ערב טוב

didush100

New member
לא משנה מה הסיבה הוא יותר חביב

מחבורת הפלצנים בחדר השני

בשביל חצי מליון לשבוע הצגה ,לא רע!

אל תישכחי שגם אתי היתה חביבתך בתחילת התוכנית ובסוף גילית מאוחר מידי את גודל הזוועה. אז או שאת תמימה או שגב שחקן טוב.

Deacon Frost

New member
משעשע לראות את היוצרות מתחלפות

ולראות את בן לא סופר את ליהי כשהיא צריכה אותו יותר מתמיד. הגיע הזמן שתבין שהיא סיימה את תפקידה בבית בתור המזרון של בן. הרי מה ההבדל אם היא תצא מחר או ביום ראשון? הרי את המיליון היא לא תראה ואת החשיפה המקסימלית מהתכנית הזאת היא קיבלה ככה שהיא יכולה ללכת מחר בלב שקט.

pink panther7

New member
גב: מי שבוכה פה צוחק בחוץ

כלומר כנה שתעשה יותר הצגה לצופים תרוויח כסף. ליהי וקרן מסכימות

פשושה11

New member
האמת, עכשיו אני ממש מתקשה לראות. גב היה ברור

לי כאסטרטג שבשבוע וחצי האחרונים הוא יבעיר מנועים וישעט קדימה. זה בדיוק מה שקורה. מאז שהודיעו שיש משימת זוגות על יוון הוא לא אותו גב. מאז החזרה מיוון כל היום נישוקים וחיבוקים. האמת, מזעזע אפילו יותר מליהי ובן, אם זה אפשרי בכלל:) נכון, לקרן מגיע אהבה. אבל גב זו לא אהבה זה אסטרטגיה וחבל. נראה שזה עובד על הצופים בבית, אם יזכו שיהיה להם מברוק. גם ככה התוכנית הזו היא זוועת עולם. הפקה רדודה לחלוטין, אז ברוך שאוטוטו פטרנו. הלוואי ואיתן ודניאל יזכו. קצת צדק :)

לואיזה7

New member
מעניין כמה זמן לאחר התכנית קרן תגיד :

זה היה סתם....התאהבתי רק ברעיון לאהוב..........

meytula

New member
אם ליהי תודח מחר ודניאל תהייה מועמדת להדחה

אני מצביעה לאורטל בגמר

Deacon Frost

New member
ליהי תודח רק במידה וקרן תהיה מועמדת

ואני לא רואה אופציה שכזאת מתמששת לצערי הרב.

goodpink

New member
ההפקה הזו צפויה-אתי מודחת לפי הפרומו ניכוס

השיר של אלירז מהאח הגדול שגב נראה לי גם בכוונה השתמש בו עם קרן. מעניין שבחרו בשיר הזה. וכתבתי בפורום שכנראה קוראים אותו ההפקה ומעבירים תדריכים לפייבורטיים שלהם ועושים כמה פעולות שחסר להם HEART זה לא אומר שצריכים כל פרומו לשים שר עם HEART כאשר הסיצונות לא קשורות. כנראה הם גם לא יודעים את המושג OVER KILL. לפי הפורמו אתי הולכת אם דניאל מועמדת. וגם בפרומו איך הם מקדמים את גב וקרן כמה אפשר וכמה שקופים אפשר להיות אפשר להבין מה הקשר של גב וקרן לפרומו ולה הזוגיות שלהם מוצגת בלבד בפרומו? לגבי ההצבעה עכשיו מישהו אמר משהו נכון ההפקה הזו לא מגיעה לה סמס אחרי שהדיחה את הפייבורטיות שלי שהפריעו לפייבורטיות של ההפקה ושבוע שעבר הצבעתי רק בוואלה לחן הפעם הצבעתי לדניאל אבל אם היא עוד פעם מועדת ורואה שהפרק לרעתם בגמר נראה לי שהצביע בוולה לאורטל. ממש מקווה שמודחות יהיו ויוכלו להגיד משהו בגמר הם היחידות שיכולות לעזור לאיתן דניאל ואורטל.

andy181

New member
ואם אתי תודח אז תצביעי לדני?

ולמה החלטת בסוף לא לתמוך בדני בגמר לא משנה מה? צריך להלחם עד הסוף :)

meytula

New member
כי כל האוהדים של ליהי יצביעו לקרן והיא תיקח

בקלות את הגמר. אורטל יותר חזקה מקרן כרגע אם ליהי תודח זה לא יהיה המצב,את לא חושבת ככה?

andy181

New member
כמה אוהדים יש כבר לליהי עם כל הכבוד..

אני חושבת שצריך להצביע למי שאוהבים ובמקרה הכי גרוע קרן תזכה..אבל אני רוצה להיות שלמה עם ההצבעה שלי. עם זה יגיע למצב כמו באח שיהיו 2 אחרונות אורטל וקרן אז אני אצביע עבור אורטל. אל תשכחי שיש אנשים שבוחרים לא להצבע לדני כי הם בטוחים שהיא בכל מקרה תשאר מחר כי איתן ישאיר אותה. אוהדי אורטל יודעים שהם חייבים להצביע כי היא תועמד להדחה יש סיכוי גדול שתעוף. קיצר לפי דעתי תלכי עם דני באש ובמים :)

meytula

New member
תודה שהחזרת אותי לקו השפיות../images/Emo8.gif

את צודקת,לא חשבתי על זה ככה

למעלה