חוויות מההופעה של אביב בניצנים

ליאורנר

New member
הייתה הופעה מסריחה ביותר....

חשבתי שהיו באמפי וואהל שירים שהוא רצה לעשות והוא לא עשה עקב מה ש'קרה', איפה הם נעלמו? נראה לי סתם שיקר לנו.... שירים גרועים, בלי צרחות, תעויוט בשירים, השיר היחידי ה'נדיר' שהוא עשה זה בוקר טוב איראן וגם זה בביצוע מעפן ביותר... אפילו השבירת גיטרה יצאה לו מעפן בפעם אחת[נראה לי הוא התאמן בבית] קהל מסריח ביותר שהולך אחרי סוף העולם ולא יודע שיש הדרן קיצר זה ביזיון, אביב הרס מסורת יפה של 3 שנים, עד שהיה ניצנים והיית יכול להיות בטוח ששם תהיה הופעה טובה עכשיו גם את זה הוא הרס... גם הקטינו את הבמה והורידו את הכסאות שהיו מאחורה בשנים 2004\2005, וגם היה לא הרבה אנשים וחצי מהאנשים בכלל לא קשורים לאביב או שעדיף שלא יהיו קשורים לאביב... מה שכן סוף העולם היה יפה מאוד, בבית הראשון הוא הלך לפינה בצד שמאל וחשבתי שהוא יעלה על העמוד ולא עלה אבל לא נורא, את השיר הזה הוא שר עם הרבה מאוד רגש[באיחוד בבית השני]... היו גם הקדמות יפות לשירים, הוא עשה הקדמה לשיר אל תדאג אבל כנראה עקב זה שנינט שרה בהופעה שלה את השיר אז הוא שינה לשיר הסמרטוטים לפחות היה משהו טוב אחד בנינט שהיא שרה את 'כשאתה כאן' ועקב זה אביב לא שר את זה... ועד עכשיו לא הבנתי מה אלכס עושה בשיר 'גשם כבד עומד ליפול'... קולות? מוזר ביותר קיצר ביזיון, גם ניצנים נהרס לנו, אין לנו כבר הופעות טובות ללכת אליהן, מי בא איתי לגור באנגליה?

PorcupineMan

New member
אין ערד, אין צמח, ומהשנה אין ניצנים...

אין פסטיבל רוקנ'רול אצלנו.. נגמר..

צודק בקשר לקהל. היה קהל נדוש מציק ומעיק.

כל מיני אנשים מציקים מישהו שעמד מאחורי התחיל לקלל שאביב שמאלני מאנייק בשיר תקווה. ערסים ופרחות התחילו לשיר אביב ההומו כי זה "נורא מצחיק"..אנשים אשכרה הלכו מכות על סטיקלייטים אדומים מסריחים.

Hosh17

New member
סיקור הופעה מפיה של ילדה מפגרת

מצאתי את זה בפורום של הראל סקעת, היא עשתה לה בראש ממש הופעה אחרת חחח, רציתי לבכות. ממש עשתה אביב של תחילת שנות ה90 חחח רואים שזו ההופעה הראשונה שהיא נכחה בה. : אביב גפן: בשלוש מילים: הוא חזר לסמים כרגיל איחר בשעה.. הוא והתעויוט עלו לבמה כשהם חבושים במסכות מפחידות (שהוסרו בהמשך) הוא שר במשך שעה וחצי! כמובן הוריד חולצה, צרח, קילל, עשה הדרן. טעה כמה וכמה פעמים במילים, ביקש להתחיל מההתחלה "כי זה לא פייר" חח וב"האם להיות בך מאוהב" הוא שאל ילדה מהקהל איך הולכת ההתחלה של השיר וכשנגמרה ההופעה, התחילו לפרק את הכלים, כל הקהל התפזר.. שומעים מרחוק ששוב מתחילים לנגן - הוא החליף חולצה וחזר (אחרי שהופעה שלמה הוא היה בחולצה - לבנה!!!) כמובן ששוב רצנו לבמה, כשהרגליים כבר משותקות חחח ואנחנו ממש לא מבינים מה עובר עליו [יצא שהוא הופיע שעתיים! 22 שירים! ] הוא שר שירים שהוא לא שר אף פעם בהופעות , קבע שאנחנו דור מצויין [ ] ובסוף, הוא לקח את הגיטרה, בשיא הטבעיות.. וריסק אותה!!!

חצילע

New member
אמג!!11 לייק - חולצה לבנה!!!!!!!!!!!1111

"שר שירים שהוא לא שר אף פעם בהופעות" XD איזה ילדה מטומטמת.

plane crazy

New member
אני לא מבין את כל התגובות להודעה כאן.

זה לא גורם לכם כעס ועצבים שמישהי כזאת הייתה בהופעה שלו ומתארת את ההופעה בצורה כזאת?

Hosh17

New member
כעס גדול

על זה בעצם מדובר כשפקאצות באות להופעה דבילית וחושבות שאביב דפק תהופעה הכי גדולה של החיים שלו. אני אישית התרגזתי אפילו הגבתי לה שם בפורום ואני מאמינה שגם כאן התגובות סוג של מזועזעות

למעלה