Today's McWeekend

The Psycho Girl

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Home Is Where The Heart Isשיר השבוע לא של מקפליי: להקת השבוע: מקפליי , jet אלבום השבוע: MCR- helena- הם היו כל כך טובים פעם קליפ השבוע: MCR- helena תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בקול גדול , המספריים של אדוארט , האוס משהו שהכעיס אתכם השבוע:השביתה הזאת זה נהייה יותר מידי מוגזם משהו ששימח: יום חמישי הודיעו לנו שיש לנו טיול שנתי לאילת = והוא עולה 0 שקל ! , וגם אחי זכה בפיס בחופשה בת 6 ימים בברצלונה זה כזה לא פייר אני אף פעם לא זוכה בכלום משהו שעיצב: כלום נראהל י ציטוט השבוע: חברה שלי "נו את יוצאת לטיול " אני : "כמובן שאני יוצאת לטיול הוא בחינם , נראה לך שאני יפסיד משהו שהוא חינם " מתנגן בראש / בפלייליסט: RBD- No digas nada תמונת השבוע:

sweet shir

New member
היא כבר התחילה בספטמבר בארה"ב,

ויקח הרבה הרבה הרבה מאוד זמן עד שהיא תתחיל בארץ כי יש שביתת תסריטאים.

sweet shir

New member
צ'ייייייייס! XD

חהחה לנו היה אמור להיות טיול באיזה 100 שקל לאילת אבל הוא התבטל כי חשבו שתסתיים השביתה. -__-

Every night you cry yourself to sleep"

Thinking: 'Why does this happen to me? Why does every moment have to be so hard?' "Hard to believe that
שיר השבוע של מקפליי:
Don't Wake Me Up Ignorance The Way You Make Me Feel ה- GH Medley מהאירוע של Children In Need
שיר השבוע לא של מקפליי:
Eminem - Mockingbird Green Day - American Idiot Leona Lewis - Bleeding Love Madina Lake - One Last Kiss Mika - Billy Brown Mika - Lollipop Mika - Relax (Take It Easy) My Chemical Romance - Famous Last Words Nickelback - Rockstar Paramore - Emergency + כללל האלבום Riot בחרישות אינסופיות כל השבוע D: Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You) Red Hot Chili Peppers - Can't Stop Rihanna - Don't Stop The Music Simple Plan - Crazy Simple Plan - When I'm Gone Son Of Dork - Eddies Song Son Of Dork - Ticket Outta Loserville Sugababes - About You Now Sugarcult - Bouncing Off The Walls T2 ft. Jodie Aysha - Heartbroken The Used - Take It Away Timbaland Feat. One Republic - Apologize U2 And Green Day - The Saints Are Coming ~ קרדיטים על חלק גדול מהשירים, שלא יהיה הבאלגן שהיה שבוע שעבר XD - לשיר, אורטל ונסטיה!
~
להקת השבוע:
מקפליי, פאראמור, מיקה, בלינק 182.
אלבום השבוע:
Riot של פאראמור.
Life In Cartoon Motion של מיקה
קליפ השבוע:
1. T2 ft. Jodie Aysha - Heartbroken http://www.youtube.com/watch?v=rhIxixtikzQ 2. Nickelback - Rockstar http://www.youtube.com/watch?v=hrcTz5XRtN8
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בובות, הישרדות, אבא אמריקאי, קני נגד ספני. D: / אין סרט.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המסן משתרלל
, עומס מטורף בלימודים
משהו ששימח:
אבא הביא פלזמה LCD, קניתי דיסק של MCR, המבחן באנגלית עבר בשלום ^__^ , היום סופסוף יהיה מקפליי באמטיוי היטס D: , והאימיול! הוא.. הוא נחמד אליי!
משהו שעיצב:
כ"כ קרררררר לייייי >< וגם יום שישי לא היה משהו.. :|
ציטוט השבוע:
חח אתן לא תבינו, אבל אותי זה הצחיק XDD "ס.. ס.. סתומה!" *ווש* XDDD ולא נראה לי שיש עוד. :X
מתנגן בראש / בפלייליסט:
האמ.. פרסומות בהיטס..? ><"
תמונת השבוע:
הפעם יש 5 תמונות!
תמונה 1

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחח

זה נראה לי דני, לא? XDDDDDDD איך דאגי אדום לעומת התחת הלבן
פשששש קלוין קליין XD

תמונה 4 ../images/Emo26.gif

"And then Dougie stuck it in my mouth like this and said 'suck my cock you whore'" "Ohh Harry, stop it... i'm gonna get horny"​
XDDDDDDDDDDDDDDD תודו שזה נראה בדיוק ככה XDDDDDD קפראליהם 333333>

למעלה