הייתה רעידת אדמה? לא שמתי לב. ../images/Emo6.gif
שיר השבוע של מקפליי: אמ, לא נראה לי שהיה משהו ספציפי. . .
שיר השבוע לא של מקפליי: Song Bird - Oasis שיר מדהים! I Kissed A Drunk Girl - Something Corporate The Great Escape - Boys Like Girls My Heroine - Silverstein Blood, Sweat and Tears - V חח כי אני ונסטיה התחלנו לרקוד ולשיר את זה בביצפר.
For You I Will (Confidence) - Teddy Geiger
להקת השבוע: סילברסטיין, אואסיס ובויז לייק גירלז.
אלבום השבוע: בויז לייק גירלז - בויז לייק גירלז.
קליפ השבוע: המ, נגיד שזה. סרטון מקסי/טוני.
לפרק 201 של סקינס.
http://uk.youtube.com/watch?v=iOBm8s0o4G4 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סקינס עונה 2!!! סוף כל סוף!! DDD: ו... טופ מודל, בובות, האי (ראיתי בדיליי עצום את הפרק האחרון
), השנים הטובות. לא ראיתי סרט.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: --
משהו ששימח: סקינס, קיבלתי 90-95 בבוקריפורט באנגלית (יש למורה שיטת ניקוד מוזרה לאללה. V, V+ ו-V++. אני קיבלתי V+ והיא אמרה שזה 90-95), בקושי למדנו השבוע, ו... אני וחברה שלי נהיינו ממש החברות הכי טובות בזמן האחרון. <:
משהו שעיצב: נכשלתי במבחן במתמטיקה שחרשתי אליו ת'תחת, כי היה לי בלאק-אאוט. :/
ציטוט השבוע: הייתי אצל חברה שלי וראינו "מגרש ביתי". דיברו שם על מה היה החלום של דן בילדותו~ אני: "מה? מה הם אמרו? מה החלום של דן?" נטע: "להיות שחקן כדורסל מקצועי, כמו כולם בסדרה הזאתי." סקילז בדיוק שניה אחרי: "החלום שלי זה להיות שחקן כדורסל מקצועי ב-NBA." אחרי זה שהראו את לוקאס, אחות של חברה שלי: "עם התסרוקת הזאתי הוא נראה כאילו הוא יצא מתוך פוסטר של הבקסטריט בויז." בחייאת, מה הקטע של הסמור שהתיישב לו על הראש?! מדברות על "האי"~ Melt me with your eyes. says: תתחילו מזה שהליהוק לא משהו.><" *naf(8)(D)שירD: says: ליהוק לא משהו?! את ראית את זוהר ליבה?! *naf(8)(D)שירD: says: מצידי שיביאו פינגווינים *naf(8)(D)שירD: says: העיקר שיש זוהר ליבה
Melt me with your eyes. says: עזבי את זוהר ליבה Melt me with your eyes. says: אני מדברת על השחקנים הראשיים *naf(8)(D)שירD: says: חח למי אכפת מהשחקנים הראשיים שיש לך זוהר ליבה?
*naf(8)(D)שירD: says: אני פשוט בוהה בו כל הפרק.
זה לא מצחיק, אבל זה פאקינג ציטוט השבוע שלי.
*naf(8)(D)שירD: says: דיייי מקסי כלכך חתיך!!!!!!!!! *naf(8)(D)שירD: says: גאאאאאאאאאאאאד סתיו אני לא מסוגלת!!!!11 הוא יותר מדי חתיך5#@%#$#@$#$@ iStav (8) says: כל כךךךךךךך iStav (8) says: כזה iStav (8) says: כל פעם שהראו אותו iStav (8) says: חלק מהלב שלי קיבל התקף לב *naf(8)(D)שירD: says: גאאאאאאאאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדד *naf(8)(D)שירD: says: אומגדדדדדד iStav (8) says: כל פעם חלק אחר *naf(8)(D)שירD: says: הוא בלי חולצה!!!!!!!11 *naf(8)(D)שירD: says: אני חוזרת: בלי חולצה!! iStav (8) says: שתיתי איזה 10000000 כוסות קפה בגללו!#$@#%3 *naf(8)(D)שירD: says: אשכרה השתנקתיXDDDDDDג *naf(8)(D)שירD: says: אני כזה: האאאאאאאאאא *naf(8)(D)שירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf(8)(D)שירD: says: דאמטטטטטטטט iStav (8) says: אני פה iStav (8) says: מוקפת בספלים iStav (8) says: בגללו!!1 iStav (8) says: אעאעאעאעא *naf(8)(D)שירD: says: XDDDDDDDDDDDD מתוך הבלוג של פרנצ'סקה שיורדת על פיקים של טוקיו הוטל. המודגש זה הפרשון שלה~ צווחתו של ביל נשמעה מחוץ לחדר, צווחה שנשמעה כמו "אהה!" אחד גדול,
בניגוד לצווחות שלו, שנשמעות כמו: "אוווו" או "אהאאא" או "לאן נעלמה השמלה החדשה שקניתי מזארה???". מחרישת אוזניים. -"לא לא לא! אני לא יכול להרגע!" צעק ביל,
שלא רק היה עצבני מהתגלית, אלא גם היה במחזור. -"נו גוסטאב מהר, וכמה שיותר מהר, אני ממש ממהר." אמר ביל,
שבכלל לא מיהר, אלא סתם היה חרמן. יו! אני מדבר בחרוזים, איזה מגניב אני. חשב ביל,
וליקק את פיטמתו של גוסטאב בתאווה. -"אוקיי, יש לי מישהי." אמר גוסטב בחיוך.
