שאלונים

Fergie7

New member
אגב,

ללכת נראה לי קצת מעייף, הייתי מעדיפה לסוע.

MeetLofe

New member
אמממ...

34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו.? מממ..אני דו מינית, לא סתם חס וחלילה, ממ..אין לי משהו לספר, בעצם יש, יום ראשון הבא אני באילת, אז תתגעגעו חס וחלילה?יפה/:

Access M

New member
עונהההה:)

1. האם שמך מתחיל באות א': לא אבל הוא נגמר באות א' 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים: למטה בצד שמאל 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש: מה פתאום אני נולדתי בשושן פורים אז חוגגים את היום הולדת שלי:) 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו: מאיפה לי?:S 5. פעם רצת 1000 מטר: כן ומחר אני אפילו רץ 4000 כמבחן בספורט:/ 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים: למה לא?.. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ: לפני חודש נראה לי:/ 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה: אם לא הלכתי לישון לילה שלם זה נחשב?.. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל: לא איפה שאני גר עכשיו זה בטוח... 10. מהו הסרט האחרון שראית: הסור 2 (סרט חזקקקקקקקקקקקקק) 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים: לא 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים: כמעט כל יום... 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך: ואוווו...אמ...היו המון...לא זוכר:p 14. באיזה שמפו אתה חופף: מאיפה לי אני רק יודע שמישום מה יש לי במקלחת שמפו בריח חלב שקדים:/ לכו תבינו למה... 15. נכון שהפורום שולט: מאוד אפילו 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר: אף פעם:S 17. בשר- בעד או נגד: לא יודע....לא בעד ולא נגד... 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף: כן חיחיחיחיחיח 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה: לפני 4 חודשים אצל בני דודים שלי 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש: שנייה אני סופר...140 בערך.. 21. שיר ערש אהוב: נומי נומי ילדתי?.. 22. סוג כלב אהוב: כל סוג של כלב:) 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה: לפני חודש במשלחת של פולין... 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה: אין ולא רוצה גם:p 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120: האמת אין לי מושג ואין לי כוח לעשות את זה... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון: הוא לא מפריע לי... 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה: שילשום ולא... 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך: שום שיר 29. איזה בשר אכלת לאחרונה: פרגיות ונקניקיות(מה שנשאר מאתמול) 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]: מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 31. מתי דיממת לאחרונה: לא זוכר... 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה: לא זוכר... 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת:כולל בר מצווה??... 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו: מה?:S:S:S 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון: חחח האמת בתחילת השנה בשיעור מאודדדדדדדד משעמם במתמטיקה 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אין לי כוח.. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה: אה?.. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס: לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין: תרשו לי לא להגיב... 40 מקום מגורים: ^^ 41. גיל בספרות רומיות: איך עושים ספרות רומיות במחשב?:S 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת: בחופש הגדול של שנה שעברה 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל: 25 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא: כאילו שאני באמת יעשה את זה:/ 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא: מאודדד 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!):נראה לי וודקה 47. מהו המאפה האהוב עליך: יאמי...אמ....מלוואח 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך: ממממממממש לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית: תלוי...אם יש מבחן באותו יום... 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.: קפצו לי בשלב הזה...תודה:) 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון: לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם: מנהיג:) אבל לפעמים נסחף... 53. מהו הבילוי המועדף עליך: לצאת עם חברים לשבת בבית של מישהו עם נרגילה 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: קפצו לי פעם שנייה 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור: כן ואני לא מתבייש בזה:) תודה על השאלון נהנתי מאוד:) חחח

Fergie7

New member
גם הבנים אצלינו רצים ככה, נראלי...

בחיים לא הייתי מסוגלת לרוץ כל כך הרבה.

Access M

New member
רצים..

