לקראת ההופעה בסילבר בשישי

Karina85

New member
שששמעי...

אני עדיין מתאושששת ממגע הקסם של ג'קוששש... ומההופעה אבל ניתן לומר שהכל בסדר היות ויום חמישי הבא אני עושה טופס טיולים יוצא!!! YEAH BABY!!!

shongold

New member
בונבונירה אין לי וויכוח על שום

סעיף מהסעיפים שהמצאת לנו כאן. וכל אחד יעשה כטוב בעיניו! אין ספק בדבר אחד שהוא זקוק לפורום שיהווה לו גב. וודאי עדיין זקוק. לא נמצא עדיין בישורת של אמן הבוטח בעצמו בהופעתו ובאהדתו המובנת מאליה של הקהל. ועל זה ורק על זה צריך לחשוב/אני צריכה לחשוב!!

shongold

New member
היי blue sky

תודה תודה תודה, אין עליך חומד את גדולה! ומחכה לך בתיבה תגובה ממני אליך באהבה!

rootteem1

New member
בננות תגידו מי הולכת סופית?

אממ היום כל היום נדנדתי לאמא ואבא שלי ודקלמתי: נכון שאני ילדה טובה?, נכון שאני חמודה?, נכון שאתם אוהבים אותי מאוד?.. אז אבא שלי התחיל, טוב רותם מה את רוצה שנקנה לך? אפ מי 4?, מגפיים? (אני ילדה שלא ממש מבקשת שיקנו לה פשוט קונים לי אז זה היה לו ברור שלא מהר מאוד) שברת משהו?, איבדת משהו יקר ערך?, הוא התחיל לומר "נכשלת?" אבל הבין שאם זה היה קורה לא הייתי מדברת איתו באותו זמן, (סואיסייד אנד סטאף), אז בקיצר אחר כמה דקות של דממה אבא שלי אומר, אז מה באיזה הופעה של ג'קו את רוצה להיות? אני עד כדי כך שקופה? לא פשוט אבא שלי מאוד חכם.. את האמת לא אמרתי להם כלום על ההופעה עד שאבא שלי גילה לבד. בקיצר אמא שלי מרשה לי ללכת אם אח שלי יבוא אותי. עכשיו הבעיה שהיה כתוב שהכניסה לבנים מעל גיל 17 עם תעודת זהות או חוגר או משו. זו הבעיה היחידה שלי ואבא שלי שצריך קצת לעבוד עליו עד שהוא ישתכנע טוב אז אני מאוד מקווה שאני אוכל להגיע.. אוהבת=]

רנה6

New member
בעייה הפוכה....

רותם, לי יש בעיה הפוכה...אני לא צעירה מידי והנהירה שלי בזמן האחרון למועדונים הפכה להיות אובססיבית, מה גם שעבור זמר צעיר שלא כולם מבינים מה גורם לו למגנט אותי....אני למשל צריכה לווי של הילדים שלי כדי שתיהיה לי תחושה נוחה, אלא שהמלווה האחרון שלי הודיע לי שלצורך העיניין הוא הופך להיות שומר שבת. חוששני שלא תיהיה לי ברירה ,אלא לסחוב את בעלי שלא ממש משתגע אחרי חיי ההוללות...אבל תגידו אתן, איזה פתרון יש לי...כלומר, אני אשאר צפונה בביתי כשג'קו מופיע...מה גם, שהתמכרתי מעט לטיפה המרה , לאוירה, לריקודים, לשיגעון. אני אגיע ויהי מה..לא יעזור בית דין...אני הרי יצאתי מהאחרון, לא רק בקרב משפחתי המצומצמת, אלא המורחבת , ויותר מזה....אוקיי, אזלו לי המילים, אשוב אליכן כשתחזור לי המוזה....

shongold

New member
שיר הבעיה נעשית גדולה יותר

מדובר הפעם בהופעה בפני שמיניסטים בגילאי 17 - 19 !!

reviital

New member
שירשיר, תישלחי את הבן שלך אלי ל

סעודת שבת חחחחחחחחחחחחחח אם הוא החליט שהוא שומר שבת, שלא ירגיש בודד....

reviital

New member
כן...תראי, תמיד אשמח לארח כאלה

מקסימים וחתיכים כמו הבן שלך...

