שאלון לפסח!

The Cat Woman

New member
../images/Emo127.gifקראתי ../images/Emo9.gif

משוואה עם נעלם- ספר מדהים!!! גם "שעות מתות" של אורי אדלמן ספר מעולה, למקרה שלא קראת אותו- אני ממליצה לקרוא אחר-כך.
בקשר לצבע האפור- לא יודעת איך לא זכרתי אותו... הוא מזעזע. אני שונאת שעושים בגדים בצבע הזה!

משעמם לי אז...../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 23:55 שם:גל חור בארץ: פ"ת
צבע שיער: אמממ חום מאוווד כהה נוטה לשחור צבע עיניים: לא ממש ברור, יש איפשהו ירוק, וצהוב...תבדקו אתם!
צבע עור: בהיר חצי שזוף? חחח שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! בעיה, יש כ"כ הרבה.... צבע אהוב: שחור סגנון מוזיקה אהוב: יש המון, אין לי כח לפרט חיה אהובה:ג'ירפה
כי היא ממש מגניבה! (וכמובן כלב זאב, זו האהבה הכי גדולה שלי
) ספר אהוב:"אל תגלה" -הרלן קובן שיר אהוב:נו באמת... יש המווןןן! בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ]: חברות שלי, כי כשאני צריכה אותן הן תמיד לצידי
מאכל אהוב: כל הבישולים של אמא חחח בגד אהוב: שונאת בגדים
תחביב : מניחה שלנגן, לפעמים לכתוב ולצייר משהו שאתה אוהב בעצמך: השאלה הכי בעייתית פה משהו שאתה אוהב שעושים לך: אבוי לי
זה לא עניינכם! צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] באמאשלי ורוד, הוא כ"כ צועעקקק "תראו אותייי שיואווו!" סגנון מוזיקה שנוא: מזרחית חיה שנואה: חתווולל ספר שנוא: אין שיר שנוא: "רוצה בנות...רוצה את דנה, טלי ושרון...." בנאדם שנוא: מישהי קרציה...אתם לא מכירים אז זה לא רלוונטי
מאכל שנוא: דג בגד שנוא: שוב, שונאת בגדים! משהו שאתה שונא לעשות: לסדר את החדר שלי, ובהחלט נקיון פסח! משהו שאתה שונא בעצמך: שוב שאלה בעייתית, אמרתם רק דבר אחד
משהו שאתה שונא שעושים לך: פו? חחחח לאדעת....אולי כשתוקעים לי סכין בגב. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? הייתי רוצה לגרום לעצמי לשנוא לאכול כדי שאני אפסיק קצת
לאלא, סתם, אולי לאהוב את עצמי יותר? אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? נופ אתה קורא עכשיו ספר? איזה? איך אני אקרא ספר ואענה על השאלון בו זמנית?! ג'יז! אתה מדבר עם מישהו? עם מי? ספיר חחחחחח אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? לא, יש מחר בי"ס
יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? אכן, מגנים בכל מיני דברים (בלעעע) אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? כן, יש יומולדת לחברה בקרוב אז....יו נואו האו איט וורקס
אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 WTF איז עולמות?? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? האמת שכלום
האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? נופ
נעצרת?חלילה חחח היית שיכור? אהא היית מסומם? נופ הופעת לפני קהל? אהא רקדת בערום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהה? למה שאני אעשה את זה?! עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ]אולי....
עשית משהו והרגשת טוב עם זה? בטח עשית משהו והרגשת רע עם זה? בטח כתבת בשגיאות כתיב? חחחח אולי, אבל ישר אח"כ תיקנתי (אמא מורה ללשון, פיכס
) התבלבלת בין שני אנשים? ברור רצחת מישהו? חחחח אהא (מוהוהעהעהעההה) שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? באנג'י וצניחה חופשית
מה הכי מעצבן אותך?שאומרים לי מה לעשות מה הכי משמח אותך? לדעת שמישהו שומר עליי
מה הכי גורם לך לבכות? אני לא יכולה להסביר, אני רק אגיד שזה קשור לחברות שלי מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? האמת שהמון דברים מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? שאני עושה למישהו טוב איזה משפט כאן הכי עילג? "האם אי פעם רקדת בערום?" שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? לא רוצה לומר על עצמי, יש סיבה שלא יודעים את זה
רק מי שקרוב אליי יודע מה ה"בעיות" שלי זה או זה: פסנתר או גיטרה: בלתי אפשרי לבחור
צ'יפס או המבורגר:צ'יפס ספר או סרט: ספר 14 או 40: [בגיל] חחחחחח מניחה שלא שניהם? חתונה רבנית או נשואים פתוחים: רבנית ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] כרית
KAKI או פיפי: XDDDDDDD בארור שאני אענה על זה מפגש ב4.4 או ב5.4: לאכפת לי נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] פורום הריון
(לאלא, סתאאאםם) מקלון אוזניים קשיח או גמיש: חחחח באמאשלכם, מה?! סלט עם בצל או בלי: אייככ סלט :S ואם כבר אז בלי 40 במתמטיקה או בלשון: לשון זה קקלל אז מת', כי בתכלס זו העלאת ציון מבחינתי
כאב ראש או כאב בטן:ראש שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? אותי
שעת סיום:00:12

