חי והודיה

dl5248

New member
שאלה: מי אמר שהם חיכו 3 שעות??

אבל ראש בראש זה דבר מעניין כמו שנאמר ראש בריא למיטה חולה !! זה גם נותן מתח , וגם נותן אופציה לאחרונים להסתדר על חשבון השני במקרה הזה זה היה ביזיון

hovei

New member
מה שלא ידעתם

נכון שהסדרה תחרותית! ונכון שהרבה מבוסס על רייטינג! מה שלא ידעתם ממקורות מהימנים יודעי-דבר שבעצם חי לא הצליח להיכנס לקיאק (עקב גובהו למעלה מ1.90) מארגני התחרות לא לקחו בחשבון זאת! למרות שחי והודיה היו המצטיינים בסבב הראשון הגיעו לזירה ראשונים והיו כל כך חמודים. הם נאלצו להפסיד במשימת הקייאקים כיוון שחי לא יכל לשוט, בנוסף ציפי הקטנה נשלחה ל"עזור" לחי והודיה ובעצם הסכימו קודם שהיא רק תעשה בכאילו, מה שהותיר את הודייה המסכנה להילחם מול שלושת הבנים לבד!!! אז מה איפה הרייאלטי ללא המציאות באמת??? כנראה שהרייטינג מעדיף זוגות כמו אריאל ולימור שבנוסף על רמאותם במשימות הראשונות כמו לנסות לעקב את חי והודיה ולחסום להם את הג'יפ יש עדיפות במסך. אז מה אתם אומרים? אולי כל תוכניות הריאלטי הם בעצם לא כאלו! אנחנו מחרימים את התוכנית עד להחזרה בלתי מתפשרת של חי והודיה!!!

dl5248

New member
כדאי לקרוא!

האינטרנס לא היה הדדי, אז אולי רצו להפיל אותם בסבב הגמר אבל לזוג שהופל לא הייתה אפשרות להתמודד מול זה, ולהפיל את מי שהכשיל אותם, נניח שהם יודעים שישאל או ציפי נועדו להכשיל , אז הם יכולים להתונן ואם יש הדדיות, אז שישאל או ציפי אם הם יכשלו ייותרו על מקומם בסבב הגמר!!!! זה לא הגון, תחשבו שתהיה משימה - שאתה יודע עליה עוד לפני שהזוגות מגיעים, אין לך מה להפסיד, אלא רק להרוויח !! זה לא הגון

hovei

New member
חי והודיה לא מודחים!!!

נכון שהסדרה תחרותית! ונכון שהרבה מבוסס על רייטינג! מה שלא ידעתם ממקורות מהימנים יודעי-דבר שבעצם חי לא הצליח להיכנס לקיאק (עקב גובהו למעלה מ1.90) מארגני התחרות לא לקחו בחשבון זאת! למרות שחי והודיה היו המצטיינים בסבב הראשון הגיעו לזירה ראשונים והיו כל כך חמודים. הם נאלצו להפסיד במשימת הקייאקים כיוון שחי לא יכל לשוט, בנוסף ציפי הקטנה נשלחה ל"עזור" לחי והודיה ובעצם הסכימו קודם שהיא רק תעשה בכאילו, מה שהותיר את הודייה המסכנה להילחם מול שלושת הבנים לבד!!! אז מה איפה הרייאלטי ללא המציאות באמת??? כנראה שהרייטינג מעדיף זוגות כמו אריאל ולימור שבנוסף על רמאותם במשימות הראשונות כמו לנסות לעקב את חי והודיה ולחסום להם את הג'יפ יש עדיפות במסך. אז מה אתם אומרים? אולי כל תוכניות הריאלטי הם בעצם לא כאלו! אנחנו מחרימים את התוכנית עד להחזרה בלתי מתפשרת של חי והודיה!!!

bcr2

New member
צודקים

הם הזוג שהכי אהבתי בסבב הזה ורק אותם משאירים לסוף המשחק,מה זה? אני אשלח בקרוב הודעה על ההתנהגות החוצפתית הזאתית של הזוגות מהסבב הראשון.

lilachnh

New member
אני בעד חי והודיה

אני מקווה שההפקה של התכנית רואה את התגובות בפורום הזה. חבל לי מאד שזוג נפלא כמו חי והודיה לא עבר לשלב הבא בגלל החלטות מרושעות של חברי הצוות הקודם. כואב לי שזוג לא נמדד לפי היכולות שלו שלו אלא מנקודת מבט של מתחרים. הם חלק מהתחרות, הם לא יכולים לשפוט, הם חרצו דין!!!! זה כבר לא תחרות תמימה זה נראה רע.

כחול135

New member
חי והודיה

חי והודיה היו בגדול הזוג הכי טוב ואני ממש מתפלא על ההפקה שהינדסו משימה כל כך לא מוצלחת במים. יוחזרו חי והודיה!!!

superme1

New member
איזה שטויות....

זהו המשחק ואלו החוקים שנקבעים מראש....עשיתם את זה כל כך דרמטי...אם חי והודיה היו כל כך מבריקים הם היו יכולים א. לנצח אותנו בפולו קיק...לפרפר את לימור ואריאל בזמן המוקש אבל הם החליטו כמו שני....לבזבז את הזמן בדיבורי סרק אם לימור ואריאל....נכון שהם יפים אני חושב שהגיע להם לעוף הם הפגינו חוסר טקטיקה ומקוריות...לעומת לימור ואריאל שנכון שלא יצאו כל כך אנושיים אבל עינינו....ותאמינו לי שהתוכנית לא הייתה צולחת בלי דמויות כמו לימור ומידן.....לסיכום די להיתבכיין זה המשחק אם המצב היה הפוך חי והודיה לא היו מוציאים מילה... אוהד סוף הדרך.(כן המיתמודד)

ziv555

New member
יחי התחמנות

אוהד אם אכן אתה הוא זה שמתחרה וכותב מהרהורי ליבו עצוב!!!!!!!!!! האם הכל כשר ?(במיוחד מבן זוגך הטעטע?שמתפלל בלי סוף לטעטע .אני בטוחה שיכולים להתחרות ולהיות הוגנים .היה כדאי להכיר אישית את חי והודיה ולצפות לתגובה קצת יותר הוגנת מזו שאתה מדמיין .לא כולם כמוך,צדיק!!!!!!!!!!!!

לימור xx

New member
כפרה שלי

טוב שמישהו לפחות מבין שהתוכנית סוף הדרך היא לא התמודדות לראשות עיר או ממשלה אלא נצחון על זוגות אחרים. מי שיכול לעשות את זה אחרת, טוב יותר ויפה יותר מוזמן להתקשר להפקה ולהרשם למיונים של סוף הדרך 3 .

narah

New member
ברור שכך תגיב

מה היה קורה אילו לך היו עושים כך??? גם היית מגיב בצורה בה אתה מגיב עכשיו???

dl5248

New member
מסכים מאוד - תעשו אתר למען חי

האינטרנס לא היה הדדי, אז אולי רצו להפיל אותם בסבב הגמר אבל לזוג שהופל לא הייתה אפשרות להתמודד מול זה, ולהפיל את מי שהכשיל אותם, נניח שהם יודעים שישאל או ציפי נועדו להכשיל , אז הם יכולים להתונן ואם יש הדדיות, אז שישאל או ציפי אם הם יכשלו ייותרו על מקומם בסבב הגמר!!!! זה לא הגון, תחשבו שתהיה משימה - שאתה יודע עליה עוד לפני שהזוגות מגיעים, אין לך מה להפסיד, אלא רק להרוויח !! זה לא הגון

TEENAGER1

New member
../images/Emo171.gifחי והודיה../images/Emo171.gif

כל תגובותיכם, שאלותיכם, וכל מה שקשור לחי והודיה - לשרשר לכאן.

oriyahay

New member
חי והודיה

אני מאמין שבהפקה הבינו את הטעות שלהם לא יכול להיות שהם יחלטו לפני התוכנית איזה זוג ינצח ובטח לא עושים את זה כזה שקוף אין עניין בתוכנית זה כמו לראות משחק כדורגל ולדעת שהמשחק נגמר בתוצאת תיקו 1:1 אתה מתחיל לראות ובדקה החמישית התוצאה חהיה 1:1 אתה תמשיך לראות את המשחק ???? לא, לכן אין טעם לראות את התוכנית אני מקווה שבהפקה יתנו לחי והודיה את הצ'אנס לחזור ולהוכיח לכולם כמה הם טובים ואנחנו נוכל להנות מהמשך התוכנית אז לחי והודיה בהצלחה בהמשך התוכנית

kdke

New member
חי והודיה

מה אתם מתעסקים בלמה וכמה - חי והודיה נפלו, זה שם המשחק וזהו. תמיד הכי פשוט להאשים את ההפקה.

dl5248

New member
תחשבי, שכמו שההפקה, תכשיל את מידן

וציפי או את ישאל כשהם יהיו בסבבים שלהם. ופתאום יצוצו להם הודיה וחי או שהם יעזרו להם "בכאילו" או שיכשילו אותם למתמודדים עצמם אין אפשרות השפה או התנגדות , וככה הפ יכולים להפסיד

למעלה