שאלונים

נקודונת

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo213.gif../images/Emo86.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מהצד האחורי הימני. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? ברור. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש? 5. פעם רצת 1000 מטר? לצערי, כן. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? בוודאי! 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לא מזמן.. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? שתיים בלילה.. (לטיסה) 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? פיליסור, שוויץ
10. מהו הסרט האחרון שראית? מלא זמן לא ראיתי סרט... 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא ממש. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? בתדירות בינונית. 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך? כולם
14. באיזה שמפו אתה חופף? הד-אנד-שולדרס (קשקשים, רבותיי, קשקשים...
) 15. נכון שהפורום שולט? בהחלט
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אף פעם..
17. בשר- בעד או נגד? נגד!!!
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? שנה שעברה? 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 55 שקלים 21. שיר ערש אהוב: השיר הזה של שלום חנוך. לא זוכרת ת'שם. 22. סוג כלב אהוב: מעורב. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בקיץ האחרון. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין לי שם אמצעי. משהו כמו "חיבוקי" יכול להיות נחמד. שיר "חיבוקי" ******. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? הו, כן... 121.. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי זה? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? האמת שאתמול נשפך לי חלב, אבל לא הזלתי דמעה. למרות שערכתי הלוויה והכל. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? לא מנוגן. אבל יש רדיו, ושומעים "הללויה" (לא בעברית, באנגלית..) 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? אהמ, אני צמחונית
30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]? בוודאי. 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני יומיים. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? בגיל חמש? 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 100 ש"ח על בייביסיטר. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו: אני שרה אופרה בזמני החופשי, מרצוני החופשי. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב"Cos EMEC" במחשבון? אפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?!
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: יש הרבה. קשה לבחור. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? נמנעת. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא.. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא. 40 מקום מגורים: גבעתיים. 41. גיל בספרות רומיות: איך כותבים 14? 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? בחנוכה. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אני לא יודעת את מספר תעודת הזהות שלי בע"פ... 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 255 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא ממש. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)? בירה.
(או יה, אני כל כך הראדקור..)(NOT) 47. מהו המאפה האהוב עליך? קוראסון
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מאוד! אררג, סקסיים! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. טוב, שיהיה (קבלו תמונה מהממת של הרגליים שלי. הא הא) 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא... 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? באמצע כזה. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? אמ.. כל מקום שאני נמצאת בו עם אנשים שכייף להיות איתם. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 2.5 סנטימטרים. והנה עוד משהו שיגרום לכם לפעור את פיותיכם - הקו הזה ביד, הקן שלי ישר לגמרי. לא מתעקל, לא עולה ולא יורד - ישר לאורך כל היד. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? הו, כן.

באלי ../images/Emo9.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'
אכן
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים
משתנה... 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש
חחח כן 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו
זרש 5. פעם רצת 1000 מטר
אכן 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים
לא חושבת 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ
יום שלישי 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה
היום, ברבע לארבע 9. היכן תרצה לגור כשתגדל
איזור המרכז 10. מהו הסרט האחרון שראית
ג'ונגל סיטי 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים
לא 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים
חחח משתנה... 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך
היו הרבה 14. באיזה שמפו אתה חופף
קרמה
15. נכון שהפורום שולט
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר
וואי מזמן... 17. בשר- בעד או נגד
נגד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף
לא 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה
ביולי נדמה לי 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש
73 ש"ח 21. שיר ערש אהוב: "לילה טוב מחלקה 1" "לילה טוב המפקדת!" חחח
22. סוג כלב אהוב: לברדור 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה
סוכות 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה
אין, ואני לא רוצה 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120
אכן 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון
לא 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה
חחח לפני המון זמן 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך
אף שיר 29. איזה בשר אכלת לאחרונה
טבעול
30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]
כן... 31. מתי דיממת לאחרונה
כל ה 10 ימים האחרונים
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה
מזמן 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת
לוידעת 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו
זה חסוי
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון
אי שם בכיתה י' 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אינלי כוח 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה
WTF?! 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס
בלתי מסווג
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין
לא 40 מקום מגורים: אי שם באמצע שומקום 41. גיל בספרות רומיות: 18 וחצי
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת
מזמן.. אבל אני נמצאת חצי שעה משם, זה נחשב? 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל
אינלי כוח לחשב 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא
חחח כנ"ל 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא
כן 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)
בירה 47. מהו המאפה האהוב עליך
הווווו הכל! 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך
חחח לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית
לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך: אני אוותר, תודה. 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון
חחח כן 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם
איפשהו באמצע 53. מהו הבילוי המועדף עליך
תלוי במצברוח 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: WTF ?! 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור
כן היה חביב