blacknwhite

New member
טוב, יאללה...

שעת התחלה: 12:10. שעה שאני אמורה לישון. לאמשנה. שם: ענבר. נעים להכיר
חור בארץ: ת"א זה לא חור עד כמה שידוע לי... צבע שיער: חום, די כהה צבע עיניים: כנ"ל צבע עור: לבן, סביר, נורמלי, לא נשרפת אף פעם
שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! אין מצב שאני בוחרת דבר אחד. יש הרבה יותר מדי. צבע אהוב: אממ... איפשהו בין צהוב בשביל המצברוח (מבחינתי "צבע אופטימי" זה צהוב) וירוק-כחול כהה... כן, כן, כמו הים... סגנון מוזיקה אהוב: אמ... לא יודעת. אתם תגדירו את נייטוויש
חיה אהובה: אין ממש. כל דבר קטן חמוד ופרוותי
סתם... לא יודעת ספר אהוב: אין.. שיר אהוב: אין... זאת אומרת יש, אבל המון... בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] אין ממש... יש כמה אנשים שאני מאוד אוהבת, אני לא אתחיל למנות אותם פה. אני גם מגלה כאלה הרבה לאחרונה, אז בכלל:) מאכל אהוב: כל דבר מתוק. כמעט. בגד אהוב: חולצת אושןבורן המהממת שלי? סתם סתם... לא יודעת, שומדבר מיוחד תחביב : מוזיקה
טניס (סופסוף שיחקתי היום!) וזהו באופן כללי משהו שאתה אוהב בעצמך: אממ... אני מצליחה לעודד את עצמי כשצריך. בד"כ. משהו שאתה אוהב שעושים לך: מקשיבים לי. צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] אין סגנון מוזיקה שנוא: כל דבר שהוא לא מוזיקה
(ראה ערך:כל מיני רעשים שמלווים ברמזים מיניים בוטים שאנשים עושים בשביל הכסף) חיה שנואה: אין. אולי חרקים וזה... ספר שנוא: אין שיר שנוא: אין בנאדם שנוא: אני. לפחות נכון לכרגע. מאכל שנוא: אין... בגד שנוא: אין... די, תעזבו אותי! משהו שאתה שונא לעשות: דברים שאחרים נורא מבקשים ממני לעשות אבל בעצם מכריחים אותי לעשות בלי לשאול אותי בכלל. משהו שאתה שונא בעצמך: וואו. הרשימה לא תגמר לעולם
משהו שאתה שונא שעושים לך: אממ... לא מקשיבים לי? לא מוכנים להבין שאני לא אוהבת דברים מנצנצים\מבריקים\זוהרים-גם-בחושך? לא מוכנים להבין שמותר לי לבכות גם בלי שום סיבה אמיתית, ובגלל שסתם רע לי בגלל שאני לא ממש אוהבת את עצמי, ובגלל שאני רק ילדה קטנה ומתוסבכת, ומשוכנעים שאין מצב שזה באמת נכון ולכן מישהו בטוח עשה לי משהו רע?
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לאהוב. אותי. זה עשוי לעזור לי קצת בחיים לאחרונה. וחוצמזה, אולי ללמוד קצת לאהוב\לשנוא. נקודה. אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? לא, וחבל. אתה קורא עכשיו ספר? איזה? לא, וחבל. אתה מדבר עם מישהו? עם מי? לא, ואולי עדיף שכך. אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? לא, ובהחלט עדיף שכך. יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? אחרי פסח נחשב? אם לא, אז לא, ובהחלט בהחלט עדיף שכך
אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? הצגה. אבל זה אחרי פסח. יש לי לכתוב מונולוג ליום ראשון... אוף. אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 כי אני לא קשורה לזה בכלל? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? אם היה משהו שהייתי רוצה להוריד הייתי מורידה אותו. האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? לא נעצרת? לא היית שיכור? לא היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? כן רקדת בערום? לא עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] לא (האוס שולט!) עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן. עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן. כתבת בשגיאות כתיב? בכיתה א'?
התבלבלת בין שני אנשים? כן, אני מניחה שכן... מתישהו בטוח
רצחת מישהו? מה? אני? מה פתאום?
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? ללכת להופעה. רצוי אחת טובה:p מה הכי מעצבן אותך? אני. מה הכי משמח אותך? מוזיקה מה הכי גורם לך לבכות? אני+מוזיקה
מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? אני? מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? אני. וואו, כמה שאני מתוסבכת... איזה משפט כאן הכי עילג? בעיקר מה שאני כתבתי...
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? ראה תשובה לשאלה "מה אתה שונא שעושים לך?" זה או זה: פסנתר או גיטרה: פסנתר, נראה לי צ'יפס או המבורגר: צ'יפס והמבורגר!
ספר או סרט: סרט |עצלנית| 14 או 40: [בגיל] 14 הכי טוב! (אהמ-בת-14-אהמ) חתונה רבנית או נשואים פתוחים: עכשיו? לא זה ולא זה, תודה. ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] כרית! לישון! עכשיו! KAKI או פיפי: פיפי. דורש פחות מאמץ
מפגש ב4.4 או ב5.4: 4.4 וגם זה לא בטוח, יכול להיות שגם ה-5.4 בסדר. אין לי מושג מה נסגר איתי בפסח הקרוב. נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש, ברור
מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש. הקשיח כואב
סלט עם בצל או בלי: עם! 40 במתמטיקה או בלשון: לא זה ולא זה?
כאב ראש או כאב בטן: לא זה ולא זה... אבל אם אני חייבת לבחור, עדיף ראש. כבר התרגלתי
שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? לא אותי. אולי את החיים שלי. אני צריכה לחשוב על זה. שעת סיום: 12:25. לילה טוב!

