חוויות מההופעה של אביב בניצנים

InfectedM

New member
לא התכוונתי למזל מבחינת זה שנשארת

בקורס במזל(בניגוד לכישורים). פשוט טוב שלא נפלת, כמו שחשבתי לפני כן :) ואין לי מושג למה חשבתי שהיה לך מטוס בחתימה
אולי פעם שמת את זה בסוף איזושהי הודעה ואז זכרתי את זה ככה. בע. במה בחרת לעשות את התואר שלך?

moon light boy

New member
אם ככה, אז סבבה... ../images/Emo66.gif

אי אפשר להגיד בדיוק שבחרתי במה לעשות את התואר, יש לנו ארבע אפשרויות של מסלולי לימוד, מתמטיקה ומדעי המחשב, כלכלה וניהול, ניהול מערכות מידע, פוליטיקה ממשל וניהול. אני לומד פוליטיקה ממשל וניהול, כמובן כי זה מה שרציתי ללמוד, אבל גם כי לא היו מקבלים אותי לדברים האחרים בגלל ציונים נמוכים...
אומנם עושים תואר ראשון בשנה.. וזה נשמע דיי "שוק", אבל זה לא שכל אחד יכול ללמוד מה שבא לו.. בכ"ז יש תנאי קבלה וכל זה.. ולכל מי שמתכנן ללמוד מתישהו באוניברסיטה - זה ממש (ממש, ממש, ממש, ממש..) לא כיף. בעיקר לא בגיל 20..

mayan d11

New member
אביב ועברי ../images/Emo179.gif

זה היה מושלם! כמה כוכב איזה ביצוע מדהים

היה כיף

זוהרים, בוקר טוב איראן, הרואין ושומקום היו בהחלט במקום ושחור לבן היה ממש יפה לילה/בוקר טוב :}

Hosh17

New member
האמת שלא היה משהו בכללללללללללל

אפילו די חרא ומאכזב יש מצב שאביב כבר לא מספק את הסחורה לא בתור פרפורמר ולא מבחינת הפלייליסט וכשזה מגיע עם מנת קהל עלובה מבחינת האיכות שלה אז כבר לא שווה להגיע להופעות בכלל. ה"נדירים" שהוא נתן, הם בכלל לא נדירים, הוא ביצע אותם בכמה הופעות השנה. הפלייליסט הנדוש החרוש והמעפן היה קיים בכל זאת, מצאתי את עצמי חצי מההופעה יושבת שם על החול בין הרגליים של האנשים. גם הקהל לא היה משהו מיוחד, את מחר והשיר שלנו כולם צעקו בקולי קולות ושירים כמו הרואין ובוקר טוב אירן לא הרבה ידעו לשיר. קיצר, חבל, למה שנה הבאה אני לא אהיה בניצנים אם יהיה, אני אהיה כבר חיילת טרייה. (תרשו לי רק לומר שבאופן יוצא מן הכלל הוא היה מממש חתיך
)

חפירה

אוקיייי אז היה הניצנים הכי לא כיף מבחינתי...... גם עמדנו שעות לתפוס שורה ראשונה,ועד שתפסנו אז כזה פתאום כל ההופעה מתבאסת לי! ליאור עם השטויות שלו,פתאום אני קולטת שרוצים להעיף אותו מהקהל ואני מרביצה לשומר הבריון כמו איזה ילדה מפגרת....מתחילה לצרוח עליו......אוקיי הוציאו את ליאור ופתאום אני רואה כזה מול הפרצוף שלי תחת!!! קיצר אז אחרי הדרמה הזאתי באו להעיף עוד מישהו והתחלתי לצעוק על השומר שהוא כבר העיף מישהו אחד בלי סיבה אז די!והשומר לא העיף אותו (לא יוני,מישהו אחר,יוני יודע להגן על עצמו) קיצר אחרי כלללללל זה שכבר נהרס לי הערב וכל שניה חשבתי האם מענים את ליאור שם והאם הוא מסתובב להם שם בתחת חשוף?!? אז אחרי כל זה פתאום חברה שלי בוכה שהיא רוצה לצאת......אוקיי יצאה ופתאום היא רוצה שאני אצא איתה... ואז נטשתי את השורה הראשונה ובאתי להיות איתה מאחורה...עצוב...... בקשר להופעה עצמה אמממ אני ממש ממש לא זוכרת איזה שירים היו....היתי כל ההופעה עם מחשבות על הדרמות שקרו.....בכלל לא הרגשתי כמעט תהופעה... חפירה של לילה ללא שינה..... לילה טוב נב ליאור אל תתבאס עם הופעה כזאת מעפנה היה עדיף לך ללכת כמה שיותר רחוק אוהבת אותך

PorcupineMan

New member
נוראי מה שהלך שם...

לא זכורה לי כמות כזאת של פרחות בהופעה של אביב מעולם.. (ובכלל בהופעות רוק..), פשוט הרגשנו זרים שם לפני ההופעה של אביב. ההופעה עצמה הייתה סבירה ולא מעבר לזה (לא מתקרבת לרמה של ניצנים 03-05), אביב והלהקה היו מבולבלים מאוד כל הערב - תקלות בסימפולים, טעויות במילים, העובד במה כמעט קיבל זיקוקים לפרצוף בגלל הסטנד שאביב העיף (אורי הציל אותו בשניה האחרונה).. וזה באמת היה יכול להיגמר רע, מה עוד היה לנו.. גאונים בקהל זרקו על הראל סטיקלייטים והפריעו לו בסולו, תקלות בוידאו-ארט ומה לא.. בקיצור עדיף לשכוח מההופעה הזאת..