רצים ועוד איזה רצים...הבגרות שנה הבאה היא 5000

MeetLofe

New member
אני לא מאמין שאני גר בפ"ת

זה כזה שיר מטומטם ואני וידידה שלי כ"כ צחקנו עליהם ברוק"ת טוב נתחיל אחמ: 1. האם שמך מתחיל באות א'?לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?שמאל 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?מה אכפת לי?יש לי חופש! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?זרש 5. פעם רצת 1000 מטר?כן גם 2000 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?ב-רור! 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?מזמן 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?4 נראה לי 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?נראה כבר 10. מהו הסרט האחרון שראית?אממ..אממ..וואי לא זוכר אה!"גבר מי שמטפלת" מומלץ בחום^____^ 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?לא 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?פעם ב... 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך?יש המון קטעים מצחיקים בפרקים אני אוהב את הקטע שאווה אן וניקול עובדות על הבנות שהן טסות 14. באיזה שמפו אתה חופף?מה שבא 15. נכון שהפורום שולט?נכון שלא,סתם כפרעליכם^_____^ 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?בחורף האחרון 17. בשר- בעד או נגד?לאכול?בעד! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?רק אם היא תעצבן אותי 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?אף פעם לא הייתי בפתח תקווה
"אני לא מאמין שאני גר בפ"ת שנים על גבי שנים ערסים זקנות ובני עקיבא" 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש ?800 21. שיר ערש אהוב:לא יודע 22. סוג כלב אהוב:הכלבה שלי-האסקי סיבירי כפרעליה^___^ 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?בגיל 3/: 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?ג'ואני או מת'יו 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?סבתי מצד אימי נפטרה ז"ל 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?מעריץ מושבע! 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?לפני כמה זמן שהכנתי כריות עם חלב ורציתי לרצוח את עצמי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?taylor hicks-you send me 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?אתמול קבב ופרגיות 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]ממש לא 31. מתי דיממת לאחרונה?לא זוכר 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?לא זוכר 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?שהרווחתי איפה?o_O 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו:אממ כשהייתי בן 6 ראיתי את אחותי מגלחת שערות ברגליים ולא חשבתי שזה משהו אסור אז גילחתי דם ואז יצאתי וכל הרגליים שלי היו דם אז אמא שלי שאלה אותי מה עשית?אמרתי לה שילחתי אז היא שמה לי קרם גוף אבל אמרתי לה שקרם גוף זה של בנות אז היא אמרה לי"אה ולגלח ת'רגליים זה לא?!"XD אני כזה הומו! 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?מזמן 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:שמחה יו יו תורה יו יו סתם
Cause were alone now and i'm singing this song to you 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?בטח!ברור!איזו שאלה 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?בולמי לומד מקרא ססגונית? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?הרבה 40 מקום מגורים: 41. גיל בספרות רומיות:אה?|": 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?אף פעם לא הייתי באילת
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?ממש נראה לכם שאני זוכר? 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?32.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?קצת 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)וודקה וארסי קולה 47. מהו המאפה האהוב עליך?העוגיות עם הריבה בפנים ומעמולים 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?מאוד!באמת! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?משתדל 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.תכף 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?נראה לי כשהייתי קטן 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?מנהיג כפרעליי|נשיקה לעצמי| 53. מהו הבילוי המועדף עליך?להיות עם איש שאני אוהב 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:אה ברור 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור:גם

ThE LiTTle LaDy

New member
../images/Emo28.gif Now Is My Turn ../images/Emo3.gif

. האם שמך מתחיל באות א'? לא. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? האחוריות,למעלה. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? בוודאי. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? המנית. 5. פעם רצת 1000 מטר? בוודאי. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? שנה שעברה. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 5 וחצי. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? שהם.
/לוס אנג'לס/לונדון פריז. 10. מהו הסרט האחרון שראית?יריד ההבלים. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל יום,כל שעה,ודקה. 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך? היו הרבה. 14. באיזה שמפו אתה חופף? הוואי. 15. נכון שהפורום שולט? גהההההההההההה! במיוחד הכוסית ההיא שמנהלת אותו,וגם הילה.
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? מזמן... 17. בשר- בעד או נגד? בעד. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? פעם,עכשיו לא. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אהמ,ילדות? 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש ? 12 ש"ח. (נו מה...נראה אותכם מבזבזים.) 21. שיר ערש אהוב: "נומי נומי"? 22. סוג כלב אהוב: לברדור וזאב לבן. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? חופש שעבר. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? לאדעת. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? בוודאי. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי אלה? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? מזמן,ולא. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? Hips Dont' Lie 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? סטייק. 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]? האמ,יש ימים שכן,ויש ימים שלא. 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני שבוע. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? פיו... 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 500 ש"ח? 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו. אני טרולית.
סתם,נו. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? אתמול.
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: Hos' That Girl? 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא. 40 מקום מגורים:ת"א. 41. גיל בספרות רומיות: ? 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?לפני שנה. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? לאדעת. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? באמאשלכם,עזבו אותי,אני מתה להתקלח ולישון. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כה. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)? שמפניה. 47. מהו המאפה האהוב עליך? אהמ,קוראסון? (לשעבר.) 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? אולי. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? כה,לפעמים. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. הנה: 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חחחח לא,פשוט שמתי עליו טונות של נייר,עד שהוא לא יכל לזוז. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא ממש. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? לצאת לבלות,לרקוד,להנות. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: נו באמת,ראו בשאלה=44. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? כה.

