../images/Emo80.gifסופ"ש הגיע!D=
שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up Ignorance Friday night Build me up buttercup שיר השבוע לא של מקפליי: KT Tunstel - saving my face Charlotte church - moodswings Busted - why Travis barker - solja boy (rock cover) להקת השבוע: the used אלבום השבוע: lies for the liars - the used קליפ השבוע: charlotte church - moodswings תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: that 70's show בהפרעה משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא משו שזכור לי... משהו ששימח: ביום רביעי היה לי שיעור נהיגה ראשון!!@$@#@$@! יום שני יש לי עוד אחד!!!!!! משהו שעיצב: נממ.. כלום? ציטוט השבוע: אוקיי, אז לפני כמה ימים חזרנו הבייתה מבצפר ודיברנו על הכלב שלי על זה שהוא כולו שחור ויש לו מעויין לבן בחזה. *תחשבו שכל הדו שיח הזה הוא בצעקות* ידיד שלי יפתח: "מה הקטע? מה הם דופקים לו כתם לבן באמצע החזה?!?!" אני: "זה לא אשמתו! זה אמא שלו!" יפתח: "זה הקוד הגנטי!" אני: "של אמא שלו!!!!" יפתח: "ושל אבא שלו!!" אני: "אבל אבא שלו שחור!" יפתח: "אבא שלו פרפר!!!!!!" XDDDD ועוד אחד, שיעור הסטוריה המורה מכתיבה ואז איזה ילד מפריע לה והיא כולה מסתכלת עליו במבט רצחני כזה.. הילד: "נונו תכתיבי כבר" המורה: "נונו תגיד לאמממאש'ך!!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: הגרסא של טראוויס בארקר לsolja boy תמונת השבוע:|שמאלה| היינו בפגישת סיכום של המשלחת לפולין, נסענו לכפר הירוק, ויש שם מלא טווסים ויענים, סוסים פרות וכו'. ואני הרי ידועה באהבתי לפרות, אז הייתי חייבת להצטלם עם הפרות >< ואז כשנעמדתי כדי להצטלם אחת הפרות (זאת עם הראש הלבן) כולה קפצה וזה...כמעט אכלה אותי >< אני כולי כזה "נו יפתח יא בן זונה צלם כבר!!!"