מקוויקנד- רעידות אדמה

sweet shir

New member
יש כאלה בבית ספר שלי, ברוך השם. ../images/Emo6.gif

כל יום אני רואה חתיך חדש. XD

sweet shir

New member
לא ממש, סורי. ../images/Emo6.gif

רק אתמול חברה שלי אומרת לי: "שיר, תראי, הנה חתיכי! לכי לעקוב אחריו!" אז הלכתי לעקוב אחריו כי הוא הלך למקום שיש לי בו שיעור.
~מושפלת~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifג'יידה הלכה אתמול בטופמודל

ברוך השםםםםםםם

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifבולטטטט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ס ג י ד ההההההההההההההההההההההההההההההההה

O0NoNi0O

New member
נהנהנ.

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתיO: שיר השבוע לא של מקפליי: נו וומאן נו קריי- בוב מארלי. פרהפס- ד'ה קוקס. משו כזה חח דוד שלי הדביק אותי, כול היום הוא עם השיר הזה. להקת השבוע: לא שמעתי מוזיקה. שיים אין מי. אלבום השבוע: שיר שלחה לי את האלבום של בויז לייק גירלז, לא שמעתי אותו עדיין אבל זה בצורת אלבום בתיקיית שיתוף שלנו במסן
קליפ השבוע: לא יודעת. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט- מה עובר על גילברט
אומגאש. איזה עצוווב! בכיתי מלא... תוכנית טלוויזיה: מגרש ביתי- אוף נגמר;-; ואוסי כי התחיל מחדשXDD איזה מושי סת'
משהו שהכעיס אתכם השבוע: נמנמ המחנך שליP: משהו ששימח: המחנך שלי הבין שהוא טמבל, איימי ווינהאוס זכתה ב5 גראמי! האאא! 96 ביהדות
משהו שעיצב: אני חולה=\ זה לא עצוב זה סתם מעצבן. ציטוט השבוע: ~הרכזת נכנסת איפה שלמדנו~ "מה שבר את השעון אצלכם בכיתה?" אני:"רעות הייתה רעבה" מתנגן בראש / בפלייליסט: פרהפס של האלה. נו לא יודעת אם כותבים את זה ככה בעיברית אני יודעת להגיד את זה או לכתוב את זה באנגלית ואין לי כוחXDDD תמונת השבוע: וואי באמת שניסיתי שזה היהי עם כול הסמיילים אבל לא ראיתי כלום חחחחח נראה לי יש לי בעיות קשב לא הצלחתי להתרכז במה שכתבתי הסתכלתי רק על כמה זה עמוס

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמיי מקוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי: מממ, לא ניראה לי שיש אחד כזה >< שיר השבוע לא של מקפליי: Were Not Alone - SOD
!!!!!!1111 Reden - Tokio Hotel Pop - N Sync I Want You Back - SOD Believe - Yellowcard להקת השבוע: Yellowcard
Tokio Hotel אלבום השבוע: אין אחד ספציפי D: קליפ השבוע: כנ"ל תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות DDDDDDDDDD:. אי המתים. נעם. תחתונים. מה יותר טוב!? בלינק 182 נגד סאם 41 שהיה באמטיוי 2 D: חברים פרויקט ביפ. גרופר ודורון מלחמההההה משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה לגיאוגרפיה. זונה בת זונה! משהו ששימח: לאדת משהו שעיצב: הפסדנו במשחק >: ציטוט השבוע: *שיעור חינוך מיני* המרצה:..והבחור והבחורה נכנסו ערומים למיטה, ובאזהשהו שלב הוא חדר אליה. ~יענו עם איבר מינוXD~האם לדעתכם זאת נחשבת פגיעה מינית? ילד מהכיתה: בטח פגיעה. מה היא חשבה שהוא יעשה לה אם הם יתחרמנו ערומים? ילד אחר:אנאעארף. שילכו ללונה פארק. אולי לשחק טאקי. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתיייייי -------------------------------------------------------------- המרצה:יש בנים שאומרים שאם הם מפסיקים באמצע גירוי מיני או שהם חרמנים או משו, ישלהם כאב ביצים מטורףףףףף. ילד אחד לחבר שלו:אני אומר לך, ממש כואב לי. המרצה:
הכל בסדר?~פונה לילד~ הילד:מה? הא? כן בטח! לאלאלאל לא דיברתי על הכאב הזה!!!!!11111 כואב לי הגב!!!!!1111 ~הילד נהיה אדום~ כל הכיתה:*מתפקעים* מתנגן בראש / בפלייליסט: Minority - Green Day תמונת השבוע: אקראית D:

sweet shir

New member
היה בלינק נגד סאם?! למה לא ראיתי?! :(

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט האחרון

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאומייגד בלינק מול סאם?!#$#$%@%$#)^

אאעאעעאאעאעעאעאעעעאאאאאאאאאאאא איזה שווה!!!

עדן XD

New member
../images/Emo185.gifעוונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Mcfly - All about you
שיר השבוע לא של מקפליי:
Fergie - Big girls dont cry
להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
דה בסט דאמ טינג של אבריל לאבין
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הבובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי
משהו ששימח:
אבא
משהו שעיצב:
מבחןןןןן
ציטוט השבוע:
הלו אורנג'
מתנגן בראש / בפלייליסט:
משה פרץ- אלייך
תמונת השבוע:
נ'לי כווח

JuSt My LuCk

New member
עונה :)

שיר השבוע של מקפליי: THNL,TCFC,ML.5CIHH,ROT3F שיר השבוע לא של מקפליי: יש יותר מדי להקת השבוע: מקפליי אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ג'ונו משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה שקרנית ומעצבנתתתתת
משהו ששימח: שהכלב של סבא שלי שהלך לאיבוד חזר
משהו שעיצב: שהכלב הלך לאיבוד...שיום האהבה היה מסריח... שכולם כועסים עלי... ציטוט השבוע: אההה שכחתי
מתנגן בראש / בפלייליסט: DON'T WAIT תמונת השבוע:

למעלה