שאלונים

JULI4561

New member
עקב פניות רבות החלטתי לעשות ...

ש=א=ל=ו=ן
שאלון קצת הזוי , שמחובר מהרבה שאלונים הזויים שמצאתי ברחבי תפוז
היה קשה אבל המשימה בוצעה בהצלחה
תהנו ותזרמו עם השאלות
1. האם שמך מתחיל באות א'
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו
5. פעם רצת 1000 מטר
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ
8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה
9. היכן תרצה לגור כשתגדל
10. מהו הסרט האחרון שראית
11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים
13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך
14. באיזה שמפו אתה חופף
15. נכון שהפורום שולט
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר
17. בשר- בעד או נגד
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש
21. שיר ערש אהוב: 22. סוג כלב אהוב: 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה
24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון
27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה
28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך
29. איזה בשר אכלת לאחרונה
30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי
]
31. מתי דיממת לאחרונה
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין
40 מקום מגורים: 41. גיל בספרות רומיות: 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל
44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא
45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)
47. מהו המאפה האהוב עליך
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית
50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם
53. מהו הבילוי המועדף עליך
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור
זהווו... ומי שלא אוהב שאלונים שאלה שיגיד לי אני אשים שאלון אחר
תהנו

ש..שא..שאל...שאלו...שאלון!

יאי! לקוח מפורום יס סטארס.. שם: גיל: מה עשיתם ביום העצמאות? מה אתם מתכננים לשבועות? ולחופש הגדול? כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? מה הסרט האחרון שראיתם? השיר אחרון ששמעתם: החלום האחרון שחלמתם: הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: המשקה האחרון ששתיתם: הדבר האחרון שכתבתם: הסדרה האחרונה שראיתם: המסיבה האחרונה שהייתם בה: הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: הדבר הכי מפדח שקרה לכם: הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: המורה הכי מטומטמת שלכם: החבר/ה הכי טובה שלכם: זה או זה? שוקו או קפה? שוקולד לבן או חום? לחם או חלה? תות או דובדבן? חיבוק או נשיקה? ידיד או חבר (חחח)? מסנג'ר או אייסי? להתכתב או לדבר בטלפון? טיול בצפר או עם המשפחה? ערסים או חננות? עבודה או מבחן? מורה-זכר או נקבה? חתול או כלב? צרפתית או ספרדית? מחשב או טלויזיה?

SummerNightCity

New member
כפרעליך! ../images/Emo99.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? השיניים שמאחורה למטה, נראלי. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? דה. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? מיס המן? 5. פעם רצת 1000 מטר? יש מצב. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? חודשיים? 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 6,5,4,3,2,1. תבחרו. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? גם איפשהו במרכז. 10. מהו הסרט האחרון שראית? גריז. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? פעם פעמיים בחודש. 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך? האומה בושי. 14. באיזה שמפו אתה חופף? הרבל אנסנס. 15. נכון שהפורום שולט? מה נראלכם?!
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אף פעם. 17. בשר- בעד או נגד? לא ממש אכפת לי, זה לא טעים. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אתמול, למרות שטכנית זה היה אמור להיות היום. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 200 ומשהו. 21. שיר ערש אהוב: אתם לא רציניים. 22. סוג כלב אהוב: אין. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בגיל 12. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין, ואם כבר, אז לי.
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? אולי. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חחח זה קורה לפחות פעם בשבוע. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? רגע, נפעיל את המדייה פלייר. מסתבר ששון פול וסשה. 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? חחחחחחחחחחחח!
30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי] ברור ג'ולי! 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני כמה ימים. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לא זוכרת. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? אלף ומשהו. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו. בפעם אחרת. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? עכשיו? 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: Gutta Turn It Up Cause I Don't Like It Like It Low. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? עזבו אותי מנושאים כאלו. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בריטני לרשות ממשלת ספרד?
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא. 40 מקום מגורים: מרכזי ביותר. 41. גיל בספרות רומיות: לא יודעת לעשות ספרות רומיות. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שלוש\ארבע שנים.
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? למי יש כח לחשב. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 102 נראלי. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? קצת. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)? אבסלוט. 47. מהו המאפה האהוב עליך? בורקס בולגרי. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לפעמים. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? :\ 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. http://img2.tapuz.co.il/forums/77063090.jpg 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? תודה לאל שלא. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא זה ולא זה. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? מועדון. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אין לי כח. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא, אני מאלו ששואלים.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