mikmikonet

New member
גמאניי רוצה לענות ../images/Emo99.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? ממ, בהתחלה אני סוגרת את השיניים כמו בחיוך ומצחצחת מלמעלה
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? למי איכפת? חווופשש!!!!!
4. מהו השם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש!
5. פעם רצת 1000 מטר? לא יודעת, אני כמעט בטוחה שכן בשיעורי ספורט.
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? למה לא?
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אני ממלאת עכשיו סודוקו
8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? אני בטוחה שקמתי מתישהו בחיי במשהו כמו 5?
9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בבית גדול שיהיה בו מה שאני ארצה.
10. מהו הסרט האחרון שראית? קראו לזה "גאולה".
11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לאאאא
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? ווווואה, תדירות ממש גבוהה
13. איזה פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך? האודישנים של עונה 4- כשהשופטים חיקו את הבנות הולכות, זה היה גדול. והיו בטח עוד בעונות אחרות.
14. באיזה שמפו אתה חופף? הד אנד שולדרס
15. נכון שהפורום שולט? דדדדדדדההה!
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? לפני הרבה זמן.
17. בשר- בעד או נגד? אין לי ממש דעה, אבל אני אוכלת.
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? חלילה.
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לא חושבת שמעולם הייתי שם.
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? אין לי כוח לבדוק, אבל משהו כמו 150 ועוד כמה וכמה מטבעות
21. שיר ערש אהוב: "נומי נומי ילדתי"! (?)
22. סוג כלב אהוב: לא יודעת, החמודים האלה עם הרבה פרווה שבא לך לנשק אותם.
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? אף פעם לא הייתי
24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? מלודי
הלוואי. זה דווקא די מתאים לי.
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? אני חושבת שכן.
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? :-*
27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? שפכתי היום חלב לכיור וחשתי ייסורי מצפון קשים.
28. איזה שיר מתנגן כרגע במחשב שלך? גלגל"צ- "היא לא דומה".
29. איזה בשר אכלת לאחרונה? מנגל של יום העצמאות!
30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי] אני חושבת שהמהפך שעשו לה אכן מזעזע אך היא במראה הטבעי לא מכוערת כלל, אם כי לא הדוגמנית האולטימטיבית...
31. מתי דיממת לאחרונה?
אוי השאלה הזאת הצחיקה אותי... לא זוכרת!
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני הרבה זמן.
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? אין לי מושג.
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו. פעם פספסתי טלפון מנינט בגלל שראיתי "השגריר" ומאז אני לא עוזבת את הפלאפון שלי לעולם.
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? תהרגו אותי אם גיליתי את זה בכלל. ואי אפשר בכלל!
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: יש לי הרבה שירים אהובים
סתם ניתן אחד שאני דלוקה עליו כבר הרבה זמן- "sooner or later we'll be looking back on everithing"
37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? לא מבינה nothing בדברים האלו
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? "בלתי מסווג"? טוב, יש לי בבילון
איזה כייף זה.
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? נוט
40 מקום מגורים: גן עדן
41. גיל בספרות רומיות:
| (חחחהחה! לפחות ניסיתי)
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? זה היה ממש כייף. לפני כמה חודשים.
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אין לי מושג מהו מספר תעודת הזהות שלי.
44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 50!
45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא מבינה בזה כלום גם.
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית? (לא כולל יין של קידוש!) אןי לי מושג, בטח איזה ליקר. או בירה.
47. מהו המאפה האהוב עליך? בורקס תפו"א
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? רררר!
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? כן, וזה מנהג שפיתחתי בכמה שנים האחרונות.
50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. בשמחה. שמתי אותי ואת שיר ביטון כי זו סתם תמונה שאני אוהבת ולא מצאתי שלי לבד עכשיו.
51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? וואלה, לא.
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא הכי נסחפת בזרם, אולי קצת מנהיגה אבל יותר של ילדים קטנים. הם אוהבים אותי.
53. מהו הבילוי המועדף עליך? ש-ו-פ-י-נ-ג, בחיי, גיליתי התמכרות.
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: מדדתי. ו-?
55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? רק כשיש משהו חשוב שמחכה לי
יו גו ג'ולי!

