התפקדות חודש אוקטובר

Dirty wings2

New member
מורי../images/Emo24.gif

למה את תקבלי מכות?
מי שיגנוב יקבל מכות,ועוד ממני!!!!$%^^&

einav0sh

New member
מתפקדת ../images/Emo6.gif

שם: עינב :] תאריך לידה: 19.6.93 גיל:14.3 מיקום בארץ:ראשון לציון מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: THNL
חורשת חופשי עליו... מסר לאומה: שתהיה לכולם שנה טובה
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: XDD זה הכי נכון לעכשיו שיש ליי XDD לא הספקתי ממש להוריד תמונות שנכונות לחודשים האחרונים ~הייתי בלונדון~
ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: בת דודה שלי קורעת אותיי כל פעם מחדש
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: לא היה ושלא יהיה כזה!! בילוי החודש:לונדוןלונדוןלונדון
סרט החודש:לא ממש ראיתי סדרת החודש:גם לא ממש ראיתי
להקת החודש:מקפליי!! מאכל החודש:ציפס
משקה החודש: מים XD ולסיכום-איך היה החודש? ממש ממש כיףף נהנתי מכלל רגע
למה אתם מצפים בחודש הבא? שלא יהיה מבחניםםם

einav0sh

New member
היה כיף מאודד

כל כךך כיףף שקרר שםם וכיף בכלל לשמוע את האנשים שם מדברים עם המבטא הזה שאניי מתהה עליווו
קיצר היה כיף מאוד מאוד

m o r 1 0 2

New member
עינבו'ש../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מאמי
איזה כיף שחזרת
אני רוצה פרטים מיד

talosh1234

New member
אניי ../images/Emo3.gif

שם:טל תאריך לידה:14.7.94 גיל:13 מיקום בארץ:שוהם :] מסנ\אייסי:267062084 , [email protected] - תוסיפווווווווווווווווווווווווווווווווווו !!!11 שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:ממ.. כולם :] שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:eek:nly hope - נראלי שכותבים ככה ... מסיפור אהבה בלתי נשכח מסר לאומה:פינת עישון במיסעדה זה כמו פינת השתנה בבריכה :/ באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:זהזהזהזהזה תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:אין לי כוח להשים [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:ממממממממ........................... לא זוכרת הבנאדם שקילקל לכם את החודש:מממממממממ........ גם לא זוכרת .. אני בסטלה התחדשות החודש:הרבה בילוי החודש:טוקיו הוטללללללללללללללללללללללללללללללל - בעתיד :] סרט החודש:school of rock וטניישס די סדרת החודש:עקרות בית נואשות להקת החודש:טניישס די ומקפליי מאכל החודש:קובה .. נאמ משקה החודש:מים . .. ולסיכום-איך היה החודש? אחלה למה אתם מצפים בחודש הבא?לימודים :[

DoLi it is Me

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif שפוחה מעייפות =\

שם:אחת שחזרה עכשיו מחגיגות היין בראאשון תאריך לידה:ומתההה מעייפוותת גיל:-_- מיקום בארץ:איפשהו בעזה מסנ\אייסי:275780309 [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:כולם -_- שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:אני עייפפפהה!!! מסר לאומה:אל תתנו לאנשים להוריד אותכם מהגדר באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: אוונס ונינט תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:לא יודעת הבנאדם שקילקל לכם את החודש: גם לא יודעת -_- התחדשות החודש:נמ.. לא יודעת : בילוי החודש: היו הרבה בעיקר שיצאנו כולם בערב כמעט כול היום : סרט החודש: החופשה סדרת החודש:לא יודעת -_- להקת החודש:לאאאא יודעעעתתתת אוף אני מעווצצבבנננתת מאכל החודש: -_- משקה החודש:מים ולסיכום-איך היה החודש? עבר מהר למה אתם מצפים בחודש הבא?לא יודעת -_-

Yu vi

New member
וואי היית בחגיגות היין?!../images/Emo85.gif

שומעים אתזה עד הבית שלי XD ~אני גרה קרוב לשם
~

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif גמני גרה קרוב

ואי כה איזה מוזיקה חזקה היתה >< זה ימשך גם היום אבל היום אני כבר לא יהיה ...

Yu vi

New member
0=../images/Emo85.gif

חחחחחח פתאום נגלה שאנחנו גרות 5 דקות אחת מהשנייה XD ישמצב את מוסיפה אותי למסן..?
[email protected]

זה כבר לא חג היין.. שינו לזה ת'שם לפסטיבל

ראשון לציון והזמר העברי (או משהו כזה) ואין יותר יין.. בקיצור - הרסו!

Yu vi

New member
כן אבל..../images/Emo85.gif

אנשים עדיין ממשיכים לקרוא לזה חג היין :] כמו ששינו תשם של קניון רוטשילד [למי שמכירהXD] לG רוטשילד ובאמת חשבו שאנשים יתחילו לקרוא לזה ככה XD

נכון. רק אמרתי שלא קוראים לזה יותר ככה.

כששינו את זה לג'י רוטשילד אמרתי לאמא שלי ולחברות שלי "למה נראה להם שנקרא לזה ככה? מה הם בסדר?" בקיצור, הורסים לנו את ראשון הקטנה (יא רייט, קטנה משהו) לאט לאט אבל בטוח...

למעלה