נממ

שעת התחלה: 00:17 שם: נועה חור בארץ: ליד נתניה צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום צבע עור: תלוי את מי שואלים
ני לא שחורה!!!! שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! הכול. צבע אהוב: שחור-כחול-סגול סגנון מוזיקה אהוב: מטאל ורוק חיה אהובה: כלבים ספר אהוב: בשורות טובות, זה שיר אהוב: יש כל מיני, Bleeding heart של אנגרה הוא בין היותר נחרשים ואהובים. אבל יש פשוט מלא. :X בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] יש יותר מאחד, אוהבת כל אחד בצורה אחרת. מאכל אהוב: שוקולד בגד אהוב: כרגע השמלה שגנבתי באכזריות מחברה שלי
(מח אני אוהבת אותך!) תחביב : ציור, כתיבה, מוזיקה, אנימה, אנשים משהו שאתה אוהב בעצמך: הממ לא יודעת משהו שאתה אוהב שעושים לך: חיבוק צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] צהוב סגנון מוזיקה שנוא: פופ חיה שנואה: יתושים ספר שנוא: כל דבר שנכתב בידי בני גורן שיר שנוא: טוקסיק של בריטני
בנאדם שנוא: *** מאכל שנוא: מיונז בגד שנוא: חולצת בצפר משהו שאתה שונא לעשות: לפתור תרגילים במת' משהו שאתה שונא בעצמך: יותר מידי דברים. משהו שאתה שונא שעושים לך: צווחים לי באוזן שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? מת'? סך הכול יש לי את הפוטנצייל אבל אני כל כך שונאת את זה
אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? נופ אתה קורא עכשיו ספר? איזה? בדיוק סיימתי את "אני אנסטסיה", ועכשיו אני מנסה להתחיל את "מאה שנים של בדידות" אתה מדבר עם מישהו? עם מי? גולן אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? נופ יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? חופשששש אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? להמשיך לצלם את הסרט
אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 אין לי עם מי ואיך. וזה יקר אז נופ. שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? את הבגרות במת', ואני לא אתנגד להוריד גם את הבגרות באנגלית, אבל היא פחות מעיקה. האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? יאפ נעצרת? נופ היית שיכור? נופ היית מסומם? נופ הופעת לפני קהל? יאפ רקדת בערום? נופ עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] 0.0 עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן כתבת בשגיאות כתיב? יאפ התבלבלת בין שני אנשים? יאפ
רצחת מישהו? לא שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית?את תומאס. סתם
מה הכי מעצבן אותך? טימטום של אנשים מה הכי משמח אותך? אנשים שאני אוהבת מה הכי גורם לך לבכות? תחושת בדידות, תסכול מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? יותר מידי דברים :/ מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? אנשים שאני אוהבת איזה משפט כאן הכי עילג? הכול
שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? אני בעצם פינית!!!!111אחדאחד טוב, אני לא :/ זה או זה: פסנתר או גיטרה: תלוי במצב רוח :] צ'יפס או המבורגר: צ'יפס (צימחונות
) ספר או סרט: ממ תלוי, הספרים כמעט ותמיד יותר טובים, אבל אני עצלנית
14 או 40: [בגיל] 14 למרות שהייתי טיפשה אז ברמות מטורפות
חתונה רבנית או נשואים פתוחים: נשואים פתוחים. ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] 0.0 KAKI או פיפי: ?? מפגש ב4.4 או ב5.4: לא יודעת נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] בזמן האחרון בהחלט נייטוויש מקלון אוזניים קשיח או גמיש: ?? סלט עם בצל או בלי: עם 40 במתמטיקה או בלשון: לשון. כי כל פעם שיש מבחן בזמן האחרון כולם נכשלים ואז זה מבוטל
כאב ראש או כאב בטן: ראש שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? את החיים שלי? שעת סיום: 00:29