שם:
גיל:13 מה עשיתם ביום העצמאות? הלכתי להופעות מה אתם מתכננים לשבועות? אולי אני אעבוד בקיאקים ולחופש הגדול? גם
וגם לבריכה כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? 7-10 נראה לי כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? לא ממש הרבה,אבל כשאני עושה גרפיקה אז שעותת אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט?
מה הסרט האחרון שראיתם? סטרסקי והאץ'(ב-
השיר אחרון ששמעתם: ne-yo - so sick החלום האחרון שחלמתם: לא זוכרת
הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: אבא שלי הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: חברה שלי המשקה האחרון ששתיתם: מים הדבר האחרון שכתבתם: ביומן הסדרה האחרונה שראיתם: דה!דה!דה! ביס אנימה המסיבה האחרונה שהייתם בה: מסיבת סיום
הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: חברתי הדבר הכי מפדח שקרה לכם: במסיבת סיום סיפור ארוך הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: לא יודעת
המורה הכי מטומטמת שלכם: המורה להיסטוריה ולחשבון הן פשוט לא יודעות להשתיק ילדיםם! החבר/ה הכי טובה שלכם: ל' זה או זה? שוקו או קפה?
שוקולד לבן או חום? חום לחם או חלה? חלה תות או דובדבן? דובדבן חיבוק או נשיקה? נשיקה
ידיד או חבר (חחח)? חבר
מסנג'ר או אייסי? שניהם להתכתב או לדבר בטלפון? גם וגם טיול בצפר או עם המשפחה? בצפר ערסים או חננות? אף אחד מהם עבודה או מבחן? עבודה מורה-זכר או נקבה? נקבה חתול או כלב? כלב
צרפתית או ספרדית? צרפתית מחשב או טלויזיה? גם וגם

התגעגעתי לשאלונים ../images/Emo3.gif

שם: אפרת
מה עשיתם ביום העצמאות? מסיבה מטורפת בכיתת טירונות בבסיס...
מה אתם מתכננים לשבועות? שבת בבסיס
הלוואי ולא יטחנו אותנו בשמירות
ולחופש הגדול? פפפ... עד החופש הגדול יש עוד מלא זמן
כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? מממ... שבוע הבא יש לי 4 מבחנים, ובקורס אינלי מושג
כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? שואף ל 0
אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? כבר לא
מה הסרט האחרון שראיתם? ג'ונגל סיטי
השיר אחרון ששמעתם: משו בגלגל"צ
החלום האחרון שחלמתם: שהיינו במטווח וחברה שלי נרדמה
הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: אמא שלי
הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: אחותי
המשקה האחרון ששתיתם: שוקו
הדבר האחרון שכתבתם: שוקו
הסדרה האחרונה שראיתם: חברים
המסיבה האחרונה שהייתם בה: המסיבת גיוס שלי [?]
הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: לוידעת
הדבר הכי מפדח שקרה לכם: לוידעת
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: אתמול חברה שלי נפלה אחורה עם התיק העצום שלה
המורה הכי מטומטמת שלכם: חחח היו המון
החבר/ה הכי טובה שלכם: אין
זה או זה?
שוקו או קפה? שוקו
שוקולד לבן או חום? חום
לחם או חלה? חלה
תות או דובדבן? דובדבן
חיבוק או נשיקה? חיבוק
ידיד או חבר (חחח)?
מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר
להתכתב או לדבר בטלפון? לדבר בטלפון
טיול בצפר או עם המשפחה? טיול בבסיס
ערסים או חננות? לא זה ולא זה
עבודה או מבחן? מבחן
מורה-זכר או נקבה? נקבה
חתול או כלב? כלב
צרפתית או ספרדית? ספרדית
מחשב או טלויזיה? מחשב