mikmikonet

New member
אויש אני מפגרת ../images/Emo6.gif

לא קראתי טוב את השאלה האחרונה. ממ אז התשובה היא לא הכי כי אף פעם אין לי שעון ואני לא ממש יודעת את השעות, אבל לפעמים יוצא לאלו שלא מכירים אותי לשאול

JULI4561

New member
יאלהה גמאני../images/Emo70.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים
צד שמאל למעלה . 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש
ברור!!!! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו
זרש [
] 5. פעם רצת 1000 מטר
בטח בבצפר תמיד מריצים אותי
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים
לא ,נראה לי קשה מידי 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ
לא זוכרת
8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה
4 ,3 נראה לי .. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל
בחיי הרווקות
ניו יורק .. או שאני אסתפק לי בת"א. 10. מהו הסרט האחרון שראית
נולדו לרוקד [יו גט סרב] 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים
כל הזמן
13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך
היו כמה שממש נשפכתי לא זכור לי אחד ספציפי 14. באיזה שמפו אתה חופף
פנטיין 15. נכון שהפורום שולט
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר
שהיתי קטנה. 17. בשר- בעד או נגד
בעד
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף
מודה באשמה 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה
לא מזמן 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש
לא זוכרת .. 21. שיר ערש אהוב: נומי נומי .. [איזה עוד שירים יש
] 22. סוג כלב אהוב: לא אוהבת כלבים. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה
24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה
אין לי .. ולא רוצה ג'ולי זה מספיק 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120
לאא ... רק איזה 100 וקצת .. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון
27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה
לא שזכור לי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך
לא מנוגן! 29. איזה בשר אכלת לאחרונה
אממ .. אתמול אכלתי שיפוד 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]
31. מתי דיממת לאחרונה
אתמול .. ירד לי דם מהשן. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה
מזמןןןןןןן 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת
600 משהו כזה . 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו.
האמת שאין לי שום דבר כרגע שאני זוכרת .. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון
כיתה ד' 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:"כי בחיים הכל עובר מטעויות למד להתגבר" 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין
40 מקום מגורים: מרכז
41. גיל בספרות רומיות:
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת
בפסחחח
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל
אין לי כוח להביא ת'ארנק של אמא כי אין לי מושג מה המס'. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא
24.5
45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא
כןן
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)
חחחחח בירה לבנה [?] 47. מהו המאפה האהוב עליך
רוגעלך
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך
לא , הם לא עושים לי את זה
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית
רק שאני אצל דתיים או במצקום קדוש או משהו כזה. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.: חבל שאיןפה תמונה שלי. 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון
לא אני ישר מועכת אותם עם איזה כפכף וצוללת במיטה. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם
אני מחשיבה את עצמי כאחת שעושה מה שבראש שלה
ולא נגררת אחרי אנשים! 53. מהו הבילוי המועדף עליך
מסיבות. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:
55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור
לא .. כי אין לי שעון

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gifקדימה למלא!!

