Today's McWeekend

m i c k e y 15

New member
אמאאאאא השיר של YC כל כך טוב../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הוא גרם לי לבכות פעם אחת
שיר מעולה
דני נראה מוזר
הכובע

N e r d y

New member
../images/Emo136.gif אני אוהבת סמיילים של כריסמס../images/Emo139.gif

שיר השבוע של מקפליי:
don't know why ignorance no worries she loves you crazy little thing called love transylvania- acoustic you shouled know by now easy way out 7 weeks until the summer למישי יש במקרה את הגרסא המלאה? יש לי רק את הדמו
bubble wrap
שיר השבוע לא של מקפליי:
היה לי שבוע סוד כזה... Boyband-SOD Eddie's Song-SOD Holly... I'm The One-SOD Little Things-SOD Sick-SOD Murdered In The Mosh-SOD Slacker-SOD Wear Me Down-SOD Thunderbirds are Go-SOD זה כ"כ טוב!! 3am-Busted that thing you do-Busted What Happened To Your Band-JB We're Not Alone-JB Phsyco Girl-JB New Song-JB Memory Lane-JB all in-JB 28,000 Friends
להקת השבוע:
SOD
אלבום השבוע:
SOD- Welcome To Loserville
קליפ השבוע:
http://uk.youtube.com/watch?v=obB4Tj4_Uy4&feature=user XDDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
עקרות בית נואשות, מגרש ביתי, האנטומיה של גריי ג'סט לייק הבאן (שונאת את התרגום שלו "זוג משמיים" מי הטמבל!?), בלשית בסטייל (חחחח איזה סרט פג) אהה וכמובן כל הדיוידי של אליפות העולם באקרובטיקה XDD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא (חחח ידעת שאם כותבים את זה באנגלית זה יוצא TNT חחחח זה ממש הצחיק אותי עכשיו!
), אבא, מאמנים =\
משהו ששימח:
ערב בנות אצל חברה (ראו ציטוטים למטה ^^) אימונים מצחיקיםXDDD הרבה עבודה= הרבה כסף= דיוידישלמק!!
משהו שעיצב:
סרטן וכאלה.. בעע
ציטוט השבוע:
חחחח וואי יש מלא (יחסית^^) --------------------------------- אני וחברה במסנג'ר מדברות על הבחירות (שהולכות להיות פה בחור שאנחנו גרות בו) Grace: היי תגידי, אבא שלך יהיה חלק מהזה של אורי ברמעוז? (אחד שמשתתף בבחירות) Nerdy: לא Nerdy: לא נראה לי כאילו Nerdy: חחחח הם לא דיברו איזה חמש שנים היה להם מין ריב כזה נראלי XDD Grace: אוע Nerdy: ואז השבוע יום אחד אני חוזרת מהאימון ואני רואה אותו יושב בסלון שלנו ושותה קפה, ואני כזה אבא וואטדהפאק?! Grace: חחחחחח Grace: אז הם השלימו? Nerdy: לא יודעת Nerdy: נראה לי אורי סתם בא להתחנף אליו כדי שנצביע לו Grace: כה, אלינו הוא גם בא לדבר עם ההורים שלי וזה היה מזה מביך כי בדיוק באתי לרדת למטה בחזייה Nerdy: חחחחחחחחחח את מסתובבת בבית עם חזיה?! XDDDDDDDD Grace: המ כן:) Grace: היה חם באותו יום Nerdy: פחחחחחחחחחחחח מה את דני?! "אני ערום רק שחם לי" Grace: נו הוא צודק! Grace: והוא שכח את החלק שהוא ערום גם כשהוא צריך לשרוף את השיערות הייי שלחי לי את הסרטון ביוטיוב (היא לא אוהבת את מקפליי או משו, פשוט סיפרתי לה על זה) Nerdy: חחחחחחחחחחח XDDDDDD אוקי רגע אני אחפש Nerdy: *שולחת את הסרטון* Grace: יואו זה טוען כלכך לאט Nerdy: האא ני רואה את זה שוב עכשיו אעעעעעעעעעעעעעעעעע איים טוטאלי הורני רייט נאו Grace: חחחחחח טל זה שערות זין@ Grace: אחותייייייייי זה חולה! --------------------------------- אוקי עשינו מן ערב בנות (יותר נכון מתעמלות) אצל חברה וראינו סרטים של תחרות התעמלות (אליפות העולם באקרובטיקה שהיתה בפורטוגל
) והיה אחד המצחיקים XDDD מעבירות ביקורת על המתעמלים>> שני: "ברכיים" נועם: "מרפקים" אור: "בולבול!" נועם: "איזה קוף יאור!" שני: "פורטוגל הם הערבים של אירופה!!" חחחחחחחחח זה גאוני שני: "קטיה ורפיה , קטיה לא אוהבת פיציה" *משחקות קלפים* אור: "אני טיפשה" *דממה* אור: "אני רואה שאף אחת לא מכחישה?!" XDDDDDDDDDDDD באיזה חמש בבוקר>> דנה: "היי הציפורים מציצות!" טל: "חחחח אצלינו בעין שריד שומעים את התרנגולים" גבי: "מה?!" דנה: "שומעים את הציפורים מציצות!!" גבי: "אחותי זאת אור שורקת!" חחחחחחחחחחחחחח -------------------------------------------------------------- באימונים>> חן (אחרי שלא הצלחנו פירמידה): "טל תעשי לי נוח ברגליים..." XDDDDD *יושבות שפגטים* סיון: "וואי השערות ברגליים שלי עומדות, בא לי ללקק אותן!" אני: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" אור: "רק אני חשבתי על ***" XDDDDD -------------------------------------------------------------------------- במסנג'ר עם שיר (הסרוטהXDDDׂ) חחחחחחחחח אוקי עדיף שלא
אז רק אחד נבחר
Nerdy : Everytime you see a rainbow,god is having gay seX חזקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר D: : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי XD שיר D: : ואז ראיתי אתמול קשת ואני כזה לחברה שלי: "קשת, נטע... ;)" XDDDDDD Nerdy : XDDDDDDDDDDDDDDDDD ----------------------------------------------------------------------- טוב נראה לי שמספיק
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ignorance
תמונת השבוע:
חחחחח סרוטים XD שיהיה לכן אחלה וויקנד :] והפי טנקסגיוון לחוגגות^^

