שאלונים

אנוכי ../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

1. האם שמך מתחיל באות א':לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים:שיניים טוחנות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש:זה לא יודע לא אכפת זה מתאים לי 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו: המנאמא? 5. פעם רצת 1000 מטר:כככככככככככככככ לא 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים:בטח הכי מגניב 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ:חחחחחחחחח זה יחתר מידי עבודה חח 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה:5 בבוקר 9. היכן תרצה לגור כשתגדל: במידה וזה יהיה בארץ אני מניח ת''א או אילת ובמידה וזה יהיה בחול לוס אנג'לס ניו יורק פריס 10. מהו הסרט האחרון שראית: היומן 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים:לא תפוחים רולז 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים:רבה יותר מידי 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך: איןם פרק מסוים יש קטעים אבל לרב זה כל הפרקים שדורשים מהם לעשות יותר מסתם להיות בשקט ולהצטלם כמו הפרסומות ביפן וכו.... 14. באיזה שמפו אתה חופף: חחחח נראה לכם שאני מתקלח חח? חחח סתם אממ הרבל אסן זה מהפרסומת של זאת שגומרת באמבטיה 15. נכון שהפורום שולט:כן!!! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר:אפעם 17. בשר- בעד או נגד:בעד שאוורמה זאת החהי האהובה עליי 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף:לא אני יזרוק עלייה חול ואיצטרובלים כדי שיהיה לה מעניין משהו בסגנון אסון טבע לנמלה 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה:לפני שנים אכלתי שם שאוורמה 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש :חחח ארנק הוצאתי הכל בסופרלנד שנסעתי לשם דרך הקוקה קולה 21. שיר ערש אהוב:נומי נומי הלוואי שלא תקומי 22. סוג כלב אהוב:אסקי סיבירי 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה:לא בקרתי 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה:יש לי 2 שמות אמצעיים שמעון ושלום 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ120: כן אפעם לא חשבתי על זה חחח אבל כן 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון:כן הוא מצחיק 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה:כמעט כל יום נשפך לי משהו אז אני לא יודע ובכיתי על זה? לא נראה אולי אם זה היה נשפך על מישהו והייתי בוכה מצחוק 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך: Beyonce - Naughty Girl 29. איזה בשר אכלת לאחרונה:היום מוקפץ 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]:כן היא דוחה בצורה בלתי רגילה 31. מתי דיממת לאחרונה:אתמול נחתכתי ממספריים 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה:כמה אבסורד לפני שבוע 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת:120 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו.:אני אוהב טוסטים(מרגש נכון) 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון:חחחחחח שנתיים 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה זה לשבת בבתי קפה ולדבר על העתיד שלנו(בתי קפה עברי לידר) 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה:כן... לא.... אולי.. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס:כן(בן לימון מחונן סגור) 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין:לא 40 מקום מגורים:ערד 41. גיל בספרות רומיות:אנערף 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת:שנה 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל:המון 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא:לא רוצה 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא:כן זה היה נו כיף 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!):אבסלוט 47. מהו המאפה האהוב עליך:פיציות 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך:מאוד 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית:לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.:טוב כי אתם מבקשים כל כך יפה 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון:חחח לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם:לפעמים זה לפעמים זה 53. מהו הבילוי המועדף עליך:לישון 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:לאא 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור:כן םאק איזה שאלון הזוי

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo3.gifשליי!../images/Emo176.gif

