התפקדות אוגוסט

WakeTheDead

New member
מתפקדת :)

שם: טל גיל/תאריך לידה: עוד 9 ימים בדיוק 14. 10/8/93 :p מקום מגורים: מרכז [email protected] :ICQ/MSN מה אתם שומעים עכשיו? Hilf mir Fliegen
שיר אהוב טוקיו: אוי. אני מאוד אוהבת את Lib die Sekunde, ובגרמנית אני הכי אוהבת את Der Letzte Tag ובאנגלית Ready Set Go. שיר אהוב בכלל: Girls & Boys של גוד שארלוט וגם Hospital של דה יוזד. תמונה: הם לא נראים לכם מאוהבים? XD

leera

New member
אנייי

שם:ולריה לרה גיל/תאריך לידה: עוד 10 יום 15 מקום מגורים: חיפה אייסי:448861013 אמה אתם שומעים עכשיו? ספרינג ניכט שיר אהוב טוקיו: כולםםם שיר אהוב בכלל:יש הרבהה תמונה: סתם בא לי להתלהב

keren eckshtein

New member
אסי תבריזצ'י ( איתי תורג'מן ) הוא גר בישוב ,

שלי [ זה ישוב קטן כולם מכירים את כולם ] עם הבנת XD אני דווקא לא מתה עליו הוא גם ערס במציאות כאילו בערך .

אני יודעת שקוראים לו איתי תורג'מן אבל אסי תבר

יזצ'י זה יותר מגניב P: יוואוו אני מתה על ערסים, הם כאלה חמודים ! רגע, אז את מכירה אותו ? איפה את גרה בכלל ?

התפקדות !!

שם: מיה וידן גיל/תאריך לידה: 15, 7.5.08 מקום מגורים:ת"א ICQ/MSN: מסן - [email protected] 322156185 אייסי מה אתם שומעים עכשיו? rette mich- טה שיר אהוב טוקיו:monsoon שיר אהוב בכלל:הרבה XD תמונה הו וואל, במילא כשיהיה מפגש שאני לא אהיה בחו"ל תצתרכו לזהות אותי לא? XD מקווה שזה מראה XD ואם לא אז http://img104.imagevenue.com/img.php?image=04525_IMG_2511_122_827lo.JPG

שלי :)

שם: נוי גיל/תאריך לידה: 15 26/10/92 מקום מגורים: חורררר :) ICQ/MSN: 349597602 מה אתם שומעים עכשיו? REDEN של טוקיו שיר אהוב טוקיו: לאדעת :/ קשה... אבל אם כבר אז.. LOVE IS DEAD שיר אהוב בכלל: כל פעם משתנה בדרך כלל ג'סטין טימברלייק או עברי לידר :) תמונה: אין לי שלי על המחשב.. אז..... היפה שלי

ElinorLahav

New member
אבל הבטחת לי ../images/Emo7.gif

נוווווי אמרת שאני ואת מתחלקווות בטום ... אבל גם תממממר החמווודה יכולה להצטרף עם באלה , יש טום מספיק לכולם XD ררר טום , הורס אותי לחשוב עליו ! :) בייי ...

ElinorLahav

New member
חיחיח :]

כזאאאאת אני חחח :] סתאאם ... אבל אל תשכחי מה שהבטחת P: , אהה ותמר הצטרפה גם עכשיו צריך לחלק אותו ל3 חלקים ( אני רוווצה את הפנים ! ) חחחחחח ... XD אוווהבת אותך

keren eckshtein

New member
כל הבנות שאוהבות את טום במיוחד ../images/Emo99.gif ..

בואו נארגן אונס קבוצתי XD שהם יבואו לישראל נפרוץ לו לחדר במלון ונעשה אותו
מי איתי ?

למעלה