ערב טוב

רותי167

Well-known member
דידוש,את יודעת למה? כי אתי המרשעת

דיברה לקהל ואמרה שהיא עם בן בשביל להישאר,הקהל קנה את השטות הזאת ובן ליכלך עליה לא מעט וזה השאיר משקעים אצל הקהל,לא קניתי את הדיבורים האלה כי לטעמי ליהי אמיתית,בחורה חמודה מאוד,מתורבתת ותורמת לבית אהובה על כל הבנים ואני אוהבת אותה ואת דניאל. כן,אני יודעת שאת אוהבת את קרן

didush100

New member
צודקת

אתי הזאת גם כן אני כבר לא יכולה לראות ולשמוע את הצבועה הזאת ללא ספק ליהיא אמיתית בעיניי וחודש וחצי האחרונים היא חזרה לעצמה וכיף לראות אותה. היא מאוד איכותית וכואב לי על כל מה שקורה לה שם והיחס של בן אליה ממש מעצבן אותי. עכשיו ברצינות מה קשור דניאל? טוב נו נוותר לך
העיקר שאנחנו מסכימות על ליהיא

אתי אמרה שאם היא היתה בזוגיות עם בן,לא היה

איכפת לא להיות בגמר. היא חושבת שהיא תצליח לעבוד על מישהו. כולם יאכלו כאפות מאתי, כאשר יגלו מה היא אמרה עליהם.

adiyon2

New member
אתי בדרך שלה אומרת אמת

נכון שהיא מורידה את עצמה מהמשוואה, אבל על כל השאר היא אומרת אמת. אני מעדיפה אותה בגמר מאשר את ליהיא, שהיא צל ולא נראית ולא נשמעת. היא משעממת, לא מביאה כלום לוילה.

adiyon2

New member
ליהיא כנראה חושבת שאם היא בוכה עכשיו לבן

היא מייצרת דרמה שיצביעו לה. דיבורים למצלמה. בן מעמיד אותה במקום, כל פעם שאני מחבק אותך את אומרת שוכאב לה, את בקושי מנשקת אותי. הוא ממש מעמיד אותה במקום. אומר לה שכשהוא מתרחק היא מתקרבת, היום דפקה לו חיבוק ונשיקה שהוא הופתע. נו, הלוואי שתעוף כבר. הכי טוב לפני הגמר.

adiyon2

New member
את באמת חושבת שזה בגלל שאתי אמרה

ליהיא היא צל, אתי וקרן שיכנעו אותה ללכת על בן. היא הלכה, ראו כמה היא סובלת, ממש ריחמתי עליה. הלכה עם בן וכשגב נכנס כל הקלפים נטרפו, אבל בגלל שקרן רצתה אותו והיא פחדה ללכת, חזרה לבן, מאחר ובן לא רצה, קרן שכנעה אותה לנשק אותו, היא הלכה לשם ונישקה אותו ונתנה לו סקס והוא נכנע. כולנו ראינו בטלויזיה איזה פרצוף היה לה כשהם יצאו מהמקלחת. עכשיו היא כבר התרגלה לנשיקות של בן ושכנעה את עצמה שהיא מאוהבת בו. לא נשכח איך קרן שלחה אותה לנשק את בן ולרכל על אתי כדי שיעביר לבנים. אתן כל הזמן מדברות על כמה היא השתנתה, אתמול בערב ראו שהיא עדיין זוכרת איך מרכלים ומחקים אנשים בבית.

didush100

New member
קרן יוצאת תותחית בשיחהה עם ליהיא עכשיו

כל הכבוד לה כל מילה במקום!!!

טעות חמורה, הוא תמים והיא עטה עליו וסגרה עליו

מכל כיוון אפשרי ולא נתנה לו להתקדם עם בחורות אחרות.

בשיחה של קרן וליהי

ליהי מרגישה כל הזמן לבד ושהיא צריכה את בן. ליהי בוכה כי היא מרגישה לבד, היא מרגישה שמתנהגים אליה מוזר. כל הזמן אומרים לה להיות חזקה

talibatata

New member
ליהי בוכה בגלל שהיא יודעת שיש סיכוי

שהיא תודח מחר, עד מחר בערב אנחנו צפויים להרבה בכי, ודרמות בוילה.

lori3

New member
מטומטם יותר גדול מבן לא ראיתי מעולם. אפילו

ג'קי(האח הגדול) גאון לידו.

למעלה