Today's McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo12.gif את יכולה להעלות בבקשה את

דאגי דאג שר על הדני הגיי? ><" פליזוש פליז

הנה ../images/Emo26.gif

וסורי שהעלתי לך רק עכשיו פשוט שהמחשב שלי התחיל להתפגר אתמול אז אמרתי שעדיף שאני אכבה אותו והוא יפעל בבוקר מאשר שאני לא אכבה אותו והוא לא יפעל בכלללל XDDDDDDDD http://www.sendspace.com/file/fecd51 *פליייייז תעבוד ותהיה לחייייץ!* תהני לך

michalie XD

New member
שלישלישלי ../images/Emo9.gif

שיר הששבוע של מקפליי: McFly - Just My Luck Mcfly - Nothing McFly - I Want To Touch You (re-write of all about you) mcfly-little_joanna McFly - Sorry Is Not Good Enough ועוד.... שיר השבוע לא של מקפליי: מיי כמיקל רומנס - הלנה מיי כמיקל רומנס - די אנד מיי כמיקל רומנס - וולקאם טו דה בלאק פראייד מיי כמיקל רומנס - איי דונט לאב יו מיי כמיקל רומנס - טו די אנד מיי כמיקל רומנס - מאמה ועד מלאאא... להקת/אלבום השבוע: McFLY MCR קליפ השבוע: =\ תוכנית טלווזיה/סרט השבוע: האי
משהו ששימח השבוע: אני רוקדת באיזה סטודיו אז רוצים להעלות אותי ללהקת הבוגרות ושאני אטוס איתן לברצלונה משהו שעיצבן/העציב השבוע: החורףף ציטוט השבוע: אין לי =\ מתנגן בראש/ בפלייליסט: השיר של ריאהנה וניו

My week ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של מקפליי: I wanna hold you שיר השבוע לא של מקפליי: Avril Lavigne - Fall to pieces להקת השבוע:
מקפליי אלבום השבוע: Mcfly - Just my luck קליפ השבוע: מממ.. Please please תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי משהו שהכעיס אתכם השבוע: על הבוקר נשפך לי ככללללל השוקו >: משהו ששימח: קניתי את ג'אסט מיי לאק של מקפליי ופוסטר של סאם 41 D: משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: ניקול:"אז כמה אתה נותן לי על זה..?" מוכר:"5.." ניקול:"מה 5..? אלף..?" מוכר:"5 דולר .
" הורגות אותי השתיים האלללה מתנגן בראש / בפלייליסט: Blink 182 - First date תמונת השבוע:

ענבז

New member
מיי מקוויקאנד :) הפעם הוא שווה למדי :)

שיר השבוע של מקפליי: surf medley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ignorence don't wake me up star girl שיר השבוע לא של מקפליי: fall out boy - dnce dance בואי נעזוב - רן דנקר להקת השבוע: mcfly אמ..חח כאילו דה?! XDDDDD אלבום השבוע: כל מה ששל מקפליי... וגם של רן דנקר החדש..מומלץ ביותר!! קליפ השבוע: ואו פינבול ויזארד!!!!דפינטלי!! במיוחד הקטע שדאגי עם החלוק והמקפיים (ראיתי את החלק הלא מצונזר ביוטיוב והוא קורעעע עם החוטיני XDDDDDD ) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "האי" סרט - שניים מדהימים: supersize me - על האיש שאכל חודש שלם רק מקדונלדס - מאגניב ביותר! "האחיות מגדלנה" - על בנות שחטאו , שנאנסו או שהיו יותר מדי עם בנים ונשלחות למזר ונכלאות בו. עצוב נורא אבל מדהים! משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמ...שאנשים חייבים לי פול כסף ולא מחזירים משהו ששימח: בילוי הזוי ביותר עם חבהר טובה (בציטוטים תקראו זה מאגניב לאללה ) משהו שעיצב: אמ... אחשלי החתיך היה חולה!!!! ציטוט השבוע: אני וחברה שלי הכנו מתנה ורצינו לשים יש כמו בקבוק עם פתק (עכי זה היה באווירת ים כזה) אנחנו נכנסות לחנות יין: גל (חברה שלי) : "שלום אפשר בקבוק בירה?" המוכר:"אעאעאע?!" אני:"ריק!!!!!!!!!!" וואי היה אחד הגדולים לתמונות של המתנה וזה יש בבלוג שלי : http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=483877 מתנגן בראש / בפלייליסט: דאנס דאנס של פול אאוט בוי תמונת השבוע:

purple floyd

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של מקפליי:
תליחם על הזכות D: [שדאגי אומר באסטד אני דיי מתה] שיר השבוע לא של מקפליי:
איימי ביתהיין ומארק -ולארי
לילי אלן ומארק - הו אלוהים [XD] שלושה מסוגם -עוגת תינוק [XDDD אני מצחיקה אשכרה את עצמי] המשומשים - תפסתי אש [נו זה יוזד -.-] הרצועות הלבנות - להתאהב בבחורה תינוק שנע בכבדות - משלוח [נו בייבישאמבלס. תאשימו את מורפיקיס!!!11] להקת השבוע:
אמ.. נראה לי לילי אלן אלבום השבוע:
לילי אלן
קליפ השבוע:
כל מיני מקפליי ביוטיוב, בעיקר הראיונות שלהם מאוונדרלנד תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אורות ליל שישי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמ, נאדה משהו ששימח:
הכל משהו שעיצב:
כלום ציטוט השבוע:
"הארי נראה השפוי בחבורה, עד מכירים אותו", על דאגי "מה לעזעל את מוצאת בו?!" שניהם של אחי הגיי מתנגן בראש / בפלייליסט:
תסתכל לשמיים, שדני שר תמונת השבוע:
טייייייייייייייייייייייייייייייייייים

rox love BSM

New member
I really dont like you...

גרב|שיר השבוע של מקפליי: broccoli ultraviolt the heart never lies don't wake me up 5 colors in her hair ghostbuster not alone too close for comfort גרב|שיר השבוע לא של מקפליי: avril-hot heartbroken jojo-too little too late lioana-bledding love blink182 גרב|להקת השבוע: מקפליי
גרב|אלבום השבוע: MITO ROTTF גרב|קליפ השבוע: lioana-bledding love גרב|תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי,ארתור,סוייט 16,ניצבים,מתחילות מחדש/ילדות רעות גרב|משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ שהמורה לא החזירה את הציונים גרב|משהו ששימח: סופסוף הביאו לי מאנגליה את הארי פוטר 7 גרב|משהו שעיצב: אממ לא משהו מיוחד גרב|ציטוט השבוע: אעעאעא אני כל הזמן שוכחת!!!! גרב|מתנגן בראש / בפלייליסט: שיר של קארי פלטצ'ר [אחותו של טום] גרב|תמונת השבוע:

rachel malasa

New member
עונה אחרי המוןןןןןןן זמן!!!!!!!!

