../images/Emo95.gifהוויקאנד שלי../images/Emo9.gif
למרות שזה קרה רק אמתול.. גאדמאט אני הרגשתי!!! כל הדברים שלי זזו, וגם אני שישבתי על כיסא, ישר קמתי ועדיין הרגשתי את הרעידה ברגליים. ולידע כללי-יש לי פחד ענקי [!!!] מרעידות אדמה! אחרי 2 שניות נכנסתי לפורום וראיתי את המקוויקאנד אבל לא הרגשתי טוב אז לא עשיתי, וגם בהמשך היום הרגשתי רע.. והיום מצאתי טיפה כוחות לעשות אותו.
שיר השבוע של מקפליי:
IBOK
שיר השבוע לא של מקפליי:
Plain White T's - Beautiful Girls The Wombats - Moving To New York Sheryl Crow - Soak Up The Sun Mark Stevens - Have a nice day Simple Plan - When I'm Gone Nicholas Jonas - Time For Me To Fly
להקת השבוע:
מק, האחים ג'ואנס וסימפל פלאן
אלבום השבוע:
החדש של סימפל פלאן שהורדתי אתמול ^^
קליפ השבוע:
Plain White T's cover Beautiful Girls
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
קייל XY החיים המתוקים של זאק וקודי דרייק וג'וש סיפורי ג'ינג'ר [גאש הנוסטלגיה!]
סדרה של צרות יורוטריפ [למרות שלא ראיתי אותו ><"]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הן!@#$%^&* הציונים הגרועים שלי אני מרגישה ממש חרא [פיזית] כבר כמה ימים
משהו ששימח:
90 בידיעת הארץ שבוע הבא-יום שישי עם האמריקאים
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
*בשיעור פיזיה הרומה קרא כתבה שהוא קרה על יסוד מוזר שיכול לעשות דברים בלתי נראים* תלמיד א': איזה מגניב! איפה אפשר לקנות את זה? אני אוכל להסיג דברים בחינם, לאכול במסעדות בחינם. תלמיד ב': יופי, אבל האנשים יראו אוכל מעופף להם מול הפרצוץ.
*שיחה שלי ושל נועה* [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: ושוב, וולקאם טו מיי קלאב, אני עדיין בהצעה שקים את מקסיטי לפורום איפה שהוא ליד תל אביב וכל הפורום יבוא לגור שם
[email protected] אומר/ת: אני בעד .. [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: בואי נקים עצומה
[email protected] אומר/ת: בכיף ..
[email protected] אומר/ת: אחרי שנמלא את העצומה נשיג גם כסף
[email protected] אומר/ת: ופועלים
[email protected] אומר/ת: וציוד
[email protected] אומר/ת: והנה לנו מקסיטי
[email protected] אומר/ת: XD [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: נבנה ביניין משושה נוסף לעזריאלי, וכולן יבואו לגור בביניין וזה ונשנה את עזריאלי למקסיטי ואז יהיו 4 ביניינים ולכל ביינין יהיה שם של אחד מהלהקה. העגול יהיה טום, המשולש יהיה דני, המרובע יהיה הארי והמשושה יהיה דאגיי.
*שיחה שלי ושל ספיר* [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: הצילו ><"
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: סופררספירר!!
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: XD [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: XDDD יש גם אותי בשידרוג.. סופרייבן!
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: XDDDDDDD
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ממש נקים להקת גיבוריעל! [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: XDDDDD לגמרי!
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: XD [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: על מה את רוצה לנגן?
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: צ'לו! [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: XDD
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ואת? [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: תוף מרים
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: XDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Sheryl Crow - Soak Up The Sun
תמונת השבוע:
הרקע המושלם[
] שונסי עשתה לי ^^