מקוויקנד- רעידות אדמה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif עוד שנייה והמסך הדק של המחשב התעופף

זה היה כזה מאגניב XDD... אני ואבא שלי היינו על המחשב שלי וניסינו לתקן משו פתאום אני מרגישה מן סרחורת כזאת ובהתחלה חשבתי שזאת רוח חחח... ואז אני מסתכלת על המסך הדק של המחשב שלידי אני רואה אותו "רוקד " XDDD ותוך שנייה הסתכלתי בחלון אני רואה את עץ הדקל שלידנו משתגעע חחח ואבא שלי כזה "מזה רעידת אדמה?" אני: "לא זאת רוח" אבא: "לא זאת רעידת אדמה " אני : "ה' יתברך איזה מאגניב *מתחילה להיתלהב* איזהה מאגגגניייב *משנה טון לטון לחוץ XD* בעצם זה לא מאגגניייב!!!" זה היה ענק חחח פתאום אימא שלי צועקת מהסלון "רעידת אדמה רעידת אדדמה" XDDD אחד החזקיים XDD... אוקי חפרתי O.O...
... ניגש לעניין שבו התכנסו XD ... לב|שיר השבוע של מקפליי:
מיסטר בריידסייט וסיילנס,טרנסי של גרייט היטס טור .
שיר השבוע לא של מקפליי:
ואי היו.. הרבה ני פשוט על המחשב השני ולא על שלי....
להקת השבוע:
בולט
.
אלבום השבוע:
לא יודעת אין במיוחד =\.
קליפ השבוע:
נממ.. ט'אד גירל כן ,כן ניזכרתי בו XD והתחלתי לראות אותו בלופים במיוחד את הקטע של דני עם החשמלית
.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
נמ... הישרדות כן,כן דמני מושפעת ^_^.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נממ... המורות בעעיקקרר...
משהו ששימח:
נמ...לא יודעת..היו הרבה צצחוקים השבוע וסתם היה כיף אתמול במסיבה ^_^,ואתמול החתצולה שלי הייתה ב שנתיים ^_^ ואבא שלי קנה לי היום עוד פרה לאוסף D:.
משהו שעיצב:
נמ.. לא יודעת השבוע אני בטוח יהיה עצובה..יום רביעי תאריך לידתו של קורט קוביין ז"ל
ציטוט השבוע:
ואי ואי היווו הרררבהה *חושבת* שכחתי >_<, אבל מה שכתבתי למעלה למעלה [אם מישי קראה בככלל =\ אז זה בערך אחד מהציטוטים^_^.]
מתנגן בראש / בפלייליסט:
נממ... נכון השיר הזה של הפירסומת של פנטן? של הנטשה הזאתי נוו "פיל דה ריין און יור סקין נו ואן אלס כאן פייל יט פור יו.." משו כזה.. אז זה XD.
תמונת השבוע:
הממ... אני יחפש פה משו מעניין כי זה המחשב הישן שלי יעני עכשיו של אבא אולי אח"כ אם האינטרנט של המחשב לשלי יעבוד אני יעלה עוד כמה תמונות מזוייעות
.
חחח... זא תרק אני או משו לא טוב איתי היום O.O
XD.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifמה איזה מגניבבבב

XDD ממש מגניב אם זה היה יותר חזק וכל הפוסטרים שלי היו נופלים ונהרסים
והכל היה קורס
חחחחח אמן ולא... XD

kelly7i

New member
כן גם אני הרגשתי, זה היה ממש שניה!

