התפקדות חודש אוקטובר

m o r 1 0 2

New member
XDD אני מתה עליו../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

טוב אני מחליפה ל-
הוא הכי חמודדדד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif האמ.

שם:
אלכס.
תאריך לידה:
07.08.90.
מיקום בארץ:
בת-ים.
מסנ\אייסי:
---
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:
THNL.
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:
דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו.
מסר לאומה:
---
באיזה פורומים את עוד נמצאת?:
---
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
ולסיכום החודש:
הבנאדם שעשה לכם את החודש:
---
הבנאדם שקילקל לכם את החודש:
אמא.
התחדשות החודש:
בנדנה גולגולות. 2 צמידים. נעליים. בגדים. מחליק חדש.
בילוי החודש:
יומולדת לחברה.
סרט החודש:
הדייט שתקע אותי.
סדרת החודש:
סטודנט חופשי. ורוניקה מארס 3.
להקת החודש:
מק. ילוקארד.
מאכל החודש:
פתיתים ><". המעדן של דנונה עם הפצפוי שוקולד בצד..
משקה החודש:
וודקה? נמ, בירה ובריזר.
ולסיכום-איך היה החודש?
למה אתם מצפים בחודש הבא?
ימי הולדת לחברות. חרשנות בביו'
.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפתיתים../images/Emo47.gif

לקס אני מסמפטת אותך מאוד

The Psycho Girl

New member
ניסיון רביעי

אני מקווה שהפעם זה יעבוד שם: אורלי תאריך לידה: 20.8 גיל: 17 מיקום בארץ: אשדוד מסנ\אייסי:eek:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: the heart never lies שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: fightstar -floods - שיר מדהים ! מסר לאומה: אני לרצות לישון ! באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: שמיניסטים - טוב בערך תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: ---- [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: בת דודה שלי
היא באה בראש השנה וגילינו שאנחנו ממש דומות לפחות אני יודעת איך אני אראה בעוד 10 שנים ( רמז ממש יפה XDD) הבנאדם שקילקל לכם את החודש: כל המורים התחדשות החודש: בגדייייים מלא מלא בגדים ומחשב חדש וחדיש בילוי החודש: מועדונים ץ ומסיבה אחד שהשתכרתי בה ועשיתי דברים שאני מתחרטת עליהם
סרט החודש: מעודדות צמודות 3 סדרת החודש: האוס ! להקת החודש:fightstar - busted- son of dork - mcfly מאכל החודש:סטייייק משקה החודש: וודקה עם נסטי - זה אדיר ביותר ולסיכום-איך היה החודש?חביב ביותר למה אתם מצפים בחודש הבא? המון המון לחץ בבצפר

Me../images/Emo23.gif

love u שם: דניאלה תאריך לידה: 18.4.94 גיל: 13 וחצי מיקום בארץ: ת"א מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: five colors in her head יותר בכיוון של נוסטלגיה XD שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: theres a good reason these tabels are numberd, huny you just [של פאניק.. איזה ארוך O:] מסר לאומה: שתו מים.. מה אני אגיד ;] באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: רק במקפליי.. די משגעים אותי פה, מספיק לי אחד
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: נמנמ שקסעות
[כמה נכון לעכשיו] XD ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: הרבה אנשים! O: אמ.. טל הדודה
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: לא היה כזה ניראה לי
התחדשות החודש: הארון שלי.. בערך בילוי החודש: מפגשש הבילוי הכי מדהים
סרט החודש: אמ.. היירספריי?
סדרת החודש: לא רואה טלוויזיה XD להקת החודש: מקפליי+פאניק אט דה דיסקו+לובקס מאכל החודש: סושי [וטפ] משקה החודש: קולה D: ולסיכום-איך היה החודש? נחמד ביותר ^^ למה אתם מצפים בחודש הבא? לאדעת. לכל מני אטרקציות D: [וטפ?!]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני חולה על התמונה הזאת../images/Emo99.gif

היא הייתה הרקע שלי איזה חודשיים

Charley XD

New member
אני אני אני אני !!!!!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

שם: אורטל תאריך לידה: 9.10.92 גיל: 15 עוד שבוע ויום ^^ מיקום בארץ: מרכז מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: אמממ קשה .. יש 2 שהם תמיד תמיד אז ... Transylvania ו Too Close For Comfort שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Blink 182 - The Rock Show ו Violence נדבקתי חזקקקק מסר לאומה: ~~~ באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: XX תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: דייי הוא כזה מדהים פה .....
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: אוו נייס בתור חודש ראשון ללימודים
הבנאדם שעשה לכם את החודש: החברות שלי .. ובעיקר התמיכה שלהן !! הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אמממ נטע ! XD לא שמישהו יבין .. התחדשות החודש: אהבתי החדשה (יחסית) והשווה Blink 182 בילוי החודש: באולינג XDDDDDDD סרט החודש: מבול של צרות המגן ועוד כמה חמודים ... סדרת החודש: סקינסססססס !!
להקת החודש: Blink 182 ומקפלי ....
מאכל החודש: פסטה עם חול XDD (טיול) משקה החודש: מים ולסיכום-איך היה החודש? אווווו חמוד למה אתם מצפים בחודש הבא? יומולדת !! חודש נעים (?) אוו ומיקי אהבתי את התמונה את עשית ??

Shir Girl XD

New member
חח חודש בלינק למכורות חח נייס

את לא יודעת איזה קטע מצחיק כשאני כתבתי אז התלבטתי עם לכתוב במאכל פסטה או גלידה ובסוף כתבתי גלידה אבל אורטל נראה לי יש בינינו טלפתיה מסויימת (מוו אה אה) ואיזה כייף הצלחתי לגרום לך לאהוב סקינס לראות את כל הפרקים ולראות את זה בלי תרגום ועוד במחשב מאמי לאב יו
עוד שבוע יומולדת 9.10

Charley XD

New member
XDD אכן עוד שבוע יומולדת

זה כזה חמוד סקינס !! והבעיה שלי זה לקרוא באנגלית אבל שמדברים איתי אני מבינה הכל אז ממש לא שינה לי כלום !! וברור שיש טלפתיה קצת ? XDD גלידה !!!!!!!!!!!! אמממ לאב יו

למעלה