התפקדות חודש אוקטובר

Yu vi

New member
יואו איזה קטנים הםםםםםםםםם../images/Emo99.gif!!../images/Emo85.gif

השיער של דני כל כך שונההההההההה
אבל הוא נראה פה ממש ממש טווווווווווווווווווווווב!!
וטום מצחיק פה XD ודאגי עם השיער העומד הזה, איזה פיצייי הוא ^_______^ וכרגיל, הארי החתיך.

Yu vi

New member
יאאאאאא את ב5.2!! D:../images/Emo85.gif

סופסוף מישהי שנולדה בפברואר ^_____^ ועוד יומיים אחריי ^^' [בהפרש של כמה שנים -__- ]

mcfly danna

New member
שלי... מהר לפני שאני נוסעת...=]

שם:דנה, דנדה...וואט אבר יו לייק... תאריך לידה:23.8 גיל:14 מיקום בארץ:דרום, חור שחור... מסנ\אייסי:p[email protected] 428468705 שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:וואי, יש מלא... אבל כרגע זה באבל ווארפ.. שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:"fences" של פאראמור.. "wondering" של גוד שאלוט וi hate every thing about you" של טרי דייז גרייס... מסר לאומה: אל תכתבו מתוך שינה- זה יעשה לכם סיוטים... מניסיון.. באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: פאראמור.. תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: חח... יש מלא.. אבל זאת אני פשוט אוהבת!! [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: היה סבבה, מעייף, קשה.. רק עוד 9 חודשים וסיימנו בי"ס.. הבנאדם שעשה לכם את החודש: אחותי הגדולה, היא וה"להתרומם" שלה, היא קרעה אותי בטירוף.. הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אחותי הקטנה וההורים, כרגיל... אבל אני מנסה לשמור על אופטימיות ושפיות... בלית-הצלחה.. התחדשות החודש:יש לי מוח חדש!! היכו בי כ"כ הרבה פעמים שהוא היה ב- ועשיו הוא בנה את עצמו מחדש... הריי!! בילוי החודש:במקלט.. "אחח את קורעת אותי" - נכון אנסטסיה? סרט החודש:"דיסטרביה" אין ספק... ד"א דנה ושאיה זה מתאים ביחד? סדרת החודש:נמלטים!! ופלייבור פלייב, זה כ"כ מטורף,אידיוטי,צמחיק,מבוים שאתה לא יודע מה לעשות עם עצמך.. להקת החודש:מקפליי!! פאראמור, גוד שארלוט, דרי דייס גרייס (הסולן נולד ביומולדת שלי!) מאכל החודש:שוקולד!! אכלתי כ"כ הרבה החודש... אני בשוק איך לא עליתי 50 קילו, עליתי רק 20.. חח סתם.. משקה החודש:"דיאט קוקה-קולה למון... אוי יס איטס גוד.. איי פיל איי שוד איי נו יו ווד.." ולסיכום-איך היה החודש?חרא , נפלא מתסכל ומעודד... למה אתם מצפים בחודש הבא?שלא יעצבנו אותי יותר מדי... ושאני אלמד לגזור לעצמי את השיער יפה.. ממש מצטערת על החפירה...פשוט לא יכולתי להחזיק את זה יותר...

McSon of Busted

New member
פיו.../images/Emo178.gif

שם: אור תאריך לידה: 7.4.90 גיל: 17 וחצי מיקום בארץ: צורן מסנ\אייסי: מסרים
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: Too Close For Comfort נכון לכל החיים. שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: אממ.. We Apologize For Nothing- Fightstar כרגע...בעצם כל האלבום. מסר לאומה: שיט. באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: באסטדורק, סימפל פלאן . תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: קטנים וחמודים. ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: לירון לירן מתן טל הבנאדם שקילקל לכם את החודש: הוא התחדשות החודש: צבע[ים] בשיער, משקפי שמש, כובע, דיסק. בילוי החודש: תלאביב אתמול. סרט החודש: אין. סדרת החודש: אין. להקת החודש: מקפליי, פייטסטאר, סאם 41, טוקיו הוטל, AAR, BLG מאכל החודש: אה. משקה החודש: מים תפוח ולסיכום-איך היה החודש? פיכ. למה אתם מצפים בחודש הבא? ממ..הוא, פולין, אולי פירס, שילך טוב.

Dirty wings2

New member
דני יצא מוזר פה ../images/Emo12.gif

כמו קוף O: לא מתאים לו תספורת כזאת :S דאגי והארי יצאו כוסונים!