1. האם שמך מתחיל באות א' ? איך ניחשת?? כן
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים חחח לא יודעת 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? מה?
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? ושתי לא?
למי אכפת?!חחחח 5. פעם רצת 1000 מטר?לצערי כן
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?לא
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לפני כמה ימים 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4 ומשהו בבוקר 9. היכן תרצה לגור כשתגדל ? איפה שהכי טוב יש עוד זמן 10. מהו הסרט האחרון שראית?סטרסקי והאץ' 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים ? לא טעמתי
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כמעט כל יום 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך?הפרקים שכמה בנות רבות או שג'ניס עושה פאדיחות לאחת מהבנות אני הכי צוחקת
14. באיזה שמפו אתה חופף? ראש&כתפיים
האד &שולדרס 15. נכון שהפורום שולט?
אכן כן
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? לפני הרבההה הרבה זמן 17. בשר- בעד או נגד?
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לפעמים משעמם לי אבל לא עד כדי כך
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?אף פעם לא הייתי שם
חחחחח 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש ? מאתיים ומשהו 21. שיר ערש אהוב: מנגינות רגועות 22. סוג כלב אהוב: רוטווילר וניופאונלינד 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני שבע שנים אבל אולי בהמשך השנה או שנה הבאה אני אסע לגרמניה או אוקראינה 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה ? לא יודעת|חבו| 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חחחח לא מזמן אבל לא בכיתי רק התעצבנתי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?לפני רגע נגמר Ne-Yo - so sick 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?עוף לפני כמה שעות 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]?אמ... אם היא לא תציב את הפנים שלה נכון אז היא תראה מעוותת,וזה מזכיר לי משהו,בפרק שאיב הייתה והן דיברו עם זאתי שהסבירה להן איך לראיין אז מישל לבשה חולצה שכתוב עליה "i'm with stupid ---->" חחחח נקרעתי מצחוק
והחץ הצביעה לטטאינה נדמה לי 31. מתי דיממת לאחרונה?לפני כמה ימים התקלף לי בטעות הפצע 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני שניםםם חח ח 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? או הווו! אלף ומשהו(אנ לא משקרת
) 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני יוצאת מהארון.... חחחחחחח סתםםםםםםםםםםם 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?
לא ידעתי , אבל ידעתי שאפשר לכתוב פרופסור 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:heaven gates won't open up for me and with this broken wings i crawl and all i see is you מתוך השיר של nickelback-Savin' Me 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?מה?! 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
40 מקום מגורים: צפון 41. גיל בספרות רומיות: איך כותבים 13? XVI לא?? תגידו לי
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?אף פעם לא הייתי
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 39 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא ? 38 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?אני עדיין לא מאמינה שהם הפסידו.... באמת! אני עוד בשוק...
אבל עוד ננקום
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!) : יין
47. מהו המאפה האהוב עליך? הכל 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? חחחח לא יודעת 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית??לפעמים 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.? ואם לא בא לי?
סתם... אין לי 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא ..... 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?
53. מהו הבילוי המועדף עליך? קניון 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 8 ס"מ 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? אני מאלה שכל שניה מציצה בשעון חח באמת שאלון מעורר דאגה

randu

New member
ואי..שנים לא כתבתי כאן../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?
,לא ממש הבנתי...
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? מה זה בכלל קונספירציה
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? ג'ולי..זה בטח שאלון שנכתב בתקופת פורים,תודי
. והממ..זרש,לא
5. פעם רצת 1000 מטר? 2000,חזרתי והתעלפתי
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? ממש לא.
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אני בעיקרון מלא כל שבוע,אבל פספסתי בשבועיים האחרונים... 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? הממ..6 בערך. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? ת"א,דה.
10. מהו הסרט האחרון שראית? בטלוויזיה? הממ..זוג משמיים נראה לי.. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? חולה על הז
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל שניה שעוברת,רציני
13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך? אין לי מושג..הממ..הפרק הלפני האחרון של העונה הראשונה נראה לי. 14. באיזה שמפו אתה חופף? כיף
,מוי כיף. 15. נכון שהפורום שולט? הכי הכי שיש
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? חחח אני בקושי שותה תה.
17. בשר- בעד או נגד? הממ..לאחרונה הייתי בטיול ל-"עולם האווז",החזקתי אפרוח יפה וחמוד,והחלטתי שאני צמחוני,נתעלם מהעובדה שברגעים אלו ממש אני אוכל שניצל
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?
,אולי.. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אפ'עם
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 350 בערך... 21. שיר ערש אהוב: "נומי נומי ילדתי.." 22. סוג כלב אהוב: פקינז ננסי,רק מהמתוקים שביניהם. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני שנה בערך... 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? רחמים
,אחד ההזויים
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? די,באמא שלכם... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?
,שמעתי שיש לו בית מטורף... 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?
,לפני אולי חודש...ולא בכיתי. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?
29. איזה בשר אכלת לאחרונה? שניצל.
30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]? ממש לא,עם היא תיראה כמו בריטני,היא תהייה כוסית
31. מתי דיממת לאחרונה? שבוע,שאכלתי יותר מדי ת'עור שמסביב לציפורן
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? שנים.. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? חחחח 20 אולי.. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו. לאמא שלי יש שתי סבתות (עד 120 שנים,אמן.) והיא לא מאומצת,סיפור ארוךך.. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?
,לפני חודש,אני לא מצליח ת'"אמק"... 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "את רזי צניעותך את נותנת לי ללמוד..."
37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? "ברברי,לא מאוד סמח" עם שגיאות כתיב.
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
40 מקום מגורים: מרכז
41. גיל בספרות רומיות:לא'דעע.. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? שנה וחצי אולי... 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? לא'דעע.. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 3 וחצי.. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? ביום של המשחק,ולמחרת...
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)?
,לא'דעעע.. 47. מהו המאפה האהוב עליך? פאי תות של אמא.
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מושכים..? שיעשו לי ילד,ומהר.. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? בארור..לחדר,לא לבית.(ואני לא ציני
) 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.
51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?
,בטחח.. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? נקסט
53. מהו הבילוי המועדף עליך? חברים,לא משנה איפה,אבל חברים. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: חחחחחחחחחחחחחחח 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא!
שאלון אחד המצחיקים

