חוויות מההופעה של אביב בניצנים

liorrrr9

New member
הוא לא שר את לאן את הולכת

תפסיקי להיות מטומטת כזאת,הגיע הזמן שתחשבי קצת לפני שאת מגיבה,אני ילך הרבה יותר רחוק-תקראי את התגובה שלך. זה כבר נמאס. את רוצה להגיב בפורום אז תגיבי בצורה רהוטה,עם סימני פיסוק,ואל תכתבי שטויות. [ולמי שבא לומר לא צריך בעצבים,לא יפה וכו' וכו',הפורום זה רק חלק קטן מזה.זה לא אמור לעניין אתכם התגובה שלי]

osher002

New member
וואי סליחה מה קרה אז הוא לא שר את זה בטעות

אנשים עושים טעויות בחיים לאאאא אז להירגע טוב לא אמרתי כלוםםםם...

2shahar

New member
ווווווווווואי תרגיע.

לא כולם נולדים גאונים כמוך. (וכן, יש גם כאלה שעדיין לא למדו/ לא אוהבים להשתמש בסימני פיסוק. כמה נורא..)

liorrrr9

New member
אני מתנצל

אושר ושאר חברים הפורום,אני מתנצל על העצבים המיותרים,זה לא קשור אליכם. מקווה שתסלחו. שבוע טוב

היה על הפנים.

אחד הדברים שגורמים להופעה להיות מעולה או גרועה ובלתי נסבלת, זה הקהל. אז מבחינתי היא הייתה בלתי נסבלת, אף פעם, אבל אף פעם לא חיכיתי כל כך לשיר שיציל את ההופעה. כמות הפרחות והערסים שראיתי שם עצומה. הייתי בהלם שיש שם כל כך הרבה (ואני עוד רגילה לפרחות, אני גרה באור יהודה), ועוד ביום של אביב! הייתי בטוחה שאחריי נינט חלקן יעופו משם, אבל לא. אז נכנסתי קדימה ונגעתי בטעות במישהי בכתף (בכל זאת, היה קצת צפוף), ואיזה צרחות, ואיומים. את רוצה שלא יגעו בך? לכי אחורה! הפלייליסט היה מגעיל. אז היו, כמה?! 4-5 שירים טובים? זאת כל כך כן הופעת להיטים, ובניצנים מותר לי לצפות להופעה טובה כמו שנים קודמות. אביב היה חמוד. או שהוא לקח משהו לפני ההופעה ובגלל זה הוא שלח את המילים, או שהוא לא היה עם הראש בהופעה, אבל זה לא נורא בכלל. האנרגיות שלו היה מעולות. הרבה זמן לא ראיתי אותו זז כל כך הרבה בהופעה. חוצמזה, כל מה שמסביב היה ממש נחמד. סה"כ נהניתי, אבל לא מההופעה.

Hosh17

New member
התמונות מאתר לילה חמודה

אז אל תגידי מחר יהיה עוד כאילו שאת צילמת

osher002

New member
זה התמונות האתר של הכפר מחר יהיה תמונות

שאני צלימתי מה לא מובןןן?!!!?@

osher002

New member
כן כמה אפשר גם באמפי ווהאל גם בנצינים..

וגם בבית הכחול..