מקוויקנד- רעידות אדמה

just orr

New member
XDDDDDDDDDDDDD

עכשיו אני מבינה למה סתיו מאוהבת בפרנצ'סקה XDDDDDDDDD אהבתי גם את כל שאר הציטוטים חחחחחחחחחח אוף, אני מתה כבר לראות סקינס >< התמונה ששמת מדהימה

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

פרנצ'סקה הורגת אותי XDDDDDD ווואי זה מזכיר לי איזשהו בלוג שרציתי לשלוח לך, אני כל הזמן שוחכת! תזכירי לי במסן לשלוח לך ת'סבלוג של "שייני" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הכי מצחיק בארץ XDDD אחשלך מצחיק XDDDDDDDDD אנד ג'סט פור דה רקורד, לא סיננתי אותך! באמת שזה לא שלח לי הודעות
אהה וראיתי ת'דפים (את לא במסן אז אני רושמת לך פה) חחחחחחחחחח קפרע3>

sweet shir

New member
חחחחחחחח הזכרתי לך במסן אבל בכל זאת לא שלחת

לי.
את הולכת לחפור לי בקרוב.
חחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי את "7 דייז..." מהצלצול. חחחחח לודעת למה.
~פגה~ 333>

חחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים קורעים XDDDDDDD

דיר באלק את אומרת לי שחשבת שזה "אחד היבשים"
אשכרה אחד ה-טובים XDDDDDDDDDDDDDDDDD אני לא יכולה אפילו לבחור, פשוט הכל קורע XDDDDDDD ~מתה~ אוקיי, איימ באק. ווהו, מקסי! D: ~ריר~ הא כן, איפה התמונה המובטחת שלי?
33333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחח לא, הפעם אהבתי אותו. XD

תזכירי לי היום במסן.
אוו, יש אסיפת הורים. O_O

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifאני לא הרגשתי../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

לב|שיר השבוע של מקפליי:
הארט נבר לייז ועכשיו אני בחרישה כי כל השבוע לא שמעתי
שיר השבוע לא של מקפליי:
Bon Jovi - She don't know me Bon Jovi - Wanted dead or alive Bon Jovi - Ain´t a love song Bon Jovi - Always Bon jovi - bed of roses Bon Jovi - Blaze of Glory Bon Jovi - Blaze of Glory Aerosmith - Amazing Aerosmit - Love in an Elevator Romeo y Julieta - Juntando Estrellas Brandy - Afrodisiac ((אני רוקדת את השיר במסיבת סיום,אז חרשתי עליו
)) Nirvana-Smell like a spirit Teen
האחים ג'ונס
-בחרישה של הלייף!!! S.O.S. Hold On what i go to school for
time for me to fly Goodnight and Goodbye year 3000 That's Just The Way We Roll you just don't know it
תודה ענקית לרייבן-אלמוגי המדהימה,בזכותך אני שומעת אותם
להקת השבוע:
האחים ג'ונס
אלבום השבוע:
איןXD
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
פטיטו
אלמה פיראטה
רומיאו ויוליה
קייל XY
היי סקול מיוסיקל 2-אתמול,פשוט סרט מדהיםם
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הלחץ עם כל הלימודים!!
משהו ששימח:
קיבלתי באנגלית 80 והתחלתנו חזרות למסיבת סיום! היום אני יוצאת לסרט של ג'וני
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
ילדה מהכיתה שלי: אלי,למה לא ענית לי? אלי:אבל אמרתי לך שהפלאפון שלי טבעXD ילד אחר:תמישיכי להתקשר,הדגים יענו
פאק זה היה כ"כ מצחיק אין אצלנו יום בלי צחוקיםXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
רומיאו ויוליה
תמונת השבוע:
התמונה מהסרט "רומיאו ויוליה"-סרט מושלם
ליאו וקלייר

../images/Emo204.gifתורי.

