The McWeekend Is Here

butbut

New member
כן, בהחלט הגבתי לעצמי כי שחכתי

לומר את כול מה שרציתי לומר על התמונה XDD

Yu vi

New member
חחחחחח אף פעם לא ראיתי תתמונה הזאתXD../images/Emo85.gif

איזה טיפש XDDDDDDDDDD ויצא לך ממש יפה הפוני :] י'מהממת P:

ענבז

New member
הפוני יצא ממש מגניב :)

את עם פן בתמונה או טבעי?... בכל מקרה יצא ממש יפה 3> איזה ציור ציירת?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo42.gifואוו בוט יא מהממת אחת!!../images/Emo99.gif

ממש יפה לך.. וגם הציור.. וגם דאגי..XDDD

michalie XD

New member
סוף שבוע רגוע בגלגל"צ קבוע!!!

ניראה לי שזה הולך ככהXD שיר השבוע של מקפליי: 04 Mcfly - The Ballad Of Paul K McFly - Ignorance mcfly-she left me McFly - Get Over You שיר השבוע לא של מקפליי: ממ.... maroon_5-wont_go_home_without_yo להקת השבוע: מקפליי אלבום השבוע:
קליפ השבוע: |לינק|http://www.youtube.com/watch?v=YkA31t0n1Ew&feature=related|סלינק| תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מממ.... בקושי שראיתי טלווזיה כל השבוע היה מפוצץ במבחנים!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממ... המבחן שהיה לי היום בערבית ארגג!! לא ידעתי כלום!!!!!!! וקיבלתי נכשל משהו ששימח: דני 2
למי שלא הבינה - דני 2 הוא ילד מהכיתה שלי שהוא: 1. דומה לוווו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (וכן יש לו גם נמשים כמו שיש לדני) 2. יש לו מבטא בריטי כמו של דני 3. הקול שלו כמו של דני משהו שעיצב: המבחןןןן גם הכעיס וגם עיצב ציטוט השבוע: יש לי 2 1. אני באה באיזושהי יציאה לאח שלי (הוא גדול ממני) אני: "יוסי תקשיב אני הולכת לעשות עגיל בפופיק" הוא: אהה...(משחק אותה אדיש ועדיין לא קלט מה אמרתי) מה?! אני: "מה ששמעת!!!" הוא: "מה? לא!!! אבא הסכים לך בכלל?! אל תעשי את זה עכשיו לפחות לא בגיל הזה מגיל 18 את יכולה לעשות" אני: "למה אם אפשרי עכשיו?!" הוא: כי זה סקסי מידי" 2. אבא שלי : אפצ'יי!!! (מתעטש) אמא שלי: קראת לי?! XDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: מממ... אין לי תמונת השבוע:

butbut

New member
חחחחחחחחחחח הבטחתי../images/Emo35.gif

LOL אני אחזור לדבר איתך אח"כ אני אוכלת עכשיו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אגב אני עדיין צוחקת ממה שאח שלך אמר לך XDDDDDDDDD

michalie XD

New member
XDDD

בתיאבוןן
ובטח שתהיי על המסן אני לא אהיה מחוברת =\ כי אני נכנסת להתקלחח

kelly7i

New member