The McWeekend Is Here

N e r d y

New member
חעחע איזה מושים../images/Emo99.gif למיששי יש ת'סרטון של ז

זה* (אם יש אחד כזה...)

גילולית

New member
הציטוטים=XDDותתחדשי על הפלאפון

הא! את רואה משמורת? מצלמים את זה בבצפר שלי(איפה שהג'ינג'ית עובדת) נכון בצפר מכוער?!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo42.gifתתחדשיי!!XDDD

הציטוטים שלך..XDDD [גם אני רושמת ציטוטים במחברת..
] XDDDDDDD איזה שומר מסך חמודד!! נפתרת מהטלפון המתפרק..XDDDD

טנקססס ../images/Emo23.gif

יאווו אולי נהפוך את ה-לכתוב-את-הציטוטים-במחברת למגניב?! D: כן, כן XD הפלאפון המתקפרק יושב במגרה חסר מעש
חחחח אפילו הנציגת שרות - מאיפה שהחלפנו את פלאפון - אמרה לאמא שלי שבאמת הגיע הזמן לשידרוג וחברה שלי חופרת לי בשכל הם המשפט ~ "התחדשנוווווווו השתדרגנווווווו" XDDDDDDDDD

hooba

New member
../images/Emo80.gifסופ"ש הגיע!D=

שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up Ignorance Friday night Build me up buttercup שיר השבוע לא של מקפליי: KT Tunstel - saving my face Charlotte church - moodswings Busted - why Travis barker - solja boy (rock cover) להקת השבוע: the used אלבום השבוע: lies for the liars - the used קליפ השבוע: charlotte church - moodswings תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: that 70's show בהפרעה משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא משו שזכור לי... משהו ששימח: ביום רביעי היה לי שיעור נהיגה ראשון!!@$@#@$@! יום שני יש לי עוד אחד!!!!!! משהו שעיצב: נממ.. כלום? ציטוט השבוע: אוקיי, אז לפני כמה ימים חזרנו הבייתה מבצפר ודיברנו על הכלב שלי על זה שהוא כולו שחור ויש לו מעויין לבן בחזה. *תחשבו שכל הדו שיח הזה הוא בצעקות* ידיד שלי יפתח: "מה הקטע? מה הם דופקים לו כתם לבן באמצע החזה?!?!" אני: "זה לא אשמתו! זה אמא שלו!" יפתח: "זה הקוד הגנטי!" אני: "של אמא שלו!!!!" יפתח: "ושל אבא שלו!!" אני: "אבל אבא שלו שחור!" יפתח: "אבא שלו פרפר!!!!!!" XDDDD ועוד אחד, שיעור הסטוריה המורה מכתיבה ואז איזה ילד מפריע לה והיא כולה מסתכלת עליו במבט רצחני כזה.. הילד: "נונו תכתיבי כבר" המורה: "נונו תגיד לאמממאש'ך!!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: הגרסא של טראוויס בארקר לsolja boy תמונת השבוע:|שמאלה| היינו בפגישת סיכום של המשלחת לפולין, נסענו לכפר הירוק, ויש שם מלא טווסים ויענים, סוסים פרות וכו'. ואני הרי ידועה באהבתי לפרות, אז הייתי חייבת להצטלם עם הפרות >< ואז כשנעמדתי כדי להצטלם אחת הפרות (זאת עם הראש הלבן) כולה קפצה וזה...כמעט אכלה אותי >< אני כולי כזה "נו יפתח יא בן זונה צלם כבר!!!"

גילולית

New member
אולי הם אחים..

כמו ב"אמי"(שהיה פעם בערוץ הילדים) שהאבא הופרד מהילדה שלו והם גילו שהפ קרןבי משפחה רק בגלל הסימן לידה שעובר אצלם במשפחה איי קיי איי המעויין..

למעלה