טוב, יאללה...
שעת התחלה: 12:10. שעה שאני אמורה לישון. לאמשנה. שם: ענבר. נעים להכיר
חור בארץ: ת"א זה לא חור עד כמה שידוע לי... צבע שיער: חום, די כהה צבע עיניים: כנ"ל צבע עור: לבן, סביר, נורמלי, לא נשרפת אף פעם
שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! אין מצב שאני בוחרת דבר אחד. יש הרבה יותר מדי. צבע אהוב: אממ... איפשהו בין צהוב בשביל המצברוח (מבחינתי "צבע אופטימי" זה צהוב) וירוק-כחול כהה... כן, כן, כמו הים... סגנון מוזיקה אהוב: אמ... לא יודעת. אתם תגדירו את נייטוויש
חיה אהובה: אין ממש. כל דבר קטן חמוד ופרוותי
סתם... לא יודעת ספר אהוב: אין.. שיר אהוב: אין... זאת אומרת יש, אבל המון... בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] אין ממש... יש כמה אנשים שאני מאוד אוהבת, אני לא אתחיל למנות אותם פה. אני גם מגלה כאלה הרבה לאחרונה, אז בכלל
מאכל אהוב: כל דבר מתוק. כמעט. בגד אהוב: חולצת אושןבורן המהממת שלי? סתם סתם... לא יודעת, שומדבר מיוחד תחביב : מוזיקה
טניס (סופסוף שיחקתי היום!) וזהו באופן כללי משהו שאתה אוהב בעצמך: אממ... אני מצליחה לעודד את עצמי כשצריך. בד"כ. משהו שאתה אוהב שעושים לך: מקשיבים לי. צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] אין סגנון מוזיקה שנוא: כל דבר שהוא לא מוזיקה
(ראה ערך:כל מיני רעשים שמלווים ברמזים מיניים בוטים שאנשים עושים בשביל הכסף) חיה שנואה: אין. אולי חרקים וזה... ספר שנוא: אין שיר שנוא: אין בנאדם שנוא: אני. לפחות נכון לכרגע. מאכל שנוא: אין... בגד שנוא: אין... די, תעזבו אותי! משהו שאתה שונא לעשות: דברים שאחרים נורא מבקשים ממני לעשות אבל בעצם מכריחים אותי לעשות בלי לשאול אותי בכלל. משהו שאתה שונא בעצמך: וואו. הרשימה לא תגמר לעולם
משהו שאתה שונא שעושים לך: אממ... לא מקשיבים לי? לא מוכנים להבין שאני לא אוהבת דברים מנצנצים\מבריקים\זוהרים-גם-בחושך? לא מוכנים להבין שמותר לי לבכות גם בלי שום סיבה אמיתית, ובגלל שסתם רע לי בגלל שאני לא ממש אוהבת את עצמי, ובגלל שאני רק ילדה קטנה ומתוסבכת, ומשוכנעים שאין מצב שזה באמת נכון ולכן מישהו בטוח עשה לי משהו רע?
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לאהוב. אותי. זה עשוי לעזור לי קצת בחיים לאחרונה. וחוצמזה, אולי ללמוד קצת לאהוב\לשנוא. נקודה. אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? לא, וחבל. אתה קורא עכשיו ספר? איזה? לא, וחבל. אתה מדבר עם מישהו? עם מי? לא, ואולי עדיף שכך. אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? לא, ובהחלט עדיף שכך. יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? אחרי פסח נחשב? אם לא, אז לא, ובהחלט בהחלט עדיף שכך
אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? הצגה. אבל זה אחרי פסח. יש לי לכתוב מונולוג ליום ראשון... אוף. אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 כי אני לא קשורה לזה בכלל? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? אם היה משהו שהייתי רוצה להוריד הייתי מורידה אותו. האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? לא נעצרת? לא היית שיכור? לא היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? כן רקדת בערום? לא עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] לא (האוס שולט!) עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן. עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן. כתבת בשגיאות כתיב? בכיתה א'?
התבלבלת בין שני אנשים? כן, אני מניחה שכן... מתישהו בטוח
רצחת מישהו? מה? אני? מה פתאום?
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? ללכת להופעה. רצוי אחת טובה
מה הכי מעצבן אותך? אני. מה הכי משמח אותך? מוזיקה מה הכי גורם לך לבכות? אני+מוזיקה
מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? אני? מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? אני. וואו, כמה שאני מתוסבכת... איזה משפט כאן הכי עילג? בעיקר מה שאני כתבתי...
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? ראה תשובה לשאלה "מה אתה שונא שעושים לך?" זה או זה: פסנתר או גיטרה: פסנתר, נראה לי צ'יפס או המבורגר: צ'יפס והמבורגר!
ספר או סרט: סרט |עצלנית| 14 או 40: [בגיל] 14 הכי טוב! (אהמ-בת-14-אהמ) חתונה רבנית או נשואים פתוחים: עכשיו? לא זה ולא זה, תודה. ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] כרית! לישון! עכשיו! KAKI או פיפי: פיפי. דורש פחות מאמץ
מפגש ב4.4 או ב5.4: 4.4 וגם זה לא בטוח, יכול להיות שגם ה-5.4 בסדר. אין לי מושג מה נסגר איתי בפסח הקרוב. נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש, ברור
מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש. הקשיח כואב
סלט עם בצל או בלי: עם! 40 במתמטיקה או בלשון: לא זה ולא זה?
כאב ראש או כאב בטן: לא זה ולא זה... אבל אם אני חייבת לבחור, עדיף ראש. כבר התרגלתי
שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? לא אותי. אולי את החיים שלי. אני צריכה לחשוב על זה. שעת סיום: 12:25. לילה טוב!