שם:
מה שלומכם?
עשיתם משהו מעניין היום?
נחתם היום?
מתי פעם אחרונה השתמשתם במחשבון?
איזה מכשיר פלאפון יש לכם?
מתי פעם אחרונה שטתם בקיאק[אם בכלל]?
יודעים משהו על העונה החמישית?
מה אכלתם לארוחת בוקר?
מה אכלתם לארוחת צהריים?
מה אכלתם לארוחת ערב?
מה היה הסמיילי האחרון שהשתמשתם בו?
יש לכם מאומץ?,אם כן,מהו?
בולטים לכם הורידים בידיים?
בכפות רגליים?
יש מישהו שאתם מכירים והוא מכיר אתכם ושאתם אוהבים\אוהבים בו?
טסתם פעם לאנשהו?
מתחת לכמה כריות אתם ישנים?
מה הגובה שלכם?
מרוצים ממנו?
הייתם רוצים לגבוה,להשאר כמו שאתם או להיות נמוכים יותר?
המלצתם פעם למישהו על הפורום השולט שלנו
?
מה היה הקליפ האחרון שראיתם?
איזו תמונה יש לכם עכשו ב... מסנג'ר? איסיקיו? דסקטופ? בפלאפון?
ראיתם "נולד לרקוד"?
רוצים עונה שנייה?
אתם רואים השגריר?
יש לכם פייבוריטית לעונה החמישית של הטופ מודל?
אוהבים את......... דסטניז צ'יילד? ביונסה? אבריל לאבין? בריטני ספירס? כריסטנה אגילרה? ג'סיקה סימפסון? אשלי סימפסון? צ'אד מייקל מורי? מייקל לואיס? ניר(ו) לוי? יהודה לוי
? ארץ נהדרת? משחק מכור? קצרים? ג'סיקה אלבה? אנג'לינה ג'ולי
? נטלי סבג
? וויל סמית
? מכבי ת"א ב-
מכבי ת"א ב-
מגרש ביתי? פוסיקאט דולז? בקסטריט בויז? דר והילית
?
מתי בפעם האחרונה............. ניפחתם בלון? הפתעתם מישהו לטובה? הפתעתם מישהו לרעה? ראיתם תמונה של משתתפת מהטופ מודל? אכלתם שוקולד? התאכזבתם ממישהו? בכיתם? אכלתם צ'יפס? אכלתם במקדונלדס? התאמנתם? חשבתם שמישהו מפונק? התנצלתם בפני מישהו? רבתם עם מישהו בICQ או במסנג'ר? ראיתם פרויקט מסלול? שמעתם את הצפרדע המשוגעת? מילאתם שאלון מאוד מעצבן? כתבתם לעזאזל? סידרתם את החדר שלכם? עבדתם על מישהו? שמעתם שיר טוב? ראיתם סרט טוב? ראיתם קליפ שריגש אתכם? ראיתם קליפ של PCD (פוסיקאט דולז)? הגיע לכם וירוס כלשהו בגלל הורדה של משהו? כיבסתם משהו? עזרתם למישהו? כתבתם ביומן? התאכזבתם ממישהו? מילאתם שאלון הזוי
? התאהבתם במישהו? כתבתם בחושך ואז כשהדלקתם את האור לא ראיתם כלום? התעוררתם בלילה? התעוררתם בלילה מחלום רע? הדלקתם נר? העתקתם במבחן? העתקתם שאלון מפורום אחר? עיינתם באטלס?
יש לכם בן זוג(חבר/חברה)?
יש לכם יומן לבית ספר?
יש לכם יומן פרטי?
לאיזה פורום נכנסתם לפני שנכנסתם לפה?
שונאים מישהו?
רוצים כבר לגמור את השאלון? אם כן... ברכות , משאלתם התגשמה מילוי נעים ובתיאבון אם אתם אוכלים משהו עכשו

Fergie7

New member
עונה.- כי אין לי כותרת מקורית.