אבל נבהלתי כמו לא יודעת מהXDDDDDDDDDDDD פה לפחות לא הרגשתי\ראיתי ממש מלא דברים זזים[לא כמו אחת שזכורה לי מאוד בלילה אחד..] אבל הרגשתי את הספריה רועדת, והכיסא והריצפה כזה חח אז זה הבהיל אותיXD
שיר השבוע של מק': Bubble Wrap
שיר השבוע לא של מק: Breaking Benjamin - Follow Me Breaking Benjamins - Sooner Or Later
להקה: ברייקינג בנג'מין, אליוט מינור
תוכנית השבוע: שנות ה-70 עונה שביעית. [איזה מניאקית ג'קיO:]
משו שהכעיס- השטות>< השפתים שורפות. טיול שנתי יהיה "במאהל גדול" ><
העציב- לא הרגשתי טוב=\
שימח: חל שיפור. היה לי אתמול בייביסיטר, הרווחתי 50 שקל
ציטוט: היום המורה שלנו הודיעה לנו שכנראה יהיה לנו טיול שנתי ל-3 ימים, בגלל שביטלו לנו את הגדנע ובלה בלה, אבל נחשו איפה נישן? "במאהל גדול!" המורה: "זה מאהל ממש נחמד!" אני: "מאהל ונחמד לא באים באותו משפט.
"
מתנגן: R-Evolve-30STM
תמונה:

kelly7i

New member
אמא שלי חזרה עם שוקולדים../images/Emo99.gif

מיני מקופלת+מיני פסק זמן. והתענגתי עליהם

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifכולם ../images/Emo91.gif../images/Emo70.gif

היום תראו את הסרט פורסט גאמפ!! למי שיש יס
זה אחד הסרטים הכי יפים שראיתי, מרגש מצחיק ממש יפה!! אני חיכיתי כל כך הרבה זמן לראות את זה! אז תראו היום ב-יס 7.. בשעה 22:00 מומלץ לאללה!

kelly7i

New member
אוי נחמד, יש היום לחברה בית ריק

אז באים אליה ב-9 אני יגיד לה שיש סרט מומלץ ב-10
על מה הוא?

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifהנה התקציר ועוד כמה דברים../images/Emo6.gif

ההיסטוריה האמריקאית המודרנית כפי שהיא משתקפת בחייו של בחור דרומי[טום הנקס] המאותגר שכלית, המוצא את עצמו באקראי בצמתים[אירועים] הסטוריים חשובים, הסרט זכה ב-6 פרסי אוסקר.. זה סרט על הבחור שיש לו פיגור וזה והוא ממש חמוד ויש לו גם בעיה ברגליים ואולי את מכירה את המשפט המפורסם "run forest run" שידידה שלו צועקת לו מתי שילדים רעים רודפים אחריו להרביץ לו והברזלים שיש לו ברגליים כדי לעזור לו ללכת מתפרקים והוא מגלה שהוא יכול ללכת בכוחות עצמו. זה ממש מרגש!! אני באמת ממליצה עליו.. מי שלא רואה, חור בהשכלה.. XD

just orr

New member
יוווו ראיתי את זה כ"כ מזמן...

אני לא זוכרת כלום, חוץ מזה שהוא מוגבל >< אני מקווה שאני אזכור לראות היום

purple floyd

New member
פע ראשונה שלי מזה איזה שנה.