InfectedM

New member
נשמע מגעיל. קוקה קולה הראשון (03)

היה הכי נורמלי מבחינת אנשים שפקדו את הפסטיבל. אח"כ כשזה נהיה יותר ויותר מפורסם זה נהיה יותר גרוע.

S h A b i T

New member
חופשי.. 2003 באמת היה הכי טוב מבחינת הכל.

השנה זה לא השתווה לכלום.

plane crazy

New member
../images/Emo10.gifלגמרי.

היו ערסים קטנים אימואים פקאצות קטנות אנשים עם כובעים מוזרים כמו במפגשי ישראבלוג כל כך התאכזבי לדעת שזה יהיה הקהל בהופעה. את ההופעה העברתי עם חבר'ה על החוף ולדעתי היה יותר כיף כשההופעה ברקע. כשהוא התחיל את סוף העולם גררתי את חברה שלי ורצנוי לתוך הקהל. הוא שר את סוף העולם.. שנינו שווים.. שומקום ועכשיו מעונ (שכל כך קיוויותי שהוא ישיר)ן. כשנגמרה ההופעה הגרון שלי היה מת ובקושי יכולתי לדבר. כפר המוסיקה 2007 לדעתי עלוב ברמות. אפילו הצמידים כבר לא אותה צורה! (יש לי אוסף צמידים מ -2003 2004 2005 הכי עליון זה 2003 והכי תחתון 2005).

לא היית ביום של היהודים ב2005?

אחד הימים המטורפים. אינפקציה במופע שקיעה עצבני,שייגעצ מחממים והיהודים במופע מרכזי אדיר. אני לא רואה צמיד צהוב אז אני מניח שלא היית בו

R h o n e

New member
מה הוא עשה!?

איזה שטויות איזה שטויות הוא עשה? למה העיפו אותו?

דחפו וכאלה....

אבל כולם דוחפים שינוחו השומרים האלה!!!!!! ובקשר למה שיוני אמר-נכון......זה היה ממש גרוע.....

2shahar

New member
הופעה מעולה!

חחחח ,גם לי ניראה שאביב היה על סמים
פתיחה טובה עם זוהרים וזיקוקים (ומשעשעת עם המסיכות של אביב והתעויוט!)
שחור לבן באנגלית זה ממש טוב!
"האמת שדי נוח כשצוללים על המסך בהירואין.. הייתי חייבת לצלם
עכשיו מעונן מ ד ה י ם מתמיד!
בוקר טוב איראן
בזה רק הלב הוא שינה בית על קארין אחת, שמתם לב? בקיצור ההופעה הייתה ארוכה ועשתה לי טוב יש לי תמונות אני אעלה מחר (לא סרטונים שירלי
)

yellow cheese

New member
אני לא יודעת אפילו איך להתחיל.

ההופעה הייתה טובה. טובה מאוד. ארוכה. ארוכה מאוד. כמעט כל ההופעה ישבתי עם בן זוגי האהוב וחברותיי שיחיו בזולה שהקמנו לנו. חלק גדול מההופעה גרם לי להרגיש בעצרת זכרון. הרבה שירים שקטים, הרבה עצב, יותר מדיי רוגע בשביל פסטיבל ניצנים. היו שירים טובים וחזקים, אבל שוב, היה אפשר להכניס טיפה יותר שמחה. ב"שיר עצוב" כמעט התאבדתי מההקדמה. "תחשבו על מישהו שאהבתם ומת לכם", כאילו..באמת. גם ככה השיר עצוב. בסה"כ הכללי נהניתי מאוד. נראה לי שזו הפעם הראשונה שהוא שר גם את "אהבנו" וגם את "האם להיות בך מאוהב". הצחיקו אותי הפאשלות שלו. "לא שחור לבן עכשיו? טוב...נעשה שיר אחר" "איפה היית ילדי תכול העין...*אביב שוכח את המילים לרגע*... 'רגע, נעשה את זה שוב..." "האם להיות בך מאוהב...רגע...מההתחלה" אלכס חביבה מאוד, אפילו יותר מזה. יש לה קול מהמם בנמוכים, בגבוהים היא מחרישה אוזניים. פיתוח קול האני, לאבא יש כסף,לא?
אהבתי מאוד אחרי "שומקום" שהתנגן ההמנון הלאומי "התקווה". עשה לי ריגוש קל. אפרופו שומקום, אלכס הרסה עם ה"אווווו...אוווווו....", צריך לזה מישהי יותר עוצמתית. מישהי עם קול חזק, מישהי...נינט?
וזהו נראה לי. היה שווה להגיע עם רכב ולא לחכות עד הבוקר לאוטובוסים. (איכ, דרך משעממת מאשקלון לבארשבע. נהגתי אחרי שהחבר הכריח אותי
) שמחתי לראות את ליאורנר. שהוא בעצם היחיד שראיתי מהפורום. (מעיין? יוני? איתן? איפה הייתם?) (ענבר, את נחשבת מפורום אחר כפרע
) ועכשיו באמת זהו. יאללה ביי.

TheBlackPearl

New member
זאת את היית עם החולצה הירוקה מאחורה?

וואי טחנת את השכל כל ההופעה. "וואי זה מה זה אזכרה?" טוב כנראה שלאביב גפן יש גם מעריצות פרחו'ת.

למעלה