A Hilit

New member
אוקיי זה יהיה מתיש../images/Emo178.gif

שעת התחלה: 00:25 שם: פחימה. חור בארץ: נתניה
צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: כנ"ל צבע עור: שחורה
כי שחור זה ה-צבע
שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! כלום! אני בנאדם מושלם! הייתי מתחתנת עם עצמי אם הייתי יכולה.. צבע אהוב: ממ הכל? סגנון מוזיקה אהוב: פאוור חיה אהובה: חתולים
ספר אהוב: לא אוהבת לקרוא
אבל קראתי פעם את "טרילוגיית פנהליגון" אם מישו מכיר..הכרך הראשון היה אחלה אבל השני והשלישי כבר נמאסו
שיר אהוב: Fear Factory - Bite The Hand That Bleed זה היה בסוף של המסור
בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] להגיד שם כאילו? נעע עזבו מאכל אהוב: שניצל
בגד אהוב: חולצה של ווישמאסטר תחביב : גיטרה משהו שאתה אוהב בעצמך: ה-כל
משהו שאתה אוהב שעושים לך:
אוקיי זה ממש לא נשמע טוב אבל אני חייבת להודות שאני אוהבת שמשחקים לי בשיער..אני ממש מכורה לזה צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] חח אממ אין לי כל כך..זה רק צבע מה? צבע זה לא איזו תכונה אומשו.. סגנון מוזיקה שנוא: דיכאון..עם מזרחית עוד אפשר לחיות איכשו
חיה שנואה: כלב
ספר שנוא:שוב- לא קוראת ספרים שיר שנוא: כל מה שדיכאון בנאדם שנוא: עזבו שטויות. שנאה זה רגש חזק מדי. לא בריא לשנוא מאכל שנוא: ג'חנון
בגד שנוא: חולצות בטן צמודות? משהו שאתה שונא לעשות: בצפר. משהו שאתה שונא בעצמך: שאני שטחית ורדודה. אבל אנשים אחרים אוהבים את זה משומה
משהו שאתה שונא שעושים לך:
חלאס עם השאלות המוזרות! שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לגרום לעצמי לאהוב ילדים קטנים אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? במקרה Beauty Of The Beast הגיע בפלייליסט אתה קורא עכשיו ספר? איזה? חח צמרמורת באנגלית..הדחליל מתעורר בחצות. זה היה הספר היחיד שהיה נראה מעניין לבוקריפורט אתה מדבר עם מישהו? עם מי? עם השאלון המפגר הזה! אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? נואופ. אני צכה לישון מוקדם למה יש לי טיול בשבת-ראשון עם חניכי ד'
יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? לא שידוע לי..היה אמור להיות בתנאכס אבל המורה ביטלה
אה שיט, יש לי את הריקוד בספורט מחר.. אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? אוהו. יש לי את הסי"ס [סיור סביבתי] בצופים- טיול של ארבעה ימים. משו מטורף! אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111
ככה? שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? את כל לוח הזמנים שלי אם אפשר
האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? בלעכס כה
נעצרת? לא היית שיכור? לא היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? מלא פעמים.. רקדת בערום? כן ברור כל שני וחמישי מה? עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] חחחחחח למעשה ראיתי את הפרק..
עשית משהו והרגשת טוב עם זה? המון פעמים. עשית משהו והרגשת רע עם זה? כנ"ל כתבת בשגיאות כתיב? אולי איזה פעם-פעמיים
התבלבלת בין שני אנשים? חח כל הזמן
רצחת מישהו? כה. את הבעל של השכנה. הוא ניסה לאנוס אותי אז חתכתי לו את ה*** ואחרי זה את כולו ובישלתי את החלקים שלו לארוחת ערב.. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? את מה שכתבתי למעלה חח סתם אממ המון דברים- כרוס, סיידליפ אולי הליקס, אילת עם חברים שוב, באנג'י, סנפלינג, צניחה חופשית, הרשימה עוד ארוכה..אה כן אני גם רוצה לטפס על האוורסט
מה הכי מעצבן אותך? שלא מקשיבים לי. שפשוט בוהים בי, רואים אותי מדברת ולא מקשיבים לי! מה הכי משמח אותך? להתוודות בפני אנשים ושאנשים מתוודים בפניי גם אם זה לא תמיד דבר טוב.. מה הכי גורם לך לבכות? כלמיני. להיזכר בדברים עצובים בעיקר מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? שלא הספקתי לעשות דברים שתכננתי מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? שכן הספקתי? איזה משפט כאן הכי עילג? הכל בערך. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? אמ אממ אמממממ...לא'דעת נו >< זה או זה: פסנתר או גיטרה: גיטרה צ'יפס או המבורגר: המבורגר [בשר
] ספר או סרט: סרט
14 או 40: [בגיל] חח בארור ש14 חתונה רבנית או נשואים פתוחים: פתוחים פתוחים.. ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] הע?
KAKI או פיפי: קאקי שליטא !/m\ מפגש ב4.4 או ב5.4: חח שניהם מתאימים לי נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש מקלון אוזניים קשיח או גמיש: גמיש מה אני?
סלט עם בצל או בלי: בלי
40 במתמטיקה או בלשון: מתמטיקה למרות שבשניהם אני מקבלת ציונים כאלו >< לא אבל במתמטיקה יותר.. כאב ראש או כאב בטן: תלוי, באכבי בטן יציאות טובות יותר אבל כאבי ראש פחות נוראיים אצלי
שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? כלום! כלום כלום כלום כלום!! קשה לך להבין ששום דבר לא רע לי בחיים?! שעת סיום:00:47 פיי כמה חפירות

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif

"שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? לגרום לעצמי לאהוב ילדים קטנים" פחימה אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבת ילדים קטנים!
[עזבו, בדיחה פרטית.
XDDDD]

