התפקדות אוגוסט

3has3

New member
../images/Emo69.gif היי את!

זוכרת את מפגש MCR שנסעת עם מישהי שקוראים לה זוהר ועם אחותה הקטנה ? באוטובוס? כשהלכנו לאיבוד? XDDD בכל מקרה , היי
*אני אחות של זוהר אם לא הבנת
*

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDDDDD

גם אני הייתי
אני כזה רואה את התמונה שלך ואז כזה:"היי, זאת לא רעות? O:" * רצה לזוהר* "זוהר, רעות, זאת שנסענו איתה למפגש MCR באוטובוס, היא אוהבת טוקיו הוטל?" ואז אני קוראת ורואה שזאת באמת את XDDD

ElinorLahav

New member
את ממש חמוווודה :]

את יודעת אולי איך מעלים תמונה ?! יש לך איסי או מסנג'ר ?! :] ביי

../images/Emo11.gif אני לא../images/Emo174.gif

אבל תודהD: איפה שאת כותבת את ההודעה אז תרדי למטה וכתוב לך שם "העלאת קבצים". תלחצי על זה ואז יש לך שם "עיון" ותעלי קבצים.. 484543851 [email protected] רק תזדהי אחרי שאת מוסיפה חח

leraax

New member
תורי P:

שם: ולריה [טוב נו.. לרה] גיל/תאריך לידה: 22.10.92 נממ.. 14.9 מקום מגורים: קיבוץ בגליל העליון ICQ/MSN:[email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Thema nr.1 של טוקיו הוטל.. שיר אהוב טוקיו: יותר מדי XD שיר אהוב בכלל: נממ לא יודעת 0_0 תמונה..

תכלס!

למישהו יש עוד תמונות של ביל בלי איפור? הוא כזה מדהים *_______* אם ובלי, אבל יש לי יותר עם מאשר בלי חח

ElinorLahav

New member
אייייזה מאמי ../images/Emo2.gif

ממש יפה לו בלי איפוווור :] אבל ת'אמת עם איפוור זה יותר סטיייל רוק כזה , קיייצר ביל יפה בכל מצצצצצצצצב .. תמווונה יפה
להית'...

lovebill

New member
עונה!

שם:מירית גיל/תאריך לידה: 14 11.7 מקום מגורים:רחובות ICQ/MSN: 216763326 [email protected] מה אתם שומעים עכשיו?אמץץכלום שיר אהוב טוקיו:לאב איז דאד שיר אהוב בכלל:כייסי משהו כזה לש פליליף תמונהאממ..*חושבת*..לא...

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gif קראתי היום שיש בראש 1

+
משהו על טוקיו ועוד להקה.. נראה לי גרין דיי שהם תורמים לילדים נזקקים מדראפור או משהו כזה.. מישהו יכול לבדוק? אה כן, ואת המילה דראפור, קראתי כ-איפור.. XD למרות שגם איפור יכול להתאים לשם אם ביל משתתף XD עזבו..

never cry

New member
הצחקת אותי...

"למרות שגם איפור יכול להתאים לשם אם ביל משתתף" ביל תורם איפור לילדים נזקקים חחח גם לבילי ג'ו יכול להתאים כי הוא גם מתאפר רק בעינים אבל זה גם נקרה.. אולי שיתרום לי איפור? וגם שיעשה לי את הפרנץ' שלו אני נזקקת לזה(אז אני ילדה נזקקת? הוא יכול לתרום לי?)
ביל

I L O V E MCR

New member
כן המפקד!../images/Emo129.gif

שם:נעה גיל/תאריך לידה:9.12 אני אהייה בת 14 מקום מגורים:צפון.. ICQ/MSN:פרטי^^ מה אתם שומעים עכשיו?דמולושן לאברס-מיי כימיקל רומנס
שיר אהוב טוקיו:מונסון...ו Der Letzte Tag או משו כזה.. שיר אהוב בכלל:My chemical romance - disenchanted תמונה:איכ....

noy flat

New member
מתפקדת!

שם: נוי
גיל/תאריך לידה: בת 12 5.4
מקום מגורים: גבעתיים!!
ICQ/MSN: 370454762
מה אתם שומעים עכשיו? Lostprophets - 4:Am Forever
שיר אהוב טוקיו: פיינל דיי
שיר אהוב בכלל: אין... יש יותר מדיי שירים...
תמונה:

למעלה