מקוויקנד- רעידות אדמה

just orr

New member
כה הרגשתי את הרעידת אדמה XD

חחחח היה מגניבXD
שיר השבוע של מקפליי: כל וונדרלנד
שיר השבוע לא של מקפליי: לא ממש חרשתי על משו מסויים...
להקת השבוע: מקפליי, בלינק 182 וסאם 41
אלבום השבוע: וונרדלנד@!#
קליפ השבוע: כל הקליפים שהיו ב"דו קרב" של בלינק מול סאם חח
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "ג'ונו"
"קלוברפילד" :| מעודדות צמודות 3
הישרדות 15- סין
משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה משהו... בטח קשור לבצפר.
משהו ששימח: מה שדרור אמרה לי על הילדים בגן.. ^^ עשיתי דיקור סיני XDDD המבחן באנגלית נדחה (:)
משהו שעיצב: השעון שלי הולך להיקרע!!!!
ציטוט השבוע: אני: "אתה יכול לסחוט את הלימונים?" אבא: "אם אתם לא תביאו את הכסף אני..." אני: "אבא מה אתה עושה?" אבא: "סוחט אותם" ~הישרדות~ "והוא מבין מה בעצם היה חסר לו בשבט שלהם" אח שלי: "נדנדה?"
מתנגן בראש / בפלייליסט: עד לפני שנייה- ממורי ליין :)
תמונת השבוע:

ענבז

New member
שלי :) ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gifציטוט בלונדיני במיוחד XD

><לא יודעת מה קשור הסמיילי בכותרת אבל זה הצחיק אותי >< קיצור -השבוע היה מש לחוץ, אח שלי בן שנה עם 40 חום, אמא עם 40 חום ואבא בחו"ל, לא נעיםב מיוחד אבל החברים שיחקו אותה השבוע אז היה כל כך כיףף :)
שיר השבוע של מקפליי:
walk in the sun גיליתי אותו רק עכשיו והוא פשוט מדהים! טרנסי באוקסטית של דאגי ודני , כל כך! rockin robin נמנמנמ.. אה ! הגרסה המצחיקה של "דה באלד או פאול משהו" זה כל כך קורעXD
שיר השבוע לא של מקפליי:
או היו הרבה , התמכרי לכל השירים שמיקי העלתה לכאן לא מזמן .. אבל ממש :) bleeding love - של לאונה לואיס, שיר כל כך יפה גאד!אליוט מינור >> כל כך! in to deep - sum 41 three days grace - הרבה שירים.. כל blink 182
להקת השבוע:
...אני חושבת ש.. תרצחו אותי אם פעם אחת אני לא אגיד מקפלייי? XD האמת שאליוט מינור ובלינק, פשוט שמעתי אותם יותר השבוע
אלבום השבוע:
אין ><
קליפ השבוע:
אמ....טרנסי אקוסטית *מאוהב* *מרייר* *כל דבר שקשור בלעשות את דאגי ודני*
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
"הישרדות" - התמכרתי @#$%^& my super sweetsixtin (לא סתם סוויט, אלא סופר סוויט סיקסטין!הרבה יותר מגניב XD) שנות השבעים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אני הרבה יותר מדי שמנה
משהו ששימח:
אמ..אני תחילה לקבל את עצמי קצת יותר :)
משהו שעיצב:
לחץ לחץ לחץ. אין זמן לפגוש חברים חוץ מטיולים צופים וכאלה, זה נשמע הרבה אבל אני רגילה להיפגש הרבה..
ציטוט השבוע:
חחחחחחחחחחחחחחח *דנה בוכה* אני :" דנה !! מה קרה?!?!?!" דנה: " רון (ידיד שלי) גרם לי להבין שכל החיים חייתי באשליה! כל החיים.." אני:"נוו מה קרה?.." דנה :" את ידעת שטיול שנתי זה לא הכוונה טיול שישנים בו, יענו השינה-שלי, אלא התכוונו שזה טיול שיש פעם בשנה?!" חחחחחחחח חולה על הילדה הכוסע הזאתי XD רק צופיפניקים עונים תשובות כאלה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ג'סיקה - אליוט מינור
תמונת השבוע:
מה שאני רוצה לעשות בשיער אחרי פורים, עם צנזור כי יצאתי כל כך רע בתמונה :S:S:S:

O0NoNi0O

New member
יווווווווווווווו איך עשית את זה?