להלהלהלה
שיר השבוע של מקפליי:
no worries
שיר השבוע לא של מקפליי:
יש הרבה
Foals - Hummer The Stiff Dylans- Ever Fallen In Love New Found Glory - Kiss Me Me First and the Gimme Gimmes - 'Somewhere Over the Rainbow' The Rolling Stones - Wild Horses Kate Nash - Mouthwash Harry and the Potters - Voldemort Can't Stop the Rock! Something Corporate - Falling For You Something Corporate - I Kissed a Drunk Girl
Cute is What We Aim for - When I Think about Angels Cute is What We Aim for - Newport Living Take That - Back For Good Kylie Minogue - In My Arms Cute is What We Aim for - I Don't Care If Its the Moon
להקת השבוע:
קיוט איטש ווט אימ פור וסמאמסינג קופרייט
אלבום השבוע:
של סאמסינג קאפרייט לא יודעת איך קוראים לו
קליפ השבוע:
אין מי ארמז של קיילי מנוג אומיגאאד אני ממש אוהבת את הקליפ הזה |כאפה|
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השרדות
נעם בתחתונים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אין DD:
משהו ששימח:
ת"א עם ידיד שלי היה כיףףף
משהו שעיצב:
אין.
ציטוט השבוע:
הפעם שמרתי ציטוטים! עשיתי כזה שיש שאלות ושמים את השירים על שאפל.. איך העולם יראה אותי? Without you האם יהיו לי חיים מאושרים? Ignorance האם אנשים חושקים בי בסתר? Crashed the Wedding איך יהיה לי מחר? I Woke Up In a Car מה יעשה אותי מאושר? Not Alone מה אני יעשה עם חיי? Lonely למה אני כאן? Make You Smile בתור מה אנשים יזכרו אותי? You Are the Music in Me (Sharpay Version) על המצבה שלי יהיה כתוב... When You're Heart Stops Beating השיר הכי אימו לדעתי הוא.. You're the One that I Want למה אנחנו אוהבים את טאל... The Heart Never Lies יצא הזוי
---- ~בזמן צפייה בהשרדות~ iStav אומר/ת: אני רוצה אי המתים iStav אומר/ת: אי הנעם אריאל - מקפליי אומר/ת: גםאני! iStav אומר/ת: אי הנעם בתחתונים אריאל - מקפליי אומר/ת: אי החיים D: אריאל - מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ---- שלא הייתי בבצפר ויש אולי כמה שנות שיבינו
תאומה ב' אומר/ת: אני ראיתי את וויטני מדבר עם הבלאקי שלך.. תאומה ב' אומר/ת: זה היה סוג של איחוד כזה.. תאומה ב' אומר/ת: כנראה וויטני ניחם אותו שלא באת iStav אומר/ת: אומיגאאאאאאאאאאאאאאאאד iStav אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח iStav אומר/ת: וויטני: "יש איזה 2 בנות שרואות אותי וצורחות." בלאקי: "וולקאם טו זה קלאב." iStav אומר/ת: בהנחה שבלאקי יודע אנגלית כמובן. --- שעה חופשית בספריה עובר מישהו חתיך~~ טל: וואי יש לי מחשבות ממש סוטות ~נקרעת מצחוק~ אני: את ממש חרמנית אה? טל: כן ~מתחילה לחתוך בקצב~ אף אחד לא רוצה אותי!!! זה בגלל שאני שחורה! --- ההינו צריכים לכתוב דברים שמתארים אותנו. ליאתי: אני גובהה, בלונדינית, עיניים כחולות אזרחות אמריקאית ואוסטרלית, בעלת בטחון עצמי גבוה, מצחיקה.. טל: פנויה... סתיו. זורמת, גרושה פלוס חתול וכלבלב. --- iStav אומר/ת: היום את באה הנה? iStav אומר/ת: ההורים שלי יוצאים iStav אומר/ת: יהיה מצחיק תאומה ב' אומר/ת: נחתוך ביחד ונדמיין שבלאקי ווויטני איתנו iStav אומר/ת: חחחחחחחחחחחח כן iStav אומר/ת: נדפיס תמונות שלהם iStav אומר/ת: ונדביק על בריסטולים תאומה ב' אומר/ת: כןןןןןן תאומה ב' אומר/ת: ונרשום למעלה תאומה ב' אומר/ת: "איך נפלו גיבורים?" iStav אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ----
מתנגן בראש / בפלייליסט:
קוב- וון זה לייטס גון אוף D:
תמונת השבוע:
יש הרבה.. קודם כל מקסי
העונה השנייה כל כך טובה!#!#%%#!

purple floyd

New member
2

"אני רוסי." "אני מושפלת" XDDDDDDDDD שיר הכינה לי
אי לאב מי בויפרינד

sweet shir

New member
לאב יו טו 333>

את הגירלפרינד שלי או הבויפרינד? XDDD חהחהחה אנחנו זוג הומואים? XDD ~תתעלמי~ אבל איזה שולטת אני.
OMG שכחתי לשים את שלך!!!!!!!!11 ידעתי ששכחתי משהוXDDDD אני אוסיף מיד! XD

למעלה