ביל הרגיש את הדמעות שחונקות את גרונו. -"הווו גוסטי! סוף סוף, אני ממש שמח בשבילך, אבל אני באמת חייב לעוף, אז נדבר היום בלילה." אמר ביל במהירות,
ורץ לחדרו, כדי להסתער על המיטה בבכי ולהאזין לתקליטי האבריל לאבין שלו. שיחה שלי ושל חברה שלי במהלך שיעור משנה שעברה (הסתכלתי ביומן של שנה שעברה): היא: איזה סוג בנים את אוהבת? אני: כל עוד הם נראים פאקינג ~נורמאלי~ לא אכפת לי. אני נואשת. היא: אני אוהבת בעיקר *בריטים*
אבל תכלס, האופי הכי חשוב! רדודה שכמותך! אני: חחחח כן, אבל אני לא אהיה עם כונף! היא: למע לא? כונף וכונפה דווקא הולכים טוב ביחד! וגם ממינוס ומינוס יוצא פלוס! תחשבי על הילדים שלכם! אני: יואו! ס'כלבה את!!! אני: "ליאן, תביאי את היד שלך, אני רעבה." ליאן: ":|" הבהרה מראש, אח שלי בכיתה ב'. *naf(8)(D)שירD: says: אומגד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח שלי הרגע אמר לחבר שלו: "אתה מלקק לו את הבולבול!" *unicef ~Psycho Girl~ says: XDDDD *naf(8)(D)שירD: says: והחבר: "לא, אני לא מלקק לו, זה מעניין אותי לראות. אני אוהב לראות את הבולבול שלו." *naf(8)(D)שירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDD |מתה| רואה אצל חברה שלי "מגרש ביתי" (ביום אחר). פייטון ולואקס מתמזמזים ופייטון פותחת ללוקאס את החולצה~ אחות של חברה שלי (בת 10): "מה פייטון עושה לו? היא הופכת אותו לערס?" אני: "מה? למה ערס?" אחותה: "היא פותחת לו את הכפתורים של החולצה!"
~לוקאס הולך לקבר של קית' אחרי שדן שרף אותו~ אני: "הוא רואה שזה נשרף?" נטע: "כן, אלא אם הוא עיוור.." אני: "חח, נכון." נטע: "ובהתחשב בתסרוקת שלו... לא, הוא לא רואה שזה נשרף." XD אורטל says: הו איז מקסי ? סאם גאי הוא ליב נאקסט דור סאו גאו טו ליב דה האוס אוף מקסי איף יו לייק באט בי שור היא דונט נאו דאגי הארי אנד ג'ארד ! אורטל says: עזבי שמעתי באסטד ומנת יתר של מקסי אורטל says: XD *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf(8)(D)שירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf(8)(D)שירD: says: ~מתה~
מתנגן בראש / בפלייליסט: Wonderwall - Oasis Here (In Your Arms) - Hellogoodbye חיחי ס'נוסטלגיות. Fake - Busted Where Is The Love? - Busted יו, חח שנים שלא שמעתי. Thunderbirds Are Go - Busted Don't Look Back In Anger - Oasis חחח נו, מה אתם רוצים, לוקח לי הרבה זמן לעשות ת'מקוויקנד הזה.
תמונת השבוע: חהחה יש מלא תמונות. זהו מקסי33333>