ערב טוב

pink panther7

New member
גב הסוטה נצמד לקרן מאחורה

נותן לה כאפות ועושה תנועות מגונות עם הלשון. קרן הטיפשה מצחקקת. הוא כל כך מגעיל מכל בחינה. זה העונש שלה.

דידוש ספרי בקצרה מה היה בשעה האחרונה?

למה בן התרחק פתאום מליהי? מה היה? תודה.

didush100

New member
לא ברור לי מה הקטע

אבל הוא מדבר עם כולם בערך חוץ ממנה. היא ממש נפגעה ממנו כי הוא לא שם בשבילה ביומיים האחרונים היא רוצה להיות איתו ולדבר איתו והוא לא שם. היא מפחדת ללכת והוא כל הזמן אומר לה חכי לבחוץ יהיה לנו זמן והיא לא מבינה למה הוא לא נפתח אליה ומדבר איתה כרגע. בן הלך ודיבר היום עם אורטל אתי ודניאל ולא יש לדבר איתה

האספנית

New member
../images/Emo240.gifעזרה בבקשה

באתר של וואלה של הדור הבא אי אפשר החל מהיום לצפות בקטעי וידאו כמו למשל בראיון שהיה היום עם המודחת- חן. רק מי שמוריד את האתר יכול לצפות. האם מישהו יכול להוריד ולתת לינק ? תודה

../images/Emo123.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo46.gif

אני בדיוק כתבתי הודעה דומה שלך קודם לכן והתרגזתי על אותו דבר. את צריכה להוריד את הסרגל כלים של וואלה - חיפוש בגוגל ותגיעי אליו מיד. לדעתי זה ממש גובל בחוצפה, אני לא אוריד בשום פנים ואופן את הסרגל גם בתור פרינציפ וגם כי זה מאוד מעמיס על הדפדפן ויאט לי את המחשב. אז טוב, אז לא אצפה בקטעים, לא יעזור לכם הדור הבא

poseidon111

Active member
איזה חברים טובים גב וקרן.ליהי

בוכה על הזוגיות שלה שלא מסתדרת לה וגב הרגיש ביחד עם קרן האוהבת באקט של הבנה מתלקקים לה מול הפרצוף כדי להדגיש לה לה את ההבדלים. על זה נאמר "על תבונה ורגישות". עם חברים כאלו,שכל כך רגישים לסיטואציה של חברתם,אני מעדיף כבר את אתי.איתה אתה לפחות יודע עם מי יש לך עסק.

adiyon2

New member
אתם שומעים את שהיחה של בן וליהיא

זה לא מה שקרן אמרה לה בחדר. בן לא באמת מבין אותך. אין לה דעה משלה. בן אומר לה דברים מאוד נכונים, אבל קרן דאגה לחמם אותה נגדו. איכס.

adiyon2

New member
להבין אותו היא אמרה רק אחרי שאמרה ל שהוא

לא מבין אותה.אמרה לה תצאי גדולה, אם הוא לא מבין אותך, את תביני אותו.

poseidon111

Active member
את הבנת מה כתבתי? כשחברה טובה שלך מתלוננת על

הזוגיות הדפוקה שלה,את מנסה להתאפק לכמה רגעים מהתמזמזויות עם החבר שלך,שרק מדגיש את מצבה.אצלי בלקסיקון זה נקרא חוסר רגישות שלא לומר חזירות ואטימות רגשית.עכשיו ,איפה הסילוף בדיוק?

adiyon2

New member
זה יותר מזה

את לא מחממת אותה נגד החבר שלה ואת גם לא מזיזה את השיחה ממנה אליך. כללי ברזל בחברויות.

didush100

New member
קרן חברה אמיתית

ודיברה איתה לעניין הגיע הזמן שתעמיד אותו במקום

דינה122

New member
אני לא אוהבת את ליהא, אבל......

היא בעצמה לא מבינה שהיא אוכלת את כל סיר הדייסה שקרן ה" חברה הטובה " שלה בישלה בשבילה!!! אבל קרן המכשפה יודעת זאת היטב, ולכן היא עושה את השיחה הזאת עם ליהיא!!! היא פוחדת פחד מוות שלליהיא ירד האסימון ש" החברה הטובה" בישלה בשבילה סיר ענק של דייסה וגם קברה אותה בתוכוֱֱ...ואת דידוש :::: גם לך לא ירד האסימון הזה!!! את חיה בהכחשה מתמדת מתחילת התוכנית!!! אם ליהיא היתה מתנהלת מתוך עצמה ומתוך התובנות שלה.!!!!!!!!!!!! היה לה הרבה יותר טוב!!!!! קרן דחפה את ליהיא אל זרועות בן כדי להרחיק אותה, בתחילה מאיתן ואחרכך מגב/זב!!!!!!!!!!!

דידוש תודה ונכון לא נשכח גם שליהי הייתה דלוקה

על גבוקרן "חברתה הטובה" דחפה אותה לחזור לבן כי רצתה את גב כדיי להישען על גבר ולהתקדם במשחק.

דידוש חמודה אני יודעת שליהי המקסימה אוהבת

ורוצה את בן. אל תשכחי אבל, כשגב נכנס היא הייתה דלוקה עליו והיא לא ידעה מה קורה איה ועם בן אז קרן שכנעה אותה מספר פעמיםלחזור לבן כי רצתה את גב לעצמה, קרן ידעה להתקדם במשחק ורצתה להישען בגבר .

למעלה