שם:
מה שלומכם? חביב. עשיתם משהו מעניין היום? מסיבה לחברה שלי. נחתם היום? איפה?
מתי פעם אחרונה השתמשתם במחשבון? מזמן. איזה מכשיר פלאפון יש לכם? של נוקייה. מתי פעם אחרונה שטתם בקיאק[אם בכלל]? וואוו מזמן. יודעים משהו על העונה החמישית? את המנצחת. וזה ממש ממש בטעות. מה אכלתם לארוחת בוקר? כריות.
מה אכלתם לארוחת צהריים? פסטה ושניצל וסלט. מה אכלתם לארוחת ערב? פיצה קטנה. מה היה הסמיילי האחרון שהשתמשתם בו?
לא זוכרת. יש לכם מאומץ?,אם כן,מהו? אין. בולטים לכם הורידים בידיים? חח לא. בכפות רגליים? ממש לא. יש מישהו שאתם מכירים והוא מכיר אתכם ושאתם אוהבים\מאוהבים בו? לא ממש. טסתם פעם לאנשהו? פווול. מתחת לכמה כריות אתם ישנים? 1 מה הגובה שלכם? 1.60+ מרוצים ממנו? מאוד. הייתם רוצים לגבוה,להשאר כמו שאתם או להיות נמוכים יותר? בעתיד גבוהה יותר, כרגע טוב לי ככה. המלצתם פעם למישהו על הפורום השולט שלנו? לא, אף אחד שאני מכירה לא מתעניין בזה. מה היה הקליפ האחרון שראיתם? של פינק. איזו תמונה יש לכם עכשו ב... מסנג'ר? כזה של פרח ורוד וכתוב red love משהו מדהים. איסיקיו? אין. דסקטופ? של בלאק איד ,אבל זה מתחלף לי כל שבוע. בפלאפון? המון...כרגע של סילבסטר, מטוויטי וסילבסטר.
ראיתם "נולד לרקוד"? כן. רוצים עונה שנייה? כן. אתם רואים השגריר? לפעמים. יש לכם פייבוריטית לעונה החמישית של הטופ מודל? לא. אוהבים את......... דסטניז צ'יילד? ממ..כן, למה לא? ביונסה? כן. אבריל לאבין? בסדר. בריטני ספירס? כבר לא. אהבתי אותה כשהייתי פאקצה קטנה וורודה בכיתה ג'. כריסטנה אגילרה? מאוד. ג'סיקה סימפסון? חביבה. אשלי סימפסון? אוהבת את השירים שלה. צ'אד מייקל מורי? סתם חמוד. מייקל לואיס? כ=ו=ס=ו=ן!!!!!
ניר(ו) לוי? מכוער, אבל שחקן טוב. יהודה לוי? משעמם וכוסון. ארץ נהדרת? מצחיקים לעיתים נדירות. משחק מכור? מאוד מצחיקים. קצרים? כנ"ל. ג'סיקה אלבה? כוסית. אנג'לינה ג'ולי? כנ"ל. נטלי סבג? סתם אחת יפה. וויל סמית? לא מעניין. מכבי ת"א ב-
? אלופים. מכבי ת"א ב-
? לא מעניין אותי. מגרש ביתי? לא רואה. פוסיקאט דולז? נחמד. אבל יש להן שירים כל כך כל כך מטומטמים! בקסטריט בויז? גייז. דר והילית?
כדברי דר: כפעליהן! מתי בפעם האחרונה............. ניפחתם בלון? שלשום למסיבה. הפתעתם מישהו לטובה? היום ושלשום, מסיבות הפתעה. הפתעתם מישהו לרעה? לא קרה. ראיתם תמונה של משתתפת מהטופ מודל? היום. אכלתם שוקולד? לא ממש אוהבת. מזמן. התאכזבתם ממישהו? היום. בכיתם? לא זוכרת. אכלתם צ'יפס? אתמול. אכלתם במקדונלדס? מזמן..... התאמנתם? במה? חשבתם שמישהו מפונק? לא יודעת. התנצלתם בפני מישהו? היום. רבתם עם מישהו בICQ או במסנג'ר? מזמן. ראיתם פרויקט מסלול? אתמול. שמעתם את הצפרדע המשוגעת? שונאת את זה.
מילאתם שאלון מאוד מעצבן? כרגע.
כתבתם לעזאזל? דאמט נחשב? סידרתם את החדר שלכם? הוא תמיד מסודר. עבדתם על מישהו? אתמול. שמעתם שיר טוב? לפני כמה ימים. ראיתם סרט טוב? מת לצעוק. ראיתם קליפ שריגש אתכם? אף פעם נראלי. ראיתם קליפ של PCD (פוסיקאט דולז)? לפני יומיים ככה. הגיע לכם וירוס כלשהו בגלל הורדה של משהו? חס וחלילה!!! כיבסתם משהו? אף פעם. עזרתם למישהו? לאמא של חברה שלי במסיבה. כתבתם ביומן? אין יומן, יש בלוג. והיום. התאכזבתם ממישהו? למעלה. מילאתם שאלון הזוי? מזמן. התאהבתם במישהו? כרגע.
כתבתם בחושך ואז כשהדלקתם את האור לא ראיתם כלום?
אה? התעוררתם בלילה? שהייתי קטנה. התעוררתם בלילה מחלום רע? כנ"ל. הדלקתם נר? שלשום. העתקתם במבחן? מזמן לא היה מבחן, וטוב שכך. העתקתם שאלון מפורום אחר? תמיד מסקרים ושאלונים.
עיינתם באטלס? בכיתה ד'. יש לכם בן זוג(חבר/חברה)? לא.
יש לכם יומן לבית ספר? יאס. יש לכם יומן פרטי? לא. לאיזה פורום נכנסתם לפני שנכנסתם לפה? BEP שונאים מישהו? לא כרגע. רוצים כבר לגמור את השאלון? כן. צריכה להתקלח כבר. ביי.