ADI jons

New member
הוא יצא מוזר כיי...

הוא עשה סגר ת'עניים ... והוציא את השיניים וזה עשה לו פרצוף של מוגבל חמדמדד

שוליטה

New member
עונה :)

שם: עלמה תאריך לידה:1.3.94 גיל: 13 וחצי מיקום בארץ: רעות מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: THNL שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: the kill מסר לאומה: לא יודעת... באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: אף אחד.. זה היחיד תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:מהממים
ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: דני דאגי טום והארי (שתמיד מצילים את המצב הנשפי המעורער שלי P:) הבנאדם שקילקל לכם את החודש: האח ה-@#%@$%^ שלי התחדשות החודש: שמלה וג'ינס עכשיו אני לא חסרת ג'ינס!!!! בילוי החודש: עזריאלי ומקס ברנר!!! סרט החודש: לא סוכרת איזה סרטים ראיתי :O סדרת החודש: שנות ה-70 (סופסוף שמו עונה 3 בוי או די!!!) להקת החודש:מקפליי מאכל החודש: שוקולד משקה החודש: מים (?) ולסיכום-איך היה החודש? אחלה בחלה למה אתם מצפים בחודש הבא? לדברים

N e r d y

New member
../images/Emo176.gif

שם:טל
תאריך לידה: 24.12.90
מיקום בארץ: ישוב נידח במרכז..
מסנ\אייסי: מסרמסרמסר
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: TCFC
יווו איזה שירמושלם!
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: ווואוו זה קשה יש מלאא כל השירים של באסטד אבל אמממ AM נראלי
מסר לאומה: אל תלכו עם נעליים בלי גרביים
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: באסטדורק, מגרש ביתי, אוסי..
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: וואי יש לי ממש הרבה תמונות ברגע זה על המחשב (חחח אור יש לי 200 עכשיו) אז אני סתם יבחר... [כמה נכון לעכשיו]
ולסיכום החודש: אמ ?
הבנאדם שעשה לכם את החודש: גבי, רון, מור, רושי
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אמא, אבא
התחדשות החודש: חעחע צבע בשיער, סיכות עצומות, ופצ' של דגל אנגליה =]]]]]]]]]
בילוי החודש: אתמול ת"א
סרט החודש: שודדי הקאריבים 3
סדרת החודש: אמריקה אור באסטד
(חעחע הפרקים שיש לי לפחות במחשב
), האוס, אוסי
להקת החודש: Busted
, son of dork
, mcfly
אופקורס
מאכל החודש: אמממ אוכל זה תמיד טוב, לא משנה מה!
משקה החודש: מיץ תפוחים יאממיי |אבטיחו לסיכום-איך היה החודש? יכל להיות יותר טוב
למה אתם מצפים בחודש הבא? שיהיה נורמלי? וול וול

N e r d y

New member
אעע טיפשה שכמותי ../images/Emo152.gif

3AM***** (בשיר) " חח אור יש לי 2000*** עכשיו"

McSon of Busted

New member
את באמת טיפשה../images/Emo11.gif

חחחחחחחחח איזה מצחיק היה היום עם חן הזאת!!!!!! DDDD:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifעונה../images/Emo168.gif

שם:מור תאריך לידה:227.93 גיל:14 מיקום בארץ:אזור((חור ליד חולון)) מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:Babys Coming Back שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Deck The Halls מסר לאומה:אני שרופה על בונג'
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:בון ג'ובי,קומונת פפרצי
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: טל אופיר איה דודים שלי הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אחים שלי
התחדשות החודש:דיסק של בונג'
,סיכה של מאטליקה בילוי החודש:אתמול המפגש,בעזריאלי ובסנטר,וכמובן בים המלח
סרט החודש:"סדרה של צרות" "אראגון" "הארי פוטר ואבן החמכמים" סדרת החודש:"זואי 101" "קייל XY"((הסדרה הכי בעולם)) "דרייק וגו'ש" "פטיטו" להקת החודש:בונג'
גאנס נ' רוסז
מקפליי
מאכל החודש:מלווח משקה החודש:מים קרים
ולסיכום-איך היה החודש?סבבה למה אתם מצפים בחודש הבא:אממ,לקנות עוד דיסק ובגדים,ושלא יהיה מבחנים ואולי איזה שביטה
אה ומיקי איזה תמונה מדהימה שמת

Dirty wings2

New member
פטיטו../images/Emo6.gif

חחח ראיתי פרק אחד,יש שם חתיכים ספרדים כאלה מושים

למעלה