מקוויקנד- רעידות אדמה

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifנו הכי שווה להיות כאפה../images/Emo6.gif

למרות שהיא חתיכת כאפה

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifהוויקאנד שלי../images/Emo9.gif

למרות שזה קרה רק אמתול.. גאדמאט אני הרגשתי!!! כל הדברים שלי זזו, וגם אני שישבתי על כיסא, ישר קמתי ועדיין הרגשתי את הרעידה ברגליים. ולידע כללי-יש לי פחד ענקי [!!!] מרעידות אדמה! אחרי 2 שניות נכנסתי לפורום וראיתי את המקוויקאנד אבל לא הרגשתי טוב אז לא עשיתי, וגם בהמשך היום הרגשתי רע.. והיום מצאתי טיפה כוחות לעשות אותו.
שיר השבוע של מקפליי:
IBOK
שיר השבוע לא של מקפליי:
Plain White T's - Beautiful Girls The Wombats - Moving To New York Sheryl Crow - Soak Up The Sun Mark Stevens - Have a nice day Simple Plan - When I'm Gone Nicholas Jonas - Time For Me To Fly
להקת השבוע:
מק, האחים ג'ואנס וסימפל פלאן
אלבום השבוע:
החדש של סימפל פלאן שהורדתי אתמול ^^
קליפ השבוע:
Plain White T's cover Beautiful Girls
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
קייל XY החיים המתוקים של זאק וקודי דרייק וג'וש סיפורי ג'ינג'ר [גאש הנוסטלגיה!]
סדרה של צרות יורוטריפ [למרות שלא ראיתי אותו ><"]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הן!@#$%^&* הציונים הגרועים שלי אני מרגישה ממש חרא [פיזית] כבר כמה ימים
משהו ששימח:
90 בידיעת הארץ שבוע הבא-יום שישי עם האמריקאים
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
*בשיעור פיזיה הרומה קרא כתבה שהוא קרה על יסוד מוזר שיכול לעשות דברים בלתי נראים* תלמיד א': איזה מגניב! איפה אפשר לקנות את זה? אני אוכל להסיג דברים בחינם, לאכול במסעדות בחינם. תלמיד ב': יופי, אבל האנשים יראו אוכל מעופף להם מול הפרצוץ. *שיחה שלי ושל נועה* [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: ושוב, וולקאם טו מיי קלאב, אני עדיין בהצעה שקים את מקסיטי לפורום איפה שהוא ליד תל אביב וכל הפורום יבוא לגור שם [email protected] אומר/ת: אני בעד .. [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: בואי נקים עצומה [email protected] אומר/ת: בכיף .. [email protected] אומר/ת: אחרי שנמלא את העצומה נשיג גם כסף [email protected] אומר/ת: ופועלים [email protected] אומר/ת: וציוד [email protected] אומר/ת: והנה לנו מקסיטי [email protected] אומר/ת: XD [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: נבנה ביניין משושה נוסף לעזריאלי, וכולן יבואו לגור בביניין וזה ונשנה את עזריאלי למקסיטי ואז יהיו 4 ביניינים ולכל ביינין יהיה שם של אחד מהלהקה. העגול יהיה טום, המשולש יהיה דני, המרובע יהיה הארי והמשושה יהיה דאגיי. *שיחה שלי ושל ספיר* [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: הצילו ><" [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: סופררספירר!! [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: XD [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: XDDD יש גם אותי בשידרוג.. סופרייבן! [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: XDDDDDDD [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ממש נקים להקת גיבוריעל! [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: XDDDDD לגמרי! [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: XD [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: על מה את רוצה לנגן? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: צ'לו! [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: XDD [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ואת? [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: תוף מרים [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: XDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Sheryl Crow - Soak Up The Sun
תמונת השבוע:
הרקע המושלם[
] שונסי עשתה לי ^^

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאעאעאעאעאע זה הרקע שעשיתיי DDD:

הסלט רקע! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הציטוט עם ספיר קורעעע ותרגישי טוב!!! הלכת כבר לרופא?? =\

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifהרקע כלכך מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סופרייבן קאם טו רסקיו! ולא הלכתי לרופא, אבל לקחתי כדורים לנגן הצטננות ואני מקווה שהם יעזרו לי

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאם את גיבורת על אז איך את יכולה להיות

חולה? Oo XDDDDDDDDDDDDDDDDDD הרי סופרמן אפעם לא היה חולה!!!! נכון?
אניווי...אם הם לא עוזרים תגידי לי... אני אסדר אותך

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifלכל גיבורעל יש חולשות..

לסופרמן לא היה אבן כלשהי שגרמה לו להיות חלש? אני עוד אמצא את מה שגרם לי להיות חולה ואביס אותו!

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifכןכן! ואז תהיי סופרייבן שניצחה את סופרמן

!!!!!!! XDDDDDDDD

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifאני לא יכולה לנצח את סופרמן, הוא טוב

וגם אני, שני טובים לא יכולים להחלם אחד בשני.. הם יכולים לעבוד יחד. אבל אני לא אוהבת את סופרמן, אבל אני מוכנה לשתף פעולה עם ספיידרמן.. הוא מגניב!

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifכבר לא בא לי על התוף..

באלי.. באלי.. באלי.. קסילופון

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאעעע לקח לי שעה לרדת למטה../images/Emo69.gif

XDDDD קסילופון זה גם טוב~גבות~ מתי עושים קונצרט?^^

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifXDD סורי, את ילדה גדולה.. את תתגברי

ואי אפשר לעשות קונצ'רת גיבורי על רק מקסילופון וצ'לו צריך עוד אנשים.. מישהי מעוניינת להצטרף לקונצ'רט גיבורי העל שלנו?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאני ינגן בשתי ידיים!../images/Emo9.gif

במשולש ובצ'לו
ואת בתוף מרים וקסילופון
מי עוד רוצה?

למעלה