מקוויקנד- רעידות אדמה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלאאאאאאא

נכוןןןןןןןן יש לך את כל הפוסטרים היחידים האלה והמהמם שלהם ביחד!!! מאיפה?!? גמאני רוצהההההה

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifלאלא אני יותרר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כמה סמיילים

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifהבהלת אותי חתיכת מפגרת../images/Emo69.gif

כתבת טוטיטטיישן אז חשבתי ** אז אאני כזה פותחת את ההודעה ושמה יד על התמונה "אסור לראות אסור לראו" ואז פתאם נפלה לי היד!!! וראיתי תחת סקסי

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני לא מעלה דברים שאסורים לצפיית קטינות! XDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifמה את חשיזם../images/Emo35.gif

קטנה ממך כולה בשנה
אה סליחה ב... 3 שנים
י"א שכמותך
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 רק שתדעי שכל הודעה שנייה שלך שמצופת תמונה אני שמה יד כי ההודעות שלך לא צפויות

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifחחחחחחחחח חשבתי שזה י"ב!! ../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחח אני לא מעלה תמונות שלו עם איברים חשופים! אני שומרת אותן לעצמי! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifזה משתנה... י"T, י"ב אותו הדבר../images/Emo11.gif

בכל מקרה את חשיזם כי אני בכיתה ח' ואת סה"כ בט' [אהמי"א] אז מה את מתלהבת מעצמך שאת רואה את התמונות הסוטות של דני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת אותך
חתיכת מסננת מסן שכמותך

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifXDDDD אני לא מסננת! איך אני אסנן אם את

לא שולחת הודעות?!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifזה קרה לפני המון זמן ... חודשיים בערך ..

היה נסיך ונסיכה שחיו בארמון ... XDD סתם
אבל כל הזמממממממממממממן סיננת אותי פעם
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifלא הסדרנו כבר את הנושא הזה כבר?

אמרתי לך כבר שלא סיננתי אותך! שיהיה אני הולכת להתיישב על רדיאטור

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo27.gifתגובה חעחע../images/Emo37.gif

וואי הפצצת אותה בשירים XDD זה לא נגמר!
הציטוטים קרעו אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יושבת פה עם הלפטופ הפיצי הזה ונשפכת
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הקיר שלך מדהים.
דאגי- תעשה לי פאקינג
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ויוביבית מעצבנת אותי! היא יורדת על הכינוי שלי! אני משנה אותו לברוקולי! XDDDDDDDDDDDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifחחחחחחחחח דג XDDDDD

כןכן שמעתי יותר מידי שירים השבוע! DDD: חחחחחחחחחחחחח הועידות שלנו לא מאכזבות!
מיי קיר
מיי ביוטיפול קיר
מי טו לאב מיי קיר ^____^ תשני אותו לברוקולי! אפחד לא מונע ממך וגם כל פעם שאני אראה אותו אני אגיד "הא! אני המצאתי את זה!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifהמקוויקנד נחתך ע"י תפוזבל../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

המשך VVV
רוני- "צ'פחות? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותייי" יובל- "חחחחחחחחחחחחחחחח כי אחותי הייתה צריכה להוציא כסף מהבנק כי סבתא שלי הביאה לנו צ'ק Oם" יובל- "צ'פחות יואוא סיונייש מה נהיית גמאת כאפה?!" ***** באותו זמן רוני שולחת לי הודעה בחלון נפרד***** רוני- "סיון
עושים אמבוש על יוביבית
" *** בחזרה בועידה**** רוני- "יובלללללל את כאאאאאאאאאאאאאאאפה" יובל- "
!!!!!11111אחדאחד" טוב אינלי כוח להמשיך את זה כי גם ככה ההיסטוריה תוקעת לי תמסנ וניראלי שהפואנטה של השיחה דיי ברורה! XDD
משפט לחיים ולכל באי עולם:
>>
אכ"ג= אגודת הכאפות הגאות!
<<
כל הזכויות שמורות לסיוניישן, רוניניישן [ברוקוליליישן--> הפונינית השובבית] ויוביביישן
הכאפות והצ'פחות!
XDDD מתנגן בפלייליסט: Son Of Dork- Sick // Wear Me Down // McFly - I'll Be Ok תמונת השבוע: סדרת הטושוני של דני כי הוא הטריף אותי כל השבוע!!

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

צ'אפחות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי יובל הזאת כאפה עם האחדאחד שלה
אמבוש
מוקעקע.

למעלה