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif אתה קורעעע..

ויש מצב שזה היה בסביבות פורים

randu

New member
אוו מי גאד,

התכוונתי: "אם היא תיראה..." ולא "עם היא תיראה..." סורי..

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'
לא
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים
מאחורה P:
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש
כן
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו
זרש, לא? P:
5. פעם רצת 1000 מטר
בשיעורי ספורט?
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים
זה יכול להיות מעניין
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ
ביום שישי ^^
8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה
5, נו, משהו כזה
9. היכן תרצה לגור כשתגדל
אני לא בטוחה עדין
10. מהו הסרט האחרון שראית
ספרות זולה
11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים
מעולם לא טעמתי
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים
גבוהה מדי :X
13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך
כל מיני ^^
14. באיזה שמפו אתה חופף
של קרמה
15. נכון שהפורום שולט
ברור ^^
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר
אני לא אוהבת תה :X
17. בשר- בעד או נגד
אוף, זה בעייתי
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף
לא!
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה
וואי, ממזמן, בפורים של שנה שעברה
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש
הוא רחוק ממני :X
21. שיר ערש אהוב: השיר האחרון בכבש השישה עשר, צרצר מצרצר צרצורו, שר: לילה טוב
22. סוג כלב אהוב: כאלה שלא נושכים :X
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה
באוקטובר
24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה
לא יודעת ^^ [אין לי P:]
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון
משעשע. מה אתה עשית בשביל מדינה?
27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה
לא זוכרת וכנראה שלא בכיתי על זה
28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך
אף שיר
29. איזה בשר אכלת לאחרונה
אממ, עוף
30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]
כן
31. מתי דיממת לאחרונה
אתמול
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה
לא זוכרת
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת
מתי? P:
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו: אממ, משעמם לי
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון
באמת, אפשר?!
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "ולא אכפת לי מה תחשבו, תשנאו או תאהבו, כי השיר הזה שלי"
37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה
לא P: שנייה, איפה זה? :X
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס
אממ, אני אמורה לדעת
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין
כן
40. מקום מגורים: איך הגענו לזה פתאום? :X חיפה
41. גיל בספרות רומיות: X VIII, אבל אני לא בטוחה P: [שמונה עשרה]
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת
בטיול השנתי בפברואר
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל
29?
44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא
55
45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא
לא ממש
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!) בריזר
47. מהו המאפה האהוב עליך
עוגה P:
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך
דובי קואלה
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית
לא
50. הוסף תמונה שלך אם בא לך: נהה, לא בא לי
51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון
לא
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם
אפחד מהם
53. מהו הבילוי המועדף עליך
הופעה
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: לא
55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור
כן P: יעל

לא אכניס נושא ולא אכניס נושא ../images/Emo3.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'
נופ 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים
מהחלק האחורי הימני
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש
חח כן בטח. כי מישהו יתאמץ אשכרה לדאוג לנו ליום חופש מיותר. אה-הא. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו
אורסולה? חח מאיפה לי 5. פעם רצת 1000 מטר
מממ נראה לי שכן.. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים
למעשה זה חלום חיי. חח לא. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ
קשה לומר. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה
אממ שאלה בעייתית כי התעוררתי לכבוד כל מיני דברים באמצע הלילה והיו לילות שלא ישנתי ו-בקיצר? התעוררתי בכל שעה ביממה בערך. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל
ניו-יורק, נכון לעכשיו. 10. מהו הסרט האחרון שראית
דודג'בול, סרט חביב. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים
ממממ מחבבת 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים
חחח לעולם לא 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך
ממ כל מיני.. הפרק בספארי עם בריטני היה מעולה, זה מה שזכור לי עכשיו בתור אחד המצחיקים. וכמובן שגם פרשת הבראוניז וכיוצ"ב. 14. באיזה שמפו אתה חופף
הוואי ירוק
15. נכון שהפורום שולט
נאאאאא 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר
אני ממש לא זוכרת את עצמי עושה את הפעולה הזאת אי פעם 17. בשר- בעד או נגד
ת'אמת - נגד. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף
חח אל תשאלו זה כיף חיים! לא, לא עושה לי את זה. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה
פעם עברתי שם בטעות
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש
133.60 21. שיר ערש אהוב: אההה?!!? 22. סוג כלב אהוב: גדול, חמוד, לא מלקק. חח לא מבינה בסוגים. ואם כבר קטן אז רק שוקי שכזה 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה
חודשיים 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה
מה אני אעשה עם שם אמצעי?! 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120
יאפ 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון
מתה לעשות אותו, למען האמת 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה
חחחח אהבתי ת'שאלה
ולא זכור לי שנשפך לי חלב אבל לפני כמה ימים נשפך לי אלף האיים ומיררתי בבכי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך
Beyonce - Check on it, ובאמת שהייתי רוצה לצאת מגניבה ולהביא אותה באיזה שיר עם אופי אבל בחרתי להיות כנה
29. איזה בשר אכלת לאחרונה
חזה עוף [ביס, אני צמחונית
] 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]
לאאאאא, היא יפה. נו מה, מכוערת רצח! 31. מתי דיממת לאחרונה
ממש לדמם? לפני איזה חודש שקצצתי את עצמי 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה
זה אישי 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת
2900 ומשהו, החודש. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו. אני אשכרה אוהבת הסטוריה
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון
חחח סביבות כיתה ז' לדעתי, אבל אני סגורה על זה שבכיתה ו' גיליתי את 7109179 [פרופסור] 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: Now our bodies are ocean and beach, blessings of waves and stones 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה
לטרון זה לא בתחום ישראל?!
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס
אני די בטוחה שידעתי פעם, אבל לא. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין
סי סניוריטה 40 מקום מגורים: חח קפצו לי 41. גיל בספרות רומיות: איזה הפרזה חח מאיפה אני יודעת!? זה פאקינג 17 שנים 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת
שנה וחצי ככה 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל
חח 34 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא
24.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא
הוא לא היה כואב כי הוא היה אחושרמוטה הפסד בכבוד והם נתנו פייט מעולה, ואין מה לעשות - צסק"א היו יותר טובים ואחרי שנתיים במקום הראשון באירופה מכבי העבירו הלאה את הגביע. אז כן, התבאסתי, אבל בקטנה. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)
פיג'לינג [וודקה תאנים]. 47. מהו המאפה האהוב עליך
אני לא מתה על מאפים... תנו לי שוקולד ואני אהיה מאושרת! 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך
בהחלט! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית
חחחח 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא תודה. 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון
חחחח בחדר של אחותי, כן. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם
מנהיג
53. מהו הבילוי המועדף עליך
מסיבה בדר"כ, אבל גם פאבים וכאלה באים בחשבון. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: וואט דה פאק?! 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור
חח לא, אם אני בשיעור אני בדר"כ לא שם עד סופו ואם כן אז אני ישנה ביי!

למעלה