שיר השבוע של מקפליי:
Easy Way Out Too Close For Comfort I'll Be Ok Help! She Falls Asleep (part 1)
שיר השבוע לא של מקפליי:
כל הסאונדטרק של היירספריי!
Sick Puppies - Pitiful Nickelback - Photograph Lostprophets - Can't Catch Tomorrow Hanna Montana - Who said
להקת השבוע:
יילוקארד, ניקלבק, מק, וסאם 41.
אלבום השבוע:
אין. *מושכתבכתפיים*
קליפ השבוע:
כנ"ל.
אומ. "נעלי בלט" עם אמה ווטסון, שמבוסס על הספר בעל אותו השם. חמוד למדי, למרות שהוא כלכך מסרס את הספר!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הפר"ח שלי. ><''
משהו ששימח:
שסיימתי שני פיקים בשלושה ימים ושקיבלתי הזמנה לחתונה של ריקי [חברה שלי].
משהו שעיצב:
לוידעת.
ציטוט השבוע:
אוקי. הקדמה: המורה שלנו למת'ודס תמיד מתלוננת שחם לה, וכל הזמן פותחת חלון. עכשיו, יש לנו בכיתה מישהי שכל הזמן קר לה. דו שיח ביניהן, שהיה יום רביעי האחרון:
Noemi: "Why are you always so hot?" כל הכיתה מתפוצצת מצחוק, והמורה מסתירה חיוך. Noemi *insist*: "No, you're so hot all the time. why?" עכשיו גם המורה לא יכולה הייתה להחביא את החיוך, וחייכה מלוא פיה.​
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Without Love, מהפלייליסט של היירספריי.
תמונת השבוע:
אין על המחשב הזה.

white in Angel

New member
ואו...הסרט הרספריי שולט!!

לא עד כדי כך אבל זה נותן לי השראה לכתוב את הפיקהארי *האמשלאחותיאהמ*

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifנוגסיייייי! שנים לא דיברנו! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עדיין חורשת על היירספריי הא?

חצמבוש

New member
אוף ורק אני כרגיל לא מרגישה:(

שיר השבוע של מקפליי:
טרנסילבניה3>
שיר השבוע לא של מקפליי:
3 Doors Down - 06 - Here Without You
להקת השבוע:
אין
אלבום השבוע:
אין
קליפ השבוע:
אין
אמריקן פאי:מחנה התיזמורת, אני אתה והוא
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ה-מ-ו-ן
משהו ששימח:
ציונים טובים:)
משהו שעיצב:
יש כ"כ הרבה שאין לי כוח ליכתוב
ציטוט השבוע:
בטיול השנתי: המדריך חפר על כללי זהירות.. "בשום פנים ואופן לא לעלות על מוקשים! זה הא' ב' של הג' ד'"
------ אני:"יוליה השמיעי קול!" חנה:"קוקוריקו תרנגול!" ----- באמצע הלילה אחת הבנות מהחדר שלי לא הרגישה טוב, אז הרכזת שיכבה שלנו באה ליבדוק מה שלמה ואז אני הילדה והרכזת הלכנו לחובש הסקסי החובש הסקסי:"מה את בשבילה?" פנינה השמנע:"מורה" החובש הסקסי:"מה את אמא שלה?" XDDDD חובש סטלן ----- שיעור תנך איתי:"זה לא שני,זה בית שני!" XDDDD אם שומעים את זה, אז זה יותר מצחיקD:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
3 Doors Down - 06 - Here Without You
תמונת השבוע:
סתם משהו שעשיתי בפוטושופ

MyTearsDontFall

New member
<:

שיר השבוע של מקפליי: ממ. פורגט אול יו נואו?<: שיר השבוע לא של מקפליי: רן דנקר ועילי בוטנר - מה שלא הספקתי לומר Lupe Fiasco & Matthew Santos - Superstar ) Goo Goo Dolls - Better Days Goo Goo Dolls - Let Love in
The connells -74-75 Avril Lavigne - Runaway John Tucker - Quietdrive - Time After Time Oasis - Let There Be Love מטרופולין ועברי לידר- חוזר אליי Goo Goo Dolls - Without You Here Bullet For My Valentine - Scream, Aim, Fire!
להקת השבוע: גו גו דולז ובולט דאפנטליי.
אלבום השבוע: נמ. האא חדש של בולט .
GooGooDolls - LetLoveIn.
קליפ השבוע: נמ החדש של בולט. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מכבי תל אביבXD דיי אני מכורה.
השנים הטובות.
כמעט מלאכים, פטיטו. טופמודל - מי הלכה אתמול?! משהו שהכעיס אתכם השבוע: נמ. לא הרבה. משהו ששימח: חח לאדעת בטח היו ומשמח המסיבה היום.
משהו שעיצב: כלוםם. ציטוט השבוע: ממ... איןלייייייי אני ככ' סנילית I: מתנגן בראש / בפלייליסט: Rule The World By TakeThat תמונת השבוע:
מושלם.

MyTearsDontFall

New member
XD זאת סדרה ממש חמודה

והברמן ככ' סקסיD: הא ונכון היה מישהו עם הסינית בפרק הקודם, שהם כמעט שכבו?! הוא אלילמיןןןןן

למעלה