התגעגעתי לפורום!!!! שיר השבוע של מקפליי: McFLY-Transelvania(מקווה שרשמתי נכון) Please Plaese I'll Be Ok שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore-Misery Business pressure Avril Lavigne-My World להקת השבוע: McFLY Paramore אלבום השבוע: Paramore-All We Know Is Falling McFly-Motin In The Ocean קליפ השבוע: Avril Lavigne-Girlfriend)Remix( תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי
-סדרה. שודדי הקאריביים-תיבה של איש מת
-סרט. משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה החופרת שלי $%^$%&@^5 המדריכה. משהו ששימח: היום יום הולדת לי!
משהו שעיצב: --- ציטוט השבוע: אוקיי הנה: חברה שלי שגרה בבני ברק, והיא תמיד יורדת על עמצה על זה(וגם אנחנו...XDׂ) היה לה יומולדת אז חחגנו לה בפנימייה ואימא שלה ואחותה וסבתא שלה באו כולם:היום יומולדת לבקי....ובלה בלה בלה.. אחותה:מישהו מכיר 'פזרו שושנים...? היא לוחשת לחברה שלי:שירי בני ברק. אני וחברה שלי : XDDDDDDDD עוד אחד: היינו מחוץ לבית ספר וראינו שני בנים אז חברה שלי בקי .(היינו ארבע בנות.) אומרת:התימני הכי חתיך מבין כולם. אני:איזה מבין כולם? הם רק שתיים, בקי: אה וואלה. אני: XDDDDDDDD עוד אחד: בקי, שהייתה בלונדון [כלבה!מפגרת! ברת מזל! בוהו!!!) בחופש אז הביאו לה את התמונות שהיא הצטלמה שם. אני אומרת לחברה שלי(בקי XD): יואו תראי את התמונות מלונדון. בקי: את רואה אמרתי לך. אני:מה? בקי:אני חצי אנגלייה., אמרתי לכם אני:טוב תביאי את התמונות. אז בתמונות רואים ברקע מלא בריטים שעקסי [רואים בקושי כי הם מרחוק) אני: אולי דאגי היה בניהם. בוהו! מתנגן בראש / בפלייליסט: Mika-Love Today תמונת השבוע:
התמונה

עדן XD

New member
מקוויקנד שלי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: Mcfly - Obviously שיר השבוע לא של מקפליי: Ashley Tisdale - Kiss the girl להקת השבוע: מקפליי אלבום השבוע: LET GO- AVRIL LAVIGNE קליפ השבוע: STAR GIRL תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- האי משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום
משהו ששימח: המדבקה של סאות'פארק לגיטרה , והבגדים
משהו שעיצב: שלא היה עוד דיסק בחנות!
(של מקפליי אגב
) ציטוט השבוע: אין.. :-\ מתנגן בראש / בפלייליסט: Ashley Tisdale - He said she said תמונת השבוע:

McFly rullz

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo184.gif../images/Emo183.gifאיזה שבוע../images/Emo178.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Umberlla the way you make me feel ignorance star girl כ''כ
friday night five colours ive got you
שיר השבוע לא של מקפליי:
avril&li'l mama-girlfriend
hilary duff-stranger umbrella blue-sstbthw חחח זה שם ארוך לשירXD
להקת השבוע:
חחחחחחח תמיד תמיד אהוביי
אלבום השבוע:
וונדרלנד
קליפ השבוע:
פייב קולורס
הם כאלה חמודייים שםם קטנים וצעירים וחתייכים
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא רק בלונדינית
שחקי אותה מותק!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [והמבינה אהמ רוני אהמ תבין] נכנסה אלינו מדריכה שאני לא רוצה
הייתי חולה>< וברביעי היה סוער והייתי בחוץ באותו זמן והתרטבתי
משהו ששימח:
הוא ולא משו
משהו שעיצב:
הוא מדריכה שלי שני מאוווד אוהבת עזבה
ציטוט השבוע:
חברות שלי דיברו על אנגלית...ואז בלי שום קשר אחד שאני צוחקת על חברה שלי שהיא אוהבת אותו היה מאחורה... אז אני אומרת לה- "אלעד." היא-"מה הוא טוב באנגלית????"*בפרצוף מצפה* אני-"לא,הוא מאחורייך."*צוחקת* פףף זה היה מצחיק>< XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
לא יודעת
תמונת השבוע:
איזה חיוך של ילד מקסייים
יאלה תגיבו
חחח סתם

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הנה אני מגיבה ../images/Emo6.gif

שחקי אותה מותקקקקק
HONEY
אוי גאד התמונה כלכך חמודה. ולחשוב שעוד שבוע בדיוק הפצפון הזה יהיה בן 20!!!!!!!!!. קשה להאמין.

למעלה