אין גאוני!!!! איך עשית ככה את הצבע? זה ספריי מה זה חחח? יו אני שנה מסתכלת ומנסה לחשוב איך עשית את זה חהחהחה.

ענבז

New member
חח בפיינטשופ

תוצאה של שיחה שלי עם החבר הכי טוב XD אני רוצה לעשותאת זה אחרי פורים, אחרת זה יפריע לתחפושת המאגניבה שלי :)

O0NoNi0O

New member
אבל איך אפשר לעשות ככה עם הצבע?

חחח דיי איזה מגניב זה!!

../images/Emo58.gif אע. כע. הרעידת אדמה ../images/Emo2.gif

הרגשתי. פעם ראשונה!XDDDDD
שיר השבוע של מקפליי:
hypnotised
שיר השבוע לא של מקפליי:
sum 41-some say,zac efron-bet on it
להקת השבוע:
סאם 41
אלבום השבוע:
avril lavigne-let go
קליפ השבוע:
בובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה להיסטוריה
משהו ששימח:
עברתי דירה D:
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
הילד מהפרסומת של מאנדיי בבי"ס שלי,חברה שלי ראתה אותו,והיא כזה "שיר!הינה סאנדיי!" חחחחח היא אפילו לא שמה לב שהיא התבלבלה X DDDD ואני נשפכתי
.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע:

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo106.gifאחרי מלא זמן...../images/Emo106.gif../images/Emo109.gif

הגיע הזמן שאני יעשה מקוויקנד
שיר השבוע של מקפליי:
Ignorance Memory Lane- הורדתי איזה גירסא משו לפנים
זה שונה לגמרי!
שיר השבוע לא של מקפליי:
The White One Is Evil- Elliot Minor My Dirty Little Secret- The All American Rejects Lollipop- Mika Little Things- Son Of Dork מספיק D:
להקת השבוע:
כל מי שלמעלה?
אלבום השבוע:
בעע לא דעת.
קליפ השבוע:
------
תוכנית: הישרדות [עונה 7+12 [אראס
]+16[|אוזי
] וכמובן שנות השבעים
נשארו לי רק 2 פרקים לסוף עונה 7
סרט: ג'ון טאקר מאסט דיי <:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בצפר. מורים. מתמטיקה ><
משהו ששימח:
רבתי עם חברה שלי XD אנחנו כל הזמן כזה רבות, משלימות אז הפעם נמאס לי מכל המצבי רוח שלה אז זהו אני לא רוצה לדבר איתה יותר >......< + קיבלתי 94 במבחן במתמטיקה
+ הרעידת אדמה היום הייתה ממש מגניבה XD
משהו שעיצב:
--------
ציטוט השבוע:
עלוב היום >:
ילד מהכיתה שלי על מישהו הומו: הוא כלכך הומו שהוא רוכב על אופניים בלי מושב! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אני ויוביבית [הבטחתי לך שאני אשים את זה XD]: (15:50) RoNI: איך אומרים תעשה חורים בגוף? תפרסנג את עצמה? XD (15:50) U.V: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (15:50) RoNI: נו באמת P: (15:50) U.V: תפרסנג את עצמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
עוד שיחה שלי ושל יוביבית מוקעקע [אני אשים הרבה כדי להתנקם בך }-[]: (12:54) RoNI: ואני לא הייתי בבצפרררררררררר (12:54) RoNI: האאאאאאא אין יור פייס (12:54) U.V: . (12:54) U.V: לכי. (12:54) U.V: ת. (12:54) U.V: ז. (12:54) U.V: ד. (12:54) U.V: #$^. (12:55) RoNI ;; Feels li: עם דאגי לפחות? XDDDDDDDDDD (12:55) U.V: לא!!!!!!!!! עם טום!!!!!!!!! (12:55) RoNI ;; Feels li: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וציטוט שפשוט חייב להיות פה כי הוא מתאר בערך את כל השיחות [כאפה] שלנו: (13:00) RoNI ;; Feels li: צריך לעשות ציטוט שיחה שלי ושל יובל: יובל: כאפה רוני: את כאפה יובל: את כאפהההההה רוני: טוב אני כאפה <:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כל השירים של ספייס גירלס XDDDDDDDDD זה מגהמיקס!
תמונת השבוע:
כלכך יפה ~.~

