התפקדות חודש אוקטובר

DoLi it is Me

New member
חבל על הזמן...

בסוף קניון הזהב יהפוך לקניון מכרה הזהב או משו כזה ><

rachel malasa

New member
דורית!

איפה את ? נעלמת מן השטח! נמ..נמ.. היית בחג היין? קראתי את החפירה שלך בקומונה XDDDDDDDDDD "בואי לאבא בואי ..."XDDDDDDDDDDDDDDD זה באמת הצחיק אותי..XDDDDDDDDD

DoLi it is Me

New member
זה גם הצחיק אותי XDD

לא ידעתי מה להגיב אבל הוא היה נחמד שככה הוא הסכים להוריד אותי מהגדר אווףף ואני עדיין לא מאמינה שהיינו באותו זמן בעיר ולא ראיתי אותך
ולמרות שהיום הרבהה אנשים.. כי כי ראיתי מלאא אנשים שאני מכירה

shakedy69

New member
IN LOVE.....

שם: שקד תאריך לידה: 19.7 גיל: 16 מיקום בארץ: חיפה =) מסנ\אייסי: 306754992 שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: THNL שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: כללל הדיסק של boys love girls!!! מסר לאומה: אין דבר העומד בפני הרצון!!!אם רוצים כלכך ומציבים מטרה בסוף הכל מתגשם..~! באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: אף אחד...גם לזה בקושי הגעתי תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: דאגי.. הוא כלכך יפה.שזה כבר מתחיל לכאוב! [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: חודש סבבה אין לי הרבה מה להוסיף..לא עשיתי בו יותר מידי הבנאדם שעשה לכם את החודש: סבא שלי המתוק!!!! הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אמא שלי בלעלעלעלעעלעל ועכשיו היא עוד יותר עיצבנה אותי! התחדשות החודש: הקלטות שסוף סוף יוצאות לפועל... בילוי החודש: סיטי הול סרט החודש: מישהו לרוץ איתו סדרת החודש: SKINS!!!! אני לא מאמינה שזה ניגמר...זה כלכך קצר..שתבוא כבר עונה שנייה להקת החודש: boys like girls מאכל החודש: אפונה חחח כן כן... משקה החודש: מים כמו תמיד ולסיכום-איך היה החודש? אמרתי כבר סבבה לגמרי... למה אתם מצפים בחודש הבא? הקלטות!!!!!!!!!

Dirty wings2

New member
התספורת כ"כ מחמיאה לו אלוהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דאגייייי תעשה לי דגים קטנים

Yu vi

New member
וואו איזו תמונה יפה שלו../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

איך זה שלא ראיתי אותה?!
התספורת כלכך יפה לווווו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוימיגד, איזה תמונה שלו../images/Emo99.gif!

McFly rullz

New member
ואוווווווווו../images/Emo99.gif

זה דאגי של עכשיו!?!!????!!?!?!?
חתיכון שלי!

עונה.. ../images/Emo69.gif

שם: דפנה. תאריך לידה: 8.10.93 גיל: 14 עוד 5 ימים
מיקום בארץ: מרכז. מסנ\אייסי: מסר. שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: THNL שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: TAAR - TOTW מסר לאומה: תשמחו כמה שתוכלו. השמחה יכולה להעלם ברגע ותצטערו על זה. באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: באסטד וסוד. תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: --- ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: אף אחד. הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אף אחד. סתם אנשים מעצבנים מידי פעם. התחדשות החודש: ג'ינס ומכנס. יותר לא זוכרת ><. בילוי החודש: כל ערב בגינה
סרט החודש: יומני האומנת. סדרת החודש: --- להקת החודש: TAAR מאכל החודש: --- משקה החודש: קולה. ולסיכום-איך היה החודש? יכול היה להיות יותר טוב. למה אתם מצפים בחודש הבא? יומולדת, להכיר אנשים נורמלים.

אני =)

שם:רעיה תאריך לידה:22.10.89 גיל:17 עוד מאט 18 מיקום בארץ:דרום מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:אממממ סטאר גירל מסר לאומה:אמממ תחיכו =) באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:דה יוזד בעיקר תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:בני דודים שלי הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אמממ תודה לאל לא היה התחדשות החודש:אמממ צבע חדש בשיער,חולצות ,סיכות, תיקים=הרבה...והכי חשוב אחותי קנתה לי מלונדון את כל! הדיסקים של מקפליי כמעט התעלפתי!!!! בילוי החודש:אמממ הרבה קניון סרט החודש:סרט עם סנדרה בולוק ששכחתי איך קוראים לו-הוא סרט די חדש וממש יפה! סדרת החודש:סימפסון! להקת החודש:מקפלי מאכל החודש:ספגטי של אמא! =) משקה החודש:אמממ קולה ולסיכום-איך היה החודש?נחמד מאוד! למה אתם מצפים בחודש הבא?שיהיה אפילו יותר נחמד ושאני אראה אנשים שלא ראיתי המון זמן!

../images/Emo54.gifבדיליי.../images/Emo11.gif

אבל תסלחו לי, נכון?
שם: נוגה. נוגס. וואטאבר.
תאריך לידה: 4 בדצמבר. י"ד כס
.
גיל: עוד חודשיים 20. [אבל אני חיה בהתכחשות! כולם אומרים לי שאני נראית בת 17! אז אני בת 17. המפף.
]
מיקום בארץ: ב"ב עה"ק.
מסנ\אייסי:
מסנ: [email protected].
איסי: 318837304.
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: אממ... Easy Way Out, מסיבה כלשהי.
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: אין דבר כזה. לא, ברצינות.
מסר לאומה: מוח מיובש מוביל לפתרונות יצירתיים. לכו על זה! ^^
באיזה פורומים את/ה עוד נמצא?: פאנפיקים ופאנארטים [#414].
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: אין לי על המחשב הזה. ><
ולסיכום החודש: ||גולגולתהבנאדם שעשה לכם את החודש: הווו! חברה שלי שקפצה לבקר!
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אממ. לא רוצה לומר. ><
התחדשות החודש: שרשרת. יפה. מאד. והמבין יבין.
בילוי החודש: המפגש...
סרט החודש: אבק כוכבים. לא שראיתי, אבל אני בתכנונים לראות אותו.
סדרת החודש: נמלטים. מייקל!
להקת החודש: פאראמור.
מאכל החודש: שניצלים. ~הרבה~ שניצלים.
משקה החודש: קולה.
ולסיכום-איך היה החודש? נחמד. חביב. חופש, סופסוף בבית... ^^
למה אתם מצפים בחודש הבא? להתחיל ללמוד. והסתבר לי שאני לא צריכה את הקורס המעפן הזה ביישומי מחשב [יאיי!], אז יש לי שעתיים חור בימי שני.
פווו... זה היה ארוך.

למעלה