מקוויקנד- רעידות אדמה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בכייף ../images/Emo9.gif

חחח הידד לי. אין הרבה כאלה ><"

YoureMyHeroine

New member
למה אני מרגישה לא קשורה?

שיר השבוע של מקפליי: תאמת השבוע שמעתי קצת bubble wrap ו THNL שיר השבוע לא של מקפליי: Bliss- Aiden, YGA- RJA להקת השבוע: איידן, בלסדהפול, אה דיי טו ריממבר ושורט סטאק!!! אלבום השבוע: של בלס
קליפ השבוע: floods- fightstar, higinia+ Guys like you....- Blessthefall תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אין משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ. המורים >< משהו ששימח: אמא ואבא גילו לי שליומולדת 18 אני מקבלת טיסה ללונדון לשבוע בערך וכניסה להופעה שאני אבחר <: משהו שעיצב: אממ שומדבר מיוחד ציטוט השבוע: "מאמי, זה אתה, אתה כזה מ ע פ ן ! " מתנגן בראש / בפלייליסט: Shimmy A Go Go- Short Stack [זה מהמייספייס, למישי יש תכנה כזאת שמקליטה שירים או משהו ויכולה להוריד לי שירים שלהם? |מתחנן|] תמונת השבוע: אהה תקשיבו יש להקה ממש מעולה שמופיעה בקרוב עם מקפליי [1 במרץ] קוראים להם short stack ואממ. תשמעו אותם הם מזה חמודים <: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=32194082

N e r d y

New member
יא דפוקה, אמרתי לך כבר שיש לי ת'תוכנה XD

ואני באה איתך (כן כן אני אמשיך להגיד לך את זה בכל מקום
) ~בודקת ת'להקה~

just orr

New member
מההה? יו איזה כיף לך!! D:

תהני בלונדון
XD אגב, מאיפה הציטוט? הוא ממש מוכר לי
והשורט סטאק באמת נשמעים חמודים ^^

yaelsee

New member
חזרתי ../images/Emo26.gif ובגדול../images/Emo70.gif

שיר השבוע של מקפליי:
וואו, הכל פשוט הכל!
שיר השבוע לא של מקפליי:
Biffy Clyro - Who's Got A Match Foo FIghters - Long Road To Ruin Fightstar - Floods
להקת השבוע:
McFly
Biffy Clyro
Elliot Minor שמככבים אצלי כבר מלא זמן.
אלבום השבוע:
בקרוב Biffy Clyro - Puzzle
קליפ השבוע:
כל הקליפים של מק'. זה מה שקורה כשלומדים למבחן בהיסטוריה ויש את של ה GH עם כל הקליפים ><".
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
27 שמלות. הייתי ביום שזה יצא
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
וואו, כל כך הרבה...
משהו ששימח:
הממ... יש לי היום יומולדת? אתמול באו מלא חברים, והכינו לי מלא עוגות [כדורי שוקולד לבן
]. פגשתי את טל סוף סוף! [Nerdy]
ושקניתי את הדיוידי של וונדרלנד ואת ROTTF וקרינה קונה לי את מושן [דיוידי+דיסק] ואז יהיה לי הכל
משהו שהעציב:
שלא היה לי זמן בכלל למחשב [אם מישהי שמה לב לזה שנעלמתי..? XD ושכנראה אני נכשלת בהיסטוריה
ציטוט השבוע:
וואו, היו לי מלא, והם מפוזרים כל מיני מחברות ואין לי כוח להביא אותם. שבוא הבא D:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
בראש
Fightstar - Floods במציאות
שתי החברות הכי טובות בעולם פה לידי
והמיקסר, אחותי מכינה לי עוגה
.
תמונת השבוע:
החברה הכי מושלמת בעולם!
מלכה מי שקראה! אני כל כך מתגעגעת לכולכן!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאעעעעע מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

עד 1,000,000 שנה ויותר!
וואו התגעגעתי!!
נמממ אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם..!!
וזהו..מזל טוב!!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifגאאאאש יומולדת../images/Emo35.gif מזל"ט אוהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

גאש לא ידעתי
המממממממממממון מזל טובJ|יבוק| עד 120
אוהההבת אותך המון
אני אחפור ללך יותר במסן

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifלוריק!!!!