Yu vi

New member
אבל את באמת כאפה...../images/Emo85.gif

אני רצינית! XD ולפני שתקבלי עוד ירידות ברוקולי למיניהם, אני הייתי חוזרת כבר מזמן לכינוי הקודם אהמ. ~________~

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gifכאפה יקרה.

אני שוקלת לשנות את הכינוי ל Roni Broccoli
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gifאראאסס../images/Emo23.gif~../images/Emo23.gifאוזייייי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אעאעאעאעאעאעאעעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא מאמינה... את אוהבת את אוזי! סופסוף! XDDDDDDDDDDDDDDD תמיד הייתי צריכה לשכנע אנשים כמה שהוא יפה

AlmA XP

New member
רעידת אדמה? ../images/Emo2.gif לא הרגשתי ../images/Emo9.gifXXDDD

איך אני עייפה ><"
שיר השבוע של מקפליי:
5CIHH SG BW BCB Hypnotised IWHY
שיר השבוע לא של מקפליי:
paramore-fences All Time Low - Coffee Shop Soundtrack All Time Low - Lullabies All Time Low - Remembering Sunday Busted - air hostess Foll Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race Sistem Of A Down - Chop Suey
להקת השבוע:
מקפליי
אלבום השבוע:
MITO
קליפ השבוע:
נמ.. כל מיני.. אין לי כח לשים קישור XDDDD
דרייק וג'וש
זאק וקודי ושנות ה-70
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי!!!#%@$^#&W%^*
משהו ששימח:
כבר שבוע אני בעלת הDVD של וונדרלנד
ואני יודעת לנגן AAY בבס D:
משהו שעיצב:
עשיתי חיסון נגד פלצת
XDDD
ציטוט השבוע:
אין הרבה הפעם >< המורה למדעים: עלמה קיבלת ציון יפה במבחן אבל את יודעת, זה לא כל מה שמשפיע על הציון בתעודה, את יודעת מה עוד משפיע? אני: הכנת שיעורי בית? המורה: כן... ו...? אני: התנהגות בשיעור?? המורה: כן.. ו..? אני: לא יודעת... המורה *בפרצוף של איך לא חשבת על זה*: התנהגות בשיעור!!!!! היא פשוט המורה הכי טיפשה בעולם!!! חברה שלי טעתה בשאלה אחת, והיא בדקה לה, סימנה באיקס, הקיפה את התשובה הנכונה, סימנה בצד שהיא טעתה, ואחר כך רשמה וי ונתנה לה את הנקודות!!! XDDDDD ועוד מנפלאותיה: היא: נו באמת!! אתם מפריעים לכינה בשיעור!!! הכיתה: מה?? לכינה??? מה זה כינה? היא: נו אתם יודעים, שפותחים את הספרים ולומדים ביחד... ילד אחד: הקניה? היא: כן בדיוק... XDDDD היא גם אומרת כילים..ודואח (במקום דוח)... שתקח שיעורי דקדוד
~~~~ לכבוד חג האהבה אני וחברה שלי החלתנו שאנחנו זוג הומואים, אז המצאנו שיר: (מבוסס על השיר 'פרח נתתי לנורית') היא: פרח נתתי לעלמה אני: תודה אהובי המכוער היא: אין בעד מה קופהההה אני: אתקע לך אותו בצואר איך צחקנו על זה XDDDD ~~~~ וזהו בערך
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כלום, נאדה, נאט'ינג...
תמונת השבוע:
זה כלכך הצחיק אותי XDDDDDDD

AlmA XP

New member
תמונה 3../images/Emo26.gif

אני מקווה שיראו את זה טוב : \ זה קומיקס שציירתי
יש לי עוד אלפי כאלה XDDD זה לא מאוד מצחיק אבל לא נורא

