אני כזה רואה את התמונה שלך ואז כזה:"היי, זאת לא רעות? O:" * רצה לזוהר* "זוהר, רעות, זאת שנסענו איתה למפגש MCR באוטובוס, היא אוהבת טוקיו הוטל?" ואז אני קוראת ורואה שזאת באמת את XDDD
אבל תודהD: איפה שאת כותבת את ההודעה אז תרדי למטה וכתוב לך שם "העלאת קבצים". תלחצי על זה ואז יש לך שם "עיון" ותעלי קבצים.. 484543851 [email protected] רק תזדהי אחרי שאת מוסיפה חח
שם: ולריה [טוב נו.. לרה] גיל/תאריך לידה: 22.10.92 נממ.. 14.9 מקום מגורים: קיבוץ בגליל העליון ICQ/MSN:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Thema nr.1 של טוקיו הוטל.. שיר אהוב טוקיו: יותר מדי XD שיר אהוב בכלל: נממ לא יודעת 0_0 תמונה..
משהו על טוקיו ועוד להקה.. נראה לי גרין דיי שהם תורמים לילדים נזקקים מדראפור או משהו כזה.. מישהו יכול לבדוק? אה כן, ואת המילה דראפור, קראתי כ-איפור.. XD למרות שגם איפור יכול להתאים לשם אם ביל משתתף XD עזבו..
"למרות שגם איפור יכול להתאים לשם אם ביל משתתף" ביל תורם איפור לילדים נזקקים חחח גם לבילי ג'ו יכול להתאים כי הוא גם מתאפר רק בעינים אבל זה גם נקרה.. אולי שיתרום לי איפור? וגם שיעשה לי את הפרנץ' שלו אני נזקקת לזה(אז אני ילדה נזקקת? הוא יכול לתרום לי?)