כלכך התגעגעתי
ואני קראתי
ומזל טוב בייבי

N e r d y

New member
יעלייי מזל טובבבב DDD:

חחחחחחחח דוגרי סוףסוף, אבל בקושי יצא לנו לדבר :/ (לאנורא יש עוד מלא זמן בבצפר הזה, לצערי
) תתחדשי על כל הדיוידיים!! (חהחה גם אני השלמתי את האוסף
) ושוב, היה ממש ממש יפה בערב מחול :]

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifYour greatest takedown../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif

you take me dooowwwnnnnnn
אוחחחח איזה שיררר
וואי... ש נ י ם לא עשיתי מקוויקנד!!!!!!! ><" יאואה הפצצתי פה בשירים וציטוטיישנים ואמאלה... לקח לי שעתיים
שיר השבוע של מקפליי: Ignorance I'll Be Ok Nothing Easy Way Out שיר השבוע לא של מקפליי: אואה... אתן לא יודעות למה הכנסתן את עצמכן! מוקעקעקעעעע או שאני את עצמי? ><"
Yellowcard
Light Up The Sky The Takedown Miles Apart Only One City Of Devils
All Time Low
Six Feet Under The Stars The Girls A Straight Up Hustler Lullabies
Sum 41
Walking Disaster With Me What We're All About Fatlipt
Son Of Dork
We're Not Alone -רק היום גיליתי שהשיר כתוב על חייזרים!! XDDDDDDDDDD- כל האלבום [welcome to loserville] + הולי וטיקט בגירסא אקוסטית!!!
(תודות לכאפה ^^ (יוביביישן DD:)]
Paramore
Crushcrushcrush Emergancy;; crab mix-Josh screams
Misery Buisness For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic
Evanescence
כל fallen [אלבום סגידהסגידהסגידההההה
] ו...... Call Me When Your Sober
My Chemical Romance
נמנמנממ... כמובן כל The Black Parade [קניתי אותו סופסוף!!!!! DDDDD:] ו.....Helena *** A Day To Remember-A Second Glance Finch- Letters To You Muse - Stockholm Syndrome Busted- Year 3000 Breaking Benjamim- the Diary Of Jane Red Jumpsuit Apparatus - Face Down Simple Plan- Perfect, When I'm Gone Panic[!] At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Shiny Toy Guns- Le Disko Sick Puppies- All The Same, Pitiful Lostprophets- A Town Called Hypocrisy Fightstar- Hazy Eyes Elliot Minor- The Liar Is You Fall Out Boy- Thanks For The Memories Blink 182- Always-, Down
, Feeling This ****
והגענו ל..... סקשן הסקרימו האהוב עלי ביותר
:
A Skylit Drive
The All Star Diaries Ability To Create A War The Past, The Love, The Memory
Arch Enemy
Blood On Your Hands
Taking Back My Soul We Will Rise Heart Of Darkness
Bullet For My Valentine
Tears Don't Fall All These Things I Hate Hand Of Blood Suffocating Under Words Of Sorrow להקת השבוע: חחחח כך מי שלמעלה ^
אלבום השבוע:נמנמנמממ.... גם כל האלבומים שלמעלה XD קליפ השבוע: אעע... לא דעת אנלא רואה קליפים
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש בייתי! סקינס! הישרדות! ו.... blood ties
משהו ש...
שימח
אתכם השבוע:
עשיתי קניות סופסוף, קיבלתי 100 בתנך
, קניתי תדיסק של MCR.... ניראלי זהו לא?
אההההה! יומולדת לאוראלוש היפה שלי [XD] ^__^ איזה גדול הוא כבר בן 16
כפרות עליו
איזה שווה לו היה לו יומולדת בוולנטיינס!
עיצב
אתכם השבוע:
יום הורים... נכשל אחד אבל... נתגבר >< אהה! הורי הזבלים החליטו שהם במחזור ומנעו ממני לצאת לחופשי לעבר הרצליה לביתה של טולולייצ' ו... פגישה עם בארילונה! בעאכס לא הוגן =___="
הכעיס
אתכם השבוע:
^^^^
ציטוט השבוע:
*נכנסת להיסטוריה של יובי ורוני*
~~אני ויובי~~
אני- "the liar is youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" (שמעתי תשיר) אני- "The kafa is youuuuuuuuuuu" יובל- "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD את שומעת אליוט מינור!!!"
~~אני יובל ורוני [ברוקולי
] בועידה~~
*רוני פותחת ועידה* יובל- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" רוני- "XDDDDDDDDDDDDDDDDDD" [כן כולן צוחקות כי רוני פתחה ועידה XD] יובל- "ידעתי שזה יגיע!!! יואוא אני ידעתי!!1" רוני- "חחחחחחח גם אנחנו ידענו!" אני- "מוקעקעקעעעעעע XDDDDDDDDDDDDDDDD" יובל- "את כזאת כאפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא יכולה להפסיק זה כלכך כיף ברוקולית קטנה וחמודה <<:" אני- "ברוקולי יא כאפההה
" רוני- "סיוןןןןןןןן תראי מה עוללת עם הברוקולי שלךךךךךךךךךךך" אני- *אלפי אייקונים נקרעים מצחוק XD* רוני- "נו יופי עכשיו אתן עושות עלי אמבוש?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" ~יובל לא מראה סימני חיים~ רוני- "יוביבית מתה ^כיעורון^" אני- "מה את שמחה?
" יובל- "אני כבר איתכן XD" רוני- "טוב היא לא
" רוני- "חחחחחחחחחחחחחחחח כי היא כל הזמן מקניטה אותיייייי
" אני- "אווווווווווווווווווווווווווו אבלאבל..... את.... אוקי אני לא אדבר XD" רוני- "אל תדברי! XDD" רוני- "ליובל פשוט יש שצף של הקנטות לכאפות תמימות ומסכנות!" אני- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" יובל- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטערת פשוט קיבלתי עכשיו 500 שקל אז הלכתי רגע." אני- "מממההההההההההההההההההההההההההההההה????????!!!!" רוני- "האא פוסטמה" [תגידי מה נדבקת לפוסטמה הזה? XD] יובל- "היה לי יומולדת יא כאפות, מגיע לי כסף!!!!!11111" אני- "למה בכזה איחור יא.. צ'פחות?!" רוני- "צ'פחות? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותייי" יובל- &qu

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifתמונה 2 --> [טושי מספר 2 XDD]

איזה גבעה קטנה וסקסית ^___^

Sivan McFLY

New member
|תות../images/Emo26.gifתמונה 3-->[הטושישיין של דניניישן]

In Your Face! XDDDDDDDDDDDDDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifתמונה 4--> נחשו מה? שוב הטוסיק! XDD

צריך לעשות רק לטוכעס שלו תיקייה DDD:

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifתמונה 5-->זאת סתם כי הוא חאמודי ^^

אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו *__________*

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifתמונה 6-->אני ומיקמיקית../images/Emo23.gif

חשיזם או סתם חמודיזם? XD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifתמונה 7--> אני?../images/Emo12.gif

סטייל סמארה ע"פ ברוקולי XDDDD מוהעהעהעהעעעע

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifתמונה 8 ואחרונה--> מיי קיר^^

הקיר השני ההרבה פחות מפוצץ... אבל הוא הכי יפה

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאעעע איזה פוסטרים יפים!!!../images/Emo99.gif