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"..She eyes me like a pisces when

I am weak I've been locked inside your Heart-Shaped box for weeks...".
שיר השבוע של מקפליי:
DWMU.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Adele - Cold shoulder. Alexisonfire - No Transitory. Alien Ant Farm - Movies. Alien Ant Farm - Smooth criminal (Michael Jackson Cover). ~נוסטלגיה~ Biffy Clyro - Machines. The Calling - Nothing's changed. The Calling - Stigmatized. Destiny's Child - Dangerously in love. Dolly Parton & Kenny Rodger - Islands in the stream. זה מה שאמריקן איידול עושה ><" Foo Fighters - Doll. Guns N' Roses - Don't cry. Jack Johnson - Sitting, Waiting, Wishing Nirvana - School. Nirvana - Heart shaped box. Nirvana - Smells like teen spirit. Nirvana - Dumb. Nirvana - Come as you are. Nirvana - Lithium. Panic! at the disco - Nine in the afternoon
Phantom planet - California. Puddle of mudd - Never Change. Sir mix alot - Baby got Back.
Sum 41 - In too deep. Sum 41 - Pieces. Sum 41 - Some day. Sum 41 - Stiil waiting. Switchfoot - Only hope.
The Used - Taste of ink. The used - find a way. The used - hard to say. The Wombats - Moving to New York.
להקת השבוע:
ד'ה יוזד. נירוונה. סאם 41.
אלבום השבוע:
מממ.. Nirvana - Nevermind. The Used - In love & death. אקשן|קליפ השבוע:
Fightstar - Floods http://uk.youtube.com/watch?v=-a130cetXow
Panic! at the disco - Nine in the afternoon
http://uk.youtube.com/watch?v=B6gl_Zj5Vjw
Alien ant farm - Movies http://uk.youtube.com/watch?v=PhrIN75Y2Mk
: הטופ מודל הבאה 7. אמריקן איידול 7. גיא פינס. השנים הטובות. קייל XY 2. הקניון 2. נגמרר
שנות ה-70 (7). אבודים 4.
: המסע המופלא של ביל וטד. קיאנו ריבס
ג'ון טאקר חייב למות.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נתקע לי נייר-דבק בגרוןןן!! XDDDD כאילו זה פאקינג מעצבן, הוא שם כבר יומיים ברציפות >< ואל תשאלו איך הוא הגיע מבחן באזרחות שהלך לא משהו וישר הביאו לנו לוח מבחנים חדש אחרי שחוזרים מהטיול.
משהו ששימח:
80 בביו' בהתחשב בעובדה שאני גרועה במקצוע הזה ולא מבינה למה בחרתי בו כמגמה. טיול שנתי סופסוף שבוע הבא בלי קשר למזג-אוויר, הבטיחו.
משהו שהעציב:
רק 73 בבוחן במת' שחרשתי אליו.
ציטוט השבוע:
שבוע שלישי ברציפות שאין לי! =0 הדבר היחיד שיש לי: חברה שלי אוהבת לקרוא אוואים של אנשים, היא ממש מכורה. אז ידעתי שהיא תקרא את שלי וכתבתי: אורטל כדי שיהיה לך מה לקרוא: תמצאי חיים!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The Wombats - Moving to New York
תמונת השבוע:
אוקיי יש לי כמה
ראשונה, טומי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה ||

אחד המגניבים. אם רק היה לי.. כל מה שיש להן!!!!111

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה |||