../images/Emo175.gif../images/Emo3.gifשליי!../images/Emo176.gif
1. האם שמך מתחיל באות א' ? איך ניחשת?? כן
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים חחח לא יודעת 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? מה?
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? ושתי לא?
למי אכפת?!חחחח 5. פעם רצת 1000 מטר?לצערי כן
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?לא
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לפני כמה ימים 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4 ומשהו בבוקר 9. היכן תרצה לגור כשתגדל ? איפה שהכי טוב יש עוד זמן 10. מהו הסרט האחרון שראית?סטרסקי והאץ' 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים ? לא טעמתי
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כמעט כל יום 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך?הפרקים שכמה בנות רבות או שג'ניס עושה פאדיחות לאחת מהבנות אני הכי צוחקת
14. באיזה שמפו אתה חופף? ראש&כתפיים
האד &שולדרס 15. נכון שהפורום שולט?
אכן כן
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? לפני הרבההה הרבה זמן 17. בשר- בעד או נגד?
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לפעמים משעמם לי אבל לא עד כדי כך
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?אף פעם לא הייתי שם
חחחחח 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש ? מאתיים ומשהו 21. שיר ערש אהוב: מנגינות רגועות 22. סוג כלב אהוב: רוטווילר וניופאונלינד 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני שבע שנים אבל אולי בהמשך השנה או שנה הבאה אני אסע לגרמניה או אוקראינה 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה ? לא יודעת|חבו| 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חחחח לא מזמן אבל לא בכיתי רק התעצבנתי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?לפני רגע נגמר Ne-Yo - so sick 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?עוף לפני כמה שעות 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]?אמ... אם היא לא תציב את הפנים שלה נכון אז היא תראה מעוותת,וזה מזכיר לי משהו,בפרק שאיב הייתה והן דיברו עם זאתי שהסבירה להן איך לראיין אז מישל לבשה חולצה שכתוב עליה "i'm with stupid ---->" חחחח נקרעתי מצחוק
והחץ הצביעה לטטאינה נדמה לי 31. מתי דיממת לאחרונה?לפני כמה ימים התקלף לי בטעות הפצע 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני שניםםם חח ח 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? או הווו! אלף ומשהו(אנ לא משקרת
) 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני יוצאת מהארון.... חחחחחחח סתםםםםםםםםםםם 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?
לא ידעתי , אבל ידעתי שאפשר לכתוב פרופסור 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:heaven gates won't open up for me and with this broken wings i crawl and all i see is you מתוך השיר של nickelback-Savin' Me 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?מה?! 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
40 מקום מגורים: צפון 41. גיל בספרות רומיות: איך כותבים 13? XVI לא?? תגידו לי
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?אף פעם לא הייתי
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 39 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא ? 38 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?אני עדיין לא מאמינה שהם הפסידו.... באמת! אני עוד בשוק...
אבל עוד ננקום
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!) : יין
47. מהו המאפה האהוב עליך? הכל 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? חחחח לא יודעת 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית??לפעמים 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.? ואם לא בא לי?
סתם... אין לי 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא ..... 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?
53. מהו הבילוי המועדף עליך? קניון 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 8 ס"מ 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? אני מאלה שכל שניה מציצה בשעון חח באמת שאלון מעורר דאגה