רנה6

New member
../images/Emo140.gif

תודה רויטלוש...אופס, רציתי לומר עוד משהו, אבל לפעמים אני עוצרת את עצמי....

Nova5

New member
רותמוש, אני כאימא

הייתי הרבה יותר רגועה אם חברה המבוגרת והאחראית של בתי הייתה מציגה את עצמה, לוקחת אותך לפני ומחזירה אחרי. יש מבין? למצוא חסות משכנעת ומהר. לא מאמינה שיש אפשרות לראות אותך, מתוקיזה.

אפרתי 29

New member
חח רותם.. מצחיקה.. ../images/Emo8.gif

מקווה בשבילך, לי בכל אופן, ממש אין סיכוי... :( אולי יכניסו אותך אם את נראית גדולה...

rootteem1

New member
הסלקציה לא בעייה, יש את דידי!!

רק אם יבקשו תעודות זהות זה יהיה בלתי אפשרי להיכנס. וכן אני נראית הרבה יותר גדולה ובגיל המתאים להיכנס, אם השיקולים היו המראה אונלי אז היה כל להיכנס, אך מכיוון שזה עדיין מועדון עם אלכוהול והכל, יש הגבלות גיל לכן זה מסובך בכל זאת. אוף איזה באסהההה. קארין לא כמו הבאסה שלך!!!!!!!! טוב נקווה שההופעות המסודרות וה"נורמליות" יתחילו בקרוב. זה יהיה הרבה יותר מסודר ועם גישה הרבה יותר נוחה אבל מצד שני לא תהיה את האינטימיות הזו וכל הדיבורים איתו שכרגע מתקיימים בכל הופעה. זה יהיה יותר המוני ויהיה קשה להגיע אליו עם ים המעריצות שתישטפנה את המקום. בעניין הגיל שוב זו אכן בעיה מכאן ומכאן, סה"כ דיברו על מסיבת שמיניסטים, סטייה גדולה בגיל המיועד לא ממש לעניין פה, צריך להיות מותאם לקהל, אבל שיר במקרה שלך אם את הולכת עם הרבה מחברות הפורום לא תהיה לך בעיה כמו שלא הייתה לך בעיה ממשית עד עכשיו.=] אז לא יודעת נחייה ונראה לאן הדברים מתגלגלים, אולי באמת כדאי להתקשר לוודא את כל הפרטים בעניין. ככל שאני קוראת יותר צדדים שמצביעים כנגד כל העניין אני מתחילה לחשוב שאולי בסופו של דבר לא תהיה לי דרך לבוא, להגיע פיזית ולהיכנס לתוך המועדון. יאנה אם את מדברת רק על העניין של ההגעה הפיזית לתל אביב אז זו אכן סמטוחה אבל הלוואי שזו הייתה הבעיה היחידה. אמא שלי תוכל לקחת אותי לשם אם אח שלי יבוא איתי בנוסף.

שירנרן17

New member
רותם! אם הוא יפיע בבארבי תוכלי לבוא

אני הייתי בבארבי ולא ביקשו ממני תעודת זהות ולא שאלו אותי בת כמה אני.. פשוט ניגשתי לקופה, שילמתי ונכנסתי ... רק בדק אותי השומר בכניסה וזה הכל.. ודווקא יש במועדון הזה אלכוהול.. מוזר..

dashdusha

New member
יש פרטים!!!

בנות יקרות! יש את הפרטים באתר atraf.co.il תיכנסו ותחפשו...כל שאני זוכרת זה שזה מגיל 17 לכולם ובסביבות 55-60 ש"ח כניסה....אני כמעט בטוחה בכך אבל אל נא תסתמכנה עליי אלא תיכנסו ותיבדקו בעצמכן על מנת שתוכלו להיות בטוחות במאת האחוזים.

למעלה