חוויות מההופעה של אביב בניצנים

yellow cheese

New member
שידבר איך שהוא רוצה.

אם הוא בוחר לשפוט אנשים עפ"י מראה חיצוני ו/או איך שהם משתטים עם החברים שלהם בהופעות, שיבושם לו. אני ממש לא נפגעת או כועסת.

ח לו לים

New member
כן היה אווירה של יום זיכרון

בחלק מההופעה לפחות. ששמעתי את ההקדמה לשיר עצוב יש נזכרתי בסבא ז''ל (נפטר לפני שבועיים) ולקראת אמצע השיר פרצתי בבכי. אבל כן,היו כמה שירים חזקים. בקשר לאלכס אני חושבת כמוך והמסכות ממש הלחיצו אותי אבל זה היה ענק.

היה הזוי לגמרי..

הרושם ראשוני היה מעולה, אביב והתעויוט עולים עם מסכות (שממש הזכירו לי את הסרט ונדטה), הפתיחה עם השיר הצרפתי שהמון זמן כבר לא היה...והשיר זוהרים. אבל משם הכל התחרבש.. מה הוא שר את "שיר עצוב"?! ועוד עם הקדמה מבאסת כזאת, כאילו השיר שהוא ישיר אחרי זה זה "התאבדות". היו המון פאשלות..גם במילים- "גשם כבד עומד ליפול", "האם להיות בך מאוהב"..הוא לא היה סגור על עצמו ומה זה היה הקטע הזה של לשיר את "שחור לבן" באנגלית. הקהל לא מכיר אותו בעברית אז ישר לשיר באנגלית בשביל האורחים מאנגליה?.. היו כמה שירים שהצילו את האווירה.."עכשיו מעונן", "הרואין", "בוקר טוב איראן".. ו"שומקום"- זה היה בדיוק אותו ביצוע *מאכזב* כמו באמפי..ואני באמפי חשבתי שאלכס טעתה ושהיא בכלל לא נכנסה בזמן לקולות, אבל מסתבר שככה הם שרים. הרס קצת אבל לא נורא. הייתה הופעה פסדר אם חושבים על זה בקטע של הופעה פתוחה וענקית..רק חבל שבניצנים הקודמים הוא דפק הופעות טובות, ובכלל בשתיים-שלוש הופעות אחרונות הוא נתן שירים טובים. טוב די, אני ביקורתי מדי. תהנו. טל.

ea53

New member
../images/Emo79.gifוהסיכום שלי להופעה (ובכלל על ניצנים)../images/Emo79.gif

קודם כל, אביב הפך לסוג של יוסף המספר. בואו נגיד שזה לא היה קשור בשיט, וההרגשה היתה שוואלה הבנאדם סתם מזיין את השכל וממציא סיפורים כדי שיהיו לו קטעי קישור בין השירים. רוב השירים אכן היו להיטי גלגלצ. אבל היה שילוב גם של כאלה שלא, לטובת המעריצים השרופים (כמו בוקר טוב איראן). אפרופו מעריצים שרופים, מישהו צריך לשים את המעריצות השרופות שצורחות באוזן "אביב!! תעשה לי כדור! מיטלמן! איזה קרחת!!!!!!!" באיזה כלא שמור ביותר. במחשבה שניה, יש את הבסיס של ניצנים ליד, אולי אפשר להכניס אותם לשם לקצת פרופורציות? ההופעה לטעמי היתה ארוכה מידי,היו יכולים לוותר על כמה שירים. צר לי שהישראלי הבהמתי שוב יתגלה בדמות כמה סתומים שהחליטו שזה ממש מצחיק אם יפגעו באביב עם סיטקלייט.ממש גיחי. לגבי ניצנים, כמות הפדידות והאושריות הולכת וגדלה. לא הבנתי מה בדיוק הם עשו שם בהופעות, בשביל זה יש להם את ההופעה של צביקה פיק, לא? גם הגיל של החבר'ה שם צנח לגיל 10 (מה יש שם לילדים לעשות בגיל כזה?!) גם אני כבר התבגרתי (20) והרגשתי שם כבר סוג של נטע זר. אפשר לסכם ב"לאביב היו הופעות יותר טובות, יותר מחשמלות, פשוט יותר." את הסיכום של היום הראשון שלי בכפר אתם יכולים לקרוא כאן: http://dex1.mymusic.co.il/view.php?t=59558

Hosh17

New member
חחחחחחחחחח שעה אני מנסה להבין מזה פדידות ../images/Emo6.gif

הכוונה לסער פדידה ברבים? חחחחחחחחחחחח

S h A b i T

New member
איזו הופעה מגעעעעילה.