אלאנקה

New member
הוו

שעת התחלה:01:23 שם:דבורה
חור בארץ:ירושלים צבע שיער:אממ חום, סגול, אדום (דהוי :/) ועודמט גם כחולP: צבע עיניים:חום צבע עור:בהיר שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! אממ הייתי רוצה להיות גמישה
צבע אהוב: אפור סגנון מוזיקה אהוב: מטאל חיה אהובה: דרקון ספר אהוב:rode of the patriarch
שיר אהוב:יש הרבה
בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] לודעת, יש כמהXD מאכל אהוב:בשר (אם יש פה צמחונים..סלחו לי
) בגד אהוב: סוודר גדול כזה
תחביב :לקרוא משהו שאתה אוהב בעצמך: הממ אני אוהבת את הטעם של המוזיקה שאני שומעת, והספרים שאני קוראת
משהו שאתה אוהב שעושים לך: שקונים לי מתנות? צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] צהוב סגנון מוזיקה שנוא: אממ פופ...מעצבן כזה חיה שנואה: יתוש ספר שנוא: מר אל כאן אנה. לקח לי שלוש שנים לגמור אותו
שיר שנוא: משו של רוני סופארסתם, אני מניחה בנאדם שנוא: הזה..של הפאתח או..אחד מאלה
מאכל שנוא:קוקוס בגד שנוא: לודעת משהו שאתה שונא לעשות: לבשל משהו שאתה שונא בעצמך: שאני שורפת כל מה שאני מבשלת
משהו שאתה שונא שעושים לך: שמחביאים לי את הספרים>.>, וצועקים עלי להנמיך ת'ווליום.. שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא?לאהוב-לבשל, כדי שיהיה הרבה עוגיות בביתD: אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו?מטרופולין-מלאכים אתה קורא עכשיו ספר? איזה? assassin's apprentice אתה מדבר עם מישהו? עם מי? אפחד אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? הערב? לא.. יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? לא, חופשD: אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? כן, אממ לגמור את הספר, לצאת עם חברות.. אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 בטח שבאה
שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? הווו האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית?
נעצרת?
היית שיכור?
היית מסומם?
הופעת לפני קהל?
רקדת בערום? לאXD עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] לא.. עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן כתבת בשגיאות כתיב? כן התבלבלת בין שני אנשים? כן רצחת מישהו? נמלה נחשב? שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? בנג'י מה הכי מעצבן אותך? אנשים מטומטמים שמתפוצצים באוטובוסים מה הכי משמח אותך? אנשים חכמים שכותבים ספרים טובים, שלא עולים יותר מדי מה הכי גורם לך לבכות? אההה משו רע בקורא לאנטררי
(מי כמוני מושפעת מספרים?) מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? שפגעתי במישו שחשוב לי, ולא שמתי לב, וזה..נורא פגע בו:/ מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? ששימחתי מישו חשוב לי, שהיה בדיכאון
איזה משפט כאן הכי עילג? אממ "רקדת בעירום?" שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? אההה זה או זה: פסנתר או גיטרה: גיטרה
צ'יפס או המבורגר: המבורגר
ספר או סרט: ספר 14 או 40: [בגיל] 40 חתונה רבנית או נשואים פתוחים: חתונה רבנית ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] הא? כרית..נראה לי KAKI או פיפי: פיפי מפגש ב4.4 או ב5.4: לודעת נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] נייטוויש
מקלון אוזניים קשיח או גמיש: קשיח סלט עם בצל או בלי: בלי 40 במתמטיקה או בלשון: בלשון כאב ראש או כאב בטן: כאב בטן שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? את מקום המגורים.. שעת סיום:01:39 ...זה לקח הרבה

נמנמ..