Xx Pinki xX

New member
נושאלהודעה.../images/Emo9.gif

1. האם שמך מתחיל באות א':נא. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים:מצד שמאל. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש:דה. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו:זרובבלה. 5. פעם רצת 1000 מטראני חושבת. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חליליםכמובן זה מגניב לאללה! 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץאתמול.של ראש 1 D: 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בהלודעת.3 בבוקר? 9. היכן תרצה לגור כשתגדלמקום עם קניון וים. 10. מהו הסרט האחרון שראיתלוזוכרת. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענביםאמ,למה לא ><" 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החייםלודעת.כול שבוע. 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך:עם האומה בושי XDD. 14. באיזה שמפו אתה חופףפנטן החדשים האלה עם הצבעים.אז אני משתמשת בזה לשיער אדום או משזה לא יהיה.
15. נכון שהפורום שולט:
בארור
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר:אני לא עושה את זה. 17. בשר- בעד או נגד:נמנע. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף:כמובן. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה:לא הייתי שם אף פעם. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש 15 שקל D: ודולר. 21. שיר ערש אהוב:זה עם היקינטון או איך שלא כותבים את זה.
22. סוג כלב אהוב:כלב יפה כזה גבוה ושחור
או סתם פינחס. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונהלפני 13 שנה D: 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה:אין.הייתי רוצה אמפ,לי.זה בא יפה עם קטי. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120לא.יצא 85. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון:בטח.חבר שלי מהגן. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה:הייתי גם באבל. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך:שום שיר. 29. איזה בשר אכלת לאחרונהעוף בסגנון סיני כזה. 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת?קצת. 31. מתי דיממת לאחרונה:עכשיו.
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה:מאיפהלי ><" 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחתממתי אני מרויחה כסף. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו.לודעת.אין לי משו מענין.אמפ.חודש הבא אמא שלי צריכה ללדת.
קולולולולולולולווו.ויש לה מחר יום הולדת כפרעלייה.ואני מכינה עוגה
. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון:XDDDDDDDD עוד לא גיליתי
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: סתמו.בית. This hole you put me in, Wasn't deep enough, And I'm climbing out right now. You're running out of places to hide from me. When you go, Just know that I will remember you. If living was the hardest part, We'll then one day, be together. And in the end we'll fall apart, Just as the leaves change in color. And then I will be with you, I will be there one last time now. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומהלמה לא. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"סבריטני לין משו ספירס. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המיןכן. 40 מקום מגורים:צפת .___________. 41. גיל בספרות רומיות:VIIII סתם.אין לי שמץ. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילתלודעת.אף פעם ? 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל מספר דו ספרתי. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא 59.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא:לא. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)
אם לא כולל יין של קידוש אז בטח יין רגיל בפסח או משו למרות שגם את זה אני לא זוכרת ><". 47. מהו המאפה האהוב עליךלא אוהבת מאפים.
אני בדיאטה
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך:כמובן. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית:לפעמים. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.טוב ^^ 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלוןXDDDD זה קרה לי כשישבת במחשב השבוע.אז הערתי את אחותי והיא הרגה אותו.חאחע.והיא בת 5 כפרעלייה. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם:מנהיג
53. מהו הבילוי המועדף עליךלודעת.מסיבה מגניבה או סתם לשבת בבית ולאכול גלידה [שש..1.5%.] 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:רק בגלל שיש לידי סרגל..:17 ס"מ.אולי יותר. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעורלפעמים ^^

למעלה