הפקה

effishiri

New member
הודעה להפקה של התוכנית - ביזיון

איתי הפסיד בגלל הזוגות מהרביעיות הקודמות בעצם נותנים יתרון מלאכותי לזוגות הקודמים להחליט את מי הם מעדיפים ברביעיה האחרונה. לא כדאי להיות ברביעיה האחרונה בגלל השטות שזאת של ההפקה תשנו את התקנון - אם כבר תשתמשו באנשים מתוכניות קודמות ולא מישהו שיש לו איטרס לעזור לצוות החלש

sharabigfan

New member
לא אהבתי שהם עושים ריטניג על

איתי. ממש לא ברמה,שיתביישו להם.

PITA4

New member
רעיון למשימה

לאיזה אתר צריך להכנס כדי לתת רעיון למשימות בסבב האחרון??? אם מישהו יודע את הכתובת המדוייקת זה יהיה מצויין

PITA4

New member
הצעות למשימות - איפה???

מישהו יודע לאיזה לינק צריך להכנס כדי להציע משימה לסבב האחרון???

חסמבאית

New member
מצטרפת.

מה שקורה כאן בעצם שלזוגות מהרביעיות הקודמות יש יתרון על המתחרים ברבעיות הבאות. מה שיוצא מזה זה שלא בהכרח הזוג הטוב יותר עולה לגמר.

מסכימה, זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי

לפני כמה דקות. חבל שהם קופצים על כזה דבר רק כדי להרוויח ממנו רייטינג

tslilt

New member
זה סוג של "התנחלות" על המוות שלו,

בס"כ השתתף בתכנית Reality ולא מעבר, אלא אם אדע שכך רצה שינציחו אותו או משהו כזה

בר2י

New member
לא נראה לי שזה שהוא נפטר העלה להם

את הרייטינג בתוכנית..מה שלא רואה סוף הדרך לא יראה למרות הפרומואים.. חוץ מזה שבתחילת התכנית אלי אמר שהתוכנית משודרת כמו שהיא בהסכמת המשפחה והחברים.. הם נתנו לאיתי ז"ל את הכבוד המתאים לדעתי...

moshavnikit

New member
מה הבעיה? לא הבנתי..

מה רציתם שהם יעשו בדיוק? לא ישדרו בכלל את התוכנית? למה לא? וזה טוב מאוד שהם שמו אח"כ גם את הראיון איתו, הם עשו את המקסימום כדי להנציח אותו

sunshine gem

New member
הפעם ליכלכתם

עד שהכנסתם את הזוגות מהרביעיות הקודמות - היתה רוח ספורטיבית פישול גדול של ההפקה - אני לא רואה יותר את הזבל הזה

lamacova

New member
והפסדתם את הדמות הכי צבעונית שאפשר

כל מילה בסלע - והפסדתם את הדמות הכי צבעונית שאפשר - איתי היה הדמות הכי נכונה בשבלכם להחזיק הכי רחוק שאפשר.

משוש30

New member
../images/Emo45.gif ולשני הזוגות המתחמנים

אולי לפחות מותו של איתי, שהפסיד לא בגלל יכולתו אלא בגלל מזימה שפלה, יעמיד מולכם פעם אחת מראה. אולי עכשיו תבינו כמה ההתנהגות שלכם הייתה מתחת לכל ביקורת. בלי קשר לזה ש"לא ידעתם שהוא חולה סרטן" שזה בטח מה שתגידו. תנו לי לנחש ההמשך הוא "אם היינו יודעים לא היינו עושים את זה". ואתם יודעים מה? לא יודעים. אף פעם לא יודעים. לא יודעים במי אתם פוגעים כשאתם מתנהגים בצורה כל כך לא הוגנת וכל כך לא חברית. מה שווה עכשיו הניצחון שלכם? מה שווים מיליון הש"ח? כלום. פשוט כלום.

adi49

New member
מזדהה איתך

אני ממש מזדהה עם מז שאמרת והלואי וההפקה תתיחס קצת לאנשים הפשוטים שיושבים בסלון ורטאים את הביזיון וחבל, כי התוכנית די יפה חוץ מבקומבינות שזה מכוער ולא הוגן.

Palmer3

New member
צודקת לגמרי

גם בלי קשר לזה שאיתי הפסיד..גם נחום הפסיד. אהבתי את שניהם. זה ממש טיפשי..מילא ראש בראש זוג נגד זוג אבל העובדה שהם מביאים עוד מישהו שמחליט אם לעזור או לא לפי האינטרסים שלו, מלוכלך.

sapir1000

New member
זה ממש ממש נכון!

אויש אני שונאת את הזוג הזה! איך ההפקה מסכימה לדבר כזה?!

lh3

New member
מצד אחד הייתה כוונה טובה ומצד שני..

‏‏הפקה גם חפשה ריטניג לפחות זה הרושם שיצא מהפרסמות אבל בכל זאת נתנו לו את כל הכבוד שמגיע לו

למעלה