Today's McWeekend

Mcfly for ever

New member
שלי ../images/Emo183.gif

שיר השבוע של מקפליי: The Ballad Of Paul K friday night שיר השבוע לא של מקפליי: suddenly - ashley tisdale Avril Lavigne & Lili Mama - Girl Friend (remix) simple plan-shut up להקת השבוע: מקפליי אלבום השבוע: Just_My_Luck קליפ השבוע: Vanilla Sky - Umbrella תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הפלישה ממאדים (סרט דפוק אבל מצחיק) שרק 3 ועוד כמה שאני לא זוכרת.. משהו שהכעיס אתכם השבוע: נהרס לי המשחק פלייסטישן שאני הכי אוהבת משהו ששימח: סוף סוף ירד גשם משהו שעיצב: האחות של ביה"ס נכנסה לכיתה שלי ואמרה שיש לנו חודש הבא זריקה
ציטוט השבוע: בשיעור רטוריקה: המורה: יאללה אדיר, תורך לקרוא אדיר: אני לא יכול לקרוא, אני צרוד המורה: נוו אז מה, זה יהיה סקסי חחח... איזה מורה יש לי מתנגן בראש / בפלייליסט: Umbrella ella ella... תמונת השבוע: תמונה של הילארי שחברה שלי שלחה לי

m i c k e y 15

New member
כן אני חושבת שזה איפור במחשב

יעני שמו עליה איפור מהמחשב.. יעני כמו פוטושופ.. זה לא האיפור שלה

loli kiss

New member
היא מהממת ../images/Emo99.gif

אני מתה עליה D: "המורה: יאללה אדיר, תורך לקרוא אדיר: אני לא יכול לקרוא, אני צרוד המורה: נוו אז מה, זה יהיה סקסי"
הרג אותי המורה שלך XD

גילולית

New member
שלי

שיר השבוע של מקפליי: dont know why not alone אני בקטע של שירים עמוקים.. שיר השבוע לא של מקפליי:ממ..לא יודעת.. לא יצא לי לשמוע הרבה.. להקת השבוע:מק!!!! אלבום השהוע:הגריטסט היטס! סופסוף הגיע!!! קליפ השבוע:thnl תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:האי\ילדות רעות(היה בהוט פאןP: משהו שהכעיס אתכם השבוע:ממ..אמא שלי אולי משהו ששימח:הגרייטסט היטס וה-95 בערבית משהו שעיצב:(אכזב) שביק (אבא שלי) היה באילת ורצה לקנות לי מחשב ניד אבל הוא לא קנה:':)'( ואני עדיין על המחשב המשפחתי מששנות השבעים ציטוט השבוע:(זהירות חפירה) (הכל באותו שיעור:) המורה שלי:"אוי וא-פאקינג-בוי" המורה(ביום שלישי):"עכשיו ביפן כבר יום רביעי" נועה חברתי:"מה זה?? הם חיים בעתיד!!!"XDD למדנו משהו על אדם וחווה ואז ילדה אחת שאלה בלי שום קשר לחיים:"אם אדם וחווה נולדו בלי אמא, היה להם פופיק?" מתנגן בראש / בפלייליסט:שיר מהצופים ("ציקי מה המצב?") תמונת השבוע:(התמונה שבצמיד שלי עם הלב הנפתח P:)

../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי:
ושוב - רשימת המכולת שלי XDDD Mcfly - Umbrella [סטודיו] McFly - Transylvania (Acoustic2) Mcfly - The Way You Make Me Feel Mcfly - The Heart Never Lies (Live at Virgin Mobile V Festival 19.08.07) McFly - Rockin' Robin (Bobby Day Cover) (Live) McFly - Pinball Wizard McFly - On My Own McFly - Not Alone Mcfly - Little Joanna McFly - Ignorance McFly - I Wanna Hold You(2) McFly - He Dont Use Shampoo McFly - Good Night (Star Girl) McFly - Ghostbusters (Ray Parker Jr. Cover) (Live) McFly - Fight For Your Right To Party Mcfly - Don't Wake Me Up McFly - Dont Know Why McFly - Danny Is Gay (Dougie Singing) McFly - Baby's Coming Back (Dougie version) Mcfly - Bubble Wrap
שיר השבוע לא של מקפליי:
Yellowcard - Light Up The Sky Busted - Over Now Busted - Meet You There Natasha Bedingfield - These Words Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer... Cartel - Wonderwall (Oasis Cover) Timbaland - Apologize(feat.One Republic)
להקת השבוע:
Mcfly
אלבום השבוע:
Mcfly - Just My Luck A present for everyone - Busted
קליפ השבוע:
http://youtube.com/watch?v=m7rYNVS4MbY http://youtube.com/watch?v=ya2N6GNJ7E8
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אבודייים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא - אוווווווווף היא כזאת מעצבנתתת המורה המפגרת להיסטוריה
משהו ששימח:
שעור קולנוע - 100 ב"ברייק-דאון" ^^ יומולדת לספונצצצ'ה
הייתי אצל חברה ודיפדפתי במלאא ראש אחדים (XD) ומצאתי פוסטררר של מקפליי שאין לי ייאאיייי ^^
משהו שהעציב:
מממ כלום
ציטוט השבוע
טוב אז השבוע הזה הוא דליל מבחינת ציטוטים XD היינו כמה בנות אצל חברה מור: נכנסת לבית ונתקעת בארון"שיו סליחה לא.." אני: "יופי גאון עכשיו את מדברת גם עם ארונות?!" מור: "מה אני יעשה נתקעתי בו - גם לו יש רגשות את יודעת אני: "למה כי הוא עשוי מעץ?" מור: "מממ יכול להיות - אז תכירי זה דוד והוא הגיע מהום סנטר" אני: "אהלן דוד - יופי עכשיו הדבקת אותי במחלת-דיבור-עם-דברים-דוממים שלך"
שיחקתי סוליטייר אצל טל אני: "נו איפה המלכה שחורה הזאת כשאני צריכה אותה?!" טל: "הלווו בלי גזענות" היינו במרכז דיברנו על העתיד ששלו ואיכשהו הגענו לבעלים מיכל: "אני אתחתן אם הולנדי חמוד" אני: "ואני אתחתן עם אנגלי שקסי" טל: "ואני אם גרמני חתיך" חן: "יופי, אני נתקעתי עם הישראלי הסתום עם לב טוב והרבה כסף" XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFly - Easy Way Out she's gooooooooooooone
תמונת השבוע:
יש כמה ^^ שיהיה שבוע מעוווולה

m i c k e y 15

New member
המיטוטים XDDD אה ויש מצב שאת מעלה

את McFly - He Dont Use Shampoo? לא שמעתי את זה אפעם

m i c k e y 15

New member
XDDDDD זה בכלל לא הקול של מקפליי../images/Emo6.gif

חשבתי שזה משהו שמקפליי שרו XDD זה מין שינוי המילים של AAY