sweet shir

New member
היי אני במקוויקנד שלך! D:

הוראיי לי! XDDDDD למה שמישהי תחגוג ת'נקסגיבינג? זה חג של אמריקקים!

N e r d y

New member
כי יש מלא יהודונים אמריקאים שחוגגים את זה:]

אני מכירה יחסית הרבה
חחחחחחחחחחחחחח את במקוויקנד שלי כי את שרוטהXDD

sweet shir

New member
לא נראה לי, זה בהופעה שהם מלבישים את דאגי

בבגדי נשים חח בכל אופן, איתם אי אפשר לדעת. XDDD זה נראה כמ כישוף וודו XDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח בידור בציטוטים שלך XDD

דני נפטר מהיער של דאג בתמונה? זה נראה יותר כמו צינור...
><" אור הנ"ל היא האור המוכרת גם לי? כי אם כן אני מבינה את הדממה ואי-ההכחשה. XD

N e r d y

New member
חחחחחחח גמני חשבתי שזה צינור בהתחלה...

ואז אמרתי אולי זה כזה כבל? ואז החלטתי שזה סתם משו לא קשור :] (אבל אין לדעת P: ) חחחחחח כן זאת אור המוכרת לך אני מניחה שכל מי שמכיר אותה מבין את הדממהXD אפילו היא בעצמה חחחחחח

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifנכנסתי רק כדי לראות את הציטוטיםXDD

ס'צחוקים יואואו אני אשכרה צוחקת בקול עכשיו, וזה פריקי, כי אני חולה ועכשיו 3 בלילהXDDDDDDDDDDD

N e r d y

New member
כן שמנו לב שנטשת את הפורום ../images/Emo11.gif

ובכלל את מקפלי *מעבירה באמפי את השירים כל שניה*
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה כל כך מצחיק! צריך להתנחל אצלה שוב, מתי ההורים שלה חוזרים בכלל
וכדי לך להבריא מהר קוף! יש תחרות עוד חודש!!!!!

Yu vi

New member
חחחחחחחחחח אוי מה דני עושה שם XDD../images/Emo85.gif

Thunderbirds are Go-SOD
לא ידעתי שגם סוד שרים אתזה! יש מצב את מעלה לי?

למעלה