חחח.. אני אענה כל פעם..../images/Emo87.gif

על 10 שאלות
1. האם שמך מתחיל באות א'? לאא
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מצד ימין
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? חחחחח.. לאא.. זה חג
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? לא זוכר
5. פעם רצת 1000 מטר? אני בכלל לא משתתף בספורט
יש לי פתור
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? מה זה?!
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אמ.. לפני שבועיים בשיעור אנגלית.. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? לעשות פיפי או להתחיל את היום?! אם להתחיל את היום אז 6 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? במרכז.. לא ידוע עדיין איפה בדיוק.. אבל במרכז.. רק שם מצליחים.. 10. מהו הסרט האחרון שראית? בחברה טובה.. הזמנתי בVOD טוב ג'ולי אני עונה על השאלון רק בגללך
עוד מעט אני אעשה עוד 10 שאלות

עונה

1. האם שמך מתחיל באות א'? יאפ 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?צד שמאל למטה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? לא 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש 5. פעם רצת 1000 מטר?עוד לא 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? בטאאאחחחח 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אתמול נראלי 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? שלוש,כדי לשלוח מספר מזל לאייפוד נאנו ולחזור לישון.. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בבית 10. מהו הסרט האחרון שראית?מת לצעוק4 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?לא 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?גבוהה? 13. איזו פרק בטופ מודל ממש הצחיק אותך?לא זוכרת 14. באיזה שמפו אתה חופף?הוואי,או קרליין10 15. נכון שהפורום שולט? יאפ 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?אף פעם 17. בשר- בעד או נגד? בעד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?אולי 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אתמול..בר-מצווה 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש ?כלום..הכול בקופת חיסכון שלי..חח 21. שיר ערש אהוב: "אלוהים שלי"/עוזי חיטמן ז"ל 22. סוג כלב אהוב: קוקר ספנייל אנגלי-שליטה! 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?כשהייתי עוברית 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אפרת "החמודה" _______ 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?כן 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מתה עליו! יש לי פוסטרים שלו בכל החדר! זה הרקע שלי המחשב! 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא יודעת..לא ממש שותה חלב 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? Hips Don't Lie-Shakira 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? קציצה. לא יודעת ממה זה עשוי. 30. האם אתה חושב שמישל מכוערת [היתה פה שאלה שהתאימה לפורום אחר אז החלפתי]?כן 31. מתי דיממת לאחרונה?אתמול 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? כי אני גם זוכרת.. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?אממ...3000+ 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני חמודה? 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? לא גיליתי..אבל היי-תודה 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: Oh baby when you talk like that you make the women go bad או משהו כזה מהיפס דונט ליי. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? הוא כבר בתחומנו לא? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים? איפשהו 41. גיל בספרות רומיות? לא יודעת. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? אף פעם 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אממ. אני לא זוכרת 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?681 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? יאפ 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית (לא כולל יין של קידוש!)? יין 47. מהו המאפה האהוב עליך? לא יודעת 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? כן! הם קאדלים! (מהמילה קאדלי..כאילו חיבוקי כאלה) 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך? לא רוצה 51. האם קרה לך חזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא זה ולא זה 53. מהו הבילוי המועדף עליך ? ללכת למסיבות 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:? לא רוצה..אני לא מושפלת 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לפעמים

למעלה