מקוויקנד- רעידות אדמה

purple floyd

New member
3

ציור שיר הכינס מבוסס על סיפור אמיתי. iStav אומר/ת: הכי קטע בציור iStav אומר/ת: שאני בדאון אין לי ציצים iStav אומר/ת: אבל שבלאקי מסתכל iStav אומר/ת: הם גדלו באורח פלא! שיר/מחמד/אחמד/מאחמד תעשי אותי בבקשה$# אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קסם!! כישוף! XD שיר/מחמד/אחמד/מאחמד תעשי אותי בבקשה$# אומר/ת: ניתוח פלסטי!

N e r d y

New member
פחחחחחחחחחחח

בהנחה שבלאקי יודע אנגלית XDDDDDD האהא סוףסוך ראיתי את בלאקי! מקסי. The Stiff Dylans- Ever Fallen In Love מי המדהימה ששלחה לך את זה? חחחחחחחחחח חרשתי עליו, ועל אולטרויולט.. מה שמזכיר לי שאני צריכה להקליט עוד 2
New Found Glory - Kiss Me או או תשלחי לי במסן! חחחחחחחחח "רוסימושפלת" XDDDDDDD קפרע

purple floyd

New member
DDDDD:

נו מה לכי תדעי עם המוסממצ'יק הזה DDD: אשכרה סוףסוף
את המדהימה ששלחה לי את זה! XDDDDDDD תזכירי לי ואני ישלח לך
חיי

sweet shir

New member
חחחחחחחח הסטיף דילנסXD

Me First and the Gimme Gimmes - 'Somewhere Over the Rainbow'
Harry and the Potters - Voldemort Can't Stop the Rock! ווטפ?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDD

purple floyd

New member
את לא מכירה את הארי אנד זה פוטרס? ../images/Emo2.gif

צקצקצקצק כההה זאת הלהקה שתיהיה בסרט XDDDDDDD

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

נקרעתי מהציטוטים XDDDD ואהבתי את: השיר הכי אימו לדעתי הוא.. You're the One that I Want XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עלק
סתיו, שרשורי המקוויקנד התגעגעו אלייך[?] XD

Charley XD

New member
אוי מקסי ../images/Emo99.gif

וויטני: "יש איזה 2 בנות שרואות אותי וצורחות." בלאקי: "וולקאם טו זה קלאב." XD זהו ממתי ! גם זה גם מקסי עוברים בי זרמים של *אושר*

rox love BSM

New member
Im Addicted To You../images/Emo20.gif

שיר השבוע של מקפליי:
כמעט לא שמעתי מקפליי השבוע
אבל אני מתכננת מחר לראות את הדי וי די אז נגיד וונדרלנד
שיר השבוע לא של מקפליי:
sugababes-three kelly clarkson-my december
להקת השבוע:
מקפליי שוגבייבס MCR
אלבום השבוע:
sugababes-three kelly clarkson-my december ושל MCR אבל שחכתי איך קוראים לו
קליפ השבוע:
החדש של השוגבייבס
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האי,בובות,החבר'ה הטובים,הפיג'מות,אמריקן איידול,קייל XY סקינס עונה-2(
מקסי)מתחילות מחדש הטופ מודל(יש!העיפו את ההודית XD)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האמ-פי שלי נדפק,מורה מטומטמת
משהו ששימח:
אממ לא יודעת
משהו שעיצב:
רוצים לבטל לנו את הטיול שנתי
ציטוט השבוע:
שחכתי!
תמונת השבוע

דנושש XD

New member
סוף-סוף!! סוף שבוע ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Not Alone She left me Baby's coming back
שיר השבוע לא של מקפליי:
Fall Out Boy - 7 Minutes in Heaven Jonas Brothers-S.O.S
להקת השבוע:
Paramore Mcfly
אלבום השבוע:
Riot!
קליפ השבוע:
זה כ"כ מצחיק,ילד מרואיין לתוכנית טלוויזיה והוא לא מצליח לדבר..הוא כ"כ חמוד! http://www.youtube.com/watch?v=3k9TNhTaP6g
השרדות לא יצא לי לראות כ"כ טלווזיה השבוע :\
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אין D:
משהו ששימח:
פלאפון חדש!
בגדים חדשים
בוט פרסמה את הפיק
96 באזרחות
הופעה של שננה במחולה
משהו שעיצב:
בוט לא פירסמה את המשך הפיק!! לא הרגשתי את הרעידת אדמה =\
ציטוט השבוע:
גילי: מוטצייייייייייייייייייה
--------------------------------- Dana ツ אומר/ת: חפרתי
סליחה חחח gili אומר/ת: סביש מה רע בלחפור..אפילו דני חופר:I CANT STOP DIGGING THE WAY YOU MAKE ME FEEL! --------------------------------- ילדה : הבצפר שלנו זה כמו השרדות..את מחפשת יבשה וכל מה שאת רואה זה רק מים! XD --------------------------------- מורה: "אין לכם ברירה...אלא..." אני: "אלא,אלא...אה אה...אנדר מיי אמברלה"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Maroon 5-Little of Your Time
תמונת השבוע:

white in Angel

New member
../images/Emo26.gif מקוויקנד שלייי....../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי:
THNL TCFC טרנסילבניה איגנורנס
שיר השבוע לא של מקפליי:
V - Blood Sweat And Tears Son Of Dork - Ticket Outta Loserville - Simple Plan - Welcome To My Life
להקת השבוע:
ברור שמקפליי.. SOD SIMPEL PLAN
אלבום השבוע:
וונדרלנד מושן אן דה אושן THE road של JOJO
קליפ השבוע:
WHEN I'M GONE
EVER AFTER עם דרו ברימור ועוד סרט של וולט דיסני עם היפיפיה הנירדמת ויסמין משהו עם קסמים XD אין לי מושג
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אני לא עונה...!!!!!!!!! אני מעדיפה שלא
משהו ששימח:
קיבלתי בבוחן 96 בבוחן פתע ובעבודה במתמטיקה 85... [זה יגדיל את הממוצע שלי] פגשתי את ידידים שלי בעיר!!
משהו שעיצב:
המורה הביצ' שלי לאנגלית הורידה לי 4 נקודות על טעות אחת מתוך 30+ תרגלים שיש לנו שעורי רטוריקה משעממים פחד... לא הלכתי ליום הפתוח של התיכון...
ציטוט השבוע:
אני וחברה שלי מתכתבות [ואנחנו יושבות אחת ליד השניה] היא כותבת לי בואי נשחק משחק [ואנחנו באמצע שיעור פיזיקה או מדעים זאת פשוט אותה מורה] אמרתי לה בסדר מה שיצא זה ככה:[המטרה של המשחר היא לכתוב שורה ושהשני לא יודע מה כתבת מכירות? ואחר כך צריך לקרוא את זה?!!] היא:היי מוח של ציפור מה קורה? אני:להלהלהלה..משעמם לי תחת משעמם לי.. "..אני אוהבת אותך גם אם זה לא מתאים לך גם אם זה לא ניראה לך כי אני נשארת איתך גם אם זה לא ניראה לך ובלה בלה בלה.." היא:מעניין ת'חלב במקרר אז מה ככה?תגידי לה כואב? אני:משעמם לי פחד אני אוהבת אותך Dougie lee Poynter היא:חחח... מאיפה לי... אז מה הצבע של התחתונים האהובים על אמא שלך? אני:מה קורה? היא:ידעתי ^^" אז מה אני סקסית? אני:"מי אוהב אותך יותר ממני" אני אגיד לג'יימס "אני..." היא:בוס אמא שלהם.. יש לך גמבה בבית? אני:מה עובר עלינו אנחנו מתות משעמום היא:מה שתגידי אבל למה לכעוס ואני שונאת את דוגי יאללה ביי שרמוטה קטנה אני: The end mcfly rullz ************ עשינו עוד אחד כזה יותר מצחיק.. אני:יואוו... בא לי להרוג משהו! את מי אני יהרוג קודם את השולחן או את הכיסא? האמ.. מעניין היא:לא!חחח... למה באמת ניראה לך...תגידי מה השיעור הבא שלנו? אני:טוב סיכמנו את הכיסא יואו.. אני אספרלך על הפיקים שלי? אמ..."..קשה לי לוותר עליה למרות שהיא ילדה רעה היא מטריפה וגם קופה..." היא:סורי....אין לי כוח לקרוא את כול זה..אז אני אגיד לך רק דבר אחד... מחר כולנו נומות מוהעמועהמועה... אני:יאה..אוקי בכיף אז איזה פיק? הארי?דני?דאגי? היא:אולי!לא רוצה להגיד לך סוד!!יואוו ראית את הפופיק שלי??!! אני:את יודעת מה?אין לי כוח בסדר נוותר אז מה קורה?קרץ מעצבן היא:אין לי כוח תסבלי שילכו נאחוי !!! אני:אני אוהבת אותך 3> היא:נגיד ו... אז מה תעשי לי!אני אישית אוכל אותך אין לי בעיה אני:ברוך ה' שסיימנו כבר אני מתה לישון מה איתך?יש לך כוח לספורט? היא:בתיאבון מה לעשות הדף ניגמר נשוחח אחר כך צ'או זהו הציטוטים שלי לשבוע..
מתנגן בראש / בפלייליסט:
THNL
תמונת השבוע:
אקראי....

white in Angel

New member
רק שיר אחד בזכות

מק... ששרו את זה.. ונדלקתי על זה ראיתי אותם שרים את זה ביוטיוב הם הרגו אותי במיוחד שדאגי אומר "I don't know " חמוד...............

למעלה