../images/Emo79.gifוהסיכום שלי להופעה (ובכלל על ניצנים)../images/Emo79.gif
קודם כל, אביב הפך לסוג של יוסף המספר. בואו נגיד שזה לא היה קשור בשיט, וההרגשה היתה שוואלה הבנאדם סתם מזיין את השכל וממציא סיפורים כדי שיהיו לו קטעי קישור בין השירים. רוב השירים אכן היו להיטי גלגלצ. אבל היה שילוב גם של כאלה שלא, לטובת המעריצים השרופים (כמו בוקר טוב איראן). אפרופו מעריצים שרופים, מישהו צריך לשים את המעריצות השרופות שצורחות באוזן "אביב!! תעשה לי כדור! מיטלמן! איזה קרחת!!!!!!!" באיזה כלא שמור ביותר. במחשבה שניה, יש את הבסיס של ניצנים ליד, אולי אפשר להכניס אותם לשם לקצת פרופורציות? ההופעה לטעמי היתה ארוכה מידי,היו יכולים לוותר על כמה שירים. צר לי שהישראלי הבהמתי שוב יתגלה בדמות כמה סתומים שהחליטו שזה ממש מצחיק אם יפגעו באביב עם סיטקלייט.ממש גיחי. לגבי ניצנים, כמות הפדידות והאושריות הולכת וגדלה. לא הבנתי מה בדיוק הם עשו שם בהופעות, בשביל זה יש להם את ההופעה של צביקה פיק, לא? גם הגיל של החבר'ה שם צנח לגיל 10 (מה יש שם לילדים לעשות בגיל כזה?!) גם אני כבר התבגרתי (20) והרגשתי שם כבר סוג של נטע זר. אפשר לסכם ב"לאביב היו הופעות יותר טובות, יותר מחשמלות, פשוט יותר." את הסיכום של היום הראשון שלי בכפר אתם יכולים לקרוא כאן: http://dex1.mymusic.co.il/view.php?t=59558