SummerNightCity

New member
../images/Emo27.gif

שם: מה שבאלכם. גיל: 17. מה עשיתם ביום העצמאות? עזבו, הייתי צריכה להיות בכמה מקומות, אבל נרדמתי.
מה אתם מתכננים לשבועות? למה מה מיוחד בשבועות? ולחופש הגדול? אני באמת צריכה להתחיל לתכנן.
למרות שכבר גיבשתי משהו שחודש אני אעבוד וחודש אני אבלה. כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? לא יודעת, אבל יש לי 4 בגרויות. כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? מספיק זמן.
אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? לא. מה הסרט האחרון שראיתם? רציתי לראות היומן אני חושבת. אבל לא יצא. :( השיר אחרון ששמעתם: נראלי ש Hot In Here של נלי. החלום האחרון שחלמתם: לא זוכרת. הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: בנתיים [היום] עם אף אחד. הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: אחותי ואמא. המשקה האחרון ששתיתם: קפה.
הדבר האחרון שכתבתם: זה? הסדרה האחרונה שראיתם: אולי זה היה חברים. המסיבה האחרונה שהייתם בה: שקט. היא תהיה ביום חמישי.
הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: אין מצב שיהיו לי סודות. הדבר הכי מפדח שקרה לכם: לא יודעת. הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: יש המון. המורה הכי מטומטמת שלכם: זאתי למתמטיקה. החבר/ה הכי טובה שלכם: יש כמה. זה או זה? שוקו או קפה? קפה.
שוקולד לבן או חום? מריר. לחם או חלה? ג'בטה. תות או דובדבן? תות. חיבוק או נשיקה? שניהם. ידיד או חבר (חחח)? שניהם. מסנג'ר או אייסי? רבתי עם שניהם. להתכתב או לדבר בטלפון? טלפון. טיול בצפר או עם המשפחה? בי"ס. ערסים או חננות? חחחחח ערסים. עבודה או מבחן? עבודה. מורה-זכר או נקבה? לא קריטי. חתול או כלב? כלב. צרפתית או ספרדית? נגיד שספרדית? מחשב או טלויזיה? שניהם.

Sahar 11

New member
../images/Emo192.gif

שם: אתם צריכים לדעת כבר גיל: 17 מה עשיתם ביום העצמאות? עזבו, סתם אכזבה החג הזה מה אתם מתכננים לשבועות? לאכול הרבה עוגות גבינה
ולחופש הגדול? לא יודעת, אולי אילת
כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? כבר לא סופרת מרוב שהרבה כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? לא יודעת אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? לא מה הסרט האחרון שראיתם? לא ראיתי שום סרט מאז גריז השיר אחרון ששמעתם: אממ הייתי במסיבה והאחרון היה טראנס החלום האחרון שחלמתם: לא זוכרת הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: חברה שנסעתי איתה במונית הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: אותה חברה
המשקה האחרון ששתיתם: נס קפה הדבר האחרון שכתבתם: נס קפה הסדרה האחרונה שראיתם: חברים המסיבה האחרונה שהייתם בה: אתמול
הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: לחברה הכי טובה הדבר הכי מפדח שקרה לכם: הו יש הרבה לא זוכרת עכשיו
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: כנ"ל המורה הכי מטומטמת שלכם: כמעט הרוב החבר/ה הכי טובה שלכם: מה יעזור השם?
זה או זה? שוקו או קפה? קפה שוקולד לבן או חום? לבן לחם או חלה? לחם תות או דובדבן? דובדבן חיבוק או נשיקה? גם וגם ידיד או חבר (חחח)? כנ"ל מסנג'ר או אייסי? אייסי להתכתב או לדבר בטלפון? לדבר בטלפון טיול בצפר או עם המשפחה? בי"ס ערסים או חננות? חננות עבודה או מבחן? עבודה מורה-זכר או נקבה? זכר חתול או כלב? כלב צרפתית או ספרדית? צרפתית מחשב או טלויזיה? טלויזיה החלק האחרון ממש היה מוכר לי

נקודונת

New member
אני כל כך מכורה. ../images/Emo166.gif../images/Emo164.gif../images/Emo197.gif

