שאלונים

בJדJה

New member
איזה מותקקקק מהממת!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

תראו תתמונה

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo98.gif

1. האם שמך מתחיל באות א' נחשו
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים צד ימין למטה
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? הא?
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו next 5. פעם רצת 1000 מטר? ואפילו יותר [שיעור ספורט
] 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? היום 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 6 וחצי נראה לי תמיד לטיולים שנתיים. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? ארה"ב 10. מהו הסרט האחרון שראית? גריז, היה היום בצהריים
11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא טעמתי 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? אממ תדירות נמוכה חח 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך? שבריטני צעקה על קיניה במכונית
14. באיזה שמפו אתה חופף? הרבל אנסס 15. נכון שהפורום שולט? ברור
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר אף פעם 17. בשר- בעד או נגד נגד אבל עדיין אוכלת 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לא יודעת
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? אין לי ארנק, זרוק בתיק 21. שיר ערש אהוב: mockingbird [שיר ערש בשבילי
] 22. סוג כלב אהוב: לא אוהבת 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בחופש הגדול לפני שנה 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? לא רוצה שם אמצעי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מה זה? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא זוכרת שנשפך לי חלב לאחרונה 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? James Blunt - Wisemen 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? קבב 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]? מכוערת זה עוד מחמאה בשבילה 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני כמה ימים 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לא זוכרת
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? מהתערבות ? כלום
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו. אין לי משהו מעניין
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? עוד לא גיליתי
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: We have a physical thing We'll make love, but don't fall in love Let me get mine, you get yours I want your body, not your heart Let me get mine, you get yours 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? הא? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? אין לי שמץ 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? נופ 40 מקום מגורים: רחובות 41. גיל בספרות רומיות: לא יודעת 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? אילת
החופש הגדול האחרון 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אין לי כוח לקום לבדוק
44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? דיי עם המתמטיקה
45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא ראיתי אפילו, אבל חשבתי שזה באסה 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)? איזה שהו קוקטל 47. מהו המאפה האהוב עליך? מאפינס שוקולד 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לא כל כך 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לפעמים 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.? לא רוצה
51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? כן!!
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? נסחף בזרם 53. מהו הבילוי המועדף עליך? מסיבה
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אין לי כוח 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא, אני מאלה שמסתכלים לבד
תמיד את מביאה שאלונים מקוריים

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מהתחתון
בצד שמאל. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? למי אכפת
5. פעם רצת 1000 מטר? לא
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים בטח, נראה לי ממש מגניב
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? ביום הזיכרון
8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה 2 בלילה?
9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בלונדון
10. מהו הסרט האחרון שראית? הארי פוטר
היה היום בטלוויזיה
11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? אף פעם לא טעמתי
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? די נמוכה 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך? לא עולה לי 14. באיזה שמפו אתה חופף? הרבל אסנס
15. נכון שהפורום שולט? איזו שאלה
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אף פעם
17. בשר- בעד או נגד? בעד
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? אני לא כזאת רעה
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אף פעם. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? לוידעת
21. שיר ערש אהוב: נומי נומי? 22. סוג כלב אהוב: לא מתמצאת בנושא 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בסוכות 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אסתר (סבתא רבא-רבא-רבא-רבא-רבא] 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לוידעת. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? פלאטו who? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? Reel Big Fish- Beer 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? קבב 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי] היא נחמדה. כעת עם הבלונד היא לגמרי זוועתית, אבל עם החום היא עוד בסדר. 31. מתי דיממת לאחרונה? אתמול
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני הרבה זמן
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? NEXT
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו. אני רוצה במבה [
] 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? עוד לא גיליתי. 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אחר-כך 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה עזבו אותי בחייכם
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס
לא. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: ת"א 41. גיל בספרות רומיות:
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת בפסח
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 24 פחות או יותר
44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 30.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? היה ברור שהם יפסידו
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!) תירוש? 47. מהו המאפה האהוב עליך? עוגה של אמא
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מאוד
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. ואם ביום חמישי לא בא לי?
51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? כן
עליתי מאוחר לישון וממש פחדתי מהג'וק
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?
53. מהו הבילוי המועדף עליך? סטודיו 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: לא עכשיו 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור האמת היא שאני זאת ששואלת אותם

Fergie7

New member
עונה. ../images/Emo152.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא שידוע לי. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מלמעלה. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? למי אכפת? 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש.
5. פעם רצת 1000 מטר? 1200 בשיעורי ספורט.
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? דע! מי לא? חלומה של כל אישה. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? וואו...מזמן! 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? כשהייתי ממש ממש קטנה אני זוכרת שקמתי סביבות 4 לטיסה.
9. היכן תרצה לגור כשתגדל? במושב. 10. מהו הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? שונאת סירופ. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? פחח לעיתים מאוד מאוד רחוקות. 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך? ואוו אני לא זוכרת עכשיו, מהעונה הרביעית הכי הצחיק אותי הפרק באפריקה עם בריטני והאריה. 14. באיזה שמפו אתה חופף? אין לי מושג..נרראלי או דאב או הוואי. 15. נכון שהפורום שולט? ברמות.
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? never 17. בשר- בעד או נגד? בעד, אבל תמיד יש לי נקיפות מצפון.
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אף פעם, כשחושבים על זה... 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש ? סביביות 60. 21. שיר ערש אהוב:? לא יודעת. 22. סוג כלב אהוב:? שנאוצר לשלטון!
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני שנה. בגרמניה. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אוף עזבו אותי. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? ממש ממש לא. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי זה?
27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?
28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? here without you 29. איזה בשר אכלת לאחרונה אתמול, על האש. 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]? ממש מש לא, היא מדהימה! 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני כמה דק', באצבע. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? לצערי אני לא מרוויחה. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו.? מממ..אני דו מינית, לא סתם חס וחלילה, ממ..אין לי משהו לספר, בעצם יש, יום ראשון הבא אני באילת, אז תתגעגעו
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?שנה שעברה.
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:?
מ-my hump: They say I'm really sexy The boys they wanna sex me They always standin next to me Always dancin next to me 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? אה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא.
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? נשיקה רגילה. 40 מקום מגורים: מרכז. 41. גיל בספרות רומיות: איך כותבים את זה במחשב? 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת ביום ראשון הבא!!!!!
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל לא זוכרת את הת.ז. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא אין לי כוח. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? בטח, אבל לא מפתיע, הם שיחקו גרוע. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)? יין בלי קשר לקידוש. 47. מהו המאפה האהוב עליך? פיצה נחשב? 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? סקסים
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? פחחח חשבתי את המדוזה. ולא. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.? אין לי תמונה מהשנה הקרובה. 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא. בד"כ זה הפוך. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם באמצע, כלומר די מנהיגה, אבל לפעמים נסחפת. 53. מהו הבילוי המועדף עליך סרטים, באולינד, בלאגנים בפארק. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:
55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? אני תמיד שואלת.
לילה טוב.

Fergie7

New member
../images/Emo6.gif

קראתי כזה תקתשובות שלי, אני מגיעה למושב, פחח חשבתי מושב באוטו, איזה עמה אני.

Sahar 11

New member
הולכת לאילת עוד שבוע? ../images/Emo2.gif

כיף לך! לאיזה מלון אם אפשר לשאול?

Fergie7

New member
מלון שולט ../images/Emo47.gif

הייתי בו כבר, אני פשוט מתה על הרכות שלהן.

למעלה