חוויות מההופעה של אביב בניצנים

2shahar

New member
וואי מה זה עפתם..

כאילו שאתם לא הרגשתם ככה בהופעה הראשונה! זאת ההתחלה שלה וזכותה המלאה להתרגש! איף

galush29

New member
היה אחלהה=]

אביב נתן הופעה נחמדה+ שכזאת.. כיאלו לו אנרגיות,מצב רוח,וכאלה..ולכן היה כיף לשמוע גם שירים כמו מחר למרות שכמובן "זוהרים","בוקר טוב איראן" היה הרבה יותר כיף:) אבל אין לי תלונות.היה נחמד,לא ציפיתי לשירים נדירים האמת ובגלל זה אני לא ככ מאוכזבת.

galush29

New member
אגב מישהו זוכר את בפלייליסט

לפי הסדר?? אני זוכרת רק את ההתחלה ואת ההדרן

אלינה מ

New member
‏....

אני רואה שמאוד נהנתם לפחות רובכם! נהנתי לקרוא את התגובות!/tapuzforum/images/emo13.gif בוקר טוב איראןןןן, רק בשביל זה שווה ההופעה! אמממ וזהו..

Hosh17

New member
עכשיו מעונן וידאו

צילמתי בפלאפון את הקטע של רוצים שינוי והאיכות לא כל כך טובה כי זה מפלאפון אבל בסדר שומעים ורואים העלתי ליוטיוב יש לי גם קצת מהשיר שלנו, ומאור הירח - הקטע של "והאור שמלווה אותו צורח" ואז שאביב דפק צרחה יפה סוף סוף בהופעה הזו וגם טיפה מעונות, וסוף העולם מההתחלה ועד הפזמון לא כולל הפזמון. אם מישהו רוצה. עכשיו מעונן

......

לא יודעת איך להסביר.. היו קטעים שנורא נהנתי ואהבתי בהופעה אבל עם זה היו דברים שממש לא אהבתי וכמובן שהרע משתלט על הטוב אז יצאתי בהרגשה לא משהו בכלל מההופעה.. היא התחילה מגניב עם המסכות וזוהרים אבל המשיכה עם מחר לרצף להיטים מטורף ומשעמם.. האנשים מסביב היו הדבר הכי גרוע! כולם מכירים את מחר וקופצים ונהנים ומתלהבים שהם יודעים את המילים אבל פתאום באיזה שומקום או בוקר טוב איראן פתאום כולם בשקט.. וגם כולם מעצבנים לא יודעת.. שנאתי את מי שעמד באזור שלי, מסתבר שכל הקהל היה בדיוק ככה.. החברות שלי לא ממש בקטע אז הן באו איתי וניסו להתלהב וזה אבל באיזשהו שלב גם להן נמאס והן חיכו כבר לסוף העולם.. והן גם לא מכירות את רוב השירים(אפילו הלהיטים) אז גם די השתעממתי.. עם זה, הדברים הטובים.. אהבתי את ההדרן לאללה!!!! עכשיו מעונן היה מגניב(וכמובן הגיטרה בסוף) וגם שומקום!!! לפני ההדרן אהבתי את אור הירח(משומה לא משנה כמה השיר יהיה בדיוק אותו דבר כמו בכל הופעה הוא תמיד יהיה שיר שאני אהנה ממנו!!!), הרואין, עונות ועצוב בלעדייך.. זה מה שעולה לי עכשיו אהבתי את מה שהוא אמר על השלום וכשהוא אמר שמי שלא רוצה לשמוע את הדעות שלו יכול ללכת להזדיין(זה היה ככה לא..? אני לא זוכרת בדיוק איך הוא אמר).. לא הבנתי מה נסגר איתו בקטע שהוא התבלבל כל שנייה אבל בסופו של דבר הוא יצא מזה בסדר וזה הרג אותי מצחוק אז אהבתי את זה
באופן כללי על הפסטיבל... היה פשוט כייף!!! כל הדברים שם ביחד זה פשוט גאוני.. נהנתי מכל שנייה.. זאת השנה הראשונה שאני נוסעת וחזרתי בדיוק הרגע(נשארנו לישון שם על החוף) אחרי שהצקתי לחברות שלי שאני לא רוצה ללכת והלוואי שהיו לנו כרטיסים גם למחר כי אז לא הייתי מתלבטת בכלל!!! היה הכי כייף בעולם!!!!

323

New member
אביב גפן הוא חולה נפש מסומם .

אין פלא שהנוער היום מתנהג כמוהו . מושפע מהחולה הזה ... צריכים להוציא חוק שיאסור על מי שנוגע בסמים להופיע בפני קהל !

Hosh17

New member
איזה פסיכים

אביב לא מעשן סמים. נראה לי בגלל שהוא שר הרואין חחחחחח..זה על מישהו אחר בכלל יש סיכוי לג'וינט אבל גם זה היה עושה לו התקפי חרדה אז לא יודעת מה שכן טעויות יכולות לקרות לכולם,יכולות להיות הרבה סיבות כמו עייפות,התרגשות וכו' אבל מה הקשר סמים?

sabag12

New member
../images/Emo54.gifהוא לא מעשן סמים

כמו שאני לא אוהב בנים

yellow cheese

New member
בהרואין זה היה אמור להיות "אלוהים".

אבל הוא שינה את זה. ובהופעה הוא שר כמה פעמים "הרואין, אלוהים"...

למעלה