... הוא לא היה פה מתי ששמתי את המפתח !" אני : "אני גרה פה ולא ידעתי על שום גיזרמו פה.... את רוצה להגיד לי עכשיו שאין לנו מפתח והמפתח אצל גיזרמו ?" נעם : "זה היה אמור להיות התא של ריקי ! לא גיזרמו אחד !" אני : "זה בטח אחד התאילנדים פה... למי עוד יקראו גיזרמו ?" נעם : "יופי ואני תכננתי עכשיו לצעוק בכל הקיבוץ "גיזרמו תחזיר תמפתח" עם הוא תאילנדי הוא לא יבין !" ~בקיצור, נעם טיפשה כי היא שמה את המפתח בתא דואר הלא נכון ועכשיו המפתח אצל גיזרמו, ובנוסף אף אחד לא הבין מפה כלום בל זה היה ממש מצחיק XD~ אבא : "לסבא יש את הבקבוק ההוא ממש מזמן, לפני איזה 30 שנה לפחות ~בציניות~" סבא : "כן, יש לנו אותו הרבה זמן... ~קולט את הסוף של המפשט~ אבל לא שלושים שנה" ~לקח את הדברים ברצינות XD~ חהחה רק מעט מאוד אנשים יבינו את זה אבל לא נורא XD **"ללא שם , 20:02 14/4/2008: "קורל סופרת קטנה ומוכשרת, וכל כתיבה היא חסד אלוהים.." מי בא לגרד אותי מהרצפה? לא עמדתי בזה. מצטערת. הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^ -------------------------------------------------------------------------------- דנדוש , 21:13 14/4/2008: למה לגרד? את לא שווה אפילו מיחזור את כבר לא טרגדיה אלא סטטיסטיקה. חוץ מזה מתים לא מספרים סיפורים. מקווה שהטבע שיצק אותך שבר את השבלונה. בכל אופן מעכשיו, את פחות מפגע אקולוגי. *** דנדוש זה שם נחמד ל..טוב,שום דבר. גם אנחנו מקווים שתפסיקי לחפור. ולנשום. בזבוז חמצן שכמותך. **"הראש שלך שחור.." גיחך טום והביט בראשו של ביל, שהיה שחור מפיח. - בזמנים אחרים הגרמנים עוד היו תולים אותו על זה. שירק, תסלחי לי אבל הייתי חייבת לשים את זה XD מתנגן בראש / בפלייליסט: Oasis - All around the World המלצת השבוע: אל תהיו מצוננים. התמונה הכי חמה: אממ אולי לא הכי חמה אבל ...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo6.gif

פחחח כאפות הדאגי הזה ><

sweet shir

New member
שיר מדהיםםםםםם ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה לסלוח? למה לא כתבת את הבולבול של הזמיר? XDDDDDDDD "את גדולה#@$" "גדולה? גדולה כמו בולבול של זמיר אולי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~מתה~

למעלה