DoLi it is Me
New member
../images/Emo222.gif עוד שנייה והמסך הדק של המחשב התעופף
זה היה כזה מאגניב XDD... אני ואבא שלי היינו על המחשב שלי וניסינו לתקן משו פתאום אני מרגישה מן סרחורת כזאת ובהתחלה חשבתי שזאת רוח חחח... ואז אני מסתכלת על המסך הדק של המחשב שלידי אני רואה אותו "רוקד " XDDD ותוך שנייה הסתכלתי בחלון אני רואה את עץ הדקל שלידנו משתגעע חחח ואבא שלי כזה "מזה רעידת אדמה?" אני: "לא זאת רוח" אבא: "לא זאת רעידת אדמה " אני : "ה' יתברך איזה מאגניב *מתחילה להיתלהב* איזהה מאגגגניייב *משנה טון לטון לחוץ XD* בעצם זה לא מאגגניייב!!!" זה היה ענק חחח פתאום אימא שלי צועקת מהסלון "רעידת אדמה רעידת אדדמה" XDDD אחד החזקיים XDD... אוקי חפרתי O.O...
... ניגש לעניין שבו התכנסו XD ... לב|שיר השבוע של מקפליי:
מיסטר בריידסייט וסיילנס,טרנסי של גרייט היטס טור .
שיר השבוע לא של מקפליי:
ואי היו.. הרבה ני פשוט על המחשב השני ולא על שלי....
להקת השבוע:
בולט
.
אלבום השבוע:
לא יודעת אין במיוחד =\.
קליפ השבוע:
נממ.. ט'אד גירל כן ,כן ניזכרתי בו XD והתחלתי לראות אותו בלופים במיוחד את הקטע של דני עם החשמלית
.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
נמ... הישרדות כן,כן דמני מושפעת ^_^.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נממ... המורות בעעיקקרר...
משהו ששימח:
נמ...לא יודעת..היו הרבה צצחוקים השבוע וסתם היה כיף אתמול במסיבה ^_^,ואתמול החתצולה שלי הייתה ב שנתיים ^_^ ואבא שלי קנה לי היום עוד פרה לאוסף D:.
משהו שעיצב:
נמ.. לא יודעת השבוע אני בטוח יהיה עצובה..יום רביעי תאריך לידתו של קורט קוביין ז"ל
ציטוט השבוע:
ואי ואי היווו הרררבהה *חושבת* שכחתי >_<, אבל מה שכתבתי למעלה למעלה [אם מישי קראה בככלל =\ אז זה בערך אחד מהציטוטים^_^.]
מתנגן בראש / בפלייליסט:
נממ... נכון השיר הזה של הפירסומת של פנטן? של הנטשה הזאתי נוו "פיל דה ריין און יור סקין נו ואן אלס כאן פייל יט פור יו.." משו כזה.. אז זה XD.
תמונת השבוע:
הממ... אני יחפש פה משו מעניין כי זה המחשב הישן שלי יעני עכשיו של אבא אולי אח"כ אם האינטרנט של המחשב לשלי יעבוד אני יעלה עוד כמה תמונות מזוייעות
.
חחח... זא תרק אני או משו לא טוב איתי היום O.O
XD.
זה היה כזה מאגניב XDD... אני ואבא שלי היינו על המחשב שלי וניסינו לתקן משו פתאום אני מרגישה מן סרחורת כזאת ובהתחלה חשבתי שזאת רוח חחח... ואז אני מסתכלת על המסך הדק של המחשב שלידי אני רואה אותו "רוקד " XDDD ותוך שנייה הסתכלתי בחלון אני רואה את עץ הדקל שלידנו משתגעע חחח ואבא שלי כזה "מזה רעידת אדמה?" אני: "לא זאת רוח" אבא: "לא זאת רעידת אדמה " אני : "ה' יתברך איזה מאגניב *מתחילה להיתלהב* איזהה מאגגגניייב *משנה טון לטון לחוץ XD* בעצם זה לא מאגגניייב!!!" זה היה ענק חחח פתאום אימא שלי צועקת מהסלון "רעידת אדמה רעידת אדדמה" XDDD אחד החזקיים XDD... אוקי חפרתי O.O...