חוויות מההופעה של אביב בניצנים

barsi1

New member
מישהו יכול לכתוב את הפלייליסט

בשביל לעשות קצת סדר .. תודה .. לדעתי הייתה הופעה ממש ממש טובה ..

התכוונתי 150 כולל גנוזים ושירי מגירה...

כי גם אותם הוא יכול לשיר לא? בהאנגר של החיילים הוא שר את רוקנרול והולכת על המים שלא נמצאים בדיסקים הרגילים. בכל מקרה לא צריך להיות קטנוניים,ההבדל בין 135 לבין 150 הוא ממש לא רציני...

ariel1989

New member
אני מבין אותך

גם אני הייתי עם חברים שלי שמכירים רק את השירים המוכרים והלהבתי שהוא שר את "שומקום". אבל אני, כנראה בגלל שלא הייתי בהרבה הופעות, מתלהב גם מ"שיר תקוהה", "המכתב" וכמובן מ"יומן מסע". הבאסה מבחינתי הייתה שדווקא את "בוקר טוב איראן" נגיד אני פחות אוהב, וחבל לי שהוא אל עשוה שירים נדירים שאני יותר אוהב. נגיד הייתי מת שהוא יעשה את "משהו בין שנינו" או את "הסתכלו לשמים" (אני לא ידוע אם הם נחשבים נדירים אבל אני אוהב אותם. בקיצור, אתם צודקים ב100%, אבל לא באמת ציפיתם בהופעה שמאורגנת ע"י קוקה קולה למשהו אחר, נכון?

Hosh17

New member
דווקא ציפנו

אביב יודע שלניצנים מגיע הקהל הכי נאמן וותיק שלו ובלי בושה הוא דופק רצף להיטים שבא להקיא כבר. גם אנחנו אוהבים את שיר תקווה והמכתב ויומן מסע, אבל כששומעים את זה בכללללללללללל הופעה ואין הזדמנות גם לשירים אחרים לא פחות טובים, זה לא מעצבן?

מסכימה איתך../images/Emo45.gif בעיקר בנושא הדעות!

אני אוהבת לשמוע אביב כבר שנים ובאמת שההופעות שלו מעולות אבל הדיעות שלו קיצוניות ואין לו כבוד לקהל שאולי לא חושב כמוהו , גם כל העדר שעושה אחריו את תנועת הפיס לא בהכרח מאמין בזה..בכלל ה"הקהל" שהוא מדבר עליו כל הזמן בכל ראיון אפשרי, "הקהל שלי", ה"אנשים שלי "ועוד כל מיני ביטויים כאלו מי הם בכלל? הרי זה כבר לא ילדי אור הירח של שנות ה90 שכ"כ האמינו בו ובדיעותיו,היום זה יותר מורכב מילדים בני 12- 16 ששומעים כמה שירים בגלגלצ וקוראים לעצמם 'מעריצים' פחחח עלבון לאביב
הכל השתנה, גם אביב ואני לא יודעת אם אביב עדיין מאמין בכל הקלישאות שלו או שכבר זה אוטומט כל הדברים האלו.. צריך ללמוד לסנן ולא לקחת כל מילה שיוצאת לו מהפה כאילו 'תורה מסיני' , אני למשל פשוט לא שומעת מה שלא מתאים לי לשמוע,אפשר לאהוב מוזיקה ולא להסכים עם דעות האומן...

צודק

למרות שאומרים שרוב המעריצים שלו עם אותה דעה פוליטית כמו שלו וזה די הרס לי ת'הופעה שאיןן לי דעה משלו אז הנה כמו שהוא אמר את זה שהופעה אני אגיד את זה פה הוא אמר שלום עם הפלסטינים ואני אומרת מ-ו-ו-ת לפלסטינים ואם מישהו שהיה לידי בטח שמע שצעקתי את זה

2shahar

New member
אני שמעתי

הייתי לפנייך עם בגד ים לבן והסתכלתי עליך כשצעקת את זה.. את יודעת משהו.. פעם כלב פינצ'ר (יימח שימו) הרג חתולה שלי, גורה שנולדה שבועיים לפניי בערך..הרבצתי לו, ואני כל כך שונאת את הכלב הזה מאז. לפניי שבועיים בערך מצאתי כלבה קטנה שעברה התעללות. ראיתי אותה בוכה ומפוחדת ונקרע לי הלב. העליתי אותה הביתה ,טיפלתי בה, שימחתי אותה..שבועיים היא הייתה אצלי עד שמסרתי אותה ומסתבר שכל כך אהבתי ונקשרתי אליה..בסופו של דבר. היא פינצ'רית ואם הייתי מפתחת שנאה לכל הפינצ'רים מאז ומכלילה, בדיוק כמו שאת מכלילה את כל הערבים, אני לא בטוחה שזה היה נגמר טוב..

חצילע

New member
הוא לא שבר פנדר, הוא שבר דרגון.

וואו. זוהרים.
זה רק אני או שהוא לא שר את כל השיר? דווקא בהתחלה נורא התבאסתי ממחר וכאלה. אבל הוא דפק אחלה הופעה. חשבתי שיהיה רק להיטים. והיה את שומקום
הרואין
ובוקר טוב איראן
.

אז היה גם שומקום הא...

את זה חבר שלי לא אמר לי,טוב נו בקטנה שמעתי אותו הרבה בשנה האחרונה. הבאסה היחידה שלי שהפסדתי בוקר טוב איראן שהוא אחד השירים האהובים עלי במיוחד בהופעות,אבל בקטנה נשמע אותו גג עוד שנה בעשור לחלולים
שמח שנהנת

ח לו לים

New member
חזרתי עכשיו.

נורא נהנתי.. אני לא זוכרת בדיוק את כל השירים שהוא ביצע אבל אלה השירים שאני זוכרת: (לא לפי הסדר) זוהרים מחר זה רק הלב הרואין בוקר טוב איראן שנינו שווים עונות יומן מסע-עם אלכס שחור לבן באנגלית סוף העולם עכשיו מעונן (שבר גיטרה!) שיר התקווה האם להיות בך מאוהב אהבנו גשם כבד שיר עצוב לילות לבנים שיר הסמרטוטים עצוב בלעדייך

InfectedM

New member
כל הלילה הייתי מבואס שבטח פספסתי הופעה כמו

לפני שנתיים. עכשיו הרגעת אותי. תודה

moon light boy

New member
עזוב אותך לפני שנתיים....

ניצנים 2002, עוד לפני שקוקה קולה היו אחראים שם על כל הסיפור..... היה מטורף...!!!! הופעה מעולה!!!!! סתם, הרגשתי צורך להגיד את זה.

InfectedM

New member
אה איזה מזל!

כבר חשבתי שלא כי אתה כותב פה יחסית הרבה וחשבתי לעצמי שאם אתה בקורס אין לך כ"כ איך לכתוב פה
וגם הורדת את המטוס שהיה לך בחתימה וכל זה.

moon light boy

New member
מזל..? אולי... ../images/Emo151.gif

האמת שיש לי הרבה זמן לכתוב פה, כי עכשיו אני בתקופה של לימודים.. אז אני יושב הרבה מול מחשב, ומתפנה גם לפורום מידי פעם
ובחיים לא היה לי מטוס בחתימה.. מצטער..
בכל מקרה, יום טוב... וניצנים 2002 - היה מעולה. (מ-18:00 עד 06:00 על הגדרות בשביל אביב.. תמונה אדירה במעריב לנוער.. קיצור - היה שווה.. מי שזוכר - זוכר
)

למעלה