michalie XD
New member
../images/Emo156.gifמקווקנד../images/Emo70.gif../images/Emo156.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
וואי יש מלא: -THE USED Listening A Box Full Of Sharp Objects(1) Maybe Memories Lunacy Fringe Tunnel poetic tragedy Cut Up Angels Poetic Tragedy My Pesticide ועוד... FLYLEAF - Sorrow cassie All Around Me Ocean Waves Broken Wings Believe In Dreams I'm So Sick ועוד... ועוד מלא שירים שמעתי.
הלהקה המגניבה של השבוע:
Flyleaf The used
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
כלום
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא מדהימה דרייק וג'וש ארתור זואי 101 27 שמלות בפעם ה23412 מעודדות צמודות 4 - כן יצא כבר סטפ אפ 2 ו-1 יש לה ביצים ועוד...
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נקיונות פסח
והעבודות של בצפר שלא נגמרות.
משהו ששימח:
מפגש פורום ניצחתי בהתערבותעם אח שלי התערבנו על 50 שקל והוא הביא לי היום. קניתי שמלה יפה לחג
משהו שהעציב:
אממ... קורה שאתם מרגישים שלא מעריכים אתכם מספיק?
ציטוטיה:
אני וחברות שלי השתעממו אז חיפשנו באיןציקלופדיה ערס וזה מה שמצאנו: אוצר מילים של ערס צעצור: בוא'נה! - גש הלום. יאאללה! - מי צריך אותך בכלל? סססס.. - נחש. ת'לא בא לי טוב י'הומו - לא הגעת בזמן מתאים, אנא נסה מאוחר יותר. ואתה הומו. הופה הופה הופה - האם אתה מתעניין במדובר?\קפוץ נא. יש לך חירבונה!!? - שואל אם יש לך קקי. אני יפתח'תתחת! - אני אדחוף את איבר מיני לישבנך יש'ך בעיות?! - מתחיל לדאוג לגבי ההתענינות שלך בפריט המדובר. כושלהרבאקקקקק!!!11- לכל הרוחות. ששתוווווק!!!!!- אנא בלום את פיך. מהההה? אתה לא אוהב קולה?..-האם אתה חנון? יא ראש וינטלטור, ראש מגנזיום, אל 'צא עלי בחיים ש'ך!! - מנסה לקלל בצורה מודרנית יא בנבנבנבנזונה!! - בן של אישה העוסקת במקצוע העתיק בעולם אללה אללה יש מכות - קורא לחבריו לראות את המופע החביב על בני מינו. אאמא שלך בגבס!! -מיידע אותך במצבה הבריאותי של אימך. ספטינדודה שלך!! -מישהו במשפחה שלך. אההה אמא של ***, אהה אמא של *** - חפץ להגיד לך שהוא מעוניין לשכב עם אימך. צסססססססססססס!!! - ברכה מקובלת של ערס לפרחה. אשכנזי מניאק - קללה נפוצה של הערס, בדרך כלל בפתיחת העימות. תגידי בובה, לא חבל?! - אחת מעשרות דרכיי החיזור של הערס המצוי. פירושו הוא המנה אישית לבת המין השני לצאת עם הערס הנ"ל תגידי בובה, זה כאב? - מתעניין במחזור החודשי של בת המין השני איתה הוא מנסה להתחיל. אבא של'ך גנן? - מתעניין בפרנסתו של אביה של הנערה הנ"ל איתה הוא מנסה לפתח קשרים אנושיים (דבר בלתי אפשרי מבחינת ערס מצוי). בונאה אחי, את מי דפקתי אתמול?! - הערסים הם בעלי זכרון לתווח קצר ומצפים שאחיהם, הערסים, יזכרו את מעלליהם בימי אתמול שלשום. יא מלשין!! יא מנייאק! - פנייה לשוטר האזורי שידאג לעצירתו של הערס בו במקום. קיבינמט! - קללה ברוסית (אמיתי!) יא מלשין! יא שוטר!! - קריאה לאדם שדיווח על מעשיו של הערס וואו! בוא שניה!.. לא מרביץ לך'! - דקירה (נכון גם לגבי ערסים בוגרים).
מתנגן בראש / בפלייליסט:
your love is just A lie
התמונה הכי חמה:
הבת של חבר של אח שלי