שעת התחלה:6:47 (אל תשאלו, באמא שלכם) שם: נו באמת. חור בארץ: בהחלט! סתם. אמונים. צבע שיער: חום שטני שכזה צבע עיניים: חומות צבע עור: גזענים! שאלת הג'יני: מה היית משנה בעצמך אם היית יכול? דבר -אחד-! יש לי תשובה! קשה לי להסביר אותה. אבל שיהיה. את החיים. צבע אהוב: שחור קשוח ואפל P: סגנון מוזיקה אהוב: דת' ובלאק מטאל :) חיה אהובה: כלבבבב :) ספר אהוב: המשחק של אנדר שיר אהוב: נו באמת.. :S בנאדם אהוב: [לא רק בקטע רומנטי נו אנשים ] מיכללללל ^^ מאכל אהוב: פיצה? P: בגד אהוב: הא?! תחביב : לנגן :) משהו שאתה אוהב בעצמך: ... משהו שאתה אוהב שעושים לך: חיבוקים ^^ צבע שנוא: [אל תגידו ורוד בחייאת ] למה לא ורוד? :( סתם. אני לא שונא צבעים P: סגנון מוזיקה שנוא: מזרחית, דכאון וכל השיט (מן הסתם) חיה שנואה: חתול (שקט נועה!) ספר שנוא: הפירמה, של איךקוראיםאותו שיר שנוא: :S בנאדם שנוא: יותר מידי :) מאכל שנוא: כל מיני דברים בריאים בגד שנוא: חוטיני על גבר? P: משהו שאתה שונא לעשות: ... משהו שאתה שונא בעצמך:... משהו שאתה שונא שעושים לך: משקרים שאלת הג'יני: מה היית רוצה לגרום לעצמך לאהוב/לשנוא? הא?! אתה שומע עכשיו מוזיקה? איזו? לא, הרגע התעוררתי, דמט אתה קורא עכשיו ספר? איזה? לא, אני עסוק בשאלון! אבל אם זה עכשיו כללי, אז כן, ילדי המחשבה. של אורסון סקוט קארד אתה מדבר עם מישהו? עם מי? לא אתה מתכנן לצאת הערב? לאן? אין תוכניות, אבל מקווה שאעשה משהו יש לך מבחנים בזמן הקרוב? במה? שבוע הבא, זה מסווג P: אתה צריך לעשות משהו מיוחד בזמן הקרוב? מה? הממ... לא נראה לי אתה בא לעולמות? למה לא?!!!!!111 כי זה של גיקים!!!!! שאלת הג'יני: מה היית רוצה להוריד מלוח הזמנים שלך? ... האם אי פעם... התנשקת נשיקה צרפתית? כן נעצרת? לא היית שיכור? כן ^^ היית מסומם? לא הופעת לפני קהל? כן רקדת בערום? לא XD עברת דום לב שנגרם בגלל תרופות דיאטה בגיל 10? [מי כאן מושפע מהאוס? ] ברור! עשית משהו והרגשת טוב עם זה? כן עשית משהו והרגשת רע עם זה? כן כתבת בשגיאות כתיב? כן התבלבלת בין שני אנשים? יותר מידי פעמים רצחת מישהו? הלוואי P: שאלת הג'יני: מה היית רוצה לעשות ועוד לא עשית? להרביץ לג'יני >< מה הכי מעצבן אותך? הג'יני! מה הכי משמח אותך? שרון :) מה הכי גורם לך לבכות? הרבה מה הכי גורם לך להרגיש רע עם עצמך? החיים :) מה הכי גורם לך להרגיש טוב עם עצמך? שרון :) איזה משפט כאן הכי עילג? "שאלת ג'יני" >< שאלת הג'יני: מה היית רוצה לומר על עצמך שכמעט אף אחד לא יודע עליך? סעמק, מתי תבינו ת'רמז?! ואם אף אחד לא יודע עליי, זה מסיבה כלשהי!!! נכון?!?!?! זה או זה: זה! פסנתר או גיטרה: גיטרה צ'יפס או המבורגר: צ'יזבורגר, אם אפשר ספר או סרט: זה מאוד תלוי 14 או 40: [בגיל] שנתיים P: אה, אסור? 14. חתונה רבנית או נשואים פתוחים: הממ... שאלה טובה. ארגז או כרית: [מתייחס ליזמים צעירים ] הא? KAKI או פיפי: אף פעם לא חשבתי על זה ככה... מפגש ב4.4 או ב5.4: לא משנה נייטוויש או פאוור מטאל: [זהירות כאן, יש לי לום ] של מי השורה הזו בכלל! P: הפרום הראשון שלי, הבית שלי :) (אז מה אם הוא מת) מקלון אוזניים קשיח או גמיש: בקושי משתמש. זה לא בריא לי P: סלט עם בצל או בלי: איכ, בלי. 40 במתמטיקה או בלשון: *חננה עם 93 סופי במת' וסביבות ה-80 בלשון* כאב ראש או כאב בטן: מה עדיף, כאילו?! >< שאלת הג'יני: מה היית מחליף בחיים שלך? את הלידה :) שעת סיום:6:56

למעלה