שם: שיר
מה עשיתם ביום העצמאות? ביום העצמאות עצמו? הייתי במנגל צמחוני (כן, קראתם נכון - מנגל צמחוני) אצל מאיצ'ו.
מה אתם מתכננים לשבועות? אמ.. שומדבר עדיין.
ולחופש הגדול? כנ"ל.
כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? ארבעה - מחר באנגלית, יום שישי הבא במתמטיקה, יום שני הבא בערבית ויום רביעי הבא בלשון.
כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? האמת, לא כל כך הרבה. אם אין לי עבודה או משהו - מקסימום שעה.
אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? לא, המחשב שלי לא יעמוד בעומס.
מה הסרט האחרון שראיתם? סרט תעמולה של היטלר בשיעור היסטוריה
השיר אחרון ששמעתם: "black bird" - של הביטלס
החלום האחרון שחלמתם: חלמתי אתמול בלילה משהו עם איילת, מלפפונים והמבחן באנגלית.
הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: מאמא.
הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: אבא.
המשקה האחרון ששתיתם: מים.
הדבר האחרון שכתבתם: שיעורים בגיאומטריה.
הסדרה האחרונה שראיתם: אמ.. סיינפלד, אתמול בערב.
המסיבה האחרונה שהייתם בה: יום העצמאות?
הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: איילת
הדבר הכי מפדח שקרה לכם: אי פעם? הו, לא יודעת..
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: יש הרבה, אבל הפעם אני אחלוק אחד: בתחילת השנה, הכריחו אותנו לקרוא למורים המורָה/המורֵה או הגברת/ האדון... אז שאלתי את המורה שלי לביולוגיה, ששמו שלמה לימון, אם מותר לי לקרוא לו "אדון לימון". והוא הסכים.
(כה מבדר).
המורה הכי מטומטמת שלכם: המממ... או האדון לימון מהשאלה הקודמת, שבמחבנים שלו אני ועידן מדברים חופשי, או המורה לספרות הפרחה שלנו או.. המחנכת.
החבר/ה הכי טובה שלכם: איילת, כמובן. זה או זה? זה.
שוקו או קפה? קשה לבחור. גם וגם.
שוקולד לבן או חום? מריר!
לחם או חלה? גם וגם.
תות או דובדבן? תות!!!
חיבוק או נשיקה? חיבוק
ידיד או חבר (חחח)? גם וגם
מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר
להתכתב או לדבר בטלפון? לדבר פנים מול פנים
טיול בצפר או עם המשפחה? גם וגם
ערסים או חננות? חננות, ברור.
עבודה או מבחן? עבודה
מורה-זכר או נקבה? מה זה משנה?
חתול או כלב? כלב
צרפתית או ספרדית? צרפתית
מחשב או טלויזיה? לא משנה.

randu

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם:
מה אתם מתכננים לשבועות? מים,ביצים,בלאגנים. ולחופש הגדול? לישון.
כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? עוד אולי 10.
כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? 3 בערך. אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט?
מה הסרט האחרון שראיתם? עניתי אצל ג'ולי. השיר אחרון ששמעתם:אנחלה
החלום האחרון שחלמתם: שאנתוני התחיל לשיר
והוא לא הצליח להגיע לטונים [
] שאליהם הוא היה אמור להגיע... הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: דור. הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: מירי. המשקה האחרון ששתיתם: 7 אפ. הדבר האחרון שכתבתם: שאלון של ג'ולי.התשובות. הסדרה האחרונה שראיתם: הממ..לא'דעע... המסיבה האחרונה שהייתם בה: מסיבה..? לא זוכר.. הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: מירי.. הדבר הכי מפדח שקרה לכם: וואלה לא זוכר. הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: הממ..בשיעור ספרות,המורה שלי קרעה אותי..
המורה הכי מטומטמת שלכם: שרה שטטפלד.
החבר/ה הכי טובה שלכם: יש הרבה... זה או זה? שוקו או קפה? שוקו
שוקולד לבן או חום? חום
לחם או חלה? חלה,מתוקה. תות או דובדבן?
חיבוק או נשיקה?
ידיד או חבר (חחח)? מה מצחיק..!? מסנג'ר או אייסי? אייסי. להתכתב או לדבר בטלפון? טלפון. טיול בצפר או עם המשפחה? בצפר. ערסים או חננות? עדיף ערסים. עבודה או מבחן? מבחן. מורה-זכר או נקבה? זכר,מעניין איך זה יהיה. חתול או כלב? כלב
צרפתית או ספרדית? צרפתית,זאאטם.
מחשב או טלויזיה? מחשב. חוסר סמיילים,אז הנה:
והקבועים:

Fergie7

New member
חצי.

זה או זה?
שוקו או קפה? תה.
שוקולד לבן או חום? לבן. לחם או חלה? חלה. תות או דובדבן?
חיבוק או נשיקה? גם וגם. ידיד או חבר (חחח)? גם וגם. [יענו לא אותו אחד.] מסנג'ר או אייסי? מסן. להתכתב או לדבר בטלפון? טלפון. טיול בצפר או עם המשפחה? בצפר. ערסים או חננות? פריקים.
עבודה או מבחן? לא זה, לא זה. מורה-זכר או נקבה?
חתול או כלב?
צרפתית או ספרדית? צרפתית. מחשב או טלויזיה? גם וגם.

SummerNightCity

New member
ואנחנו גם מתחילות לצחצח מאותו מקום.

ואנחנו משתמשות באותו שמפו, וזה לא יגמר.

Sahar 11

New member
גם אני ורוד אבל עוברת לסגול בקרוב

לא... עדיין לא, ואת?

למעלה