אני חשתי בהתרוממות נפש רק מעצם המקום והרעיון. הוצפתי בגלים מטורפים של נוסטלגיה חיובית לשם שינוי.
ההופעה הייתה על הפנים. היה מצ'עמם. ביצועים חסרי אנרגיה, קהל יבש ובחירת שירים שלא מביישת טקס של יום הזיכרון. חבל, דווקא חשבתי שיהיה טוב. היה עדיף שישאירו את המסך של האס אמ אסים, באמת שהיה יותר כיף להסתכל עליו ולקרוא את ההודעות. אבל נו מילא, אני נהנתי בכל מקרה. וגם ליאורנר מאוד נהנה.
יאאאאאאללה B.

osher002

New member
היה ממש מדהים:]

חזרתי ב7:30 בבוקר זה היה היום הכי כייפי בעולם ההופעה של אביב הייתה הכי טובה:] של שי גבסו לא אהבתי ובחיים גם לא אהבתי אותו חוץ מכמה שירים..עכשיו נינט וביט 69 לא אוהבת ובחיים לא אהבתי היא התנהגה כמו איזה ז*** לא יודעת וגם היא מבצעת אל תאדג ממש לא טוב היא מזייפת בשיר חברה שלי אומרת לה תרדי מהבמה כברר יאווו סורי למעירצות שלה פשוט לא סובלת אותהה..אבל יש לה קול מדהים.. ביט 69 לא אהבתי לא אוהבת אותם הדבר היחדי שאהבתי בהופעות זה אביב ההופעה הזאת הייתה הכי טובה הבן אדם איזה כל פעם מדהים אותי מחדש הוא מדהיםם הוא מלך אני כל כך אוהבת אותו הופעה מדימה איזה ביצעים איזה אנרגיות איזה טעיות..XDD חחחחחח.."בלי היסטריה" "לא נו שנייה עוד הפעם,לא יצא ל י טוב מהתחלה" "אם להיות בך מאוהב זה כשהפ..ני טוב תישרו אתם ואני אצטרף" הוא חמודדד33> הוא נתן הופעה ממש טובה הוא שבר גיטרה חשמלית בסוף שעולה 2,000 שקל בערך.. "תהיו חופשים תהיו חופשים ותישמו ז** גדול על העולםם הזהה חחחחחחח.. "רוצים שינוי רוצים שינוי אנחנו דור מז*** עכשיו מעונן" הופעה מדהים בדיוק כמו אני רוצה עוד פעםם אמרתי לו "אביב תעשה לי דילן" אבל לא נראה לי שהוא שמע חחחחחח.. יש לי מלא תמונות אני יעלה מחר כי כאילו לחברה שלי יש היא תביא לי מחר:] הייתי בשורה השנייה:] ממש קרוב עליו הכל שלי הלך אבל עבר לי חחחח בהתחלה הם היו עם מסכות זה היה מצחיק הוא פתח עם זוהרים עם מישהו מכיר..והיה זיקוקים בשיר שקורים לו "שיר עצוב" הוא אמר שתחשבו על מישהו שאהבתם ומת לכם" אני כמעט בכיתי כי גם אני אבדתי מישהי שמאוד אהבתי.. אני יכתוב את השירים שאני זוכרת זוהרים מחר השיר שלנו האם להיות בך מאוהב זה רק הלב שכואב לך שחור לבן באנגלית שום מקום אור הירח אהבנו עצוב בלעדייך שיר עצוב הרואין בוקר טוב איראן עונות שיר התקווה אהבתי את הנאום גשם כבד יומן מסע מלאך שיר הסמרטוטים שנינו שווים עכשיו מעונן בקיצר ממש נהנתי אני הולכת לעוד הופעה בסוף החודש:]

מישהו יודע איפה אפשר להשיג הקלטה של ההופעה?

תכתבו פה או במסר אישי למי שיכול לשלוח לי. ותעלוווו תמונות!!
אני לא הייתי שםםםםםםםםם

osher002

New member
כן לא פשוט כתבתי את זה בפורום אחר..

ואסור לכתוב שם דברים כאלה סורי..בטעות לא מחקתי את זה

InfectedM

New member
יש לי בקשה.

את יכולה בבקשה להשתמש בסימני פיסוק? זה מאוד מבלבל לקרוא את מה שאת כותבת בצורה הזו, ואני מניח שאת לא כותבת שטויות.

Hosh17

New member
חחח נכון שזה נראה כאילו היא כותבת כשמישהו

רודף אחריה?

למעלה