דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Itay Simons

New member
יצא עשן מהגלגלים בנסיעה,

לא הכי מבדר
וחצי נסיעה אני לא מבין למה האוטו בוכה לי....עד שצפרו לי והבנתי שיוצא עשן ושלא הורדתי מספיק את הבלם יד :X

Super Alonit

New member
אוטו מסכני../images/Emo10.gif

וזה בהחלט נשמע מבדר
כמו הפעם ההיא שאני פוצצתי מיקרוגל
(נו, עשן ואז במקום ציפצוף היה מעין "בום!" ענק כזה עם ניצוצות כחולים... אוווו
)

Itay Simons

New member
זה היה בכיתה ו'../images/Emo152.gif

קרי, לפני...6 שנים? ואממ חיממתי פופקורן...ושמתי כמה זמן שצריך!!! כנראה הפופקורן היה לא בסדר...|סמיילימגלגלעיניים| והוא התפוצץ, נהיה פחם והמיקרוגל התכסה מבפנים בחמאה
והוא פשוט נהיה כזה מגעיל שזרקנו אותו
אה, וכמובן, הבית התמלא בעשן :X מזל שההורים היו באילת באותו זמן חח

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלי זה יותר מביך מפני שזה קרה לפני שנתיים שלוש... הכנתי פיצה עם נייר אלומיניום למיקרוגל והלכתי לי לחדר. פתאום התחלתי לשמוע כל מיני קולות של פיצוצים וחזרתי לראות את המיקרוגל פולט זיקוקים כחולים והמון עשן ואז פוף! מתפוצץ לאבדון.
זה היה מצחיק
אבל אמא לא חשבה ככה...
תודה לאל שכבר אסור להכות ילדים וזה...

Super Alonit

New member
אני לא רוצה לדעת... ../images/Emo6.gif

אגב, זאת אחת הסיבה שההורים שלי לא מוכנים לממן לי שיעורי נהיגה, אני די סכנת נפשות.
והם גם הודיעו לי מראש שאם אני אחסוך לבד כדי ללמוד נהיגה אז שאני אחסוך גם לאוטו באותה הזדמנות כי אין מצב שאני מקבלת את המכוניות שלהם. רעי לב.

../images/Emo6.gif

מצחיקים אתם.ואני חשבתי שאני אסון מהלך
0סתם,אני באמת אסון מהלך.כל הזמן גורמת נזקים
)

XD

כרגע לא עולה לי לראש נזק שעשיתי,אבל בואי נגיד שאני ממש שלומיאלית ותמיד נתקעת בדברים/אנשים,מפילה דברים,הורסת דברים בטעות וכאלה.בקיצור,אני סכנת לציבור.ולא רק זה,אני גם הילדה שכל הפדיחות קורות תמיד רק לה><

danduuu

New member
../images/Emo7.gif!!!!!!!!!!!אני שונאת אותך!!!!!!!

למה לזרות מלח על פצעים של אחרים, למה?
~דרמה קווין~ *מסיימת להיות דרמטית*

היי,לפחות אתה לא שוכח להדליק אורות.

שמעתם פעם על מישהו ששוכח להדליק אורות?מילא לשכוח לכבות,אבל לשכוח להדליק?!><

danduuu

New member
תרגיש טוב בעל../images/Emo140.gif

:המ, שהתחלתי ללמוד ב11 וחצי וסיימתי באחת ועשרה
: שסיימתי להקליד את הפרק השלישי שלי לעבודת גמר בסוציו וגם סיימתי את הגרפים והעוגות ^^
:כל השאר. פשוט הכל. הלימודים האלו, הנהיגה, אהבה, והיום הולדת המזדיין הזה שרק הורס לי הכל. ממש לא מצפה לו. בא לי למות. זהו.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

בובה, אם לא הולך לך עם תל אביב, את רוצה שאני אסע אלייך או משהו? אני לא רוצה שתהיי עצובה ביומהולדת שלך
אוהבת אותך המון המון

danduuu

New member
מה פתאום, אני בחיים לא אטריח אותך

זאת סה"כ אני, לא ביג דיל :/ אני תמיד עצובה בימי הולדת שלי, זאת מסורת אצלי P: תודה רבה רבה רבה, את לא יודעת אפילו כמה אני אוהבת אותך
העלית לי חיוך על הפנים כשקראתי את ההודעה הזאת

למעלה